مشاهده نسخه کامل
: كسي قالب vBulletin براي PHPBB داره ؟
J A V I D
19-09-2007, 08:23
سلام
دو ستان كسي اين قالب وي بي براي phpbb رو داره اون نسخه فارسيه رو مي خوام انگليسي هم اگه داشتين كه همين قالب اصلي وي بي باشه نه قالب هاي قديميش مشكلي نيست ! اونم مي خوام
موفق و پيروز سربلند باشيد
جاويد
amir abbas
19-09-2007, 11:07
من قبلا تو سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تو بخش phpbb گذاشته بودم. شاید بتونی اونجا پیداش کنی
J A V I D
19-09-2007, 11:43
اونجا يه دونه بود كه براي mybb بود وب شهر بود نه phpbb البته با سرچ من چيز ديگه اي پيدا نكردم ! اگه هنوز داريدش بي زحمت يه جا آپ كنيد نياز مندم !
اونجا يه دونه بود كه براي mybb بود وب شهر بود نه phpbb البته با سرچ من چيز ديگه اي پيدا نكردم ! اگه هنوز داريدش بي زحمت يه جا آپ كنيد نياز مندم !
جاويد جان ببين اين خوبه؟
اين روي انکدینگ عربیک تست شده UTF-8رو تست نشده!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ويرايش...
پست دوبار ارسال شد
J A V I D
23-09-2007, 17:13
ممنون اين همون قالبي بود كه ديده بودم ولي همه جا لينكش خراب بود .
ممنون اين همون قالبي بود كه ديده بودم ولي همه جا لينكش خراب بود .
جاويد جان سايت هايي هستن كه يه پولي ميگيرن و انجمنت رو از phpbbبه وي بي تبديل ميكنن!
اما از من ميشنوي اين كارو نكن!
هر چند هيچي وي بي نميشه! من خودم با phpbb3 RC5كار كردم دربرابر وي بي صفر بود!
J A V I D
23-09-2007, 20:14
براي بيشتر استفاده از اين قالب يه نوع كنجكاوي بود وگرنه من هميشه با قالب هاي ديفالت كار مي كنم كه تغييرات لازم رو خودم توشون مي دم !
من فعلا به صورت آزمايشي مي خوام يه انجمن راه بندازم و قصد ندارم جدي هم روش كار كنم واسه همين از phpbb استفاده مي كنم فقط تنها چيزي كه برام سواله با اومدن phpbb ورژن سه امكان انتقال داده ها از سري دو به سه هست يا نه ؟!
براي بيشتر استفاده از اين قالب يه نوع كنجكاوي بود وگرنه من هميشه با قالب هاي ديفالت كار مي كنم كه تغييرات لازم رو خودم توشون مي دم !
من فعلا به صورت آزمايشي مي خوام يه انجمن راه بندازم و قصد ندارم جدي هم روش كار كنم واسه همين از phpbb استفاده مي كنم فقط تنها چيزي كه برام سواله با اومدن phpbb ورژن سه امكان انتقال داده ها از سري دو به سه هست يا نه ؟!
بله امكان انتقال داده ها وجود داره اما بايد ببينيم هدف و منظور چه اطلاعات و داده اي هست.
J A V I D
23-09-2007, 22:43
بله امكان انتقال داده ها وجود داره اما بايد ببينيم هدف و منظور چه اطلاعات و داده اي هست.
هدف و منظور ديتا بيس ديگه !! تاپيك ها يوزر هاي كاربران اينا !
هدف و منظور ديتا بيس ديگه !! تاپيك ها يوزر هاي كاربران اينا !
آره جاويد جان ميشه.
Mohsen khan
24-09-2007, 11:58
موقع آپديت از ورژن 2 به 3 خودش اطلاعات را انتقال مي ده و مشكلي نيست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.