PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هر بار برق مره من باید Cmos کامپیوتر پاک کنم !!!!!!!!!

Acro-Crown
16-09-2007, 16:59
سلام
خوشحال میشم اگه کسی بتونه کمکم کنه
جریان از این قراره که هر وقت برق میره کامپیوتر دیگه بالا نمیاد و من مجبورم Cmos را پاک کنم
در ضمن این مشکل حتی زمانی که کامپیوتر خاموش است و دکمه پاور را می زنم دوباره ه....................:18:

mahdi7610
16-09-2007, 17:26
میشه یکم واضح تر توضیح بدی یعنی چی که باید cmos را پاک کنم چی cmos را شما پاک می کنید ؟

Acro-Crown
16-09-2007, 18:21
با Jumper پشت Dvd-rom ، پاک میکنم........
سیستم بعد از قطع برق دیگه بالا نمیاد .منم مجبورم Cmos را پاک کنم
این مشکل کلاً زمانی که برق درون کیس نیست بوجود میاد
مثلاً دیروز می خواستم جای کیس و عوض کنم ،کامپیوترو خاموش کردکم ،سیم پاورشو در اوردم ، بعد از اینکه دوباره سیمو وصل کردم دوباره سیستم بالا نیمد

mahdi7610
16-09-2007, 21:20
دوست عزیز اصلا می دونید cmos یعنی چی ؟ cmos یعنی همان setup سیستم که هنگام بالا امدن سیستم با زدن delete می توان وارد ان شد. من هنوز نمی دانم شما چی را از cmos پاک می کنید . اگر منظور شما از cmos چیز دیگری است لطف کنید دقیق بگویید . اگر بعد از وصل کردن کابل برق چیزی روی مانیتور مشاهده نمی کنید و سیستم شما بالا نمی اید مشکل از رم سیستم شما می باشد که نمی تواند اطلاعات لازم برای راه اندازی سیستم را بار گزاری کند . حتی مشکل می تواند از پاور شما نیز باشد . خواهشا دقیق بگویید منظور شما از cmos چیه ؟

Behroooz
16-09-2007, 22:21
يعني هر بار مجبوري كه باطري مادربورد رو برداري؟

Acro-Crown
16-09-2007, 23:05
اول: اقا بهروز :نه با jumper پاک می کنم
دوم:دوست عزیزم mahdi7610 ،قشنگ می دونم cmos چی هست ،و اینو میدونم که کامپیوتر بعد از روشن شدن عملیاتpost(power on self test را باید انجام دهد و در صورت اشکال باید بوق بزند ولی حتی به این مرحله هم نمیرسد و بوقی نمی زند پس اشکال از رم نیست چون رم هنوز چک نشده است
اوه...........................

mahdi7610
17-09-2007, 08:40
دوست عزیز در این صورت یکی از قطعات سخت افزاری سیستم شما عامل این کار است . بهتر است یکی یکی قطعات را از سیستم خارج کرده و سیستم را امتحان کنید و برای این کار از کم اهمیت ترین قطعه شروع کنید با این کار مشخص می شود که کدام قطعه باعث این کار شده است

Acro-Crown
17-09-2007, 11:08
راستش این کامپیوتر جدیدم هنوز یک ماهه نشده پیشنهاد می کنید خودم این کار را بکنم یا ببرم پیش کسی که این سیستم و بسته این نکته هم هست که من آنقدر به مسائل درون کیس وارد نیستم تا به تنهایی بتونم دونه دونه قطعات و در بیارم و...........

mahdi7610
17-09-2007, 11:37
راستش باز کردن قطعات کامپیوتر چیزی در حد باز و بسته کردن پیچ می باشد . ولی اگر اشنایی کافی ندارید بهتر است از کسی که سیستم را برای شما بسته کمک بگیرید چون اگر اشکالی در قطعات باشد خود او مسئول ان است . به نظر می اید قطعات سیستم شما با یکدیگر مچ نیستند . البته هر کدام از قطعات می توانند باعث بروز این مشکل باشند حتی کم اهمیت ترین قطعه

Acro-Crown
17-09-2007, 13:00
ممنونم
---------------------------------------