PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چه طوری سفارش کار با ویژوال بیسیک بگیریم

BestVBcode
20-09-2007, 18:07
سلام
من حدود یک سال هست که Vb6 کار میکنم و فکر میکنم به اندازه ای بلد هستم که بتونم یه برنامه برای یه فروشگاه یا جاهای دیگه بنویسم اما نمیدونم چه جوری باید کار بگیرم
یعنی اصلا هیچ راهی به ذهنم نمیرسه گفتم بیام تو اینترنت یه سرچ کنم که هیچ خبری نبود!!!
پس اینایی که با برنامه نویسی کار میکنند چه جوری شروع کردند و مشتریاشونو از کجا پیدا میکنند !

لطفا یکی راهنمایی کنه
خیلی احتیاج دارم !!!

تکنیک برتر
21-09-2007, 03:48
سلام خوبی ابتدا شما یه طرحی از خودت بزن مثلا یه برنامه انبارداری درست کن یا حسابداری یا مدیریت کتابخانه و مدیریت مدرسه یه چیزی تو همین مایه ها
تو چنتا از سایت ها تبلیغ کن

برنامه مدیریت کتابخانه و مدیریت مدرسه با به چنتا مدرسه نشون بده بگو با سفارش شما هم درست می کنیم با قیمت های مناسب. بعد ببین همونی که ساختی رو میخواهن یا می گن یدونه بساز یا نمی خوان بیشتر در تابستان برای مدرسه اقدام کن.
برنامه های حسابداری را به فروشگاها و رستوران ها نشون بده و بگو آموزش رایگان هم داره .
برنامه انبارداری باید پیشرفته باشه و اون هم بگو آموزش رایگان داره.
من برنامه انبارداریمو اینجوری فروختم اون موقه که 14 سالم بود من به همراه پدرم که الکی گفتم پدرم نوشته چون به کار من 14 ساله هیچ وقت اطمینان نمی کنند! به هر حال ایرانه دیگه یکی با سن10 الی 12 ساله تو شرکت مایکروسافت استخدام می شه ولی تو ایران به یه برنامه نویس 16 الی 17 ساله اطمینان نمی کنند.
اینکارو بکنی خوبه قیمت مناسی بده
ممنون

MrJamshidy
21-09-2007, 05:19
ایول بابا با آموزشت حال کردم دمت گرم

BestVBcode
21-09-2007, 13:40
ممنون از راهنمایی
خوب آقای تکنیک برتر اینکه مثلا بدنیم یه برنامه انبار چه امکاناتی رو لازم داره باید از کجا بدونیم ؟
منظورم اینه که اگه امکانات رو بدنیم میتونیم بنویسیم
مثلا یه سفارش نمونه که بر اساس اون بنویسیم بعد که این نمونه رو نشون دادیم حالا یا همون یا یکی دیگه تکمیل ترشو مینویسیم ( منظور اینکه اون سفارش نمونه رو از کجا گیر بیاریم )

تکنیک برتر
22-09-2007, 02:53
سلام
ممنون
باید خودت بنویسی مثلا برنامه های حسابداری پیشرفته بخر یا ماشالله تو اینترنت ریخته یکیشو که خیلی معروفه دانلود کن و ببین چه چیزهای داره از روی اون بنویس ولی شبیح به اون ننویسی ها.

erroring
26-09-2007, 02:57
ببخشيد قيمت نرم افزار سفارشي چقدره؟ مثلا همين انبار داري يا ...

تکنیک برتر
27-09-2007, 07:16
بستگی به فروشنده داره
ولی شرکت هایی که من دیدم از 40 هزار تومان به بالا است

erroring
28-09-2007, 04:01
40 هزار واسه يه نسخه سفارشي ؟؟؟ واقعا ارزش نداره.