مشاهده نسخه کامل
: چه آنتی ویروسی نصب کنم؟ گیج شدم
سلام
آقا من میخوام از شما بپرسم چی نصب کنم؟ NORton OR NOD 32 ?
اطفا" یکی که وارده با دلیل منطقی جواب بدهد و لینک آخرین ورژن اون آنتی ویروسی رو که پیشنهاد میکند بزارد. :8: :10: :40: :11: :40:
ممنون
بای بای
kasper sky
از لحاظ کیفیتشه و امکانات و اپدیت اسان
فقط وقتی دانلود کردی اپدیتش کن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
shadowfax
17-09-2007, 21:55
kasper sky
از لحاظ کیفیتشه و امکانات و اپدیت اسان
فقط وقتی دانلود کردی اپدیتش کن
البته NOD و NOrton هم خیلی عالین! ولی فعلا که KASPERSKY حرف اول رو میزنه تو رتبه بندی بهترین آنتی ویروس سال 2007 منم خیلی ازش راضیم...
البته من دیگه جرات ندارم فایل exe بریزم رو هاردم
همه بازی ها پریده
من هم کسپرسکی دارم ولی اینترنت سکوریتی است خیلی ازش راضی هستم ولی nod32 هم برای سیستم های قدیمی که میخوان زیاد از حافظه رم استفاده نشه توصیه میشه
فکر نمی کنی در این مورد خیلی بحث شده؟
آخه من کاسپر داشتم ولی هر بار میدام سرچ کنه هیچ ویروسی برام پسدا نمیکرد دریغ از یکی!!!!
خب سیستم شما ویروس نداشته !!!!!!!!!
nod32 بهتره. البته فکر کنم این بحث دیگه قدیمی شده.
ولی من نظر خودمو میگم کاسپر معایب زیادی داره. یکی اینکه سیستم رو کند می کنه. نسخه اینترنت سکویورتیش نمی دونم چرا بعضی وقتا باعث می شه سایتا خوب بالا نیان . که با بستن اون مشکل من حل شده. یه خورده هم رو اعصاب آدمه مدام پیغام می ده . یعنی یه خورده گیره . کند هم هست.
ولی نود 32 به هیچ وجه روی سرعت سیستم تاثیر نداره. و یکی از خوبیاش اینه که گیر نمی ده . بی سرو صدا ترین آنتی ویروسه. راحت آپدیت می شه و خیلی سریع . سرعت اسکنش هم خیلی خوبه. نصب و کرکش هم خیلی راحته.
terurist
24-10-2007, 02:55
سلام به شما دوست عزیز اگه میخوای سیستمت واقعا امن بشه یکبار هم آنتی ویروس BitDefender رو امتحان کن چون این نرم افزار قویترین آنتی ویروس جهان هستش و منم بهش اعتقاد دارم چون بنده همه ی آنتی ویروسهای موجود رو امتحان کردم و هیچکدوم به پای این آنتی ویروس ویروس نمیرسه.
اگه خواستی دانلود کنی نسخه ی BitDefender Total Security 2008 Build 11.0.9 رو بگیر که کاملترین و جدیدترین نسخشه که ارائه شده.
ضمنا این ورژنش حاوی نرم افزارهای جانبی برای بهبود کارایی سیستم و ... داره.
nod32
یا
avg
یا
bitdefender
Parastoo06
03-11-2007, 00:22
Kaspersky® Anti - virüs 7 0 0 125 - 03112007
کی داخل پوشه
D o l f i n
04-11-2007, 10:24
nod32 نسخه جدید و فینالش رو امتحان کن حتما عاشقش میشی
nod32
یا
avg
یا
bitdefender
البته به همون اندازه که نصب انتی ویروس مهمه اپدیتشم مهمه
باید انتی ویروسی را انتخاب کنی که به راحتی بتونی اپدیتش کنی
من از نورتن استفاده میکردم ولی خیلی سرعت سیستما میگیره
من دو تا پیشنهاد دارم می تونی هر کدوم که مد نظرت هست را انتخاب کنی :
1- اگه دنیال این هستی که سرعت سیستمت پایین نیاد و آنتی ویروست بی سر و صدا مشغول کارش باشه بهت Nod32 را پیشنهاد می کنم.
2- اگه دنبال قدرت آنتی ویروس هستی و کند شدن سیستمت زیاد برات مهم نیست و می خوای از حملات هکرهای نیمه حرفه ای در امان باشی از Noroton Internet Security 2007 استفاده کن.
البته توجه داشته باش ،بهترین آنتی ویروس هم که داشته باشی باز هم باید خیلی با احتیاط کار کنی و .... و حتما آون را آپدیت کنی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.