ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تبدیل psd به html

xerror
17-09-2007, 14:31
سلام
یه سوال داشتم؟
میخواستم بدونم من اگر قالبی رو تو فوتوشاپ طراحی کردم چه طور می تونم اون رو به css یا html تبدیل کنم ؟

DaRiOuShJh
17-09-2007, 15:03
سلام
یه سوال داشتم؟
میخواستم بدونم من اگر قالبی رو تو فوتوشاپ طراحی کردم چه طور می تونم اون رو به css یا html تبدیل کنم ؟

دوسته عزیز این دو موضوغع ربطی به هم ندارن مستقیم باید شما ربطشون بدی به هم

سایته خودمو تو امضا میبینی؟ اون دقیقا یا فتوشاپ طراحی و بعد با html کناره هم گزاشته شده

برایه اینکار شما باید اول عکس ها رو تیکه تیکه کنید که بستگی به سایتتون و قالبش داره بعد بزارید تو صفحه و از طریقه css حاهاشون و ... رو معرفی کنید:10:

xerror
17-09-2007, 15:21
ولی من فکر نمی کنم این طور که شما می گید باشه
چون تو خود photoshop یه جایی هست به نام save for web
من میخوام ببینم چه روش هایی برای این کار وجود داره
و اگر کسی روش اصولی این کار رو میدونه خواهش می کنم توضیح بده

Mohsen khan
17-09-2007, 16:12
قالب هاي مانستر هم چنين سبكي هستند
مي توانيد با مقايسه اونها ،‌ به نتايجي برسيد

xerror
17-09-2007, 16:17
من یه روش آموزشی میخواهم

my friend
17-09-2007, 17:09
الان فتوشاپ دم دستم نیست ، اما فکر کنم از منوی فایل باید گزینه ی save as html یا یه چیزی تو این مایه ها رو انتخاب کنی...
از بچه های انجمن فتوشاپ بپرسی زودتر به نتیجه میرسی.

DaRiOuShJh
17-09-2007, 19:14
ولی من فکر نمی کنم این طور که شما می گید باشه
چون تو خود photoshop یه جایی هست به نام save for web
من میخوام ببینم چه روش هایی برای این کار وجود داره
و اگر کسی روش اصولی این کار رو میدونه خواهش می کنم توضیح بده

دوسته عزیز این دو موضوغع ربطی به هم ندارن مستقیم باید شما ربطشون بدی به هم

سایته خودمو تو امضا میبینی؟ اون دقیقا یا فتوشاپ طراحی و بعد با html کناره هم گزاشته شده

برایه اینکار شما باید اول عکس ها رو تیکه تیکه کنید که بستگی به سایتتون و قالبش داره بعد بزارید تو صفحه و از طریقه css حاهاشون و ... رو معرفی کنید:10:

دوسته عزیز تا اونجا که من کار کردم اون قسمت صرفا پسوندهایی که وب ساپورت میکنه رو save میکنه
یعنی حجم ها رو یه طوری کم میکنه که برایه دیدنه صفحاته و ب و سرعته دایال آپ و ... مشکلی پیش نیاد
البته شما هم باید تنظیم کنید

یعنی فقط گرافیک رو برایه شما سیو میکنه و نمیاد براتون کدهایه کامله html و css بنویشه
اون روشی هم که من گفتم برایه اینه که شما دقیقا رویه ابعاد و قسمت ها تسلط داشته باشی
امیدوارم متوجه شده باشید:20:

موفق و موید باشید

xerror
17-09-2007, 20:28
اگر شما تصویرتون رو اسلایس بندی کنید می تونید اون رو به صورت html هم ذخیره کنید .فقط مشکل من اینه که مثلا میخوام بعضی از اسلایس هام بک گراند باشه و اونجاست که به مشکل میخورم و نمیدونم چی کار کنم. ولی در کل اگر روشی برای تبدیل قالب هایی که تو فوتوشاپ طراحی میشه به html یا css دارید ممنون میشم اگر بزارید

DaRiOuShJh
17-09-2007, 21:27
اگر شما تصویرتون رو اسلایس بندی کنید می تونید اون رو به صورت html هم ذخیره کنید .فقط مشکل من اینه که مثلا میخوام بعضی از اسلایس هام بک گراند باشه و اونجاست که به مشکل میخورم و نمیدونم چی کار کنم. ولی در کل اگر روشی برای تبدیل قالب هایی که تو فوتوشاپ طراحی میشه به html یا css دارید ممنون میشم اگر بزارید

درسته اسلایس، تریم، resize و ... کار میکنن
ولی مشکلاتی که گفتید من در پسته اولم هم گفتم که باید از چند تا برنامه استفاده کنید
البته همیشه یه راه نیس، راه هایه دیگه ای هم هست
هر طور که خودتون راحت ترین
موفق باشی:10:

xerror
11-10-2007, 01:07
در کل ممنون
بی خیال گشاد بازی شدم:5:

salahh
17-10-2007, 18:25
DaRiOuShJh عزیز adobe photoshop 7 این کار رو می کرد !!!!!!!!!!! اما فکر کنم ورژن جدیدش هم همین کار رو میکنه !

آزادی یعنی لینوکس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید