ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ موتورولا<< Z3 >> بهمراه نقد و بررسی

Ssarshar
18-09-2007, 16:27
دوستان باسلام میخوایم در این تاپیک درباره Z3 صحبت کنیم .

مزایا :
- بلوتوث ورژن 2 با A2DP
- طراحی و دیزاین عالی
- دوربین 2 مگاپیکسلی بسیار عالی بهمراه فلاش
- شکاف مموری Micro SD ساپورت تا 2 گیگ
- GPRS class 12 + EDEG
- دکمه های لمسی

معایب :

- فیلمبرداری فقط با فرمت QCIF
- عدم تجهیز به 3G
- عدم ساپورت جاوا 3D

ساختمان
موتورولا Z3 گوشی شیک - مدرن و جوانپسند است که اولین تجربه ی Slide Razor نوکیاست . ضخامت این گوشی 16 میلیمتر است که در مقابل با سری ultra حرفی برای گفتن ندارد . کلید های این گوشی لمسی میباشد و استفاده ی راحت و کاربر پسندی دارد . بطور کلی از کار با زد تیری خسته نمیشوید . وزن این گوشی 115میباشد و از لحاظ ابعاد به راحتی در جیب یا دست جا میگیرد . مکانیزم کشویی گوشی راحت و روان است و مشکلی نخواهید داشت .
باطری
قسمت پشتي Z3 تقريباً عاري از هرگونه عنصري است و تنها لنزهاي دوربين در بالا و آرم موتورولا در قسمت مياني واقع شده اند. با جابجا كردن پوشش پشتي گوشي، باتري BC50 Li-Ion با گنجايش 720 mAh را مشاهده خواهيد كرد كه تامين كننده 6 ساعت و 40 دقيقه زمان مكالمه و 350 ساعت حالت آماده است. جايگاه سيم كارت كمي بالاتر از باتري مي باشد كه جابجا كردن آن تقريباً به سختي صورت مي گيرد.
منو
منوی z3 مشابه مدلهایی مانند ال 7 / وی 3 و کا 1 است و وجود آیکونهای متحرک جلوه زیبایی به منو گوشی داده و سرعت بالایی نیز برای عوض کردن آیکون ها در این گوشی تعبیه شده .
پخش کننده موسیقی
صدای اسپیکر z3 بسیار بلند است و در خیابانهای شلوغ براحتی شنیده میشود ولی کیفیت صدا در حد متوسط است . نرم افزار پخش موسیقی در این گوشی بسیار پیشرفته میباشد ولی حیف که از کیفیت صدای عالی برخوردار نیست .
دوربین
یکی از نکات مثبت این گوشی دوربین 2 مگاپیکسلی بهمراه فلاش است که در پشت بدنه قرار دارد روی هم رفته کیفیت دوربین حتی در مکانهای کم نوراز وضوح عالی برخوردار است .
تنظیمات دوربین گوشی اضافه کردن فریم / کنتراست / چرخاندن تصویر و ... میباشد .
اتصال
از ديگر قابليت هاي موتورولا Z3 ، امكان اتصال از طريق GPRS و EDGE و همچنين USB و بلوتوث مي باشد. جاي تأسف دارد كه اين گوشي فاقد پشتيباني 3G است و همچنين مرورگر وب آن تنها قابليت باز كردن صفحات وب اصلي را دارد و متأسفانه صفحات جاوا اسكريپت را باز نمي كند.

روی هم رفته این گوشی نسبت به قیمت خوب خود به مشخصه های کافی و خوبی مجهز است و بهرحال افراد زیادی را به خود جذب کند .

دوربین عکاسی 2 مگاپیسکل بهمراه فلاش
دوربین فیلمبرداری
حافظه داخلی 16 مگابایت و قابلیت افزایش بوسیله مموری کارت
usb 1.1
EDEG
GPRS CLASS 12
باطری 720 میلی آمپر
قابلیت اجرا و دانلود بازی
صفحه نمایش رنگی ( 256000 رنگ ) و 9/1 اینچی

Ssarshar
18-09-2007, 17:02
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ssarshar
18-09-2007, 19:49
اینم نمونه عکس گرفته شده با دوربین گوشی full resolution ( انصافا عکساش باکیفیتن )

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

anti_girl
19-09-2007, 00:24
واقعا عکسش عالیه فقط عیبش تو java بودنشه وگرنه گوشیه جذابیه

becareful
21-09-2007, 17:51
موبایل خوبیه... اگه میشه یکم دیگه ازش بگید.

Ssarshar
22-09-2007, 12:08
این گوشی تجربه اول موتورولا در زمینه گوشیهای کشویی و نازک است ولی با توجه به اینکه ضخامتش 16 میلیمتره . مدلی موفق و پرفروش در خارج بوده . اگه بخوایم مثلا این مدل رو با اولین تولید گوشی کشویی نوکیا مقایسه بکنیم . میبینیم برتری مطلق با موتورولاست چون اولین تجربه نوکیا بسیار ناموفق بود نوکیا مدل 6111 رو وارد بازار کرد که از هیچ نظر ( بجز بانوان جوان ) مورد استقبال قرار نگرفت و ضعفهای زیادی داشت .

از نکات خوب این گوشی کلاس خیلی بالای اون هست . یعنی یکبار این گوشی رو تو دستتون بگیرید و ببینید که
از N95 نوکیا هم باکلاس تره .
از دیگر محاسن این گوشی کشوی بسیار راحت و روان که در مقابل اولین تولید موتورولا در زمینه کشویی کاملا جای تحسین و تشویق داره .
بصورت کلی نباید گفت امکانات خیلی عالی داره ولی نسبت به قیمتش امکانات استاندارد و خوبی داره و دوربین خیلی خوب 2 مگاپیکسلی که داره از خیلی از رقبا پیشی گرفته .

anti_girl
22-09-2007, 20:13
مرسی سرشار عزیز از اطلاعات خوبت واقعا عالی بود

farhad1390
15-11-2007, 18:22
ببخشید قیمتش چنده

farhad1390
15-11-2007, 18:23
راستی این جاوا بودنش خیلی مشکل بزرگیه من زیاد از اینها سر در نمیارو
یعنی نمیتونم بازی نصب کنم یا برنامه

anti_girl
15-11-2007, 19:24
راستی این جاوا بودنش خیلی مشکل بزرگیه من زیاد از اینها سر در نمیارو
یعنی نمیتونم بازی نصب کنم یا برنامه
منظوره من اين نبود شما حتما سري n از برند نوكيا رو دستتون گرفتين اونا همه سيمباين دارن و حتما سوني اريكسون هم دستتون گرفتين اونا همه سيستم عامل java دارن اين موضوع جاي نگراني نداره

farhad1390
15-11-2007, 20:15
راستی به نظرت باطریش ضعیف نیست با این مشخصات
مشخصات باتري نوع: Standard battery, Li-Ion
زمان مكالمه مداوم: 3 ساعت و 20 دقیقه
زمان آماده به كار: 230 ساعت
واگه این طور باشه با استفاده متوسط چند وقت به چند وقت باید شارژ کرد

Ssarshar
15-11-2007, 20:24
فیمتش 195000 تومان

مصرف باطریش از سامسونگ قویتره و باطریش 720 میلی آمپر

anti_girl
15-11-2007, 22:27
راستی به نظرت باطریش ضعیف نیست با این مشخصات
مشخصات باتري نوع: Standard battery, Li-Ion
زمان مكالمه مداوم: 3 ساعت و 20 دقیقه
زمان آماده به كار: 230 ساعت
واگه این طور باشه با استفاده متوسط چند وقت به چند وقت باید شارژ کرد
دوست عزيز با اين مشخصات به نظره من هر دو روز يك بار بايد كافي باشه

Ssarshar
06-12-2007, 15:48
سلام خدمت دوستان گل

خلاصه نوکیا 6300 رو فروختم و رفتم یه z3 خریدم .
1- اول از خوشدستی گوشی بگم که خیلی راحت تو دست جا میگیره اما وزنش یک مقدار زیاده 115 گرمه ولی با این حال جمع و جور و شیکه .

2- کیفیت ال سی دی که عالیه و زیر نور آفتا راحت دیده میشه

3- کیفیت صدا که من اصلا فکرش رو نمیکردم این طوری باشه چون تو نقدش خوندم صداش زیاد جالب نیست ولی کل دابلیو 810 رو هم تو بلندی و هم تو شفافیت صدا میخوابونه باور کنید تعصبی نمیگم . یه هدفون خیلی خوب هم داره .

4 - دوربینش هم بسیار عالیه از V3X هم بهتره . رنگهارو خیلی طبیعی نشون میده و زوم 8 برابر داره که اصلا تار نمیشه .

5 - ساختار کشوییش هم خوبه . البته موقع باز و بسته کردن کشوی گوشی صدا میده ولی در مجموع عالی

6 - باطریش 3 روز دوام داره با کارکرد متوسط

خلاصه هر سوالی راجع به این گوشی دارید از من بپرسید بهتون جواب میدم .

راستی قبلا مطالبی که راجع به این گوشی گفتم به نقل از سایتهای مختلف بود

Corvette
06-12-2007, 20:38
سلام خدمت دوستان گل

خلاصه نوکیا 6300 رو فروختم و رفتم یه z3 خریدم .
1- اول از خوشدستی گوشی بگم که خیلی راحت تو دست جا میگیره اما وزنش یک مقدار زیاده 115 گرمه ولی با این حال جمع و جور و شیکه .

2- کیفیت ال سی دی که عالیه و زیر نور آفتا راحت دیده میشه

3- کیفیت صدا که من اصلا فکرش رو نمیکردم این طوری باشه چون تو نقدش خوندم صداش زیاد جالب نیست ولی کل دابلیو 810 رو هم تو بلندی و هم تو شفافیت صدا میخوابونه باور کنید تعصبی نمیگم . یه هدفون خیلی خوب هم داره .

4 - دوربینش هم بسیار عالیه از V3X هم بهتره . رنگهارو خیلی طبیعی نشون میده و زوم 8 برابر داره که اصلا تار نمیشه .

5 - ساختار کشوییش هم خوبه . البته موقع باز و بسته کردن کشوی گوشی صدا میده ولی در مجموع عالی

6 - باطریش 3 روز دوام داره با کارکرد متوسط

خلاصه هر سوالی راجع به این گوشی دارید از من بپرسید بهتون جواب میدم .

راستی قبلا مطالبی که راجع به این گوشی گفتم به نقل از سایتهای مختلف بود

مبارکه دوسته عزیز.:46:

راستی گفتی هدفونش خوبه.. کیفیته پخشه موسیقی در چه حدیه؟؟ و اینکه اگر مقدوره یه عکسم از هدفونش

بزار.ممنون.

Ssarshar
06-12-2007, 22:04
مبارکه دوسته عزیز.:46:

راستی گفتی هدفونش خوبه.. کیفیته پخشه موسیقی در چه حدیه؟؟ و اینکه اگر مقدوره یه عکسم از هدفونش

بزار.ممنون.'

کیفیت پخش موسیقی خیلی خوبه همچنین گزینه ها و امکانات پیشرفته ای هم برای این قسمت بوجود اومده

هدفونشو هم در اولین فرصت عکسشو میزارم .

Corvette
07-12-2007, 14:07
'

کیفیت پخش موسیقی خیلی خوبه همچنین گزینه ها و امکانات پیشرفته ای هم برای این قسمت بوجود اومده

هدفونشو هم در اولین فرصت عکسشو میزارم .

ممنون از توجه شما.منتظر هستم.