مشاهده نسخه کامل
: چطوری بفهمم که کپی رایت قالبم تغییر کرده.
Creeping Death
18-09-2007, 10:16
سلام
ببینید فرضا من یه قالب طراحی می کنم و یه خط کپی رایت هم توش می ذارم . از کجا بفهمم که کاربر این خط را تغییر داده ؟
مثلا اگه عوضش کرد یه ایمیل برا من بیاد ...
DaRiOuShJh
18-09-2007, 12:58
والا مستقیم رو که خبر ندارم ولی همینطور که خودتون میدونید free host ها و سرورهایه وبلاگ ها موقعه آپلود یا آپدیت این کد و ... رو اضافه میکنن
به نظره من در صورتی که خودتون هاست رو داشته باشید و مثله free host ها عمل کنید شدنیه ولی با امکانات استاتیک که شدنی نیس با داینامیک هم فک نکنم چون یه خط کده دیگه میتونن حذفش کنن یا اینکه عوضش کننن
اسکریپت یا چیزی هم در این مورد بزارید اونم پاک میکنن!!!
هه هه هه
ببینیم نظره بقیه یه دوستان چیه؟!
موفق باشی:12:
madsystem_mas
18-09-2007, 17:43
فک کنم هیچ تضمینی نداره دوست عزیز.
عوض می شه.:41:
Creeping Death
18-09-2007, 18:14
می دونم عوض میشه . ولی منظور من اینه :
ما این خط را داریم : Copyright 2007 by eiman arabfakhri می خوام اگه این خط تغییر کرد با یه ایمیل متلع بشم که دیگه به اون طرف خدمات ندم .
my friend
18-09-2007, 21:16
خب ، اینی که شما میگی مربوط به زبان Html هست ، این زبان هم این قابلیت ها رو متاسفانه ( و یا شاید خوشبختانه ، البته اگه کپی رایت رعایت بشه ) نداره...
DaRiOuShJh
18-09-2007, 21:45
بله همانطور که گفتم و دوستان هم اشاره کردن راهی نداره
یه راهه ساده هست که با استفاده از جاوا اسکریپته اکسترنال و دستوره document write کپی دایت رو بدید کهه اونم باز بخواد پاک میکنه چه نوشته باشه چه اسکریپت!!!
شما برایه رضایه راهه خدا کار کن:12:
چی کار داری به بنده خدا:10:
ماشالله تو یوزرها (مخصوصا ایران) کسی به این چیزا اهمیت نمیده و اولین تغییری که میدن عوض کردنه کپی رایت به اسمه خودشونه:12:
اگه یه لینک هم اون ته مها از شما بزارن کلی مرام گزاشتن...
Creeping Death
19-09-2007, 08:13
بابا من که شکایتی ندارم . برا خودم هم نمی خوام . یه جا به همچین مسئله ای بر خوردم . خودم هم کنجکاو شدم ...
amir abbas
19-09-2007, 10:43
با HTML شدنی نیست. با php میشه یه همچین کاری کرد. الان VB رو اگر شما از نسخه نال نشدش استفاده کنی. با سایت خود VB ارتباط بر قرار می کنه و میگه که فلان سایت داره از نسخه غیر قانونی استفاده میکنه. در کل همون رو هم میشه از کار انداخت. اگر کسی php بلد باشه میتونه کد برنامه رو نگاه کنه و اون دستوراتی که برای برقراری ارتباط با سرور VB هست رو حذف کنه
webworld
20-09-2007, 00:28
همانطور که دوستان فرمودند ممکنه راهایی با استفاده از جاوا و php وجود داشته باشه ولی درنهایت یه کاربر ماهر میتونه به راحتی این موانع رو کنار بزنه. میشه کاری کرد که قالب برای درست نمایش داده شدن از یه اسکریپت استفاده کنه و ما هم کد کپی رایت رو هم تو همون اسکریپت بزاریم حالا این اسکریپت رو encode کنیم به طوری که کسی نتونه ویرایشش کنه و اگر هم حظفش کنه قالب زشت بشه. اما این که بهتون اخطار بده و شما به اون سرویس ندید خیلی پیچیده میشه و من بلد نیستم :31:
الته به نظر خودم یه قالب رایگان به این همه دردسر نمی ارزه مگر اینکه سوال شما جنبه تحقیقاتی داشته باشه
بنا به تجربه خودم بهترین و ساده ترین راه حل برای حفظ کپی رایت قرار دادن اون تو یه جای حساس گرافیک قالب (عکس های قالب) هستش که کسی نتونه عوض یا حذفش کنه.
اگه دوستان نظر دیگه ای دارند خوشحال میشیم بگند:46:
Creeping Death
20-09-2007, 06:34
از همه ی دوستان ممنونم . همونطور که گفتم برای خودم نمی خوام . یه سایت قالب برای mybb طراحی می کرد و گفته بود افرادی که کپی رایت قالب ها رو تغییر بدن نمی تونن قالب های جدید رو دانلود کنن. برام سوال پیش اومده بود چطوری می فهمن ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.