ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست کمک راجع به کپچر

Hamidkhann
19-09-2007, 00:09
سلام

من با کارت TV ام تو ایکس پی به راحتی برنامه تلوزیون رو کپچر می کردم اما الان تو ویستا فایل کپچر من صدا نداره. البته درایور کارت TV رو از سایتش گرفتم و نصبش کردم. مشکل از کجاست؟
ضمنا کارت صوتی من Onboard هستش:Realtek AC'97

javadshahvand
20-09-2007, 10:44
سلام

من با کارت TV ام تو ایکس پی به راحتی برنامه تلوزیون رو کپچر می کردم اما الان تو ویستا فایل کپچر من صدا نداره. البته درایور کارت TV رو از سایتش گرفتم و نصبش کردم. مشکل از کجاست؟
ضمنا کارت صوتی من Onboard هستش:Realtek AC'97

اینو نصب کن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Hamidkhann
21-09-2007, 02:15
خیلی ممنون دوست عزیز. تستش می کنم

Hamidkhann
21-09-2007, 05:38
سلام
نصبش کردم عزیز. اما متاسفانه جواب نداد.
در واقع حتی تو نرم افزار JetAudio هم اگه قسمت Recording رو دیده باشی، اون کادر بزرگ مستطیل شکل سفید( زیر Source و بالای Start/Pause ) که توش باید گزینه های مختلفی برای ذخیره صداها(مثل Aux,CD-in,...) داشته باشه خالیه!
خیلی جالبه. از نظر صدای نرم افزارهای مختلف هیچ مشکلی نداره. اما وقتی نوبت به ذخیره کردن می رسه، آفتابه ورمیداره!
اگه نظر دیگه ای به ذهنت میاد خوشحال میشم منم در جریان بگذاری

toraj
21-09-2007, 08:35
تمام درایور های صدای قبلی را پاک کن واین جدید رو نصب کن ودر قسمت صدا گزینه line in رو پیدا کن و صدارا تا آخر زیاد کن توی کارت tv هم صدای کپچر رو روی line in بزار احتمالا درست میشه.:20:

Hamidkhann
22-09-2007, 00:22
سلام
خیلی ممنون
مشکل از درایور نبود. ویستا جفتک مینداخت. در واقع Device هایی از کارت صوتی رو که لازم نداشت Hidden کرده بود. از حالت Hidden خارجش کردم و فعالشون کردم.
ممنون از javadshahvand و toraj

m_sport
27-10-2007, 14:43
Salam
Dar morede tabdile filme VHS be CD moshkel daram…………………..
vaghti ke film shoroo be capture kardan mikone keyfiyat kheyli miyad payin………………..
ba chand ta narm-afzar ham emtehan kardam vali too hamash keyfiyat miyad payin…………
ba Video Studio 10 va windows movie maker va yeki 2 ta narm afzare dige ham emtehan kardam vali fayede nadasht!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ba tashakor!!!!

Hamidkhann
28-10-2007, 02:03
Salam
Dar morede tabdile filme VHS be CD moshkel daram…………………..
vaghti ke film shoroo be capture kardan mikone keyfiyat kheyli miyad payin………………..
ba chand ta narm-afzar ham emtehan kardam vali too hamash keyfiyat miyad payin…………
ba Video Studio 10 va windows movie maker va yeki 2 ta narm afzare dige ham emtehan kardam vali fayede nadasht!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ba tashakor!!!!

مشخصات کارتت رو ممکنه بدی؟