مشاهده نسخه کامل
: بدست اوردن لينك دانلود 3D GameMaker
NARAFIGH2
17-09-2007, 06:10
[بچه ها من هرچي گشتم نتونستم لينك دانلود اين نرم افزار رو پيداكنم
نرم افزار جالبيه
ولي فقط نسخه ي خريدني اون بود! اگه ميشه شما فقط لينكشو خودشو پيدا كنيد كركش با من؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
NARAFIGH2
17-09-2007, 06:31
اين هم لينك ويديو معرفي وچندتا عكس از بازي هايي كه با اين نرم افزار ساخته شده:10:
لينك ويديو
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وعكس ها
*PiNk PaNTHeR*
17-09-2007, 07:56
سلام.
این نرم افزار تازه هست؟ سایتش چیه؟
3D game Studio میشناختم به نظر این جدیده.
Creeping Death
17-09-2007, 07:57
این نرم افزار جدید نیست . خیلی هم قدیمیه ولی آپدیت هاش نسبتا جدیده . در ضمن من بیش از یکسال دنبالش بودم . گشتم نبود نگرد نیست ...
Moh3en_DDD
17-09-2007, 13:36
این نرم افزار خیلی قدیمیه بطوری که روی ویندوز 98 کار می کنه ! گرافیکش هم تعریف چندانی نداره و به طور خلاصه بهت بگم موتور خیلی قدیمی هست
این نرم افزار خیلی قدیمیه بطوری که روی ویندوز 98 کار می کنه ! گرافیکش هم تعریف چندانی نداره و به طور خلاصه بهت بگم موتور خیلی قدیمی هست
حتما بازم می خوای بگی quest 3d بهتره نه؟:31:
Moh3en_DDD
17-09-2007, 16:03
آره دیگه ! 100 %
:d
Creeping Death
17-09-2007, 19:35
اصلا چطور می تونید 3d gamemaker را با quest مقایسه کنید؟
این وتور حتی از fpsc هم مسخره تر است . اصلا و به هیچ وجه نمی شه توش برنامه نویسی کرد و در ضمن محیط هاش از پیش طراحی شده است . البته تعداد مدل ها و محیط هاش زیاده ...
NARAFIGH2
18-09-2007, 04:14
:10:بابا به جاي دعواپيداش لينكشو پيدا كنيد!
به نظرمن يكي از بهترينهااست
اين هم دوتاعكس ازداخل نرم افزار
واينم ادرس سايتش
Creeping Death
18-09-2007, 07:40
اگه بازی که باهاش ساخته میشه رو ببینی دیگه این نظر رو نداری. به قول خودشون برای بازی سازی دنیای کودکانه ...
می شه چیزی مثل جی تی ای رو به راحتی باهاش ساخت؟
منظورم اینه که تو خیابون سوار ماشین بشی یا از اون پیاده بشی
رفتم تو یه سایت این لینک ها رو بهم داد
الته سایتش ف+ی+ل+ت+ر شده بود
ببینید همینا هست یا نه
Sponsor Links3d game maker In Title
No results were found containing 3d game maker In Title
3d game maker In Long DescriptionStereoMaker ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2.0 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) A QuickTime utility to generate 3D movies or images for your multimedia produ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Size: 2.50MBLicense: SharewarePrice: $25.00By: Origami Master ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 1.0 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) a magic paper art game for children[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Size: 7.98MBLicense: SharewarePrice: $19.95By: The Zoo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 1.0 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) a magic 3D paper art game for children[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Size: 3.81MBLicense: SharewarePrice: $19.95By: Visual Terrain Maker ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 1.3.0 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Visual Terrain Maker allows visually create 3D landscapes for game development[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Size: 321KBLicense: FreewarePrice: FreeBy: 3D Sci-Fi Movie Maker ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 1.00 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Make Your Own Sci-Fi movies with 3D Sci-Fi Movie Maker![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Size: 5.41MBLicense: SharewarePrice: $49.95By: Texture Maker ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2.61 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Create brilliant seamless textures easily from abstract to natural[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Size: 4.95MBLicense: SharewarePrice: $69By: GOOFY Soccer Demo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 1.0 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3d soccer (football) game with toony characters to give you the best gameplay.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Size: 900KBLicense: SharewarePrice: $9.95By:
یه دونه لینک دانلود دیگه گیر آوردم ولی برای دانلود باید تو سایتش عضو بشید
عضویت تو سایتش هم پولیه!!!
Creeping Death
18-09-2007, 13:23
gta با 3dgm ؟ اصلا همچین کارایی نمیشه کرد . گرافیکش که هویجه . اگه کاراکترتو انسا انتخاب کنی همش انسانه . اگه ماشین و یا غیره انتخاب کنی باز هم همون هست ... نمیشه سوار چیزی شد و ...
NARAFIGH2
19-09-2007, 01:47
:19:باباغلط كردم !خوبه !
كشتي مارو از بس ازش بدگفتي!
اصلا تو ويديو معرفيشو كه اول گفتم ديدي ؟
آیا لینک دانلودش پیدا نشده هنوز؟
*PiNk PaNTHeR*
23-09-2007, 15:27
نه متاسفانه منکه لینک کاملی من پیدا نکردم.
Creeping Death
23-09-2007, 17:18
اون ویدیوییی که میگید را کامل دیدم . خداییش حالم به هم خورد ...
منم یه برنامه بازی سازی به نام pdf factory پیدا کردم.
این هم لینکش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هم عکسش
Moh3en_DDD
24-09-2007, 13:42
منم یه برنامه بازی سازی به نام pdf factory پیدا کردم.
این هم لینکش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هم عکسش
این نرم افزاری که شما معرفی کردید برای ساخت کتاب الکترونیکی هست
هیچکس نیست لینک دانلود یک نرم افزار ساخت بازی رو بذاره؟ مثل 3d game studio
Gamer_Man
29-09-2007, 15:13
تو خود سايت The Game Creators بايد لينكش باشه اونجا دانلود كن!!
فوقش كركشم ميگرديم پيدا ميكنيم
Gamer_Man
29-09-2007, 15:45
ببخشيد ديدم لينك رو نذاشته بودن!!؟!؟ براي همه ي نرم افزار ها گذاشتنا
حداقل همه با هم تو بازار بگردیم
شاید پیداش کردیم بعد یا آپلودش می کنیم یا سی دیش رو برای دیگران رایت کنید
Gamer_Man
01-10-2007, 15:41
قيمتش حدوداً چقدره؟
Creeping Death
07-10-2007, 16:46
قیمت اصلیش 34 دالار است ولی توی بازار ورژن دمو هست همراه یه کتاب به نام:
آفرینش بازی های رایانه ای بدون نیاز به برنامه نوسی. کرکش هم گیر نمیاد . چون اصلا با نسخه ی دمو خیلی چیز هاش نیست. ولی با e-mule حتما میشه پیدا کرد...
Gamer_Man
07-10-2007, 16:52
بدون كرك كه به درد نميخوره!!
Gamer_Man
23-10-2007, 19:15
فكر كنم اين تاپيكم مثل بقيه تاپيكا خوابيد
بچه ها به نظر من برای شروع نه تنها بد نیست بلکه عالی هم هست
این که سه بعدیه من از Game maker 2D شروع کردم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.