مشاهده نسخه کامل
: روشن و سریعا خاموشی در mp3 player zen neeon
آلو جنگلي
20-09-2007, 13:06
سلام
منم 1 پلیر با مشخصات zen neeon دارم و مشکلش اینه که تا روشن میشه بعد سری خاموش میشه.به شرکت شارپ(خدمات پس از فروشش) زنگ زدم گفت که احتمالن ویروسی شده.
کسی میدونه چجوری میتونم که دستگاه رو فرمت کنم؟
فکر کنم تنها راه حلش این باشه.
در ضمن 1 سوراخ کوچیک کناره دکمه قفلش هست اون ماله چه کاریه؟
به نظر میاد مشکلت نرم افزاری باشه و احتمالا با فرمت حل بشه (و اگه نشد ، در مرحله بعد ، آپدیت firmware)
نرم افزاری که همراهش توی CD هست رو نصب کن ... قسمتی برای فورمت کردن داره ... از همون جا اقدام کن ..
راستی دستگاهت جزو سری فلشه (زیر 2 گیگ) یا جزو سری هارددار (5-6 گیگ) ؟
اون سوراخ کوچیک هم باید مال RESET باشه ...
Alirezar
20-09-2007, 14:06
این راهنمایی که دوستمون کرد کامل و عالیه
آلو جنگلي
21-09-2007, 01:16
از راهنماییت خیلی ممنون.
دستگاهم جزو سری فلش(512mb) هست.
از وقتی این مشکل براش پیش اوومده تا به کامپیوتر وصلش میکنم بعد از چند لحظه قطع میشه و تو همون چند لحظه هم وارد قسمت مربوط به فرمت نمیشه!!!
ایا احتیاج به آپدیت firmware داره؟(اگر اینطوره راهنمایی لازمه رو بکنید)
اگه نمی تونی به PC وصلش کنی ، شاید بشه از طریق recovery mode یه کارایی کرد ... ایشالا انگلیسی ات خوبه ... این دستورات رو انجام بده :
1. Unplug the player from a computer if it is plugged
2. Install the latest driver if you have not done so. If you have a Creative MuVo, MuVo USB2.0, MuVo TX FM, MuVo N200, MuVo V200, Zen Nano, Zen Neeon or Zen Nano Plus player, you can download the file MStorage_PCDRV_LB_1_07_00_250.exe.
3. Remove the battery from the player (except Zen Neeon which has a built-in battery).
4. Press and hold the Play button while connecting the player to the USB port.
5. Continue to hold the Play button for about 10 seconds after connecting your player is connected to the USB port.
6. When the Find New Hardware dialog box appears on your computer screen, release the Play button.
7. If this is the first time a player is installed as Player Recovery Device, Windows will find a Player Recovery Device (or USB Device), and prompt you for drivers. Click on No, and select "Do not search. I will choose the driver to install". Windows will install the drivers automatically.
8. Once it is installed, you can then update the player's firmware.
آلو جنگلي
22-09-2007, 12:03
از راهنماییات خیلی ممنون.الان دارم فایلی رو که برای firmware رو دانلود میکنم.امیدوارم مشکلش حل بشه.
sadeq280
25-09-2007, 22:40
دز بعضی از Mp3 پلیر ها یه سوراخی را برای ریست کردن قرار می دهند که در مدل های مختلف جایش فرق میکند که با فرو کردن یه شی باریک در آن سیستم به حالت خرید برمی گردد و همه تنظیماتش به تنظیماتی که در هنگام خرید بوده بر می گردد
آلو جنگلي
26-09-2007, 11:48
اگه نمی تونی به PC وصلش کنی ، شاید بشه از طریق recovery mode یه کارایی کرد ... ایشالا انگلیسی ات خوبه ... این دستورات رو انجام بده :
1. Unplug the player from a computer if it is plugged
2. Install the latest driver if you have not done so. If you have a Creative MuVo, MuVo USB2.0, MuVo TX FM, MuVo N200, MuVo V200, Zen Nano, Zen Neeon or Zen Nano Plus player, you can download the file MStorage_PCDRV_LB_1_07_00_250.exe.
3. Remove the battery from the player (except Zen Neeon which has a built-in battery).
4. Press and hold the Play button while connecting the player to the USB port.
5. Continue to hold the Play button for about 10 seconds after connecting your player is connected to the USB port.
6. When the Find New Hardware dialog box appears on your computer screen, release the Play button.
7. If this is the first time a player is installed as Player Recovery Device, Windows will find a Player Recovery Device (or USB Device), and prompt you for drivers. Click on No, and select "Do not search. I will choose the driver to install". Windows will install the drivers automatically.
8. Once it is installed, you can then update the player's firmware.
من این کار ها رو انجام دادم ولی هنگام نصب فابلی که دانلود کرده بودم یک پیغام ظاهر شد که سیستم شما ورژن جدیدتری رو دارد.پس فکر کنم این روش هم جواب نمی دهد.
فکر کنم باید دنبال راهی بگردیم که بشه این دستگاه رو فرمت کرد.
راهی به نظرت میرسه؟
آلو جنگلي
26-09-2007, 11:50
دز بعضی از Mp3 پلیر ها یه سوراخی را برای ریست کردن قرار می دهند که در مدل های مختلف جایش فرق میکند که با فرو کردن یه شی باریک در آن سیستم به حالت خرید برمی گردد و همه تنظیماتش به تنظیماتی که در هنگام خرید بوده بر می گردد
این کار را هم انجام دادم ولی فقط مانند یک reset معمولی کار میکند و مثل این هست که دستگاه رو خاموش روشن کرده باشی و اتفاق دیگیی نیفتاد.
من این کار ها رو انجام دادم ولی هنگام نصب فابلی که دانلود کرده بودم یک پیغام ظاهر شد که سیستم شما ورژن جدیدتری رو دارد.پس فکر کنم این روش هم جواب نمی دهد.
فکر کنم باید دنبال راهی بگردیم که بشه این دستگاه رو فرمت کرد.
راهی به نظرت میرسه؟
نمیشه اون پیام رو رد کرد ؟ ... یعنی دو گزینه ای نیست ؟ .... چون الان بحث این نیست که نسخه تو جدیدتره یا نه ... بحث اینه که نسخه تو ، مشکل داره و باید جایگزین بشه ...
درباره فرمت : خب هدف همین بود که موقع آپدیت firmware ، فرمت هم بکنه ... می تونی روی یه PC دیگه هم تستش کنی ؟ ...
متاسفانه ، عدم اتصال به PC ، باعث میشه خیلی از راه حل های خوب رو نتونیم تست کنیم ... در این حالت مجبوری ببری اش گارانتی و نمایندگی creative ...
یه چیز دیگه : نرم افزاری که همراه دستگاه توی جعبه اش بوده رو نصب کن ، ببین اون می تونه با neeon ارتباط بگیره ...
آلو جنگلي
27-09-2007, 01:08
اوون پیام که فقط یک دکمه ok داشت و در ضمن من تا مرحله پایان نصب رفتم.
نرم افزار داخل cd رو هم نصب کرده بودم ولی بی تاثیر بود.
حالا تصمیم گرفتم فردا ببرمش گارانتی ولی نمیدونم روش درست کردنش رو به من میگن یا نه:41:
اگه بحث سخت افزاری باشه ، دیگه فرقی نمی کنه که روش درست کردنش رو بهت بگن یا نه ... چون اونجا دارن بازش می کنن و روی مداراتش کار می کنن ... یعنی کاری می کنن که من و شما نمی تونیم تو خونه انجام بدیم ...
آلو جنگلي
28-09-2007, 01:43
آقا امروز که دستگاه رو بردم شرکت شارپ تا رسیدم درش رو بستن منم نامردی نکردم و از آنی که درو بسته بود(قبلا یک بار اوون دستگاه رو درست کرده بود) پرسیدم که چجوری باید دستگاه رو درست کنم؟
با کمال تعجب قشنگ به سوالام جواب داد و گفت که میری تو سایت creative و فایلی که حدوده 1.3 mb حجمش هست.... رو دانلود کن.
منم اوومدم خونه و رفتم تو سایت و دیدم اوون فایل فایلی جز برنامه update firware نیست.منم دانلود کردم و دستگاه رو به کامپیوتر وصل کردم وبرنامه رو اجرا کردم که یک قسمت برای فرمت دستگاه داشت که این کار رو انجام دادم و سرانجام دستگاه درست شد.:18:
بابت راهنماییات خیلی ممنون.:20:
tazevared2006
14-10-2007, 04:37
اون لينكي كه بهم دادي رو دانلود كردم دوست من ولي وقتي روي Show Detail كليك ميكنم اينو بهم ميده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتي هم تو صفحه اصلي برنامه روي Fomat Data... كليك مبكنم و استارت رو ميزنم پيغام خطاي زيرو بهم ميده :
تو رو خدا كمكم كنيد
كرك و پرم ريخته.
اون لینک رو که صفحه قبل به دوستمون دادم رو میگی ؟ ... شما هم zen neeon داری ؟ (یادت باشه که مدل به مدل فرق می کنه ها ... حتی Neeon فلش با هارددار فرق می کنه ...یعنی اون فایل مال یه مدل خاص بود )
بهرحال دو احتمال وجود داره به نظرم :
1. بخاطر اینکه داری downgrade می کنی این اتفاق افتاده (چون firmware ی که می خوای نصب کنی ، قدیمی تر از firmware فعلی اته )
راه حل : باید دنبال نسخه جدیدتر بگردی که بستگی به مدل دستگاهت داره .. دستگاهت چه مدلیه؟
2. پورت usb ات مشکلی داره (احتمالا Power کافی تامین نمی کنه)
پیشنهاد : با یه دستگاه دیگه تست کن کل این قضیه رو ...
tazevared2006
15-10-2007, 08:19
اون لینک رو که صفحه قبل به دوستمون دادم رو میگی ؟ ... شما هم zen neeon داری ؟ (یادت باشه که مدل به مدل فرق می کنه ها ... حتی Neeon فلش با هارددار فرق می کنه ...یعنی اون فایل مال یه مدل خاص بود )
بهرحال دو احتمال وجود داره به نظرم :
1. بخاطر اینکه داری downgrade می کنی این اتفاق افتاده (چون firmware ی که می خوای نصب کنی ، قدیمی تر از firmware فعلی اته )
راه حل : باید دنبال نسخه جدیدتر بگردی که بستگی به مدل دستگاهت داره .. دستگاهت چه مدلیه؟
2. پورت usb ات مشکلی داره (احتمالا Power کافی تامین نمی کنه)
پیشنهاد : با یه دستگاه دیگه تست کن کل این قضیه رو ...
نه يه لينكي آلو جنگلي بهم داده بود كه من دانلود كردم و نصب كردم و اين قضايايي كه ديدي پيش اومد. مدل Mp3 player ن هم ZEN Neeon هستش 1 گيگ. مدل جديدتر هم برداشتم ولي اونم يه مشكل ديگه داره.
آها ... متوجه شدم ... بلدی بری توی recovery mode ؟ :
اینطوریه که دستگاه رو خاموش کن و دکمه ی play رو فشار بده (ول نکن) و همینطور که به پایین داری فشار میدی وصلش کن به usb ... همینطوری دستت رو روی play نگه دار تا اون پیام Find New Hardware ظاهر بشه ... حالا می تونی دستت رو ول کنی ... و اون wizard رو تکمیل کنی و بعدش هم اون برنامه firmware رو اجرا کن ..
ببین درست میشه یا نه ؟ ... بهرحال این ایراد بخاطر مشکلی در firmware هستش ....
tazevared2006
17-10-2007, 01:54
آها ... متوجه شدم ... بلدی بری توی recovery mode ؟ :
اینطوریه که دستگاه رو خاموش کن و دکمه ی play رو فشار بده (ول نکن) و همینطور که به پایین داری فشار میدی وصلش کن به usb ... همینطوری دستت رو روی play نگه دار تا اون پیام Find New Hardware ظاهر بشه ... حالا می تونی دستت رو ول کنی ... و اون wizard رو تکمیل کنی و بعدش هم اون برنامه firmware رو اجرا کن ..
ببین درست میشه یا نه ؟ ... بهرحال این ایراد بخاطر مشکلی در firmware هستش ....
نشد :41:
حتی رو یه سیستم دیگه هم تست کردم ولی...:41:
نتونستی بری توی recovery mode ؟
tazevared2006
18-10-2007, 01:17
نتونستی بری توی recovery mode ؟
نه نشد.:41:
1. اصلا دستگاه روشن میشه یا نه ؟
2. وقتی به PC وصل میشه ، شناخته میشه به درستی ؟ ... محتویات توش قابل نمایش هستش یا نه ؟
3. گارانتی داره یا نه ؟ (منظورم اینه که توی دوره یه ساله ی گارانتی هست یا نه ؟)
4. میشه فرمتش کرد یا نه ؟ ... (یعنی مستقیما از طریق خود ویندوز ؟)
من بازم دنبال firmware جدیدتر و مشکلات مشابهی که کاربرای دیگه داشتن می گردم ، ببینم چی میشه ...
tazevared2006
19-10-2007, 02:21
1. اصلا دستگاه روشن میشه یا نه ؟
2. وقتی به PC وصل میشه ، شناخته میشه به درستی ؟ ... محتویات توش قابل نمایش هستش یا نه ؟
3. گارانتی داره یا نه ؟ (منظورم اینه که توی دوره یه ساله ی گارانتی هست یا نه ؟)
4. میشه فرمتش کرد یا نه ؟ ... (یعنی مستقیما از طریق خود ویندوز ؟)
من بازم دنبال firmware جدیدتر و مشکلات مشابهی که کاربرای دیگه داشتن می گردم ، ببینم چی میشه ...
1. آره روشن ميشه.
2. آره شناخته ميشه و به درستي محتوياتش قابل نمايشه.
3. گارانتي هم داشت ولي تموم شد. اگر هم تموم نميشد گمش كردم. خيلي وقته تموم شده.:41:
4. بله ميشه فرمتش كرد. مستقيما از خود ويندوز.
مرسي دوست من كه كه پي گير مشكلم هستي . ايشالا جبران كنم.
خب من یه ذره گیج شدم ... من فکر می کردم مشکل شما مثل دوستمون (آلو جنگلی) هستش ؛ اون دوستمون می گفت که دستگاه به محض روشن شدن خاموش میشه ، در نتیجه امکان ارتباط با Pc رو نداشت... ولی ظاهرا مشکل شما چیز دیگه ای هستش ، چون الان داری میگی اون مشکلات رو نداری... میشه دقیقا توضیح بدی...
tazevared2006
20-10-2007, 01:21
خب من یه ذره گیج شدم ... من فکر می کردم مشکل شما مثل دوستمون (آلو جنگلی) هستش ؛ اون دوستمون می گفت که دستگاه به محض روشن شدن خاموش میشه ، در نتیجه امکان ارتباط با Pc رو نداشت... ولی ظاهرا مشکل شما چیز دیگه ای هستش ، چون الان داری میگی اون مشکلات رو نداری... میشه دقیقا توضیح بدی...
مشكل من دقيقا روشنه . دستگاه به محض روشن شدن خاموش میشه ولي من هر وقت دستگاه رو به پورت Usb وصل ميكنم ويندوز اونو ميشناسه و درايوش رو برام باز ميكنه و ميزاره من هر چي خواستم توش كپي كنم. در ضمن من امكان فرمت دستگاه از طريق ويندوز رو هم دارم. يعني اينكه روي درايوش راست كليك كنم و فرمت رو بزنم. تنها مشكل من اينه كه دستگاه به محض روشن شدن بعد از لوگوي Creative Zen Neeon و پيغام Please Wait سريع خاموش ميشه.
ديگه بيشتر از اين نميتونم توضيح بدم به خدا .
:41:
خب پس همونطور که حدس می زدم ، شما با اون دوستمون فرق داری ... چون اون دوستمون می گفت که توی اتصال به PC هم مشکل داره ، در حالیکه شما نداری ...
1. شما اپدیت دستگاه رو بدون زدن تیک فرمت هم امتحان کردی ؟ .. چی شد ؟ ... (صفحه پیش توی عکسها گفتی که تیک رو زدی)
2. من نمی دونم شما چرا نتونستی وارد حالت recovery بشی ، معمولا اثر داره و اتفاقا وقتی که یه همچین مشکلاتی پیش بیاد ، راهش اینه که از recovery وارد عمل بشی ...
من بازم می گردم دنبال یه firmware دیگه ... اگه نشد ، باید بری سراغ نمایندگی اش ...
tazevared2006
21-10-2007, 01:26
همين الان بدون زدن تيك هم استارت رو زدم ولي بازم همون اررور لعنتي رو داد.
مرسي منم بازم سعي ميكنم تا بتونم ريكاوري كنم .
tazevared2006
24-10-2007, 01:50
خوب دوست من فكر كنم تونستم يه جورايي ريكاوري كنم. همون كاري كه گفته بودي كردم. دستگاه رو روشن كردم بدون اينكه دستم رو بردارم زدم به USB و اين پنجره باز شد:
ولي اين STMP3500 رو بايد از كجا بيارم؟ خودم كه ندارم و از اينترنت هم سرچ كرد خودش چيزي پيدا نكرد.
ميشه راهنمايي كني ؟
خب به سلامتی ... دقیقا باید به همین جا می رسیدی ...
قبلش این فایل رو نصب کن :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا نصبش کن ...
حالا دوباره recovery کن و وقتی همون صفحه ی بالایی (new hardware found ) اومد ، گزینه دوم رو انتخاب کن و توی صفحه بعد هم برو سراغ گزینه ی
Do not search. I will choose the driver to install
خودش باید اتوماتیک پیش بره و وقتی کارش تموم شد ،؛ دوباره برو سراغ همون firmware ... ایشالا که نصب بشه ...
اگه بازم نشد ، بگو تا یه راه دیگه رو امتحان کنیم ...
tazevared2006
25-10-2007, 01:14
مرسي دوست من. فقط يه چيزي...
اين لينكي كه به من دادي مربوط به ZEN Nano Plus هستش. براي من ZEN Neeon هست. ايرادي نداره؟
گفتم بگم كه يه موقعي راه رو اشتباهي نريم.
به هرحال من دانلودش كردم ولي هنوز نصبش نكردم تا شما بگي.
:10:
نه مشکلی نیست ، یه درایور استاندارده و به همه مدلهای هم رده می خوره ..
tazevared2006
26-10-2007, 01:15
خوب من بالاخره موفق شدم ريكاوري كنم. فقط اينكه وقتي Firmwareرو اجرا كردم اونم با موفقيت اجرا شد و تموم شد(گزينه format data ...) رو فعال نكردم. و اينكه نسخه 1.05.01رو اجرا كردم. ولي بازم نشد.
سوال :
ا- آيا ريكاوري زياد براي دستگاه مشكل به وجود مياره ؟ چون ميخوام دوباره همون نسخه رو اجرا كنم منتهي با تيك زدن گزينه فرمت.
2- من به غير از اين سه نسخه ديگه هم دارم. اونا رو هم اجرا كنم اشكال نداره ؟؟؟
یعنی بعد از ریکاوری باز هم به محض روشن شدن ، خاموش میشه ... عجیبه ... امیدوارم مشکل سخت افزاری نباشه ...
1. نه - مشکلی نداره ... اتفاقا خوبه یه فرمت هم بشه ...
2. خب اگه همه شون مال همین مدل هستن ، مشکلی نیست ...
یه پیشنهاد دیگه : بعد از انجام همه این کارا ، از طریق خود ویندوز هم یه فرمت بکن ببین چی میشه ...
tazevared2006
28-10-2007, 01:27
مرسي seymour جان. با كمك تو بالاخره تونستم دستگاهم رو راه بندازم. همه چيز به همون گزينه فرمت مربوط ميشد. اونو فعال كردم و استارت رو زدم و .....:31:
فقط يه چيزي...
اين Firmware كه الان باهاش مشكل دستگاهم رو حل كردم نسخه 1.05.01 هستش. در صورتي كه قبليه 1.07.01 بودش. من به غير از دو تا نسخه ديگه هم دارم كه از 1.07.01 هم بالاتره. ميشه بگي مزيت نسخه هاي بالاتر نسبت به اين پاييني ها چيه. اگه تفاوت اساسي داره شايد آپگريدش كنم. البته اگه ببينم واقعا نيازي هست.
ميشه برام توضيح بدي؟
به سلامتی ...
معمولا firmware ها تفاوت اساسی ایجاد نمی کنن .... مثلا قابلیت های مربوط به زبان های شرق آسیا رو اصلاح می کنن ... یا بحث مدیریت فایل ... مثلا اسامی طولانی تر رو حمایت می کنن و ... مسلمه که در جهت بهبود عمل می کنن ، ولی اغلب اوقات بدون اونها هم دستگاه خوب و درست کار می کنه ...
من نظرم اینه که فعلا با همین firmware کار کنی ...و فقط اگه واقعا به مشکل خوردی ، اپدیت کنی ....
باز هر جور میل خودته ...
tazevared2006
28-10-2007, 14:08
مرسي دوست من. چشم. سعي ميكنم اگه به مشكل برخوردم برم سراغ ورژن هاي بالاتر.
بازم مرسي به خاطر تمام زحمت هايي كه كشيدي.
من هم همين مشكل رو دارم. يعني روشن ميشه و سريع خاموش ميشه. وقتي به USB وصل ميكنم... درايو ظاهر ميشه اما باز نميشه... و اين پيغام رو ميده كه اين درايو فرمن نشده. ميخواي فرمت كني؟
من فرمت نكردم. چون محتوياتش رو لازم دارم.
لطفا بگيد از اول بايد چكار كنم؟
راستي اگر با ويندوز فرمتش كنم طوريش نميشه؟ (همين مدل MP3 با ظرفيت 512 Mb هست.)
شک دارم بتونی دوباره به محتویات داخلش دسترسی پیدا کنی ... بهرحال میشه تلاش کرد :
شما این فایل رو دانلود کن : (دکمه دانلود وسط صفحه اس)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ZEN%20Neeon%20512%20MB/1%20GB/2%20GB]%20Firmware%201.05.01
بعدش دستگاه رو وصل کن به PC و این فایل رو اجرا کن تا اتوماتیک دستگاه رو بشناسه و بقیه کارا رو انجام بده ... چون گفتی که به محتوای روی دستگاه نیاز داری ، تیک مربوط به فرمت رو نزن ...
ضمنا : با یه فرمت معمولی با خود ویندوز مشکلی پیش نمیاد (FAT) ... ولی اگه میخوای شانسی برای بازیابی محتوای دستگاه باشه ، اول راه بالا رو امتحان کن ...
ادیت : ظاهرا این ادرس طولانیه و توی یه خط جا نمیشه ... شما اول محتویات اون باکس رو کپی کن توی قسمت آدرس و بعدش اون تیکه باقی مونده از آدرس رو بچسبون اخرش...
شک دارم بتونی دوباره به محتویات داخلش دسترسی پیدا کنی ... بهرحال میشه تلاش کرد :
شما این فایل رو دانلود کن : (دکمه دانلود وسط صفحه اس)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ZEN%20Neeon%20512%20MB/1%20GB/2%20GB]%20Firmware%201.05.01
بعدش دستگاه رو وصل کن به PC و این فایل رو اجرا کن تا اتوماتیک دستگاه رو بشناسه و بقیه کارا رو انجام بده ... چون گفتی که به محتوای روی دستگاه نیاز داری ، تیک مربوط به فرمت رو نزن ...
ضمنا : با یه فرمت معمولی با خود ویندوز مشکلی پیش نمیاد (FAT) ... ولی اگه میخوای شانسی برای بازیابی محتوای دستگاه باشه ، اول راه بالا رو امتحان کن ...
ادیت : ظاهرا این ادرس طولانیه و توی یه خط جا نمیشه ... شما اول محتویات اون باکس رو کپی کن توی قسمت آدرس و بعدش اون تیکه باقی مونده از آدرس رو بچسبون اخرش...
error داد: Update verification failed
مثل اينكه هيچ راهي نداره.
حالا براي فرمت كردن بهتره با اين آپديتي كه دانلود كردم (گزينه ي فرمت رو تيك بزنم) يا اينكه با خود ويندوز درايوش رو فرمت كنم؟ (يعني quick format و از بين FAT32 و FAT دومي رو انتخاب كنم.)
كدام روش بهتره؟ احتمالا نصب كردن اون آپديت فريمور. نه؟
واقعا تفاوت زیادی نداره ... بهرحال آپدیت همراه با فرمت بهتر به نظر میاد ...
آپديت رو با فرمت هم انجام دادم اما باز ارور داد.
اما درايو باز شد. اما داخلش وقتي نيو فولدر ميساختم داخلش پر فايل بود كه اصلا پاك هم نميشد.
باز با ويندوز فرمت كردم اما ارور داد....
حالا هم كه اصلا درايو بالا نمياد....
راه ريكاوري رو هم امتحان كردم.... جواب نميده
هنوز دستگاه به همان صورت اولش هست. منتهي تنها فرقش با دفعه ي قبل اينه كه درايوش حالا اصلا شناخته نميشه.
چكار كنم؟!
در ضمن دكمه ي ريست رو هم زدم (كنار قفل دستگاه) اما فايده اي نداشت.
يه نوع ديگه از ام پي تري Creative رو به PC وصل كردم... با اون هيچ مشكلي ندارم و راحت ميتونم وارد درايو بشم و ....
این اروری که میده ، همون ارور قبلیه یا ارور جدیدی هستش ؟ ...
شما ریکاوری رو با استفاده از اون درایور ریکاوری انجام دادی یا نه ؟ (لینک زیر رو چک کن)...
ببین اینجا رو :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه بتونی خط به خط اینو اجرا کنی ، خیلی خوبه ...
ویندوزمو عوض کردم، حالا از اول همه کارها رو انجام دادم.
یعنی اول Mass Storage رو نصب کردم و بعد همون طور که گفته بودید 10 ثانیه دکمه ی Play رو نگه داشتم و صفحه ی Wizard بالا اومد و خلاصه درایو رو شناخت و نصب کرد.
اما درایو نمایش داده نمیشه. اما وقتی اون آپدیت رو کلیک میکنم... سرچ میکنه و درایو رو پیدا میکنه. (درایو ظاهر میشه)
و تو کادر مربوطه ورژن آپدیت و ورژن فعلی رو نوشته: 1.05.01
بار اول Close کردم. و درایو رو که ظاهر شده بود کلیک کردم اما این پیغام رو داد:
بعد برای بار دوم آپدیت رو باز کردم و بک بار با تیک گزینه ی فرمت این کار رو انجام دادم و این پیغام خطا رو داد:
حالا باید چکار کنم؟ چطوری باید دستگاه رو دوباره راه بندازم؟
نکته: CD دستگاه پیشم نیست.... آیا برنامه ای از داخل سی دی میتونه مشکلم رو حل کنه؟
شما مشکلی مشابه دوست قبلی مون داری (این تاپیک تا حالا مشکل مشابه دو نفر رو حل کرده ، ایشالا شما سومی اش باشی) ...
این پاراگراف زیر رو چک کن ببین همین کارا رو کردی یا نه ؟ (یعنی بعد از اینکه mass storage رو نصب کردی و دستگاه رو در حالیکه Play رو فشار دادی نصب کردی بهش و وارد find new hardware شدی )
وقتی همون صفحه ی بالایی (new hardware found ) اومد ، گزینه دوم رو انتخاب کن و توی صفحه بعد هم برو سراغ گزینه ی Do not search. I will choose the driver to install
خودش باید اتوماتیک پیش بره و وقتی کارش تموم شد ،؛ دوباره برو سراغ همون firmware ... ایشالا که نصب بشه ...
اگه بازم نشد ، بگو تا یه راه دیگه رو امتحان کنیم ...
اینو دقیق اجرا کردی ؟ ... یه بار دیگه تکرارش کن ...
سوال : دستگاهت الان چه وضعیتی داره ؟ ... آیا روشن میشه ؟ می تونی کار کنه ؟ ...
نه اون CD مشکلی رو حل نمی کنه ...
بله دقیقا همین کارها رو انجام دادم.... درایور هم نصب شد اما ظاهر نشد. تا اینکه بعدش رفتم سراغ Firmware بعد که اونو کلیک کردم سرچ کرد و دستگاه رو که به usb وصل بود شناخت و همون موقع درایور ظاهر شد.
اما وقتی روی درایو کلیک میکنم ارور قبلی رو نشون میده. (همون ارور اولی که تو پست قبل گفته بودم)
وقتی هم میام با firmware فرمت میکنم باز ارور میده و کامل فرمت نمیشه. (یعنی همون ارور دومی که عکسش رو گذاشتم)
دیگه نمیدونم چکار باید کرد.
خود دستگاه مثل حالت اولش روشن میشه و بعد خاموش میشه.
بدون اینکه تیک فرمت رو بزنی چطور؟ ... بدون اون تیک فرمت ، اپگرید رو انجام بده ، بعدش با ویندوز فرمت کن ...
//
می تونی بگردی دنبال firmware جدید ؟ ... یعنی firmware که مدلش بالاتر باشه ؟ ... من واقعا زمان ندارم وگرنه خودم می گشتم ...
قبلا گفتم بدون تیک فرمت هم اینکار رو کردم ما باز هم همون اررور رو میده. (با تیک یا بدون تیک هیچ فرقی نمیکنه)
دنبال Firmware جدید گشتم اما راستش چیزی پیدا نکردم.
وقتی هم میخوام با ویندوز فرمت کنم.... روی درایو راست کلیک میکنم و بعد روی گزینه ی فرمت کلیک میکنم اما هیچ پنجره ای باز نمیشه. (عجیبه!!!)
داخل پرانتز (فرمت با ویندوز باید FAT باشه یا FAT32 ؟؟؟؟)
اینکه میگی با ویندوز فرمت نمیشه عجیبه ... (فرق زیادی نداره ، مهم اینه که FAT باشه ... توی XP فقط FAt32 هست که همونم خوب و قابل قبوله ... )
آیا می تونی فرمت کردنش با ویندوز رو روی یه PC دیگه چک کنی ؟ ... (یا اصلا کل این فرایند رو روی یه PC دیگه چک کنی)
یه پیشنهاد : برو توی محیط داس (توی منوی Run ، تایپ کن : cmd) ... بعدش فرمان chkdsk رو اجرا کن ... به این ترتیب که مثلا اگه دستگاهت درایو G محسوب میشه ، می نویسی
chkdsk g: /f
اگه ازت پرسید که بعد از روشن خاموش کردن دستگاه این کار رو انجام میده ، قبول کن و دستگاه رو ری استارت کن ...
فکر نمیکردم یه تاپیک که مربوط به ۱۵ سال پیش هست انقدر کمکم کنه.
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.