ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بدست اوردن لينك دانلود 3D GameMaker

NARAFIGH2
17-09-2007, 06:10
[بچه ها من هرچي گشتم نتونستم لينك دانلود اين نرم افزار رو پيداكنم
نرم افزار جالبيه
ولي فقط نسخه ي خريدني اون بود! اگه ميشه شما فقط لينكشو خودشو پيدا كنيد كركش با من؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

NARAFIGH2
17-09-2007, 06:31
اين هم لينك ويديو معرفي وچندتا عكس از بازي هايي كه با اين نرم افزار ساخته شده:10:

لينك ويديو
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

وعكس ها

*PiNk PaNTHeR*
17-09-2007, 07:56
سلام.
این نرم افزار تازه هست؟ سایتش چیه؟
3D game Studio میشناختم به نظر این جدیده.

Creeping Death
17-09-2007, 07:57
این نرم افزار جدید نیست . خیلی هم قدیمیه ولی آپدیت هاش نسبتا جدیده . در ضمن من بیش از یکسال دنبالش بودم . گشتم نبود نگرد نیست ...

Moh3en_DDD
17-09-2007, 13:36
این نرم افزار خیلی قدیمیه بطوری که روی ویندوز 98 کار می کنه ! گرافیکش هم تعریف چندانی نداره و به طور خلاصه بهت بگم موتور خیلی قدیمی هست

moz
17-09-2007, 16:01
این نرم افزار خیلی قدیمیه بطوری که روی ویندوز 98 کار می کنه ! گرافیکش هم تعریف چندانی نداره و به طور خلاصه بهت بگم موتور خیلی قدیمی هست
حتما بازم می خوای بگی quest 3d بهتره نه؟:31:

Moh3en_DDD
17-09-2007, 16:03
آره دیگه ! 100 %

:d

Creeping Death
17-09-2007, 19:35
اصلا چطور می تونید 3d gamemaker را با quest مقایسه کنید؟

این وتور حتی از fpsc هم مسخره تر است . اصلا و به هیچ وجه نمی شه توش برنامه نویسی کرد و در ضمن محیط هاش از پیش طراحی شده است . البته تعداد مدل ها و محیط هاش زیاده ...

NARAFIGH2
18-09-2007, 04:14
:10:بابا به جاي دعواپيداش لينكشو پيدا كنيد!
به نظرمن يكي از بهترينهااست
اين هم دوتاعكس ازداخل نرم افزار

واينم ادرس سايتش

Creeping Death
18-09-2007, 07:40
اگه بازی که باهاش ساخته میشه رو ببینی دیگه این نظر رو نداری. به قول خودشون برای بازی سازی دنیای کودکانه ...

moz
18-09-2007, 12:02
می شه چیزی مثل جی تی ای رو به راحتی باهاش ساخت؟
منظورم اینه که تو خیابون سوار ماشین بشی یا از اون پیاده بشی

moz
18-09-2007, 12:14
رفتم تو یه سایت این لینک ها رو بهم داد
الته سایتش ف+ی+ل+ت+ر شده بود
ببینید همینا هست یا نه
Sponsor Links3d game maker In Title

No results were found containing 3d game maker In Title

3d game maker In Long DescriptionStereoMaker ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2.0 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) A QuickTime utility to generate 3D movies or images for your multimedia produ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Size: 2.50MBLicense: SharewarePrice: $25.00By: Origami Master ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 1.0 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) a magic paper art game for children[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Size: 7.98MBLicense: SharewarePrice: $19.95By: The Zoo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 1.0 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) a magic 3D paper art game for children[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Size: 3.81MBLicense: SharewarePrice: $19.95By: Visual Terrain Maker ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 1.3.0 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Visual Terrain Maker allows visually create 3D landscapes for game development[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Size: 321KBLicense: FreewarePrice: FreeBy: 3D Sci-Fi Movie Maker ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 1.00 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Make Your Own Sci-Fi movies with 3D Sci-Fi Movie Maker![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Size: 5.41MBLicense: SharewarePrice: $49.95By: Texture Maker ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2.61 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Create brilliant seamless textures easily from abstract to natural[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Size: 4.95MBLicense: SharewarePrice: $69By: GOOFY Soccer Demo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 1.0 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3d soccer (football) game with toony characters to give you the best gameplay.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Size: 900KBLicense: SharewarePrice: $9.95By:

moz
18-09-2007, 12:20
یه دونه لینک دانلود دیگه گیر آوردم ولی برای دانلود باید تو سایتش عضو بشید
عضویت تو سایتش هم پولیه!!!

Creeping Death
18-09-2007, 13:23
gta با 3dgm ؟ اصلا همچین کارایی نمیشه کرد . گرافیکش که هویجه . اگه کاراکترتو انسا انتخاب کنی همش انسانه . اگه ماشین و یا غیره انتخاب کنی باز هم همون هست ... نمیشه سوار چیزی شد و ...

NARAFIGH2
19-09-2007, 01:47
:19:باباغلط كردم !خوبه !
كشتي مارو از بس ازش بدگفتي!
اصلا تو ويديو معرفيشو كه اول گفتم ديدي ؟

ENTEZAR
23-09-2007, 15:18
آیا لینک دانلودش پیدا نشده هنوز؟

*PiNk PaNTHeR*
23-09-2007, 15:27
نه متاسفانه منکه لینک کاملی من پیدا نکردم.

Creeping Death
23-09-2007, 17:18
اون ویدیوییی که میگید را کامل دیدم . خداییش حالم به هم خورد ...

gamesaz
24-09-2007, 09:59
منم یه برنامه بازی سازی به نام pdf factory پیدا کردم.

این هم لینکش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هم عکسش

Moh3en_DDD
24-09-2007, 13:42
منم یه برنامه بازی سازی به نام pdf factory پیدا کردم.

این هم لینکش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هم عکسش

این نرم افزاری که شما معرفی کردید برای ساخت کتاب الکترونیکی هست

محمد88
28-09-2007, 14:35
هیچکس نیست لینک دانلود یک نرم افزار ساخت بازی رو بذاره؟ مثل 3d game studio

Gamer_Man
29-09-2007, 15:13
تو خود سايت The Game Creators بايد لينكش باشه اونجا دانلود كن!!
فوقش كركشم ميگرديم پيدا ميكنيم

Gamer_Man
29-09-2007, 15:45
ببخشيد ديدم لينك رو نذاشته بودن!!؟!؟ براي همه ي نرم افزار ها گذاشتنا

moz
29-09-2007, 17:11
حداقل همه با هم تو بازار بگردیم
شاید پیداش کردیم بعد یا آپلودش می کنیم یا سی دیش رو برای دیگران رایت کنید

Gamer_Man
01-10-2007, 15:41
قيمتش حدوداً چقدره؟

moz
07-10-2007, 13:41
نباید زیاد گرون باشه

Creeping Death
07-10-2007, 16:46
قیمت اصلیش 34 دالار است ولی توی بازار ورژن دمو هست همراه یه کتاب به نام:

آفرینش بازی های رایانه ای بدون نیاز به برنامه نوسی. کرکش هم گیر نمیاد . چون اصلا با نسخه ی دمو خیلی چیز هاش نیست. ولی با e-mule حتما میشه پیدا کرد...

Gamer_Man
07-10-2007, 16:52
بدون كرك كه به درد نميخوره!!

Gamer_Man
23-10-2007, 19:15
فكر كنم اين تاپيكم مثل بقيه تاپيكا خوابيد

mws
28-10-2007, 20:26
بچه ها به نظر من برای شروع نه تنها بد نیست بلکه عالی هم هست
این که سه بعدیه من از Game maker 2D شروع کردم

moz
26-05-2008, 10:52