مشاهده نسخه کامل
: با اجازه دوستان موضوع مسابقه هفته بعد را انتخاب کنیم
بازم با اجازه دوستان اگه اجازه بدید موضوع مسابقه هفته بعد را یک box روی یک plane اتخاب کنیم تا قدرت کار با متریالها و رندرینگ سنجیده بشه (بدون مدلینگ):10::20:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم تصویب بشه و کار را شروع کنیم:21:
Aminzikzak
17-09-2007, 22:59
به نظر من خوبه ...
ولی یه باکس و یه پلان نه یه چندتا جسم رو کنار هم بذاریم بهتره ...
برای کار با متریالها ...
فرقی نمیکنه جسمش چی باشه پلان ، باکس ،کره یا هرچیز دیگه.
مرتضی nvcd
18-09-2007, 03:21
مسابقه جالبی می شه.ولی همونطور که امین جان گفت چیز های دیگه هم باشه بهتره.چون متریال دادن به یه باکس خیلی کار رو محدود می کنه.
SomeThink
18-09-2007, 05:58
بدنیست ماهم با رندر خطی تو مسابقه شرکت میکنیم!
سلام
hrgh2 جان ممنون
با نظر امین موافقم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بتونم منم در مسابقه شرکت میکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Aminzikzak
18-09-2007, 09:38
سلام
hrgh2 جان ممنون
با نظر امین موافقم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بتونم منم در مسابقه شرکت میکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا ببین کی میخواد تویه مسابقه شرکت کنه ...
من همین الان کشیدم کنار ... (شوخی کردم ما تا اخر ایستاده ایم)
مهسافت جان منتظر کارات هستیم.
خوب از یک sphere (کره) استفاده میکنیم تا smooth باشه.به نظر من بهتره دربارهی نحوه برگزاری مسابقه کمی بیشتر دقت کنیم و نحوه امتیاز دهی هم مشخص بشه بهتر هرچه زودتر به بحث در مورد این موضوعات بپردازیم.
interior_design
19-09-2007, 00:28
منم موافقم اینطوری ساید تعداد کسایی که شرکت میکنن بیشتر بشه. :20:
hamid 3a
19-09-2007, 01:29
خوب منم شرکت می کنم تا از بین خودتون بازنده نداشته باشین.
A r c h i
19-09-2007, 02:01
منم هستم :31: ..مسابقه آسون بذارین که اعتماد به نفس امثال من که زیاد وارد نیستند بالا بره :46:
interior_design
19-09-2007, 02:04
منم هستم :31: ..مسابقه آسون بذارین که اعتماد به نفس امثال من که زیاد وارد نیستند بالا بره :46:
شما دیگه چرا من نمونه کاراتو دیدم. عالیه ...:46:
مرتضی nvcd
19-09-2007, 02:14
اینطور که معلومه همه موافقند.پس از جزییاتش یکم بگید (اگه داره).که همه تا اخر هفته کاملا اماده بشن.
interior_design
19-09-2007, 02:17
به نظر من هر کسی یه پلان ساده درست کنه و یه چیزی روش بذاره (هرچی!). من خودم کارمو تا 20 دقیقه دیگه میذارم.:5:
interior_design
19-09-2007, 02:41
با اجازه همه ی دوستان من کارمو اول میذارم. جالبه بدونین تمام این صندلی Comfortable رو با Loft درآوردم. البته میدونم که آخر میشم.:41: واسه دلگرمی خودم گذاشتم.:46:
---------------------------------------------------------------------------------
مرتضی nvcd
19-09-2007, 03:03
قرار بود یه چیز ساده باشه.اگه حالا هر چی شد که هست پس این هم از من:
Aminzikzak
19-09-2007, 05:06
این نامردیه که قرار بود یه کار ساده رویه یه پلان سجاد قبول نیست برو یه کار ساده بزن بیا ....
اینم کار من ...
SomeThink
19-09-2007, 05:13
من اینجا اعلام میکنم که بخاطر نامردی بعضی از دوستان امین تنها شرکت کننده مقام اول تا سوم رو کسب کرد!
interior_design
19-09-2007, 13:09
من اینجا اعلام میکنم که بخاطر نامردی بعضی از دوستان امین تنها شرکت کننده مقام اول تا سوم رو کسب کرد!
قبوله یه کار ساده میذارم...:46:
interior_design
19-09-2007, 15:52
اینم یه کار ساده ولی در هر صورت من آخر میشم.:31: کار همه عالیه!الا کار من.:41: بازم امین اول شد.:46:
سلام به دوستان
آقا انگار مسابقه را شروع و تموم کردید !
قرار ما یک کره روی یک پلان بود که ما نیازی به مدلینگ نداشته باشیم و فقط متریال بدیم و رندر بگیریم. ضمنا از شنبه کارهای انجام شده روی یک تاپیک قرار میگیره و پس از کامل شدن اونها نظر سنجی میکنیم.
فرصت دوستان تا شنبه است پس خودتون را آماده کنید و کارتون را شروع کنید.
Aminzikzak
19-09-2007, 18:02
سلام به دوستان
آقا انگار مسابقه را شروع و تموم کردید !
قرار ما یک کره روی یک پلان بود که ما نیازی به مدلینگ نداشته باشیم و فقط متریال بدیم و رندر بگیریم. ضمنا از شنبه کارهای انجام شده روی یک تاپیک قرار میگیره و پس از کامل شدن اونها نظر سنجی میکنیم.
فرصت دوستان تا شنبه است پس خودتون را آماده کنید و کارتون را شروع کنید.
باشه رفیق مشکلی نیست از شنبه یه تاپیک جدید میزنیم ، کارامونو انتقال میدیم اونجا ....
سجاد عجب بامپی دادیا ... سنگ رو میگم.
دوستان از شنبه مسابقه شروع میشه ...
interior_design
19-09-2007, 18:07
باشه رفیق مشکلی نیست از شنبه یه تاپیک جدید میزنیم ، کارامونو انتقال میدیم اونجا ....
سجاد عجب بامپی دادیا ... سنگ رو میگم.
دوستان از شنبه مسابقه شروع میشه ...
به شما که نمیرسه:31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.