ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک سئوال در مورد Material Editor در مکس 8

Oracle_Eldorado
21-09-2007, 22:59
با سلام .
ببخشید من داشتم یه آموزشی میخوندم که گدازه ی آتش درست میکنه . گفته در قسمت Material Map باید یه Map به اسم Gradient درست کنی و 3 تا رنگ قرمز و نارنجی و سیاه رو قرار بدی . من همه ی این کار ها رو کردم ولی نمیشه روی هیچ Objecti بزارم . یعنی وقتی میکشم قبول نمیکنه . میشه یه نفر کمک کنه ؟

Oracle_Eldorado
22-09-2007, 19:03
بابا ايول . يه سئوال ازتون كرديما . خواشها زودتر جواب بديد .

Carl
22-09-2007, 20:45
اگه می‌شه آموزش رو لینکشو بذار. آخه اینطوری نمی‌شه.

hrgh2
22-09-2007, 21:37
آقا بیشتر توضیح بدید

Oracle_Eldorado
22-09-2007, 21:39
این لینک زیر هست . من اینو توی مقاله های اصلی پیدا کردم " گدازه های آتش در 5 دقیقه ! "

ببین اون قسمتی که Material رو میسازه کارش تموم میشه نمیشه روی هیچ Objectio قرار بدی .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

راستی دوستان من با این آی دی زیر الآن آن هستم :
Oracle_Eldorado

Carl
22-09-2007, 23:36
اوراکل جان واست ترجمه کردم:46: :
=======================
1- مکس رو باز کن و یه Plane بعنوان زمین بساز، بهتره کمی عریض باشه که برای اینکار خوب در بیاد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2- حالا برای ماده گدازه تو متریال ادیتور یه ماده خالی انتخاب کن و با کلیک روی دکمه ای که جلوی قسمت Diffuse هست طرح Gradiant Ramp رو انتخاب کن و تنظیمات رو در فریم 0 مثل شکل زیر انجام بده:

بعد از تنظیم اینا تو یه ماده گدازه خوب درست کردی، اونو به Plane کن (Assign material To Selection) و F9 رو بزن.

3- برای حرکت دادن گدازه باید Phase رو تغییر بدی. پس، به فریم 200 برو (برای تغییر مدت انیمیشن روی دکمه Play راست کلیک کن و در قسمت Animation مقدار Length رو به 200 تغییر بده) کلید Auto رو روشن کن و Phase رو از 0 به 1.5 عوض کن. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای طبیعی‌تر شدن، یه اصلاحگر Wave به Plane بده به اینصورت:

در فریم 0:

در فریم 200:

5- همه 200 فریم رو رندر کن بعنوان ویدئو.

6- فایل پایانی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7- اگه مشکلی داشتی بنویس. :46:

Oracle_Eldorado
22-09-2007, 23:56
Carl عزیز ! من اگه نتونم اونو ترجمه کنم که دیگه به چه دردی میخورم !
من همه ی متنش رو بلدم . ببین خودت تا مرحله ی زیر برو :

بعد از تنظیم اینا تو یه ماده گدازه خوب درست کردی، اونو به Plane کن (Assign material To Selection) و F9 رو بزن.

اونجا من گیر کردم . وقتی میخوام اون Material که ساختم اجرا کنم روی اون Objecti که دارم نمیشه . قبول نمیکنه . فکر کنم اون Material هم باید مثل بقیه باید مثل کره باشه چون هرچی متریال کروی روی همه ی Object ها اجرا میشه . خودت یه بار تا آخر برو ببین به مشکلی بر نمیخوری ؟

Carl
23-09-2007, 12:20
من که مشکلی نداشتم، قبلا ساخته بودم و یه بار دیگه هم ساختم.