ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : يه دكمه می خوام كه لينك مستقيم نده !

farshad_4017
16-09-2007, 21:32
سلام به همگي دوستان
شما تا به حال از رپيدشار فايلي رو دانلود كردين حتما ! اگر دقت كرده باشين نميشه لينك صفحه دوم رو برداشت !
حتي اگر بريد صفحه دوم و لينكش رو بردارين ، با وارد كردن دوباره لينك ، صفحه دوم " free‌يا peremium " باز نميشه و باز هم همون صفحه اول باز ميشه !

حالا من مي خوام همين كار رو با يه صفحه html انجام بدم ! نه حالا مثل رپيد شار ، ولي مي خوام حد اقل اينطوري باشه !
من مي خوام يك سري فايل رو تو هاستم بزارم و توي يك صفحه html يه دكمه يا لينكي براي دانلودش بزارم ! با اين تفاوت كه ديگه لينكش رو بيرون نده و اگر كسي خواست لينك بده فقط بتونه لينك همون صفحه html رو بده و بس ! اگر هم از دانلود منيجر دانلود كرد و لينك رو برداشت ، اون لينك اگر باز همون صفحه html ر و باز كرد كه چه خوب وگرنه حتي صفحه خالي هم بياره باز قبوله ! مهم براي من اينه كه بخوان براي دانلود اون فايل ، اون صفحه html رو ببينند !

طبق معمول هميشه ماي بيسواد منتظر كمك شما دوستان هستيم و پيشاپيش ممنون و متشكر از كمك و راهنماييتون ;)

jamali
16-09-2007, 21:42
با استفاده از Session میتونید این کار رو بکنید . html نیست باید زبان PHP یا ASP یا هر زبان دینامیک دیگه ای بلد باشی. خیلی راحته !

farshad_4017
17-09-2007, 01:32
دوست عزيز اينو خودمم مي دونم كه خيلي سادست ! ولي خوب براي كسي كه بلد باشه ! اگر مي دونستم چجوريه كه اينجا درخواست كمك نمي كردم ! بعد از اين من فقط كارم لنگ چند تا چيزه و اگر اينا رفع بشه ،‌من و چه به php !
2 تا مشكل دارم ! اول از همه اينكه من زبان ديناميك به هيچ وجه بلد نيستم ! بعد از اون ، من فقط مي تونم كد html رو استفاده بكنم ! يعني تو يه جاي مخصوص كه ميشه فقط از كد html استفاده كرد !
البت فكر مي كنم كه توي خود html هم بشه از php استفاده كرد !
اگر ميشه يه نمونه كد به من بدين ، و چون بلد نيستم جوري باشه كه با تغيير چند حرف بتونم چند جاي مختلف استفاده بكنم !

peyman1987
17-09-2007, 10:17
دوست عزیز اولا شما تاپیکت رو جای اشتباه زدی و به احتمال زیاد منتقل خواهد شد. این سوال شما به صفحات داینامیک ربط داره.
شما برای اینکار همونطور که دوستمون گفتن باید یه زبون سمت سرور مثل Php یا Asp بلد باشین. اگر ما الان کد آماده به شما بدیم شما نمیتونین ازش استفاده کنین چون آشنایی با این زبانها ندارین. بهتره برین توی انجمن داینامیک و یه جستجوی کوچیک بکنین. در این مورد خیلی بحث شده.

farshad_4017
17-09-2007, 12:31
ممنون از مديران عزيز براي انتقال تاپيك !

بازم من مي گم كه فقط مي تونم از كد html استفاده بكنم و از يكي از دوستام شنيدم كه توي كد html هم ميشه از php استفاده كرد !

اگر اينطوري شه كه چه علي ولي اگر نشد بازم حداق كد يه صفحه php بدين ! حداقل از هيچي بهتره ! فقط يه چيزي ! يه جور باشه كه بتونم با تغيير چند كلمه بتونم براي فايلهاي مختلف استفاده بكنم !
"بيشتر از كوپونم حرف زدم ! :دي "

jhoseinii
17-09-2007, 15:00
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع:

farshad_4017
17-09-2007, 19:44
دوست عزيز همونطور كه گفتم من از php هيچي بلد نيستم !
من يه فايل دارم مثلا با نام rar.1 كه بغل يه صفحه html يا php قراره باشه ! مي خوام فقط توي اين صفحه يه دكمه باشه كه وقتي روش كليك شد ، فايل دانلود بشه بدون اونكه مسير فايل نشون داده بشه !
در اصل من كد يه صفحه رو كلا مي خوام !
ممنون و شرمنده كه اذيت مي كنم ;)

farshad_4017
18-09-2007, 18:25
ِعني كسي نيست كه به داد ما برسه :(

jhoseinii
18-09-2007, 18:53
دوست عزيز همونطور كه گفتم من از php هيچي بلد نيستم !
من يه فايل دارم مثلا با نام rar.1 كه بغل يه صفحه html يا php قراره باشه ! مي خوام فقط توي اين صفحه يه دكمه باشه كه وقتي روش كليك شد ، فايل دانلود بشه بدون اونكه مسير فايل نشون داده بشه !
در اصل من كد يه صفحه رو كلا مي خوام !
ممنون و شرمنده كه اذيت مي كنم ;)

:5:

farshad_4017
18-09-2007, 23:59
آقايي يه دنيا ممنون

farshad_4017
19-09-2007, 12:08
آقا مثل اينكه اين دكمه همه كارش درست ، ولي دقيقا اون كاري رو كه مي خوام انجام نداد !

ببينيد من اين صفحه آپلود كردم

وقتي روش كليك مي كنم ،‌ لينك فايل رو نمي ده ، ولي عوضش اين لينك رو ميده

كه اگر اين لينك دوم رو تو برووزر بزاريم ،‌ بازم شروع به دانلود مي كنه ! من مي خوام فقط اين كار رو نكنه ! يعني اينكه اون لينكي كه داره دانلود مي كنه "همون لينك دومي " رو وقتي گذاشتيم تو برووزر عوض اينكه دانلود بده ، يا كلا صفحه رو باز نكنه يا اينكه خود صفحه رو بياره ! بعد كاربر با كليك روي دكمه باز بتونه فايل رو دانلود كنه !

در اصل من اينو براي يه كار تبليغاتي مي خوام . اينطور باشه كه كاربر براي دانلود فايل حتمي بياد صفحه و تبليغ رو ببينه !

بازم ممنون و متشكر از راهنماييتون ;)

jhoseinii
19-09-2007, 17:18
یه باگ کوچیک، یه s آخر کلمه access کمه
احتمالاً ویرایش کردید، اشتباهاً کم شده

اگر اين لينك دوم رو تو برووزر بزاريم ،‌ بازم شروع به دانلود مي كنه
شما یه صفحه IE دیگه باز کنید و این لینک رو بگیرید، فایل نمیده
چون وقتی رو دکمه کلیک میکنید، یه متغیر جلسه، کلیک رو تایید میکنه

farshad_4017
19-09-2007, 21:47
دوست عزيز من داشتم يه نمه اينو انگولك مي كردم كه اينجوري شد ! الان درسته !

ولي باز هم مي گم !

==========
آقا مثل اينكه اين دكمه همه كارش درست ، ولي دقيقا اون كاري رو كه مي خوام انجام نداد !

ببينيد من اين صفحه آپلود كردم

وقتي روش كليك مي كنم ،‌ لينك فايل رو نمي ده ، ولي عوضش اين لينك رو ميده

كه اگر اين لينك دوم رو تو برووزر بزاريم ،‌ بازم شروع به دانلود مي كنه ! من مي خوام فقط اين كار رو نكنه ! يعني اينكه اون لينكي كه داره دانلود مي كنه "همون لينك دومي " رو وقتي گذاشتيم تو برووزر عوض اينكه دانلود بده ، يا كلا صفحه رو باز نكنه يا اينكه خود صفحه رو بياره ! بعد كاربر با كليك روي دكمه باز بتونه فايل رو دانلود كنه !

در اصل من اينو براي يه كار تبليغاتي مي خوام . اينطور باشه كه كاربر براي دانلود فايل حتمي بياد صفحه و تبليغ رو ببينه !

jhoseinii
20-09-2007, 02:55
اینو امتحان کنید