ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Error:C:\WINDOWS\system32\Tools\DelFolders.exe

Ali_vavan2009
16-09-2007, 13:27
سلام به دوستان عزيز و گرامي
من دچار يه مشكل شدم وقتي كه كامپيوترم را روشن ميكنم با اين پيام مواجه مي شم

Error:C:\WINDOWS\system32\Tools\DelFolders.exe

مي خواستم هم بدونم معني اين پيام چيه
هم چرا كامپيوترم اين پيام رو مي ده

لطفا راهماييم كنيد چون ميترسم كامپيوترم:32::32::32::32:

باتشكر

Satrikon
17-09-2007, 19:25
با سلام و عرض خسته نباشيد

مي خواستم هم بدونم معني اين پيام چيه

معني آن كه واضح است كه ويندوز با فايل در اين آدرس دچار مشكل شده است.
و اينكه چرا كامپيوتر شما اين خطا را ميدهد:
از آنجايي كه پوشه اي تحت عنوان Tools بصورت پيش فرض در WINDOWS\system32 وجود ندارد پس در نتيجه با نصب يك نرم افزار يا كد مخرب جانبي اين اتفاق افتاده است
پس اطلاعات كافي نيست...
كه مثلآ من يك آدرس بهم كه خطا داده است چون هزاران نرم افزار و كد مخرب و امكان وجود دارد.
اگر بتوانيد كمي اطلاعات را كامل تر كنيد بهتر است مثلآ اين كه چه نرم افزار هاي خاصي داريد از زمان نصب كدام نرم افزار اين اتفاق افتاده و به كدام نرم افزار مشكوك هستيد.
من 2 راه حل عمومي به شما پيشنهاد ميكنم:
اينكه به msconfig در Run برويد و در قسمت Start up گزينه ها را چك كنيد.
و ديگري اينكه اين نام را در رجيستري ويندوز جستجو كنيد.
پيوست:
متاسفانه اين فايل كد مخرب ميباشد و سيستم شما به اين كد ها آلوده بوده و يا هم اكنون نيز هست.
پيشنهاد ميكنم از آنتي ويروس Nod32 استفاده كنيد و براي Spyware ها مثل اين از نرم افزار بي نظير Spyware Doctor كه به تازگي منتشر شده استفاده كنيد و كرك آنرا از انجمن كرك بگيريد.
و براي از بين رفتن خطا نام DelFolders.exe را در رجيستري جستجو كرده و حذف نماييد(پشتيبان را فراموش نكنيد).
با تشكر

Ali_vavan2009
18-09-2007, 19:08
با عرض سلام و خسته نباشيد به همه دوستان

دوست عزيز اول من پوشه Tools را در WINDOWS\system32 دارم و در اين پوشه هم پوشه DelFolders.exe را دارم ولي باز هم نمي دانم چرا اين پيام خطا را مي دهد
دوم من بقير از برنامه اوپرا و ياهو مسنجر و ICQ هيچ برنامه ديگر در كامپيوتر خودم نصب نكردم
سوم در msconfig همه چيز بشكل استاندارد خود است
چهارم كه داشت يادم ميرفت من وقتي كه ويندوز كامپيوترم را عوض كردم چنين مشكلي بوجود آمد
پنجم در رجيستري كامپيوترم چنين اسمي وجود ندارد
ششم من هر هفته آنتي ويروس مكافي را نصب و ويندوز خود را چك مي كنم امروزم همين كار را انجام دادم ولي بي نتيجه بود
هفتم آن آنتي ويروس هايي رو كه نام بردي را نمي توانم دانلود و خريداري كنم به دو دليل من سرعتم كمه و من در شهرستانم و اينجا جايي براي فروش اين دو برنامه پيدا نكردم:13::13::41:

با تشكر

Ali_vavan2009
26-09-2007, 16:55
با سلام

اين قدر سوال من سخت بود گه كسي نمي تونه اونه حل كنه

دوستان خواهش مي كنم كمكم كنيد

اين مشكل من چيه واز كجا اومده و چرا اومده

باتشكر

لطفا 100% جواب مرا بدهيد با تشكر

:41::41::41::19::19::19::19::19::19::19::19:

mahdi7610
26-09-2007, 17:40
دوست عزیز متاسفانه مشکل شما یا ویروس است یا spyware و شما نیاز به انتی ویروس های پر قدرت مثل nod32 ، کاسپاراسکای و spyware doctor دارید مکافی به دلیل به روز نشدن از طریق نت انتی ویروس پر قدرتی محسوب نمی شود . در ضمن می توانید از انتی ویروس های انلاین نیز استفاده کنید مثل پاندا

Ehsan Ansari
28-09-2007, 13:50
سلام به همه

دلیل این پیغام اینه که این فایل تو start up بوده وحالا به دلیلی مثل آنتی ویروس پاک شده

ولی آدرس همچنان در رجیستری هست

پس کافیه این آدرس رو در رجیستری سرچ کنین و هر چی پیدا شد پاک کنین

دقت کنین احتمالا در یکی از آدرس ها کلمه explorer.exe رو پاک نکنین

امیدوارم مشکلتون حل بشه

Ali_vavan2009
28-09-2007, 17:03
با عرض سلام

دوست عزيز آقا مهدي من همان طوري كه در پيام هاي قبلي گفتم نه سرعت مناسبي در اينترنت دارم كه بتوانم بطور آنلاين ويندوزم را از دست ويروس خلاص كنم و نه اينكه در نزديكي محل زندگي من مغازه اي نيست كه اين نرم افزار ها رو بفروشه دومن من در شهرستانم.

دوست عزيز آقا احسان من قبل start up را ديدم و چيزي درونش نبود در ضمن همون طور كه قبلا گفته بودم در رجيستري هم چنين اسمي وجود نداشته تا پاك كنم.

باتشكر از كمك همه دوستان ولي هنوز مشكل وجود داره و مشكل جديد هم بوجود آمده و اون اين كه رايت هم نمي توانم بكنم. من هم سي دي رام رايتر دارم ولي سي دي ها خوند ميشه ولي رايت نميشه :41::41:

:19::19::19::19::19:

لطفا كمك كنيد.

باتشكر

Ehsan Ansari
28-09-2007, 20:11
سلام

علی جان باید این آدرس رو سرچ بدی C:\WINDOWS\system32\Tools\DelFolders.exe

امکان نداره موقع start up این پیغام بیاد بعد تو رجیستری نباشه

برای رایت هم لطفا بیشتر توضیح بده که error میده یا چیز دیگه

ممنون

ninjavb
28-09-2007, 23:08
سلام
لطفا زود جواب منو بدید.چند وقت ویندوز من این پیغام رو میده
c:\windows\system32\kernel
the ntvdm cpu has encounted an illegal instruction .
cs:0550 ip:210c op:ff ff ff ff ff choose close to terminate the aplication.

ninjavb
28-09-2007, 23:33
راستی اینو یادم رفت بگم هر وقت میرم توی اینترنت بعد از چند دقیقه یه صفحه ی سیاه میادو میره شبیه همون صفحه ای که موقع نمایش این پیغام ظاهر میشه.
ممنون میشم اگه زود جواب منو بدید.
بای

Ali_vavan2009
29-09-2007, 19:17
با عرض سلام
دوست عزيز آقا احسان من C:\WINDOWS\system32\Tools\DelFolders.exe را سرچ كردم و وجود داشت و بازم ميگم كه چيزي در رجستري با نام DelFolders.exe موجود نيست.

ودر مورد رايت بمن هيچ پيامي بغير از اين كه ديسك پر يا قفل است نمي دهد در صورتي كه سي دي خام است و تا حالا در اون هيچي ريخته نشده حتي من از كامپيوتر همسايم استفاده كردم رايت انجام شد ولي در كامپيوتر من اين كار انجام نمي شود.

باتشكر از كمكتان ولي :19::19::19:

Ali_vavan2009
29-09-2007, 19:20
راستي اين نكته رو فراموش كردم لطفا لينكي را بمن بگويد كه بتوانم با سرعت 56 مودم يه آنتي ويروس خوب پيدا كنم شايد ويروس باشد و اون ويروس را نابود كنم

باتشكر

Ehsan Ansari
29-09-2007, 20:27
سلام
علی جان بالاخره وجود داشت یا نداشت اگه داره کل این آدرس رو از رجیستری پاک کن
برای رایت هم ورژن نرو رو عوض کن 7.5 به بعد استفاده کن

virtual memory رو هم زیاد کن

Ehsan Ansari
29-09-2007, 20:32
راستی آنتی ویروس قوی و نسبتا کم حجم nod32 هست

اینم لینک ورژن 2.7

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Pass:
warezcafe.org

12mb

Ehsan Ansari
29-09-2007, 20:35
این لینک نسخه 3
ولی در مورد کرک شدنش شک دارم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

pass :
MechoDownload

Ali_vavan2009
02-10-2007, 18:22
با عرض سلام
آقا احسان اول كه من گفتم مودم وخطي كه دارم بالاي 30 نمي تونه بره و منهم نمي تونم كه اون آنتي ويروس را دانلود كنم چون 16 ساعت طول مي كشه اگه مي توني كم حجم تر بده

بعد بعضي از دوستان ميگن كه اين امكان نداره كه در رجيستر نوشته نشده باشد اما اين حقيقت داره و من چيزي پيدا نكردم و نمي دونم كه بايد چه كنم

راستي من فايل DelFolders.exe را پاك كردم و دوباره ساختم و لي تنها تفاوتي كه كرد اين بود كه آن Error پاك شد ولي وقتي ويندوز بالا مي آيد فولدر DelFolders.exe باز مي شود ولي بازم نه در رجيستر ونه در start up نوشته شده است

در مورد رايتر اينكه گفتم من از خود ويندوز بدونه كمك استفاده مي كنم يعني از دكمه سمت چپ با نام
Write these files to CD
و من از هيچ برنامه اي براي رايت خوشم نمي ياد لطفا نگوييد كه از اين نرم افزار از اون نرم افزار براي رايت استفاده كنم.

باتشكر از كمك همه دوستان

Ehsan Ansari
02-10-2007, 23:27
سلام

هر چی شما بگی علی جان ما نیت خیر داشتیم

bye

Ali_vavan2009
04-10-2007, 20:27
سلام
آقا احسان چرا ناراحت ميشي خوب من يه فكري كردم شايد كمك كنه اگه مي توني آنتي ويروسهايي رو كه معرفي كردي به چند قسم مثلا به قسمت هاي 3مگا بايتي تقسيم كن و آپلود كن بعد هم بده تا استفاده كنم

باتشكر

Ali_vavan2009
08-10-2007, 18:23
دوستان با تشكر بعد از مدتها روزها ماه ها بالا خره درست شد

با تشكر و خسته نباشيد به هم دوستوم مخصوصا آقا احسان

باتشكر

Ali_vavan2009
08-10-2007, 18:31
دوستان با تشكر بعد از مدتها روزها ماه ها بالا خره درست شد

با تشكر و خسته نباشيد به هم دوستوم مخصوصا آقا احسان

باتشكر

Ehsan Ansari
08-10-2007, 23:35
سلام

مخلصیم علی جان ناراحت نیستم

موفق باشی

Ali_vavan2009
09-10-2007, 18:14
سلام
دوستان اگر باز هم در باره كامپيوتر سوال و جواب هست بگويد ؟؟؟

تا به همه كمك شود

باتشكر

hodhodshop.com
03-11-2007, 14:23
علی جان میشه دقیق بگی چی کار کردی که مشکلت با اون ارور حل شد؟

چون من هم گرفتارش شدم و همه اینها رو هم امتحان کردم ولی حل نشد

Ali_vavan2009
07-11-2007, 15:42
دوست عزيز من هنوز مشكلم حل نشده ولي به C:\WINDOWS\system32\Tools\ رفتم و يه فلدر با نام DelFolders.exe ساختم ولي در هنگامه باز شدن ويندوزم فلدر DelFolders.exe باز ميشه