ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات حرفه ای ویندوز

صفحه ها : [1] 2

winxp
16-09-2007, 04:16
سلام
اینجا میخوام سخت رین سوالات مربوط به ویندوز مطرح شه و بچه ها جواب بدن
لازم نیست مشکل داشته باشین که سوال کنین , میتونین مشکل بسازین
در اصل اینجا یه ازمون که سوالای حرفه ای پرسیده میشه

winxp
16-09-2007, 04:21
سوال اول
چه طوری میشه کاری کرد که وقتی یه فایل با پسوند rej.* رو باز میکنیم ازمون سوال نکنه
کاربرد :
برا وقتی که میخوایم یه فایل هک بسازیم و تو cd به صورت autorun قرار بدیم به درد میخوره

لطف کنین کد مربوطه رو با طرز استفاده قرار بدین و از همه مهم تر تست کنین

Balrog
16-09-2007, 04:42
rej.* يا reg.*؟!

ADRIEN
16-09-2007, 13:01
سوال اول
چه طوری میشه کاری کرد که وقتی یه فایل با پسوند rej.* رو باز میکنیم ازمون سوال نکنه
کاربرد :
برا وقتی که میخوایم یه فایل هک بسازیم و تو cd به صورت autorun قرار بدیم به درد میخوره

لطف کنین کد مربوطه رو با طرز استفاده قرار بدین و از همه مهم تر تست کنین
فكر كنم منظورت پسوند Reg بود
بهتره واسه اينكار دستورات رو تو notepad بنويسي و با پسوند Bat سيو كني
بهتره اول به تايپيك زير بري اونجا كامل گفتم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و براي مثال كد زير رو تو notepad بنويس و سپس با پسوند bat سيو كن
reg add HKLM\Software /v Majeed /t REG_SZ /d Hi
كه وقتي اجرا بشه در مسير HKEY_locaL_MACHINE\software مقداري به اسم Majeed ساخته ميشه

winxp
16-09-2007, 14:14
اینی که شما گفتی برا bat.* هست
من یه کد دیدم که تو فایل reg اضافه میکنی و موقع اجرا دیگه سوال نمیکرد
اگه میشه اونو بگین
این روشم تست میکنم نتیجشو میگم با یه سوال دیگه
دوستان هر چی میتونین سوال سخت مربوط به ویندوز مطرح کنید

ADRIEN
16-09-2007, 22:56
اینی که شما گفتی برا bat.* هست
من یه کد دیدم که تو فایل reg اضافه میکنی و موقع اجرا دیگه سوال نمیکرد
اگه میشه اونو بگین
این روشم تست میکنم نتیجشو میگم با یه سوال دیگه
دوستان هر چی میتونین سوال سخت مربوط به ویندوز مطرح کنید

بله
حتما سرچ ميكنم بهت ميگم

winxp
17-09-2007, 01:16
ممنون دوست عزیز
روش شما جواب داد . من دستورات رو با پسوند بت نوشتم و سپس اجراش کردم که مشکلی نداشت
بعد رفتم تیکه hide extensions for known file type رو از folder options ور داشتم و فایل رو rename کردم به پسوند reg تا شاید فرجی شه وو سوال نکنه ,ولی نشد و عمل هم نکرد

winxp
17-09-2007, 01:23
سوال دوم
فایل اجرایی دستور control userpasswords2 کجاست ؟
یه راهنمایی : وقتی میزنی control userpasswords , و عدد 2 رو تایپ نمیکنی پنجره user account باز میشه

ADRIEN
17-09-2007, 01:37
تا اونجا كه من ميدونم
خود control كه داخل پوشه System32 هستش
اگر تو ...Run بنويسي control همون control panel باز ميشه
و دستور userpasswords2 هم سوييچي براي control استكه اين دستورات رو هم ميتوني تو cmd بنويسي
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

winxp
17-09-2007, 01:50
پس ایا میشه این دستور رو از کار انداخت ؟

winxp
18-09-2007, 00:16
سوال سوم

ادرس ایکون پوشه ها در ریجستری کجاست
میخوام کاری کنم که هر وقت یه new folder میسازم , ایکون مورد نظر منو جایگزین کنه
بدون نرم افزار میخوام این کار رو انجام بدم
دیدین تو نرم افزارها برا folder ها یه ایکون دلخواه انتخاب میکنی و apply که میزنی دیگه همه پوشه ها اون شکلی میشه , من اون ادرس رو میخوام
مثلا یه همچین ادرسی
HKEY_CLASSES_ROOT\Folder\DefaultIcon
و مقدار default = SystemRoot%\System32\shell32.dll,3

winxp
18-09-2007, 00:19
سوال چهارم

ایا میشه بدون این که اطلاعات یه درایو پاک بشه , اون رو از fat به ntfs کانورت کرد ؟

winxp
18-09-2007, 00:30
سوال چهارم

ایا میشه بدون این که اطلاعات یه درایو پاک بشه , اون رو از fat به ntfs کانورت کرد ؟

conver x:\ -fs:ntfs

نمیدونم درسته یا نه ؟

nightmare
18-09-2007, 00:35
conver x:\ -fs:ntfs

نمیدونم درسته یا نه ؟

convert x: /fs:ntfs

به جای x هم که مسلما نام درایوی که میخواید تبدیلش کنید .

تا بعد ...

winxp
19-09-2007, 04:59
دوستان چرا کسی اینج سوال مطرح نمیکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطف کنین سوالایی بپرسین که به نظرتون سخت ترین سوالاته
جواب سوال 3 من رو هم بدین لطفا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mahdi7610
19-09-2007, 10:23
شما که اینهمه دنبال سوال سخت هستید اگه راست می گید اینا را جواب بدید .
سوال اول : من با استفاده از ntfs پرمیشن روی بعضی از فایلهایم محدودیت گذاشته ام . اما وقتی محدودیت را از انها بر می دارم و با نصب مجدد ویندوز چرا انها باز هم محدودیت دارند .
سوال دوم : با استفاده از ntfs پرمیشن می خوام کسی نتونه برنامه روی سیستم نصب کنه ( تذکر : این کار باید از NTFS پرمیشن انجام شود نه Group policy . البته اگه شما از Group policy هم بگید قبول )
سوال سوم : چه طور باید stand by را تنظیم کرد با با حرکت موس سیستم روشن شود . بعضی از سیستم ها بعد از
stand by شدن باید کلید پاور را زد تا روشن شوند . البته در حالت stand by سیستم خاموش نشده است فقط باید با پاور روشن شود .
سوال چهارم : ما یک لپ تاپ داریم که پنتیوم تری هست و cd rom و فلاپی دیسک ان اکسترنال هستند و با usb به ان وصل می شوند چون usb در داس شناخته نمی شود بنابراین ما چگونه می تونیم سیستم را بوت کنید و روی ان ویندوز نصب کنید
در ضمن با استفاده از دستور convert x: /fs:ntfs فقط می توان درایوهای به غیر از ویندوز را ntfs کرد درایو ویندوز با این روش به ntfs تبدیل نخواهد شد و برای اینکار یا باید از پارتیشن مجیک استفاده کرد و یا موقع نصب ویندوز
( اگه دوست داری بگو باز سوال بپرسم )

winxp
20-09-2007, 05:07
ایول ایول داش مهدی رو ایول
چرا داغ میکنی عزیز
سوالات خیلی هم ساده بود
همشو با عکس برات میزارم حالشو ببری , ولی از سطح اطلاعاتت خوشم اومد , دوست داشتم منم مثل شما باشم , ولی میشم
هر چی میتونی سوال کن , برا من مهم اینه که جواب سوالارو خودم بگردم رو تجربه پیدا کنم
فقط سوال چهارمتو یاد ندارم چون لپ تاب تا حالا دستم نگرفتم
جوابارو برا فردا شب اماده میکنم میزارم , دست شم هم درد نکنه بابت اهمیتی که به این پست دادی
دوستانه دیگه لطف کنن یاد بگیرن
یعنی کسی سوال سخت بلد نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟

winxp
20-09-2007, 05:24
فعلا یه سوال دارم
سوال پنجم
لیست این دستورات رو از کجای ویندوز میشه در اوورد
مثلا %SystemRoot%\Explorer.exe /e,/idlist,%I,%L
یا دستورات شل 32 که تو ران میزنی و ویندوز رو تنظیم میکنه
مثلا این گزینه Regsvr32 /i shell32.dll

winxp
20-09-2007, 06:32
سوال سوم : چه طور باید stand by را تنظیم کرد با با حرکت موس سیستم روشن شود . بعضی از سیستم ها بعد از
stand by شدن باید کلید پاور را زد تا روشن شوند . البته در حالت stand by سیستم خاموش نشده است فقط باید با پاور روشن شود .

جواب

control panel \ system \hardware\divace manager\mouse \power managment

اینم عکس گزینه ی مربوطه
البته نمیدونم چرا رو سیستم من تو قسمت موس power managment نیست , قبلا بود
راهنمایی کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

winxp
20-09-2007, 06:50
سوال دوم : با استفاده از ntfs پرمیشن می خوام کسی نتونه برنامه روی سیستم نصب کنه ( تذکر : این کار باید از NTFS پرمیشن انجام شود نه Group policy . البته اگه شما از Group policy هم بگید قبول )

جواب

من از ntfs میگم شما group policy رو بگو چون اونو یاد نداشتمi

[img=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]

اینجا باید administrator یا user ری رو که میخواین محدود کنین رو انتخاب کنین و برین edit

[img=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]

اینجا هم باید گزینه ی هایی رو که تیک زدم رو تیک بزنید

winxp
20-09-2007, 07:00
سوال اول : من با استفاده از ntfs پرمیشن روی بعضی از فایلهایم محدودیت گذاشته ام . اما وقتی محدودیت را از انها بر می دارم و با نصب مجدد ویندوز چرا انها باز هم محدودیت دارند .

جواب

عکس ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[img=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[IMG][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
میرین security پوشه مربوطه
بهترین راه اینه که برین advanced و اونجا همرو کادر بگیرین و گزینه inherit from ... رو تیک بزنید و همرو remove کنید
بعد apply و ok و دوباره بیاین همین قسمت و این دفعه برین سر برگ owner و این بار روی administrator کلیک کرده و replace را تیک زده و apply و ok بزنید تا مشکل بر طرف بشه

winxp
20-09-2007, 07:03
ببخشید این عکس گذاشتن رو من یاد نداشتم
اینم راهنمایی کنید
عکس های بالا اینک مستقیم

Ariyann
20-09-2007, 08:22
سلام دوستان به سوال داشتم یکی از دوستام رو سیستم من کلیک راست موس رو بسته شاید بگین خوب با دستور رجیستری این کارو کرده ولی جالب اینجا بود که اصلا از رجیستری استفاده نکرده یه صفحه ای باز شده بود بعد تیک چند جا رو غیر فعال کرد به چند جا هم تیک داد بعد دیدم کلیک راست قفل شده کسی میدونه چطوری اینکارو کرده ؟

winxp
20-09-2007, 10:39
برو

run\gpedit.msc\user configration\administractive template\windows componet\windows explorer\remove window explrer defulte context menu
اونو باز کن disable کن

winxp
21-09-2007, 01:56
سوال پنجم

یه راه حل ابتکاری

من میخوام یه کاری کنم که نمی دونم میشه یا نه

منو دوستم مودم داریم , قبلا با هم چت میکردیم ولی الان اون نمیتونه وصل شه )مامان بابا فهمیدن (
حالا دنبال راهی میگردم که بتونیم از طریق کامپیوتر با هم ارتباط داشته باشیم یا حد اقل بتونیم فایل برا هم بفرستیم

این کاری که میگم باید دارای شرایط زیر باشه
1-خط تلفن مشغول نشه یا یه جوری باشه که نفهمن
یه جا دیدم گفتن این مودما قابلیتی داره که خط تلفن مشغول نمیشه ولی سوال نکردم ببینم چی به چیه
2-از اینترنت استفاده نشه
میتونه هایپر ترمینال باشه ولی قابلیت های اونو نمیدونم
3-وقتی وصل سیستم من میشه یا برام فیل ارسال میکنه , تلفن زنگ نزنه
حالا اگه سیستم من خاموش باشه چی میشه , قابلیت اف لاین
و...

هر راهی که به ذهنتون میرسه بگین

اگه هیچ راهی وجود نداره پس ایا میشه از شبکه بی سیم برا شبکه کردن سیستمامون استفاده کرد ؟
میزان امنیت اطلاعات در چه حده ؟

یه روشی هم بگین که بشه از کامپیوتر اون به گوشی من فایل سند کنه , هر کار لازمه بگین انجام بدم

فقط خواهش میکنم کامل توضیح بدین

winxp
21-09-2007, 14:50
دوستان راهمایی کنن لطفا
یعنی سوالا این قد سخت بوده که نتونستن حتی نظر بدن ؟

یه سوال ساده تر که تاپیک راه بیفته

سوال ششم
یه ویروسی بود که همه فیالارو مخفی میکرد بعد از هر پوشه یه پوشه دیگه با حجم 37 میساخت و ....

اونو من پاک کردم و حالا میخوام به طور دستی پوشه هایی رو که مخفی شده رو از اون حالت در بیارم
ولی گزینه hidden در پوشه مربوطه غیر فعال شده و پوشه نیز به صورت سیستمی مخفی شده
با نرم افزار نمیخوام کار کنم , راه حل دستیشو میخوام
امیدوارم اینو دیگه جواب بدین

ADRIEN
22-09-2007, 00:28
سوال پنجم

یه راه حل ابتکاری

من میخوام یه کاری کنم که نمی دونم میشه یا نه

منو دوستم مودم داریم , قبلا با هم چت میکردیم ولی الان اون نمیتونه وصل شه )مامان بابا فهمیدن (
حالا دنبال راهی میگردم که بتونیم از طریق کامپیوتر با هم ارتباط داشته باشیم یا حد اقل بتونیم فایل برا هم بفرستیم

این کاری که میگم باید دارای شرایط زیر باشه
1-خط تلفن مشغول نشه یا یه جوری باشه که نفهمن
یه جا دیدم گفتن این مودما قابلیتی داره که خط تلفن مشغول نمیشه ولی سوال نکردم ببینم چی به چیه
2-از اینترنت استفاده نشه
میتونه هایپر ترمینال باشه ولی قابلیت های اونو نمیدونم
3-وقتی وصل سیستم من میشه یا برام فیل ارسال میکنه , تلفن زنگ نزنه
حالا اگه سیستم من خاموش باشه چی میشه , قابلیت اف لاین
و...

هر راهی که به ذهنتون میرسه بگین

اگه هیچ راهی وجود نداره پس ایا میشه از شبکه بی سیم برا شبکه کردن سیستمامون استفاده کرد ؟
میزان امنیت اطلاعات در چه حده ؟

یه روشی هم بگین که بشه از کامپیوتر اون به گوشی من فایل سند کنه , هر کار لازمه بگین انجام بدم

فقط خواهش میکنم کامل توضیح بدین
يه برنامه در اين مورد بود اسمش يادم نيست!!!

winxp
22-09-2007, 04:00
اگه برنامه رو برام با توضیح بزاری خیلی خوب میشه

mahdi7610
22-09-2007, 09:14
اگر گزینه show all file در فولد اپشن غیر فعال شده می تونی با روش زیر فعال کنی
برای انجام این کار ابتدا برنامه رجیستری را اجرا کنید حال در پنجره باز شده کلید f3 را بزنید (کلید f3 جهت جستجوی یک کلید در رجیستربی می باشد ) . سپس کلمه showall را تایپ کرده و find next را کلیک کنید (دقت کنید در قسمت پایین پنجره جستجو گزینه keys فعال باشد .) حال کلید مورد نظر در panel چپ ظاهر می شود ( اگر کلمه showall را مشاهده نکردید باز هم f3 بزنید تا به کلمه مورد نظر برسید ) . پس از یافتن آن در panel راست روی گزینه checkedvalue دابل کلیک کنید و مقدار آن را از 0 به 1 تغییر دهید
و این کار هم باعث می شه بتونی فایلهای سوپر هایدن را ببینی تنظیمات زیر باعث ميشه که کلیه فایل های مخفی سیستم عامل در Explorer ویندوز نمایش داده شده و به هنگام جستجو توسط Explorer قابل شناسایی باشند.کلید زیر رو پیدا کنید:HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Wind ows\Curre ntVersion\Explorer\Advancedیک مقدار جدید از نوع DWORD با نام ShowSuperHidden ایجاد كنيد و آنرا برابر 1 قرار دهید تا فایل های مخفی سیستم عامل در Explorer نمایش داده شوند. برای باز گرداندن به حالت اولیه ، مقدار فوق را برابر 0 قرار دهید.

winxp
23-09-2007, 11:22
mahdi7610 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان

من سوپر هایدنم درسته
فقط وقتی properties میرم اون جا hidden تیک خورده و غیر فعاله
اونو میخوام فعال کنم که بتونم فایلامو از حالت مخفی در بیارم
البته با برنامه mb_danger درست شد ولی من میخوام دستی این کار رو انجام بدم , ضمن این که ویروسه مربوطه پاک شده , اسم ویروسشم Trojan.Win32.Delf.aam اینه

winxp
24-09-2007, 04:06
دوستان این جا سوال که نمیپرسین پس

ایا موافقین با هم بریم کامل ترین اموزش gpedit رو داشته باشیم ؟

و اما اموزش به چه طریق است ؟

من خیلی دسته بندی شده و منظم از gpedit و قسمتهای مختلفش عکس گرفتم و با help مربوطه کامل کردم که بیام بزارم اینجا و بچه ها بگن کار این قسمت چیه , تا بعدش که کامل توضیح داده شد بیام تبدیل به pdf کنم بزارم تو سایت

هستین یا نه ؟

mahdi7610
24-09-2007, 09:14
ایول خیلی خوشم اومد . اگه کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمی کنم

Farahmand Farshidy
24-09-2007, 10:46
سلام دوستان عزیز!!

با معذرت وقت نکردم تا این همه پست را بخوانم اما جواب این پست شما اینست:

mahdi7610 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان

من سوپر هایدنم درسته
فقط وقتی properties میرم اون جا hidden تیک خورده و غیر فعاله
اونو میخوام فعال کنم که بتونم فایلامو از حالت مخفی در بیارم
البته با برنامه mb_danger درست شد ولی من میخوام دستی این کار رو انجام بدم , ضمن این که ویروسه مربوطه پاک شده , اسم ویروسشم Trojan.Win32.Delf.aam اینه

برای درست نمودن دستی گزینه Hidden در یک پوشه از کد attrib -S استفاده میشود.

مثلاً شما میخواهید گزینه Hidden را در پوشه ای به اسم Ahmad که در درایو F قرار دارد، فعال سازید پس چنین عمل نمایید:

در کادر محاوروی Run عبارت پایین را نوشته و اینتر نمایید.

attrib -S F:\Ahmad

در عبارت بالا attrib -S کدی است که گزینه Hidden را فعال میکند، F اسم درایو مورد نظر شما است که میتوانید اسم درایو مطلوب تان را در آنجا بنویسید و Ahmad هم اسم پوشه ای است که در درایو F قرار دارد و گزینه Hidden در Properties اش غیر فعال است.

در بین S, attrib- و F:\Ahmad به اندازه یک حرف فاصله وجود دارد.

یاد داشت:

1- اگر خواستید دوباره گزینه Hidden را غیر فعال سازید، در کد فوق به عوض علامه ( - ) علامه ( + ) را بنویسید.

2- اگر پوشه شما Super Hidden شده است، و در صورت فهمیدن اسم دقیق پوشه با علاوه نمودن ( h- ) در کد مذکور میتوانید پوشه را دوباره به حالت اولی برگردانید یعنی:

attrib -S -h F:\ Ahmad

3- در صورتیکه خواهان معلومات بیشتر درمورد کد های Attrib هستید، میتوانید در کادر Run کلمه Cmd را تایپ نموده و سپس عبارت زیر را بنویسید و اینتر نمایید:

?/ attrib

با این عمل یک سلسله معلومات در باره کد های Attrib ظاهر میشود.

با این جمله شما هم کاملاً موافقم و در صورت ضرورت اماده کمکم.

مؤفق و کامگار باشید!!
فرهمنــــــــــــــــــــ ــد

TEC
24-09-2007, 15:41
دوستان این جا سوال که نمیپرسین پس

و اما اموزش به چه طریق است ؟

من خیلی دسته بندی شده و منظم از gpedit و قسمتهای مختلفش عکس گرفتم و با help مربوطه کامل کردم که بیام بزارم اینجا و بچه ها بگن کار این قسمت چیه , تا بعدش که کامل توضیح داده شد بیام تبدیل به pdf کنم بزارم تو سایت

هستین یا نه ؟

ایده ی خیلی خوبیه:11:

winxp
25-09-2007, 05:47
farahmand جان ممنون
حالا منم نشستم طریقه پاک کردن اون ویروس رو به طور دستی نوشتم که فکر کنم کامل کامل و مبتدی مبتدی باشه
اگه عیبی یا نقصی داره راهنمایی کنین

به نام خدا

و حالا طریقه پاک کردن دستی این ویروس رو براتون میگم
اول این که چه طوری بفهمیم همچین ویروسی گرفتیم و نشانه هاش چیه
1-برین task manager تو قسمت پروسه ها بگردین ببینین ایا از services.exe دو تا دارین یا نه
2-برین ادرس C:\Documents and Settings\welcome\Local Settings\Temp و اونجا ببینین پوشه ای به اسم services.exe
هست یا نه
3-برین folder options بعد سربرگ view و گزینه های show hidden files و hidde protected oprations system files
رو فعال کنین , و پنجره رو ببندین و دوباره برین همون قسمت ببینین گزینه hidde protected oprations system files تیک خورده یا نه در حالی که شما تیکشو ورداشته بودین
4-برین مثلا درایو d:\mp3 و رو پوشه مثلا حمید دابل کلیک کنین و بعد برگردین d:\mp3 , حالا از پوشه حمید properties بگیرین ببینین 37 kb نشونمیده یا نه
5-برین run\regedit\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\ Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
حالا در سمت راست بگردین دنبال یه value به نام Shell , ببینین مقدارش با این برابر یا نه explorer.exe "C:\DOCUME~1\welcome\LOCALS~1\Temp\services.exe"
6-برین همون پوشه حمید که حجمش 37 kb هست , حالا اون رو rename کنین به مثلا xp و دوباره برین توش و ببینین داخلش mp3 داره یا نه

بله اینا همه نشانه های وجود این ویروس در سیستم شماست که با بروز این ویروس به سیستم شما همه این نشانهها ظاهر میشه
و حالا طریقه پاک کردنش
اول یه چیزی بگم
من ویروس نوشتن بلد نیستم ولی خیلی دوست دارم یاد بگیرم چون کرمم خیلی زیاد و اگه ویروس بنویسم یه کرمی درست میکنم که راه پاک کردنش فقط تعویض هارد باشه

اول از همه باید برین ریجستری به دستور زیر
run\regedit\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\ Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
حالا اون شلی رو که گفتم باز کنین و مقدار داخلشو پاک کنین و اینو به جاش بنویسین explorer.exe
حالا registry رو close کنین و سیستم رو هم log off
دوباره login بشین و قبل از هر کاری رو my computer راست کلیک کنید و serach بزنین , حالا all files and folder رو انتخاب کنین و سپس پایین تر از
فیلد look in کادر کشویی what size is it و more advanced options رو باز کنید
از wha size is it روی specify size کلیک کنید و مقدار at least رو به at most تغییر بدین و مقدار صفر رو هم به 37 kb تغییر بدین
حالا بیاین تو قسمت more advanced option که باز کردین و از قسمت type of file مقدار application رو اتخاب کنین و 3 گزینه ی
search system files , search hidden files and folder , search subfolders رو هم تیک بزنین
و رو search کلیک کنین
حالا دنبال فایلهایی میگرده که حجمشون کمتر از 38 و پسوندشون exe هست
بعد از اتمام عملیت شما باید اون فایلهایی رو که دقیق حجمشون 38 kb است و شکلشون مثله پوشسه میمونه رو انتخاب و delete کنید
لازم به یاد اوری هست که اگه رو یکی از این پوشه ها دابل کلیک کنید ویروس دوباره اجرا شده و باید همه مراحل رو دوباره طی کنین
حالا چی کار کنیم که فایلهایی که مخفی شدن رو از حالت مخفی در بیاریم
یه new text باز کنید و توش بنویسید
attrib -s -h [drive:][path][filename]
حالا باید به جای [drive:][path][filename] ادرس فایلهایی رو که مخفی شدن رو بنویسید که اینم ترفند داره
تو همون search تمام فایلهایی رو که ویروسی شدن رو پیدا میکنه و این یهنی فقط همون فایلها مخفی شدن و شما ادرس اون فایلها رو میخواین نه چیز دیگه , پس قبل از پاک کردن فیلها از ریجستری باید ادرساشون رو ورداریم
برا ساده شدن این کار بیاین رو همو ویروسها right click\propeties برین و از قسمت location ادرسش رو کپی کنین تو فایل text که ساختین و در اخر فقط اسمه فایل رو
باید به ادرس اضافه کنین
مثلا
attrib -s -h E:\film sho mp3\sho\American\video\enrique
attrib -s -h d:\mp3\hamid
attrib -s -h c:\windows
و ...
حالا که همه ادرسهارو درست کردین برین فایل رو با پسوند bat ذخیره کنین و اجراش کنین
چند تا نکته دیگه
یکی این که نمیخواد دستور زیر رو بنویسید
attrib -s -h C:\Documents and Settings\welcome\Local Settings\Temp\services
چون که از این فایل مخفیش وجود نداره
و دیگری این که اگه میخواین کارتون سریعتر راه بیفته میتونین از برنامه زیر استفاده کنین
attrib -s -h d:\*.* /s /d
attrib -s -h E:\*.* /s /d
attrib -s -h f:\*.* /s /d
attrib -s -h g:\*.* /s /d
attrib -s -h h:\*.* /s /d
این برنامه میاد هر چی فایل مخفی دارین رو unhidde میکنه و دیگه نیازی به اون همه ادرس ورداشتن و این حرفا نیست
حالا شما تونستین یه ویروس رو بدون انتی ویروس پاک کنید و شروعی باشه برا انتی شدن
فکر کنم کامل باشه
موفق باشین

winxp
25-09-2007, 05:52
برا اموزش gpedit هم خیلی خیلی خیلی خوشحالم که بچه ها کمک میکنن , فقط یه راهنمایی میخوام که چه جور عکسا رو اینجا قرار بدم :d

دست همتون درد نکنه

Farahmand Farshidy
25-09-2007, 10:56
farahmand جان ممنون
حالا منم نشستم طریقه پاک کردن اون ویروس رو به طور دستی نوشتم که فکر کنم کامل کامل و مبتدی مبتدی باشه
اگه عیبی یا نقصی داره راهنمایی کنین

به نام خدا

1-برین task manager تو قسمت پروسه ها بگردین ببینین ایا از services.exe دو تا دارین یا نه
2-برین ادرس C:\Documents and Settings\welcome\Local Settings\Temp و اونجا ببینین پوشه ای به اسم services.exe
هست یا نه
3-برین folder options بعد سربرگ view و گزینه های show hidden files و hidde protected oprations system files
رو فعال کنین , و پنجره رو ببندین و دوباره برین همون قسمت ببینین گزینه hidde protected oprations system files تیک خورده یا نه در حالی که شما تیکشو ورداشته بودین
4-برین مثلا درایو d:\mp3 و رو پوشه مثلا حمید دابل کلیک کنین و بعد برگردین d:\mp3 , حالا از پوشه حمید properties بگیرین ببینین 37 kb نشونمیده یا نه
5-برین run\regedit\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\ Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
حالا در سمت راست بگردین دنبال یه value به نام Shell , ببینین مقدارش با این برابر یا نه explorer.exe "C:\DOCUME~1\welcome\LOCALS~1\Temp\services.exe"
6-برین همون پوشه حمید که حجمش 37 kb هست , حالا اون رو rename کنین به مثلا xp و دوباره برین توش و ببینین داخلش mp3 داره یا نه

بله اینا همه نشانه های وجود این ویروس در سیستم شماست که با بروز این ویروس به سیستم شما همه این نشانهها ظاهر میشه
و حالا طریقه پاک کردنش
اول یه چیزی بگم
من ویروس نوشتن بلد نیستم ولی خیلی دوست دارم یاد بگیرم چون کرمم خیلی زیاد و اگه ویروس بنویسم یه کرمی درست میکنم که راه پاک کردنش فقط تعویض هارد باشه

run\regedit\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\ Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
حالا اون شلی رو که گفتم باز کنین و مقدار داخلشو پاک کنین و اینو به جاش بنویسین explorer.exe
دوباره login بشین و قبل از هر کاری رو my computer راست کلیک کنید و serach بزنین , حالا all files and folder رو انتخاب کنین و سپس پایین تر از
از wha size is it روی specify size کلیک کنید و مقدار at least رو به at most تغییر بدین و مقدار صفر رو هم به 37 kb تغییر بدین
حالا بیاین تو قسمت more advanced option که باز کردین و از قسمت type of file مقدار application رو اتخاب کنین و 3 گزینه ی
search system files , search hidden files and folder , search subfolders رو هم تیک بزنین
و رو search کلیک کنین
بعد از اتمام عملیت شما باید اون فایلهایی رو که دقیق حجمشون 38 kb است و شکلشون مثله پوشسه میمونه رو انتخاب و delete کنید
لازم به یاد اوری هست که اگه رو یکی از این پوشه ها دابل کلیک کنید ویروس دوباره اجرا شده و باید همه مراحل رو دوباره طی کنین
حالا باید به جای [drive:][path][filename] ادرس فایلهایی رو که مخفی شدن رو بنویسید که اینم ترفند داره
تو همون search تمام فایلهایی رو که ویروسی شدن رو پیدا میکنه و این یهنی فقط همون فایلها مخفی شدن و شما ادرس اون فایلها رو میخواین نه چیز دیگه , پس قبل از پاک کردن فیلها از ریجستری باید ادرساشون رو ورداریم
برا ساده شدن این کار بیاین رو همو ویروسها right click\propeties برین و از قسمت location ادرسش رو کپی کنین تو فایل text که ساختین و در اخر فقط اسمه فایل رو
باید به ادرس اضافه کنین
مثلا
و ...
حالا که همه ادرسهارو درست کردین برین فایل رو با پسوند bat ذخیره کنین و اجراش کنین
چند تا نکته دیگه
و دیگری این که اگه میخواین کارتون سریعتر راه بیفته میتونین از برنامه زیر استفاده کنین
این برنامه میاد هر چی فایل مخفی دارین رو unhidde میکنه و دیگه نیازی به اون همه ادرس ورداشتن و این حرفا نیست
فکر کنم کامل باشه
موفق باشین

عالی بود دوست عزیز!!:12::33::thumbsup:

تا حال یک چنین روش کامل و مبتدی برای از بین بردن این ویروس بصورت دستی و فعال ساختن دوباره پوشه های مخفی شده ندیده بودم.

مؤفق باشید!!:7:
فرهمنــــــــــد

ADRIEN
26-09-2007, 01:01
برا اموزش gpedit هم خیلی خیلی خیلی خوشحالم که بچه ها کمک میکنن , فقط یه راهنمایی میخوام که چه جور عکسا رو اینجا قرار بدم :d

دست همتون درد نکنه

ممنون دوست عزيز
از سايت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید استفاده كن و بعد از آپلود چند آدرس ميبيني اوني كه آبي رنگه كپي كن تو متنت

winxp
26-09-2007, 01:14
majeed76 ممنون دوست عزیز
به زودی کامل شه میام شروع میکنم چون خودم زیاد باهاش کار نکردم و دارم یه خورده با help ور میرم ببینم چی میشه
به هر حال ممنون از کمکت

Balrog
01-10-2007, 00:03
مى‌خوام صفحه‌ى Welcome Screen، موقع بالا اومدن ويندوز نشون داده بشه. اين رو هم بگم كه فقط يك يوزر تعريف كردم كه Admin هست و پسوردى هم براش نمى‌خوام بذارم.
راستى،‌دستور control userpassword2 رو وقتى اجرا مى‌كنم، هيچ اتفاقى نمى‌افته!

pourrahmat
01-10-2007, 00:54
سلام سلام.
يه مشكل بزرگ .ويندوز دوستم بالا نمياد.
يه errorميده . (CMOS CHECKSUM- error defult louder)
اين error مياد. اولشم سيستم صدا مخوره.
لطفا كمك كنيد.

pourrahmat
01-10-2007, 01:03
سلام سلام.
يه مشكل بزرگ .ويندوز دوستم بالا نمياد.
يه errorميده . (CMOS CHECKSUM- error defult louder)
اين error مياد. اولشم سيستم صدا مخوره.
لطفا كمك كنيد.:2:

mahdi7610
01-10-2007, 10:58
خوب دوست عزیز تنظیمات bios شما به هم ریخته و باید اونا به حالت دیفالت ( اولیه ) برگردونید برای اینکار با زدن کلید delete هنگام بوت وارد ستاپ شوید و بعد از وارد شدن به هر قسمت کلید های F6 یا F5 را بزنید سوالی پرسیده می شود که شما Y را وارد کنید برای همه گزینه ها این کار را انجام دهید سپس بازدن گزینه F10 و جواب دادن به سوال با زدن Y کارهایی که انجام داده اید را سیو کنید .

Farahmand Farshidy
01-10-2007, 12:16
مى‌خوام صفحه‌ى Welcome Screen، موقع بالا اومدن ويندوز نشون داده بشه. اين رو هم بگم كه فقط يك يوزر تعريف كردم كه Admin هست و پسوردى هم براش نمى‌خوام بذارم.

سلام دوست عزیز!!:11::11:

به Control Panel رفته و وارد User Accounts شوید.

بروی گزینه Change the way users log on or off کلیک نمایید. صفحه جدیدی ظاهر میشود و شما تیک گزینه Use the welcome Screen را فعال ساخته و این گزینه را فعال سازید. سپس بروی Apply Options کلیک نمایید. با این کار صفحه Welcome Screen در زمان ورود به یوزر تان نمایان خواهد شد.

اگر با این روش مشکل حل نشد، روش های دیگری هم وجود دارد که در صورت آن صورت برایتان خواهم نوشت.

مؤفق و پیروز باشید!!:10:
فرهمنــــــــــــــــــــ د

winxp
01-10-2007, 14:17
چند تا سوال

فرق این 2 گزینه در چیه , من رو دومی که گذاشتم سرعت هاردم بهتر شد
میدونم چون دومی نوشتن کش رو فعال میکنه سرعت میره بالا ولی کش رو کدوم قسنت هارد قرار داره

winxp
01-10-2007, 14:19
این گزینه کارش چیه

winxp
01-10-2007, 14:22
این عکس رو هم نگاه کنین و قسمت driver و hardware profile رو توضیح بدین , hardware profile رو باز کردم و عکس جزئی ترشم گذاشتم

و این عکسه hardware profile

winxp
01-10-2007, 14:26
جواب اینارو هم اگه پیدا کردین فراموش نکنین

================================================== ================

ادرس ایکون پوشه ها در ریجستری کجاست
میخوام کاری کنم که هر وقت یه new folder میسازم , ایکون مورد نظر منو جایگزین کنه
بدون نرم افزار میخوام این کار رو انجام بدم
دیدین تو نرم افزارها برا folder ها یه ایکون دلخواه انتخاب میکنی و apply که میزنی دیگه همه پوشه ها اون شکلی میشه , من اون ادرس رو میخوام
مثلا یه همچین ادرسی
HKEY_CLASSES_ROOT\Folder\DefaultIcon
و مقدار default = SystemRoot%\System32\shell32.dll,3
================================================== ============

winxp
01-10-2007, 14:35

عزیز من دستور رو اشتباه تایپ میکنی

file:///C:/DOCUME%7E1/welcome/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpgcontrol userpasswords2

:11:

winxp
01-10-2007, 14:53
باید تایپ کنی

control userpasswords2

شما s رو تایپ نمیکردی

حالا یه سوال

چرا سیستم من این طوری شده و گزینه مربوطه غیر فعال شده ؟
البته خودم این طوریش کردم ولی سواله دیگه , شاید برا یکی پیش بیاد

[IMG][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][IMG]

winxp
01-10-2007, 14:54

mahdi7610
01-10-2007, 17:43
این گزینه کارش چیه

سلام عزیزم

از این قسمت می توان برای کاربران محدودیت سخت افزاری ایجاد کرد
این قسمت فقط برای Administrator فعال هستش و این تب برای کاربران limit وجود نخواهد داشت و باید سیستم فایل سیستم نیز ntfs باشد تا کابراین بتوانند از این گزینه استفاده کنند .

mahdi7610
01-10-2007, 20:48
این عکس رو هم نگاه کنین و قسمت driver و hardware profile رو توضیح بدین , hardware profile رو باز کردم و عکس جزئی ترشم گذاشتم

سلام عزیزم:11:
گزینه Driver signing
هنگام نصب يک سخت افزار جديد سيستم ان را تست و رسيدگي مي کند که ايا ان قطعه با سيستم سازگار هست يا نه
گزينه اول : مي گه از من سوالي نپرس و نظر من را ناديده بگير و قطعه را نصب کن
گزينه دوم : وقتي در هر زمان قطعه اي به سيستم وصل شد سريع هشدار بده
گزينه سوم : مي گه اجازه نصب هيچ قطعه اي را به سيستم نده
بهتره روي گزينه دوم تنظيم بشه تا در صورت نصب يک قطعه جديد هشداري داده شود

گزینه windows update
وقتي شما يک قطعه جديد به سيستم وصل مي کنيد ويندوز چه طور با اون قطعه ارتباط بر قرار کند ايا از طريق سايت مربوط به اون قطعه
گزينه اول : بدون سوال از من به سايت وصل شو و با درايور اون قطعه را نصب کن و با اون قطعه اربتاط برقرار کن
گزينه دوم : از من سوال کن براي اپديت کردن ديوايس هر زما ن که قطعه جديد وصل شد
گزينه سوم : هرگز جستجو نکن براي اپديت درايور

mahdi7610
01-10-2007, 21:12
و این عکسه hardware profile

winxp عزیز سلام :11:
hardware profile از تنظیمات سخت افزاری ویندوز هستش که یکی از کاربردهای اون این است که سیستم عامل با بیش از یک تنظیم برای سخت افزار ها و سرویس ها بوت بشه .
مثلا می تونیم کاری کنیم که سیستم عامل هنگام بالا اومدن دیگه مودم را نشناسه و با اون کار نکنه در واقع مودم وجود داره اما سیستم اونا نمی شناسه .
در حالت معمولی ویندوز شما همیشه یک پروفایل سخت افزاری از پیش ساخته شده دارد که تمام سخت افزار ها یی که سیستم می شناسه تو اون قرار داره .
اگه شما بخواهید یک پروفایل جدید ایجاد کنید ابتدا باید تمام سخت افزارهای موجود در پروفایل اولیه را غیر فعال کنید و یک کپی از پروفایل اولیه ایجاد کنید . بعد از ایجاد پروفایل جدید و کپی سخت افزارها در اون اونها را فعال می کنیم .
اگر سوالی داشتی بپرس اگه بلد بودم می گم .

mahdi7610
02-10-2007, 00:07

سلام
دلیل غیر فعال بودنش را یادم رفته از کجا می شد این کار را کرد ولی فکر کنم مکافی 2005 یادمه که این کار را می کرد چون با این قسمت مشکل داشت و تغییر اون را نوعی هک کردن قلمداد می کرد و مانع دستکاری این قسمت می شد . winxp عزیز شما بگو چه طور این کار را کردی تا ما هم یه چیزی یاد بگیریم

pourrahmat
02-10-2007, 00:18
با تشكر از جوابتون دوست گرامي

winxp
02-10-2007, 00:41
سلام
دلیل غیر فعال بودنش را یادم رفته از کجا می شد این کار را کرد ولی فکر کنم مکافی 2005 یادمه که این کار را می کرد چون با این قسمت مشکل داشت و تغییر اون را نوعی هک کردن قلمداد می کرد و مانع دستکاری این قسمت می شد . winxp عزیز شما بگو چه طور این کار را کردی تا ما هم یه چیزی یاد بگیریم

سلام مهدی جان :11:

اولا بابت جوابهات خیلی خیلی ممنون , اینارو هر کسی نمیدونه
باشه باهاشون کار کنم , سوال خیلی دارم

اما user account

برین control panel \user account\change the way ...\use fast user swithing

رو تیکشو بردارین

حالا برین

folder option \offline file

و روی enable offline file کلیک کنید

حالا برین

control panel \user account\change the way ...\use fast user swithing

ببینین غیر فعال شده یا نه :27:

arash_vbasic
02-10-2007, 03:54
سلام مهدی جان :11:

اولا بابت جوابهات خیلی خیلی ممنون , اینارو هر کسی نمیدونه
باشه باهاشون کار کنم , سوال خیلی دارم

اما user account

برین control panel \user account\change the way ...\use fast user swithing

رو تیکشو بردارین

حالا برین

folder option \offline file

و روی enable offline file کلیک کنید

حالا برین

control panel \user account\change the way ...\use fast user swithing

ببینین غیر فعال شده یا نه :27:

سلام دليل اين كار چيه كه وقتي Offline File's فعال است
Use Fast User ... غير فعال ميشه ؟‌

mahdi7610
02-10-2007, 11:55
winxp عزیز سلام .ممنون خوب بود . اما نمی دونم چرا این کار را کردی یعنی چرا این گرینه را غیر فعال کردی شاید دلیلی برای این کار داشتی . اما فکر می کنم یکی از قابلیتهای بسیار خوب ویندوز xp این است که چند user بتوانند هم زمان از ویندوز استفاده کنند . یعنی اینکه وقتی یک user یک برنامه را اجرا می کند مثلا رایت کردن را بدون اینکه بخواهد این کار را متوقف کند user دیگر بتواند در همان حال log on شده و کار های خود را انجام دهد در واقع این یکی از قابلیتهای خوب ویندوز هستش . اما با غیر فعال کردن این گزینه عملا این کار را غیر ممکن می کنیم . یعنی با logon کردن یک user تمام کارهای user قبلی متوقف می شوند .

mahdi7610
03-10-2007, 15:46
سلام

این هم تغییر ایکونهای پیشفرض ویندوز

موفق باشید .

winxp
04-10-2007, 02:13
من هر کار کردم نشد که نشد

ولی خیلی چیزای جدید یاد گرفتم

با نرم افزار این کارو کردم بعد تو نرم افزار ادرس یه ایکون دادم برا پوشه ها
مثلا
d:\icon\folder.ico
بعد پوشه ها همه اون شکلی شد و بعدش رفتم تو ریجستری سرچ کردم
d:\icon\folder.ico
ولی چیزی پیدا نکرد !!!!!!!!!!!
گفتم شاید ربطی به ریجستری نداشته باشه و رفتم shell32.dll و explorer.exe رو هم دستکاری کردم دیدم چیزی برا پوشه ها موجود نیست
تو نرم افزار فهمیدم ادرس ایکون پوشه ها اینه
shell32.dll,3
برا تستش هم رفتم ایکون یه پوشه رو عوض کردم بهد داخلش یه desktop.ini ساختم و ادرس ایکون رو shell32.dll
و indexicon رو 3 دادم و پوشه مثل پوشه های دیگه شد
حالا مطمئن شدم ادرس پوشه ها چیه و رفتم ریجستری سرچ کردم و چیزایی پیدا شد که ادرساشو زیر مینویسم
HKEY_CLASSES_ROOT\Folder
این یه ادرس بود و دیگری
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Folder
اینم یکی و یکی دیگه
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Directory

که تو اینا من ادرس shellicon رو عوض کردم و سیستم رو نیز restart کردم ولی فرقی نکرد
دیگه اعصابم به هم ریخت و بیخیال شدم و برام سوال شد

حالا اقا مهدی گل با پشت کار و حوصله نشست زحمتشو کشید و راحشو پیدا کرد که خداییش بهش حسودیم شد که چرا من این پشت کار رو نداشتم

دستش درد نکنه خیلی زحمت کشید

مهدی جان لطف کن راهشو بگو ببینم کجا بوده من پیداش نکردم و بگو برا فهمیدنش چی کار کردی

زنده باشی همیشه

Balrog
05-10-2007, 02:59

به Control Panel رفته و وارد User Accounts شوید.

بروی گزینه Change the way users log on or off کلیک نمایید. صفحه جدیدی ظاهر میشود و شما تیک گزینه Use the welcome Screen را فعال ساخته و این گزینه را فعال سازید. سپس بروی Apply Options کلیک نمایید. با این کار صفحه Welcome Screen در زمان ورود به یوزر تان نمایان خواهد شد.

اگر با این روش مشکل حل نشد، روش های دیگری هم وجود دارد که در صورت آن صورت برایتان خواهم نوشت.

مؤفق و پیروز باشید!!:10:
فرهمنــــــــــــــــــــ د
اين گزينه از قبل فعال بود.

باید تایپ کنی

control userpasswords2

شما s رو تایپ نمیکردی
:blush:

درست هم كه تايپ كردم و پانل مربوطه اومد، باز هم نتونستم اون كارى كه مى‌خوام رو بكنم...

winxp
06-10-2007, 00:13
سلام balrog جان

میشه یه بار دیگه دقیق تر بگی میخوای چی کار کنی و چند تا user رو سیستم داری ؟

Balrog
06-10-2007, 00:25
عرض به حضور شما كه من يه يوزر بيشتر تعريف نكردم. سطح دسترسى اون هم Admin هست. اگر براى اين يوزر پسورد تعريف كنم، موقع بالا اومدن ويندوز صفحه‌‌اى مى‌ياد كه بايد روى آيكون يوزر ساخته شده كليك كنى و پسورد رو بزنى تا وارد بشى.
من مى‌خوام بدون گذاشتن پسورد، اين صفحه رو موقع بالا اومدن ويندوز ببينم.

Farahmand Farshidy
06-10-2007, 09:32
بلاخره پیداش کردم

سلام مهدی عزیز!!:11::11:

ما هم پیداش کردیم!!:46::31:

مؤفق باشید!!:46:
فرهمنـــــــــد

بهنازی
06-10-2007, 12:50
با سلام به خدمت همه دوستا من دوتا سوال سخت داشتم فکر نمیکنم کسی بتونه جواب بده:

1-کنترل پنل من از منوی استارت محو شده حتی از run هم نمیشه آوردش اورو میده چرا اینجوری شده و چطوری بیارم تو منوی استارت؟
2- قبلا من دوتا ویندوز داشتم یکی رو پارتیشن لوجیکال هست و اولی هم روی پرایمری من میتونم این لوجیکالو به پرایمری تبدیل کنم ولی هر وقت رو همین ویندوز دومی میرم چه از طریق بوت مجیک یا FDISK بوت میشه ولی قبل از ولکام میگه فایل AUTOCHK ایراد داره و بلافاصله ریست میشه؟علت چیه؟ولی روی ویندوز اولی مشکلی ندارم.

با تشکر

4039
06-10-2007, 13:59
با سلام به همگی
من یک ویستای اریجینال روی سیستمم دارم که از نوع Home Premium هستش .و میخام زبان فارسی هم برا تایپ بهش اضافه کنم اما تو این ادیشن امکانش فراهم نیست و راهنمای ویندوز به این مساله اشاره کرده که امکان اضافه کردن زبان جدید فقط تو ادیشنهای ULTIMATE وBUSINESS هستش .حالا برای اینکار من باید ویندوزمو UPGRADEکنم یا نه؟ و اینکه اگه اینکارو بکنم آیا ویندوزی که ارتقا پیدا کرده از حالت اریجینال خارج میشه یا نه؟
سوال دومم اینه که با توجه به اینکه من یک بک آپ از ویندوزم گرفتم با پارتیشن بندی مجدد هارد میتونم بک آپو تو درایو جدیدی که پارتیشن شده RESTORE کنم.
با تشکر فراوان از تمامی دوستان.

winxp
06-10-2007, 14:28
سلام دوستان

اقا نامردی نکنین دیگه

بگین چه جوری ایکون رو تغییر دادین

مثل این که من سوال کردم ها

قابل توجه اقا مهدی و فرهمند جان

deicide
06-10-2007, 14:56
سلام به همگي دوستان
يه سوال دارم. اگه هنگام نصب ويندوز سيستم پيغام Fatal erorr بده ، معنيش چيه؟ اين ارور چه جوري پيش مياد؟ و در آخر اينکه راه حلش چيه؟ (ببخشيد سه تا سوال شد.)
ارادتمند
DEICIDE

Farahmand Farshidy
06-10-2007, 14:57
سلام دوستان

اقا نامردی نکنین دیگه

بگین چه جوری ایکون رو تغییر دادین

مثل این که من سوال کردم ها

قابل توجه اقا مهدی و فرهمند جان

winxp عزیز!!:11::11:

چون یکم طولانی هست، ترجیح میدم فردا این روشو با عکس آماده کرده و برات بزارم که کیف کنی!!:27:

آلان توی دفتر هستم و فرصت ندارم بهت بنویسم.

آقا مهدی عزیز هم فکر کنم خیلی حال کرده و نمیخواد بیاد اینجا و روش خودشو رو کنه:46: ( شوخی )

به امید دیدار!!!:40:
فرهمنــــــــــد

winxp
06-10-2007, 17:05

1-کنترل پنل من از منوی استارت محو شده حتی از run هم نمیشه آوردش اورو میده چرا اینجوری شده و چطوری بیارم تو منوی استارت؟
2- قبلا من دوتا ویندوز داشتم یکی رو پارتیشن لوجیکال هست و اولی هم روی پرایمری من میتونم این لوجیکالو به پرایمری تبدیل کنم ولی هر وقت رو همین ویندوز دومی میرم چه از طریق بوت مجیک یا FDISK بوت میشه ولی قبل از ولکام میگه فایل AUTOCHK ایراد داره و بلافاصله ریست میشه؟علت چیه؟ولی روی ویندوز اولی مشکلی ندارم.

با تشکر

سلام عزیز

سوالات واقعا سخت بود !!!!!!!!!!!!!

ولی خوب هر چیزی راهی داره

جواب سوال اول

برین run\gpedit.msc\user configuration\administractive templates\control panel

حالا در سمت راست روی prohibit access to the control panel دابل کلیک کنید و اون رو به حالت
not configured تغییر بدین

جواب سوال دوم

این سوال رو نفهمیدم چی کار کردین , اینو کامل تر توضیح بدین میخواین چی کار کنین یا چی کار کردین

ویندوزهاتون چیا هستن ؟
رو درایو C چه ویندوزی نصب هست و رو درایو d چی ؟
درایو c که معمولا perimary هستش و درایو d شما چیه ؟
در حالت عادی با کدوم ویندوز مشکل دارین ؟
و ...

این همه چیز مبهم رو سیستم شما موجود و برا همین کسی نمیتونه دقیق بگه اشکال چیه

لطف کنین دقیق تر راهنمایی کنین

موفق باشین

:46:

winxp
06-10-2007, 17:07
عرض به حضور شما كه من يه يوزر بيشتر تعريف نكردم. سطح دسترسى اون هم Admin هست. اگر براى اين يوزر پسورد تعريف كنم، موقع بالا اومدن ويندوز صفحه‌‌اى مى‌ياد كه بايد روى آيكون يوزر ساخته شده كليك كنى و پسورد رو بزنى تا وارد بشى.
من مى‌خوام بدون گذاشتن پسورد، اين صفحه رو موقع بالا اومدن ويندوز ببينم.

سلام عزیزم

ممنون که کامل توضیح دادی

فرهمند جان خوب راهی پیشنهاد کردن و در اصل راهش همینه اما فکر کنم چون یک اکانت دارین و روش پسوورد نزاشتین
پس نمیشه welcome رو از کار انداخت

اگه درست حدس زده باشم پس ما باید سیستم رو دور بزنیم اما چه طوری

شما برین ادرس زیر

start\run\regedit\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Micr osoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\SpecialAccounts

حالا در سمت راست یه مقدار جدید از نوع REG_DWORD بسازین و داخلش این رو کپی کنین
Administrator
حالا مقدار اون رو یک بدین و ریجستری رو ببندین

حالا برین control panel\user account

و روی change the way users log on or off کلیک کنین و سپس تیک گزینه ی use the welcome screen
رو بردارین و apply کنین .

حالا برین
start\run\control userpasswords2
و
گزینه ی user must ... روتیک بزن و apply کنین

حالا سیستم رو ریست کنین و ببینین درست شده یا نه

موفق باشی

winxp
06-10-2007, 17:13

چون یکم طولانی هست، ترجیح میدم فردا این روشو با عکس آماده کرده و برات بزارم که کیف کنی!!:27:

آقا مهدی عزیز هم فکر کنم خیلی حال کرده و نمیخواد بیاد اینجا و روش خودشو رو کنه:46: ( شوخی )

فرهمنــــــــــد

سلام عزیز

منتظرم

باید خیلی سخت باشه مثل این که

:20:

mahdi7610
06-10-2007, 18:30
سلام به همگي دوستان
يه سوال دارم. اگه هنگام نصب ويندوز سيستم پيغام Fatal erorr بده ، معنيش چيه؟ اين ارور چه جوري پيش مياد؟ و در آخر اينکه راه حلش چيه؟ (ببخشيد سه تا سوال شد.)
ارادتمند
DEICIDE

سلام
خدا نصیب گرگ بیابون هم نکنه یکی از خطاهای بسیار بد و ناجور هستش که می تونه کامپیوتر را از کار بندازه در این حالت کاربر نمی تونه کاری انجام بده و بعضی از فرمانها از او گرفته می شه زیرا این فرمان بستگی به عملکرد سخت افزار و حافظه و پردازنده سیستم شما داره دلیل این مشکل به خاطر این است که گاهی برنامه به یک قسمت ممنوعه وارد می شه که برایش تعریف نشده است و سی پی یو قادر به پردازش او نیست و برای اینکه عملکرد خود را حذف کنه مجبور میشه سیستم را خاموش یا ریستارت کنه به همین دلیل وقتی سیستم خاموش یا ریستارت می شه ممکنه از نظر ظاهری هیچ اتفاقی نیفتاده باشه اما اطلاعات ذخیره نشده شما از بین می رود البته این error ممکنه توی خیلی از جاها اتفاق بیفته که یک نمونه اش توی نصب ویندوز اتفاق می افته

mahdi7610
06-10-2007, 18:47

فرهمنــــــــــد

سلام فرهمنــــــــــد و winxp عزیز
نه بابا زیاد اهل حال با این جور چیزها نیستم باور کن وقت نداشتم ولی حال می ده سیستم را دستکاری کنی . اگه ایده جدید دارید بدید . البته به winxp گفتم چه طوری میشه این کار را کرد . من کوچیک همه شما به خصوص شما دو دوست عزیز هستم . هر چی یاد گرفتم از شما بوده جز این چیزی نبوده .

mahdi7610
06-10-2007, 19:30

با تشکر

سوال اول را که winxp جواب دادند . میشه لطف کنید و سوال دوم را یکم واضح تر بگید من چیزی متوجه نشدم
برای چی می خواهید این کار را بگنید لطف کنید دلیلش را هم بگید

4039
06-10-2007, 21:12
با سلام به همگی
من یک ویستای اریجینال روی سیستمم دارم که از نوع Home Premium هستش .و میخام زبان فارسی هم برا تایپ بهش اضافه کنم اما تو این ادیشن امکانش فراهم نیست و راهنمای ویندوز به این مساله اشاره کرده که امکان اضافه کردن زبان جدید فقط تو ادیشنهای ULTIMATE وBUSINESS هستش .حالا برای اینکار من باید ویندوزمو UPGRADEکنم یا نه؟ و اینکه اگه اینکارو بکنم آیا ویندوزی که ارتقا پیدا کرده از حالت اریجینال خارج میشه یا نه؟
سوال دومم اینه که با توجه به اینکه من یک بک آپ از ویندوزم گرفتم با پارتیشن بندی مجدد هارد میتونم بک آپو تو درایو جدیدی که پارتیشن شده RESTORE کنم.
با تشکر فراوان از تمامی دوستان.
آقا اگه یکی جواب بده ممنون میشم.

ADRIEN
06-10-2007, 21:54
بله اگر فايل backup روي هارد نباشه كه با پارتيشن بندي كلي حذف بشه
و پارتيشن جديد هم حجمش بايد با پارتيشن موقع backup گيري يكي باشه تا مشكلي پيش نياد
در مورد ويستا تو هيچكدوم از نسخه ها نبايد مشكلي براي استفاده از زبان فارسي باشه

بهنازی
06-10-2007, 22:29
سلام عزیز

سوالات واقعا سخت بود !!!!!!!!!!!!!

ولی خوب هر چیزی راهی داره

جواب سوال اول

برین run\gpedit.msc\user configuration\administractive templates\control panel

حالا در سمت راست روی prohibit access to the control panel دابل کلیک کنید و اون رو به حالت
not configured تغییر بدین

:46:
با تشکر از جوابتون
ویندوزهاتون چیا هستن ؟ هر دوشون XP هستن
رو درایو C چه ویندوزی نصب هست و رو درایو d چی ؟هر دوشون XP هست روی c پرایمری و روی d لوجیکال بعدا که هر دو رو پرایمری میکنم مشکل بوجود میاد
در حالت عادی با کدوم ویندوز مشکل دارین ؟ویندوز روی d
من میخوام وقتی با یه ویندوز استارت میکنم اون یکی هیدن باشه واسه همین باید هر دوشون پرایمری باشه و با بوت مجیک انتخاب میکنم که کدوم ویندوز لود بشه.حالا من این کار رو که میکنم فقط رو ویندوز دومی این مشکل رو دارم

4039
06-10-2007, 22:35
بله اگر فايل backup روي هارد نباشه كه با پارتيشن بندي كلي حذف بشه
و پارتيشن جديد هم حجمش بايد با پارتيشن موقع backup گيري يكي باشه تا مشكلي پيش نياد
در مورد ويستا تو هيچكدوم از نسخه ها نبايد مشكلي براي استفاده از زبان فارسي باشه
متشکرم از پاسختون
بک آپو رو دی وی دی ریختم .در حال حاضر روی سیستم فقط یک درایو دارم و میخام چند تا درایو دیگه هم ایجاد کنم.با پارتیشن بندی جدید میشه بک آپی که گرفتمو restore کنم؟
در مورد ایجاد زبان فارسی اگه میشه یک توضیحی بدین که تو ویستا چطوری این امکانو ایجاد کنم.ممنون از لطفتون.

mahdi7610
06-10-2007, 23:19
با تشکر از جوابتون
رو درایو C چه ویندوزی نصب هست و رو درایو d چی ؟هر دوشون XP هست روی c پرایمری و روی d لوجیکال بعدا که هر دو رو پرایمری میکنم مشکل بوجود میاد
من میخوام وقتی با یه ویندوز استارت میکنم اون یکی هیدن باشه واسه همین باید هر دوشون پرایمری باشه و با بوت مجیک انتخاب میکنم که کدوم ویندوز لود بشه.حالا من این کار رو که میکنم فقط رو ویندوز دومی این مشکل رو دارم

شما اگر می خواهید یکی از ویندوزهاتون هیدن باشه باید هر دو درایوتون درایو هایی که ویندوز توی اون نصب هستش از نوع primary باشه برای این کار باید از پارتیشن مجیک استفاده کنید اگر هر دو را پرایمری کنید در این صورت موقع استارت یکی از ویندوز ها دیگر هیدن خواهد بود .

winxp
07-10-2007, 01:14
با تشکر از جوابتون

سلام

والا ببخشید ها ولی من هنوز نفهمیدم مشکلتون چیه اما چشم بسته یه چیزی میگم

ویندوز دومی رو Active کنین یهنی در پارتیشن مجیک اون رو set active کنین

اگه حوصلتون هم سر نمیره برا من به صورت مبتدی توضیح بدین منظور از مخفی کردن و این جور چیزا چیه ؟

موفق باشین

بهنازی
07-10-2007, 12:07
عزیزان من که دویار گفتم من وقتی هر دوشونو primary میکنم و بعدش که ویندوز دوم( روی درایو D) رو انتخاب میکنم این ارورو رو میده.

mahdi7610
07-10-2007, 12:30
قبلا من دوتا ویندوز داشتم یکی رو پارتیشن لوجیکال هست و اولی هم روی پرایمری من میتونم این لوجیکالو به پرایمری تبدیل کنم ولی هر وقت رو همین ویندوز دومی میرم چه از طریق بوت مجیک یا FDISK بوت میشه ولی قبل از ولکام میگه فایل AUTOCHK ایراد داره و بلافاصله ریست میشه؟علت چیه؟ولی روی ویندوز اولی مشکلی ندارم.

با تشکر

فکر کنم منظورتون این مشکل بود

دوست عزیز شما باید با استفاده از برنامه پارتیشن مجیک درایوی را که logical هستش را به primary تبدیل کنید و همه درایو های logical را نمی تونید به primary تبدیل کنید تنها اولین درایو بعد از پرایمری و اخرین درایو را می تونید به پرایمری تبدیل کنید . فکر کنم تا اینجا را خودتون انجام داده اید .

شما بعد از تبدیل درایو logcal به پرایمری یکی از فایلهای مربوط به ویندوز را که فایلهای بوت ویندوز را چک می کنه را از بین برید و باید اون را توی ویندوزی که مشکل داره بازسازی کنید .

چون هر دو درایو شما primary هستند ویندوز دوم نمی تونه از بوت مربوط به ویندوز اولی استفاده کنه . در صورتی می تونست این کار را بکنه که ویندوز دوم شما روی درایو logical نصب بود .

تنها کافی است از داخل سی دی ویندوز فایل autochk را که فکر کنم یه فایل exe هستش را توی ویندوز بازسازی کنید .

امیدوارم متوجه شده باشد .

winxp
08-10-2007, 01:43
سلام دليل اين كار چيه كه وقتي Offline File's فعال است
Use Fast User ... غير فعال ميشه ؟‌

سلام دوست عزیزم

والا من نفهمیدم از چیه ولی این قد فهمیدم که اگه کامپوتر شما ماله یه domian باشه , سویچ یوزر نداره

و به جاش افلاین فایل دارین

اینم متن کاملتر که باید خودتون زحمتشو بکشین دیگه

Offline Files overview

You can make network files available offline by storing shared files on your computer so they are accessible when you are not connected to the network.
This can be helpful when you use a portable computer to accomplish most of your work, or if your stand-alone computer is frequently disconnected from the network. You can work with offline files the same way you work with files when youre connected to the network.
When you reconnect to the network, any changes that you made to files while working offline are updated to the network. This process is called synchronization. If you and someone else on the network made changes to the same file, you can save your version of the file to the network, keep the other version, or save both.
If you share folders on your computer with others on the network, they can work offline with those folders. To protect files in your shared folders, you can specify whether other users can change your documents or just view them. You can also control which shared files users can access offline.
Note
•Any shared files or folders on a Microsoft network can be made available offline. You can make files available offline by using any computer that supports Server Message Block (SMB)-based file and print sharing, including Windows 95, Windows 98, Windows NT 4.0, and Windows XP. The Offline Files feature is not available on Novell NetWare networks.
•The system administrator can set up shared folders so that every network file you open in the shared folder is automatically made available offline, or so that only those network files you choose are made available offline.

موفق باشین

mahdi7610
08-10-2007, 12:01
خوب دوست عزیز کاملا واضح هستش . گزینه Offline File's مربوط به بحث های شبکه ای می باشد و چون بحث user ها در شبکه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار هستند بنابراین امنیت در مورد انها در درجه اول می باشد اگر گزینه Use Fast User فعال باشد در این صورت اگر یک user لاگین کند در این صورد تنها با وارد کردن پسوورد می تواند وارد شود و او در این حالت می تواند تمامی user ها را ببیند و اگر بخواهد یکی از user ها را هک کند تنها مشکل او پیدا کردن پسوورد است . اما اگر این گزینه fast user غیر فعال باشد در این صورد هر user ی که وارد می شود حتما باید ابتدا user name خود را وارد کند و بعد از ان password را باید وارد کند در این حالت امنیت بالا خواهد رفت چون اگر user ی بخواهد یوزری را هک کند باید اول از همه user name ان را پیدا کند . گفتم این مربوط به بحث های شبکه ای می باشد و در شبکه کاربرد ان بسیار زیاد است من در همین حد اطلاع دارم .

winxp
08-10-2007, 15:03

فرهمنــــــــــد

یک سال بعد

:41:

بهنازی
08-10-2007, 16:33
با تشکر از شما چند تا سوال فنی داشتم مگه ویندوز دوم از بوت ویندوز اول بوت میشه این بوت چیه؟چه فایلیه؟یعنی در این حالت که بوجود آوردم این فایل autochk خراب شده چی شده که اورو میده؟
بعدا من چجوری باز شازیش کنم؟چون که همزمان دوویندوز که درایوشون دیده نمیشن.من به زور از داس این کار رو کردم ولی باز نشد؟

mahdi7610
08-10-2007, 18:41
سلام دوست عزیز
ببينيد بهنازي عزيز وقتي ما دوتا درايو primary داشته باشيم و در داخل هر کدام از اونها ويندوز نصب کرده باشيم هيچ کدام از انها از بوت همديگه نمي تونند استفاده کنند
بلکه هر کدوم از بوت خود استفاده مي کنند به خاطر اين که هر دوي اون درايوها primary هستند .
و وقتي يکي از اونها active هست ديگري hidden هستش و قابل دسترسي نيست . گفتم اگر يکي از درايوها logical بود در ان صورت بوت هر دو ويندوز در درايو primary قرار مي گرفت . نمي دانم چرا فايل autochk شما پاک شده چون نبايد همچين اتفاقي بيفته . حالا که افتاده بايد اين فايل را دوباره جايگزين کنيد . براي جايگزين کردن هم کافي سي دي ويندوزي را که نصب کرديد ( بايد حتما همان سي دي باشد ) را در دايو سي دي رام قرار دهيد و داخل پوشه I386 فايل autochk.exe را در مسير زير جايگزين کنيد
D:\Windows\System32
این فایل در واقع مدیریت روند بوت سیستم عامل را بر عهده داره و اگر اسیب ببیند مشکل بوت سیستم به وجود می اید .
برای جایگزین کردن اون هم باید از دستورات داس استفاده کنید و اون فایل را کپی کنید . باید با یک سی دی بوت سیستم را بوت کنید و وارد ویندوزی بشید که مشکل داره یعنی خط فرمان شما باید روی ویندوزی باشه که مشکل داره مثل /:D و سپس فایل خود را کپی کنید توی D:\Windows\System32
در خط فرمان باید این دستور را بنویسید
copy I:\i386\autochk.exe %WINDIR%\system32 حرف I اسم درایو سی دی رام شما هستش

بهنازی
08-10-2007, 22:14
با تشکر از شما به یه نکته توجه نکردین ببینید عزیز من اول یه ویندوز تو C داشتم که primary هستش و یکی دیگه تو D که logical بود بعدا من بدون عوض کردن ویندوز با همین دوتا ویندوز با پارتیشن مجیک هر دو رو به primary تبدیل کردم و این مشکل بوجود اومد .پس در حالت اول ویندوز دوم از بوت ویندوز اول استفاده میکرد؟این بوت چیه ؟ فایلش چیه؟چجوری باید تغییرش داد؟
فکر کنم اصولیش به این صورت باشه که بعد از تبدیل primary باید ویندوز نصب کرد که من این کار رو نکردم درسته؟

winxp
08-10-2007, 23:24
با تشکر از شما به یه نکته توجه نکردین ببینید عزیز من اول یه ویندوز تو C داشتم که primary هستش و یکی دیگه تو D که logical بود بعدا من بدون عوض کردن ویندوز با همین دوتا ویندوز با پارتیشن مجیک هر دو رو به primary تبدیل کردم و این مشکل بوجود اومد .پس در حالت اول ویندوز دوم از بوت ویندوز اول استفاده میکرد؟این بوت چیه ؟ فایلش چیه؟چجوری باید تغییرش داد؟
فکر کنم اصولیش به این صورت باشه که بعد از تبدیل primary باید ویندوز نصب کرد که من این کار رو نکردم درسته؟

سلام

برا من خیلی جالبه
من هی میام سوال شما رو میخونم هی میبینم چیزی نمیفهمم هی میخندم به خودم

قصد مسخره کردن کسی رو ندارم , فقط خواستم بخندیم

چو من واقعا هنوز نفهمیدو شما چی کار کردین و میخواین چی کار کنین و دنبال چی هستین و مشکل چیه

نمیخوام دوباره توضیح بدین , فقط دوست داشتم شما هم در جریان باشین

راستی هر کی فرهمند رو دید سلام منو بهش برسونه

موفق باشین

mahdi7610
09-10-2007, 00:57
با تشکر از شما به یه نکته توجه نکردین ببینید عزیز من اول یه ویندوز تو C داشتم که primary هستش و یکی دیگه تو D که logical بود بعدا من بدون عوض کردن ویندوز با همین دوتا ویندوز با پارتیشن مجیک هر دو رو به primary تبدیل کردم و این مشکل بوجود اومد .پس در حالت اول ویندوز دوم از بوت ویندوز اول استفاده میکرد؟ این بوت چیه ؟ فایلش چیه؟ چجوری باید تغییرش داد؟

سلام :46:
خوب دوست عزیز شما که خودتون جواب خودتون را دادید . من فکر می کردم شما دو تا درایو primary داشتید بعد از اون اقدام به نصب ویندوز کرده اید .
بگذارید یکم واضح تر بگم
شما ابتدا یک درایو primary داشتید و یک چند داریو logical . که شما یک ویندوز در درایو primary یعنی درایو c نصب کردید و یک ویندوز هم در درایو logical یعنی درایو d .
تا اینجا درست .
چون سیستم عامل ویندوز طوری طراحی شده که فایلهای سیستمی و مخصوصا بوت ان درایو primary را می شناسند و اگر شما حتی ویندوز را در درایوی به غیر ار درایو primary نصب کنید باز هم فایلهای بوت ان در درایو primary قرار می گیرند .
حال که شما درایو logical خودتون را به درایو primary تبدیل کرده اید مسلما دیگر ویندوزها به هیچ عنوان به یکدیگر دسترسی ندارند چون هر دو primary هستند و اصلا خاصیت ایجاد درایو primary همین است که سیستم عاملها به یکدیگر دسترسی نداشته باشند چون اگر در یکی از سیستم عامل ها مشکلی ایجاد شد مثل ویروسی شدن سیستم عامل دیگر در امان باشد .
خوب وقتی درایو شما logical بود فایهای بوت ان در درایو primary قرار داشتند و وقتی شما ان را به primary تبدیل کرده اید خوب دیگر این درایو دسترسی به درایو c ندارد و وقتی به ان درایو دسترسی نداشته باشد مسلما به فایلها بوت خود که در ان درایو هستند نیز دسترسی نخواهد داشت چون خود primary هست بنابراین شما باید ویندوز خود را دوباره روی درایو d که ان را به primary تبدیل کرده اید نصب کنید .

سوال اولتون : پس در حالت اول ویندوز دوم از بوت ویندوز اول استفاده میکرد؟ نه از بوت ویندوز اول استفاده
نمی کرد بلکه بوت ویندوز دوم که در درایو D بود در درایو ویندوز اول یعنی c قرار داشت .

سوال دومتون :این بوت چیه ؟ در واقع با نصب ویندوز یک فایل با نام boot.ini در ریشه درایو c ساخته می شود که در ان ادرس پارتیشنی که ویندوز در ان نصب است را قرار می دهد که سیستم برای راه اندازی حتما به ان نیاز دارد که به صورت هیدن می باشد . و در واقع روند بوت سیستم عامل بر عهده این فایل می باشد.

سوال سومتون : چجوری باید تغییرش داد؟ برای تغییر دادنش روی my computer راست کلیک کنید و propertise را بزنید از پنجره باز شده برروي تب Advanced و سپس برروي كليد Settings از قسمت "Startup & Recovery" كليك كنيد با زدن گزینه edit پنجره notpad باز می شود که می توانید ان ار تغییر دهید .

سوال چهارم را هم که خودتون توی سوالتون جواب دادید

امیدوارم جوابتون را گرفته باشد:11:

بهنازی
09-10-2007, 10:47
با تشکر فراوان از شما دوست عزیز واقعا از جوابهای شما سپاس گذارم.برای آخرین سوال آیا میشه من فایلهای بوت ویندوز دوم رو که روی درایو ویندوز اول هست رو به درایو ویندوز انتقال بدم کدوم فایلها رو باید انتقال بدم؟
علت اینکه اورور در مورد فایل autochk میده چیه؟
به طور کلی چی کار کنم که همین ویندوز دومی رو داشنه باشم واین مشکلو رفع کنم بدون نصب مجدد؟

با تشکر فراوان

mahdi7610
09-10-2007, 14:36
با تشکر فراوان از شما دوست عزیز واقعا از جوابهای شما سپاس گذارم.برای آخرین سوال آیا میشه من فایلهای بوت ویندوز دوم رو که روی درایو ویندوز اول هست رو به درایو ویندوز انتقال بدم کدوم فایلها رو باید انتقال بدم؟
علت اینکه اورور در مورد فایل autochk میده چیه؟
به طور کلی چی کار کنم که همین ویندوز دومی رو داشنه باشم واین مشکلو رفع کنم بدون نصب مجدد؟

با تشکر فراوان

سلام دوست عزیز

1- آیا میشه من فایلهای بوت ویندوز دوم رو که روی درایو ویندوز اول هست رو به درایو ویندوز انتقال بدم کدوم فایلها رو باید انتقال بدم؟ راستش فکر کنم امکان داشته باشه . اما شاید باز دچار مشکل شوید به خاطر این که علاوه بر فایلهای بوت فایلهای سیستمی ویندوز دوم نیز در درایو اول قرار گرفته اند و شاید انتقال دادن انها امکان نداشته باشه .
از طرفی چون شما دسترسی به ویندوز دوم ندارید بنابراین اگر بخواهید فایلهای بوت را از ویندوز اول به ویندوز دوم انتقال دهید
روش اول : ابتدا باید فایل بوت را از درایو ویندوز اول به یکی از درایو های logical خودتون کپی کنید و سپس از طریق یک دیسکت راه انداز ویندوز دوم را active کنید و سپس از طریق داس ( حتما باید دستورات داس را بلد باشید ) فایل بوت خود را از درایوی که در ان کپی کرده اید به درایو ویندوز دوم کپی کنید .
اگه عبارت boot.ini را توی سیستم سرچ بزنید اونا می بینید باید با nootpad اونا باز کنید .
شاید روش اول جواب ندهد .
روش دوم : روش خوبی هستش
سي‌دي را در درايو سی دی رام خود قرار بدید و سيستم را از روي آن بوت کنید . وقتي Setup ويندوز به قسمت Welcome to Setup رسيد كليد R را براي ورود به Recovery Console بزنيد تا وارد محيط اون که یک محیط شبیه محیط داس است بشید در خط فرمان اون دستور bootcfg /rebuild را بنویسید و كليد Enter را بزنید در این حالت سیستم فایلهای بوت را از داخل سی دی به داخل درایوی که ویندوز اکتیو شما می باشد انتقال میدهد

علت اینکه اورور در مورد فایل autochk میده چیه؟ فایل autochk یک فایل exe هستش که در ابتدای بوت سیستم عامل صحت فایلهای بوت و سیستمی ویندوز را چک می کنه و در صورت بروز مشکل به شما پیغام
میده .

به نظر من بهترین راه اینه که شما ویندوز خودتون را ریپیر کنید با این کار همه مشکلات سیستم رفع می شود .
حتی به هیچ یک از داده های شما کوچکترین اسیبی نمی رسد . حتی اگر داده های شما در داخل درایو ویندوز باشد از قبیل برنامه و غیره ... به هیچ عنوان از بین نمی روند . کافی است با یک دیسکت ویندوز دوم خودتون را اکتیو کنید و سپس سی دی ویندوز ( حتما باید همان ویندوز باشد یا ورژن بالاتر از اون ) را درایو سی دی رام قرار دهید و هنگامی که می پرسد ویندوز جدید نصب کند یا ریپیر کنم شما با زدن کلید R ویندوز خودتون را ریپیر می کنید .

( همیشه داشتن چند درایو پرایمری علارقم امنیت زیادی که ایجاد می کند اما متاسفانه مشکلات بسیار زیادی هم ایجاد می کند )

نمی دونم تونستم کامل جوابتون را بدم یا نه

مثل اینکه هیچ کی نمی خواد کمک کنه

بهنازی
09-10-2007, 17:02
مهدی جون دستت درد نکنه واقعا که عالی بود قربون دستت
ببخشید در مورد رپیر کردن وقتی من ایکار رو میکنم از من پسورد ادمین رو میخواد و هر چی رو که میزنم قبول نمیکنه علتش چیه؟وباید چی کار کنم؟

قرررررررررررررررررررررررر رررررررررربانت

نازنین زهرا
10-10-2007, 05:39
سلام
من وقتی ویندوزم را نصب می کنم بعد از چند روز run از start menu حذف می شه و قتی ctrl+alt+delet رمی زنم پیغام task manager has been disable by your admistor و این هم بگم که ادمینستورم هم فعال
حالا من چی کار کنم تا دیکه این مشکل ندا شته باشم

wordist
10-10-2007, 08:46
سلام
من وقتی ویندوزم را نصب می کنم بعد از چند روز run از start menu حذف می شه و قتی ctrl+alt+delet رمی زنم پیغام task manager has been disable by your admistor و این هم بگم که ادمینستورم هم فعال
سلام دوست عزيز

بد نيست ميگفتي كه ويندوزت چيه

آيا ويندوز Xp مال اون شركتهايي كه اونو دستكاري مي كنن مثل MRT يا ... يا اصليه (البته نه اصل اصل)

winxp
10-10-2007, 10:08
ببخشید در مورد رپیر کردن وقتی من ایکار رو میکنم از من پسورد ادمین رو میخواد و هر چی رو که میزنم قبول نمیکنه علتش چیه؟وباید چی کار کنم؟

سلام

داخل ویندوز برو

run\control userpasswords2 رو بزن و تو پنجره جدید رو administrator کلیک کن و سپس روی reset password کلیک کن تا پسووردش صفر بشه

امیدوارم مشکلت حل بشه

موفق باشین

winxp
10-10-2007, 10:19
سلام

سلام دوست عزیز

ویندوزت مشکل داره که این جوری میشه و احتمال بیشترش اینه که یکی از نرم افزارهات ویروس داره و تا اونو نصب میکنی سیستم این طوری میشه

به هر حال راهش اینه

برو gpedit.msc

حالا مسیر زیر رو دنبال کن

user configuration \ administractive template

حالا سمت راست دنبال گزینه ی remove run from start menu بگرد و اون رو یه بار enable و دوباره به حالت not configured برگردون

برای alt+ctrl+delete هم میتونی بری مسیر زیر

user configuration \ administractive template \ system \ alt+ctrl+delete

حالا در سمت راست بگرد دنبال remove task manager و اون رو یه بار enable و دوباره notconfigured کن

مشکلت حل میشه انشاالله

موفق باشی

Hamidkhann
10-10-2007, 10:20
سلام

wordlist درست میگه. شایدم ویروس گرفته سیستم

mahdi7610
10-10-2007, 10:49
سلام

سلام دوست عزیز :11:
عضویتت را تبریک می گم
برای فعال کردن task manager کافی است عبارت زیر را عینا در run وارد کنید و کلید ok را فشار دهید
( کلید های ترکیبی win +R را از روی کیبورد بزنید تا پنجره RUN باز شود )

REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Pol icies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f

اگر درست نشد از مسیر زیر اقدام کنید
ابتدا از منوی استارت run را باز کن ( اگر run را نداری کافی کلید های ترکیبی win+R را از روی کیبورد بزنی تا پنجره run باز بشه ) سپس این کلمه را بنویس gpedit.msc از صفحه باز شده به مسیر زیر برو

user configuration\administrative templates\system\ctrl+alt+delete option
سپس روی گزینه remove task manager دوبار کلیک کن و از پنجره باز شده گزینه disable را انتخاب کن سپس ok کن دوباره برگرد به همین مسیر و اینبار گزینه not configured را انتخاب کن

برای فعال کردن run هم روی استارت منو راست کلیک کنید و propertise و سپس customize و از انجا تیک گزینه display run را بزارید :46:

mahdi7610
10-10-2007, 10:57

سلام
خواهش می کنم
راستش قاعدتاً نباید پسوورد بخود مگه بنا به دلایلی
قبل از اینکه درایوت را به پرایمری تبدیل کنی مگه روی ویندوز دومت پسوورد گذاشته بودی ؟
اگه قبل از تبدیل کردن درایوت به پرایمری روی ویندوز اولت پسوورد گذاشته باشی ممکنه مشکل از پسوورد اون باشه اخه فایلهای سیستمی دوتا ویندوز توی یک درایو بوده
اگر هم به ویندوز هات قبلا پسوورد نگذاشته باشی جای پسوورد را خالی بذار
بايوس را طوري تنظيم كن كه از روي سي دي بوت بشه سپس بعد از شنيدن بوق تاييد بايوس به مشاهده پيغام Press any key to boot
from CD كليدي را فشاردهيد تا عمليات بوت آغاز شود حال صبر كنيد تا عمليات آماده سازي اوليه سيستم تكميل شود پس از آن و در مرحله بعد در صفحه معروف Welcome كليد R را بزنيد تا پروسه عملكرد كنسول رفع عيب آغاز شود .
در اينجا با تايپ شماره سيستم عامل مورد نظر که فکر کنم سیستم عامل دومت مشکل داره براي رفع عيب كه در صفحه نمايش داده ميشود و همين طور تايپ كلمه عبور مدير سيستم در صورت وجود وارد كنسول مي شود در جلوي خط فرمان با تايپ كلمه help و زدن اينتر ليست دستورات قابل استفاده نمايش داده ميشود

pooyan.kh
10-10-2007, 11:27
سلام...
میگم که...چطوری میشه اطلاعات تحت داس رو از یک هارد به یه هارد دیگه منتقل کرد؟البته از طریق هارد به هارد؟؟؟؟آخه من یه برنامه تحت داس دارم...خوب...بعد اوخ میخوام به یه هارد دیگه منتقلش کنم.ملتفتین که چی میگم؟

Balrog
10-10-2007, 16:49
سلام عزیزم

ممنون که کامل توضیح دادی

فرهمند جان خوب راهی پیشنهاد کردن و در اصل راهش همینه اما فکر کنم چون یک اکانت دارین و روش پسوورد نزاشتین
پس نمیشه welcome رو از کار انداخت

اگه درست حدس زده باشم پس ما باید سیستم رو دور بزنیم اما چه طوری

شما برین ادرس زیر

start\run\regedit\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Micr osoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\SpecialAccounts

Administrator

حالا برین control panel\user account

و روی change the way users log on or off کلیک کنین و سپس تیک گزینه ی use the welcome screen
رو بردارین و apply کنین .

حالا برین
start\run\control userpasswords2
و
گزینه ی user must ... روتیک بزن و apply کنین

حالا سیستم رو ریست کنین و ببینین درست شده یا نه

موفق باشی

بدتر هم شد...!

من حدس مى‌زنم به Auto Logon مربوط باشه.
تو رجيسترى چطور مى‌شه اين امكان رو از كار انداخت؟

winxp
11-10-2007, 01:17
بدتر هم شد...!

من حدس مى‌زنم به Auto Logon مربوط باشه.
تو رجيسترى چطور مى‌شه اين امكان رو از كار انداخت؟

سلام دوست عزیز

ببین balrog جان وقعا شرمنده

ولی این راه درسته و فکر کنم شما خودت گزینهی اضافی ر دستکاری کردی

به هر حال من این راهو خودم رو تجربه خود برات نوشتم و مطمئن بودم جواب ویده

اگه شما auto logon رو فعال کرده باشین میتونین از ریجستری از کار بندازینش که بعدا میام مسیرشو براتون میگم با یه راه خیلی سا ده تر

به هر حال ببخشید :41:

فعلا

موفق باشین

winxp
11-10-2007, 01:39
سلام دوستان

یه سوال داشتم

برا ساختن بوت سی دی بدون نرم افزار و فلاپی چه راهی وجو د داره

منظورم اینه که اون فایلها کدومان که من دستی جدا کنمشون و رایتشون نم

میخوام دسترسی به cmd رو توسط سیدی فهال کنم

یه سی دی بوت دیگه

بهنازی
11-10-2007, 13:11
سلام
خواهش می کنم
راستش قاعدتاً نباید پسوورد بخود مگه بنا به دلایلی
قبل از اینکه درایوت را به پرایمری تبدیل کنی مگه روی ویندوز دومت پسوورد گذاشته بودی ؟
اگه قبل از تبدیل کردن درایوت به پرایمری روی ویندوز اولت پسوورد گذاشته باشی ممکنه مشکل از پسوورد اون باشه اخه فایلهای سیستمی دوتا ویندوز توی یک درایو بوده
اگر هم به ویندوز هات قبلا پسوورد نگذاشته باشی جای پسوورد را خالی بذار
بايوس را طوري تنظيم كن كه از روي سي دي بوت بشه سپس بعد از شنيدن بوق تاييد بايوس به مشاهده پيغام Press any key to boot
from CD كليدي را فشاردهيد تا عمليات بوت آغاز شود حال صبر كنيد تا عمليات آماده سازي اوليه سيستم تكميل شود پس از آن و در مرحله بعد در صفحه معروف Welcome كليد R را بزنيد تا پروسه عملكرد كنسول رفع عيب آغاز شود .
در اينجا با تايپ شماره سيستم عامل مورد نظر که فکر کنم سیستم عامل دومت مشکل داره براي رفع عيب كه در صفحه نمايش داده ميشود و همين طور تايپ كلمه عبور مدير سيستم در صورت وجود وارد كنسول مي شود در جلوي خط فرمان با تايپ كلمه help و زدن اينتر ليست دستورات قابل استفاده نمايش داده ميشود

با تشکر از لطفتون فقط بعد از این کار از من پیورد ادمینستواتور رو میخواد و میزنم اعلان c:\windows میاد.

Balrog
11-10-2007, 13:20
سلام دوست عزیز

ببین balrog جان وقعا شرمنده

ولی این راه درسته و فکر کنم شما خودت گزینهی اضافی ر دستکاری کردی

به هر حال من این راهو خودم رو تجربه خود برات نوشتم و مطمئن بودم جواب ویده

اگه شما auto logon رو فعال کرده باشین میتونین از ریجستری از کار بندازینش که بعدا میام مسیرشو براتون میگم با یه راه خیلی سا ده تر

به هر حال ببخشید :41:

فعلا

موفق باشین
خواهش مى‌كنم عزيز.

بايد رو يه ويندوز سالم و درست و حسابى امتحان كنم...

mahdi7610
11-10-2007, 17:31
با تشکر از لطفتون فقط بعد از این کار از من پیورد ادمینستواتور رو میخواد و میزنم اعلان c:\windows میاد.

سلام دوست عزیز :46:
بعد از اینکه وارد ریکاوری کنسول می شید اول از شما شماره سیستم عامل را می خواد که شما چون ویندوز دومتون مشکل داره عدد 2 را وارد کنید سپس از شما پسوورد ادمین را می خواد که چون پسوورد ندارید اون ار خالی بگذارید و اینتر بزنید . تا اینجا را خودتون هم انجام دادید .

بعد از اینکه اینتر زدید به گفته خودتون هم c:\windows می یاد که با نوشتن ..C ( بعد از حرف c باید دو تا نقطه بگذارید ) به ریشه درایو C بروید بعنی \:C که باید جلوی اون عبارت bootcfg /rebuild را باید بنویسید بعد از چند دقیقه فایل boot.ini بازسازی می شه .
( خیلی مراقب باشید )

برای خارج شدن هم دستور exit را تایپ کنید .

جلوی خط فرمان کلمه help را تایپ کنید تا بیشتر با دستورات اونجا اشنا بشید

امیدوارم دیگه مشکلی نباشه

فعلا :11:

بهنازی
11-10-2007, 22:59
با تشکر از شما آیا این روش کلی هست یا فقط برای بازسازی فایل بوت هست آگه بخوایم که کلا ریپیر بشه چیکار کنیم؟
راستی این پسوردو واسه چی میپرسه آیا در هر مورد و ویندوزی به این صورته؟
قرررررررررررربانت

arasharyani
11-10-2007, 23:31
سلام دوستان واقعا به یک مشکل اساس برخورد کردم
فایلهای مخفی در کامپیوتر دوستم اصلا دیده نمی شند (البته یکی این کار رو کرده) یعنی اینکه وقتی خاصیت دیدن فایلهای مخفی را فعال می کنم بعد از ok خودبخود باز غیر فعال می شوند من توی این آدرس در رجیستری را چک کردم ولی باز هم نشد اطلاعی در این مورد دارید یانه؟
این آدرس را چک کردم ولی نشد
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWALL CheckedValue=0
یک کمکی بکنید ممنون

winxp
12-10-2007, 01:13
خواهش مى‌كنم عزيز.

بايد رو يه ويندوز سالم و درست و حسابى امتحان كنم...

سلام balrog جان

نمیدونم مشکلت حل شد یا نه

منم نرسیدم بیام ادرس auto logon رو برات بزارم

الان گشتم پیداش کردم

سما برو مسیر زیر

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon

حلا سمت راست رو نگاه کن و بکرد گزینه AutoAdminLogon رو پیدا کن و مقدارشو صفر کن

بببین مشکلت حل شد یا نه

موفق باشی

winxp
12-10-2007, 01:17
سلام دوستان واقعا به یک مشکل اساس برخورد کردم
فایلهای مخفی در کامپیوتر دوستم اصلا دیده نمی شند (البته یکی این کار رو کرده) یعنی اینکه وقتی خاصیت دیدن فایلهای مخفی را فعال می کنم بعد از ok خودبخود باز غیر فعال می شوند من توی این آدرس در رجیستری را چک کردم ولی باز هم نشد اطلاعی در این مورد دارید یانه؟
این آدرس را چک کردم ولی نشد
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWALL CheckedValue=0
یک کمکی بکنید ممنون

سلام دوست عزیز

ببین

بحث این ویروس این چند روز خیلی زیاد شده

من یه راه قبلا گفته بودم که اگه تست کن ضرر نداره اما برا اموزش بهتر یه تاپیک جدا برا همین ویروس میزنم با همه راههای گفته شده تا دوستان دیگه اذیت نشن

به نام خدا

هست یا نه
حالا در سمت راست بگردین دنبال یه value به نام Shell , ببینین مقدارش با این برابر یا نه explorer.exe "C:\DOCUME~1\welcome\LOCALS~1\Temp\services.ex e"

و حالا طریقه پاک کردنش
اول یه چیزی بگم

و رو search کلیک کنین
باید به ادرس اضافه کنین
مثلا
و ...
چند تا نکته دیگه
فکر کنم کامل باشه
موفق باشین

arasharyani
12-10-2007, 05:31
سلام دوست عزیز

ببین

بحث این ویروس این چند روز خیلی زیاد شده

من یه راه قبلا گفته بودم که اگه تست کن ضرر نداره اما برا اموزش بهتر یه تاپیک جدا برا همین ویروس میزنم با همه راههای گفته شده تا دوستان دیگه اذیت نشن

....
موفق باشین

خیلی ممنون دوست من یک چک بکنم جوابش را بهتون بدم
باز هم تشکر

arasharyani
12-10-2007, 12:22
اين برنامه اي را که براي پاک کردن ويروس گذاشتيد هميشه بعد از بابا اومدن سيستم اجرا ميشه توي add/remove هم که نيست من با Your Uninstaller! 2006 هم نتونستم پاکش کنم حالا چجوري اين برنامه را پاک کنم عزيز دل؟

B L A S T E R
12-10-2007, 12:55
سلام دوستان این چه اروریه که رو بعضی از برنامه ها میزنم میاد؟

winxp
12-10-2007, 13:32
اين برنامه اي را که براي پاک کردن ويروس گذاشتيد هميشه بعد از بابا اومدن سيستم اجرا ميشه توي add/remove هم که نيست من با Your Uninstaller! 2006 هم نتونستم پاکش کنم حالا چجوري اين برنامه را پاک کنم عزيز دل؟

دوست عزیز سلام

من برنامه ای اینجا نزاشتم , اگه سوالی در مورد این ویروس دارین لطف کنین تو همون تاپیک مخصوص مطرح کنین

شرمنده , ولی اون جوری بچه ها هم چیزی یاد میگیرن و موضوع این ویروس هم متمرکز میشه

اونجا اسم برنامه رو بگین تا بچه ها کمک لازم رو انجام بدن

موفق باشین

mahdi7610
12-10-2007, 20:24
با تشکر از شما آیا این روش کلی هست یا فقط برای بازسازی فایل بوت هست آگه بخوایم که کلا ریپیر بشه چیکار کنیم؟
راستی این پسوردو واسه چی میپرسه آیا در هر مورد و ویندوزی به این صورته؟
قرررررررررررربانت

سلام :46:
می بخشی یادم رفته جواب بدم

نه این روش کلی نیست ریکاوری کنسول شامل 29 دستور می باشد که هر کدوم برای کاری می باشد
شما می تونید با نوشتن help در خط فرمان و زدن اینتر تمام فرمانها را ببیند می تونید با نوشتن help name به جای name اسم دستور را بنویسید توضیحی در باره اون فرمان را مشاهده کنید مثلا با استفاده از دستور
bootcfg /scan کل درایو شما اسکن می شود و در صورت وجود مشکل اون مشکل برطرف می شه و در نهایت نتیجه را به شما می گه .
فقط خواهش می کنم خیلی دقت کنید چون ریکاوری کنسول در حالی که می تواند مشکلات بزرگی را حل کند به همان اندازه می تونه بسیار بسیار خطرناک باشه چون بعضی فرمانها وجود دارند که به هیچ عنوان نمی شه از اونها بیرون اومد
پسووردی که خواسته می شه مربوط به ادمین می باشد که اگه شما روی ادمین پسوورد گذاشته باشید باید ان را وارد کنید . بله در کلیه ویندوز ها این پسوورد خواسته می شود البته اگر به ویندوز خود پسوورد گذاشته باشید

موفق باشید:46::11:

بهنازی
12-10-2007, 21:30
مهدی جان دستت درد نکنه
حالا اگه بخوایم که ریپیر کلی بکنیم یعنی یه مورد خاص نباشه کل ویندوز رو بگرده اگه تو هر قسمت مشکلی بود اونو درست کنه باید چه دستوری رو بزنیم؟

با تشکر

winxp
15-10-2007, 01:23
مهدی جان دستت درد نکنه
حالا اگه بخوایم که ریپیر کلی بکنیم یعنی یه مورد خاص نباشه کل ویندوز رو بگرده اگه تو هر قسمت مشکلی بود اونو درست کنه باید چه دستوری رو بزنیم؟

با تشکر

سلام دوست عزیز

ببین بهناز خانم

چرا خودتونو درگیر این چیزا میکنین , این راها برا اطلاعات خوبه

شما میتونین از نرم افزار tunup utility معرفی شده توسط دوست خوبم drxox استفاده کنین

من که خیلی خوشم اومد

بسیار متنوع و گزینه های کار امدی هم داره

استفاده کنین تا به یقین برسین

موفق باشین

بهنازی
15-10-2007, 11:54
یعنی نمیشه این کار رو کرد با همون روش بوت.

mahdi7610
15-10-2007, 12:38
یعنی نمیشه این کار رو کرد با همون روش بوت.

سلام بهناز خانم :46:

می بخشی یکم گرفتاری برام پیش اومده به خاطر همین کم میام:13:

از برنامه ای که دوست عزیزم winxp به اون اشاره کردند در صورتی می توان استفاده کرد که شما به داخل ویندوز رفته باشید .

حالا شما به من بگید ببینم شما تونستید به داخل سیستم برید یعنی مشکل بوت دارید یا نه ؟

هنگام بوت شدن چه اروری داده می شه ؟ حتما اگر اروری داده می شه اونا برام بنویس

با روش بوت می شه مشکلات حاد سیستم عامل را که در هنگام بوت اتفاق می افته را حل کرد
مثل از بین رفتن ntldr ، mbr که مشکل بوت در واقع با از بین رفتن یکی از اینها اتفاق می افته و با از بین رفتن یکی از اینها سیستم عامل از کار خواهد افتاد

راستش اگر با فرامین این قستمت اشنایی کامل نداشته باشید من نمی تونم زیاد توضیح بدم چون با یک اشتباه در واقع کل پارتیشن های خودتون را از دست می دهید .

در واقع یک دستور کلی برای ریپر کردن وجود نداره چند دستور وجود داره که باید اونها را یک به یک اجرا کنید تا مشکل هر قسمت را برطرف کنه .

فقط خواهش می کنم الکی از دستورات این قسمت استفاده نکنی بلکه با اگاهی باید باشه چون یک سوال اگه اشتباه پاسخ داده بشه اون وقت باید فاتحه اطلاعات را خوند .

در واقع ما با این دستورات رجیستری ویندوز را ترمیم می کنیم . اگه براتون امکان داشته باشه فکر کنم عوض کردن ویندوز عاقلانه ترین کار باشه .:11:

Niloofarak
15-10-2007, 13:01
ببخشید,ایا راهی برای برگردوندنuser settingsوجود داره؟
موقع شات داون در حال saving your settings بود که برق قطع شد و بعد که کامپیوتر رو روشن کردم تموم My Documents ام پاک شده بود!
حالا امیدی هست؟

mahdi7610
15-10-2007, 16:50
ببخشید,ایا راهی برای برگردوندنuser settingsوجود داره؟
موقع شات داون در حال saving your settings بود که برق قطع شد و بعد که کامپیوتر رو روشن کردم تموم My Documents ام پاک شده بود!
حالا امیدی هست؟

سلام دوست عزيز

مي شه يه کم دقيق تر بگي چي کار داشتي مي کردي که user settings پاک شده .
منظورت از user settings همون Documents and Settings هستش يا چيز ديگه ؟ مي شه واضح بگي .
دليلي براي پاک شدن وجود نداره

از سيستم ريستور استفاده کردي ؟ اگر استفاده نکردي يکبار اين کار را بکن و تنظيمات سيستم را برگردون به تاريخ قبل از اين کار

Niloofarak
15-10-2007, 22:05
بله ممنون !
ببخشید مشکل از یه جای دیگه بود که خودم رفعش کردم

winxp
16-10-2007, 00:51
بله ممنون !
ببخشید مشکل از یه جای دیگه بود که خودم رفعش کردم

سلام دوست عزیز

پدر من در اومد از بس سیستم رو دستکاری کردم که ببینم میتونم این کاری که شما گفتی رو انجام بدم یا نه

خوشحالم واقعا :8:

میشه بگین مشکل چی بوده

منتظرم

موفق باشین

ninjavb
17-10-2007, 01:38
سلام
من یه کارایی کردم که توضیحش وقت میبره و حالا مشکلم اینه که یوزر adminstrator نیستش و کامپیوترم با یه یوزر جدید ی که ساخته بودم میاد بالا یعنی همه ی تنظیماتم پریده ولی با دستور net user توی کامند admino نشون میده و حتی میشه پسوردشو هم عوض کرد در ضمن موقعی هم که میخوام یه اکانت جدید با نام administrator ایجاد کنم پیغام میده که وجود داره.لطفا یه کی بگه میشه یه کاری کنم سیستمم با adminstrator بیاد بالا ممنون
امیدوارم تونسته باشم خوب توضیح بدم.

winxp
17-10-2007, 02:24
سلام
من یه کارایی کردم که توضیحش وقت میبره و حالا مشکلم اینه که یوزر adminstrator نیستش و کامپیوترم با یه یوزر جدید ی که ساخته بودم میاد بالا یعنی همه ی تنظیماتم پریده ولی با دستور net user توی کامند admino نشون میده و حتی میشه پسوردشو هم عوض کرد در ضمن موقعی هم که میخوام یه اکانت جدید با نام administrator ایجاد کنم پیغام میده که وجود داره.لطفا یه کی بگه میشه یه کاری کنم سیستمم با adminstrator بیاد بالا ممنون

سلام دوست عزیز

شما برین ادرس زیر

Administrator

حالا سیستم رو ریست کنین

:18: Administrator که اینجا بوده بابا

موفق باشی :11:

ninjavb
17-10-2007, 15:42
سلام
من تا حالا با رجیستری کار نکردم چه طوری این administrator رو توش کپی کنم هر کاری میکنم فقط یه پنجره میاد که نوشته new value که اونو یک دادم .
ممنون

mahdi7610
17-10-2007, 16:03
سلام
من تا حالا با رجیستری کار نکردم چه طوری این administrator رو توش کپی کنم هر کاری میکنم فقط یه پنجره میاد که نوشته new value که اونو یک دادم .
ممنون

دوست عزیز شما باید اسم اون REG_DWORD را که درست کردید را Administrator قرار دهید و بعد مقدار اونا 1 قرار دهید :46:

scorpion2
17-10-2007, 20:11
اساتید گرامی من swich user و welcome ویندوزم از کار افتاد از user accunt هم که می خوام فعال کنم error میده که cleint services for netware رو باید پاک کنی تا بتونی فعال کنی منم از servic این غیر فعالشون کردم ولی بازم نشد یه راهم که مهدی جان گفته بود offline رو غیر فعال کنم اونم انجام دادم ، بازم نشد.
کسی میدونه این مشکل چه جوری حل میشه؟ ممنون.

mahdi7610
17-10-2007, 20:33
می تونی متن کامل error را بزاری اینجا
راستی از کجا این error را غیر فعال کردی مسیرش را می گی

در ضمن خودت ادمین سیستم هستی یا نه ؟

بهنازی
18-10-2007, 20:17
با به دوستان عزیز
من دو تا ویندوز دارم موقع بوت از که میپرسه کدوم بوت بشه همون قسمت که مهلت 30 ثانیه ای میده واسه انتخاب نمیدونم اسمش چیه خوب تا اینجا درست؟
حالا وقتی که با یه ویندوزی با حالت هیبرانت خارج میشم و میخوام که دوباره استارت کنم بدون سوال کردن که کدوم ویندوز رو انتخاب کنم وارد همون ویندوزی میشمه که ازش از حالت هیبرانت خارج شدم.
حالا چجوری میشه کاری کرد که هم هیبرانت داشته باشم و هم از من سوال کنه که وارد کدوم ویندوز بشم؟

ممنون از جوابتون

K A R I M I
18-10-2007, 20:58
سلام
با برنامه TuneUp شما دیگر نیاز به هیچ چیز دیگه ای ندارید !
مطابق شکل ها عمل کنید :

scorpion2
18-10-2007, 23:38
می تونی متن کامل error را بزاری اینجا
راستی از کجا این error را غیر فعال کردی مسیرش را می گی

در ضمن خودت ادمین سیستم هستی یا نه ؟

از error یه عکس گرفتم ببین میشه حرکتی کرد

در ضمن من از طریق control panel ---Administrative Tools -----Services این کارو کردم .
ادمین هم هستم.

ninjavb
19-10-2007, 03:30
سلام
ممنونم از همه ی دوستانی که جواب دادند. مشکلم حل شد.:20:

BEHZAD2007
19-10-2007, 10:52
با سلام به همه ی دوستان تاپیک خوبی میشه اگر ادامه بدید و از winxp عزیز میخوام که عکسهای تاپیک های
اولیه رو نشون نمیده .
بازم ممنون. با سوال برمیگردم

BEHZAD2007
19-10-2007, 10:56
با سلام به همه ی دوستان تاپیک خوبی میشه اگر ادامه بدید و از winxp عزیز میخوام که عکسهای تاپیک های
اولیه رو نشون نمیده . درستشون کن
بازم ممنون. با سوال برمیگردم

nix
19-10-2007, 16:57

در ضمن من از طریق control panel ---Administrative Tools -----Services این کارو کردم .
ادمین هم هستم.

شما عضو دامین هستید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

scorpion2
19-10-2007, 18:21
شما عضو دامین هستید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منظورت از دامین چیه ؟ یکم توضیح میدی:46:

mahdi7610
19-10-2007, 18:36

ادمین هم هستم.

سلام دوست عزیز
ایا سیستم شما توی شبکه هستش ؟
اگه اینطور باشه که باید swich user غیر فعال باشه . به خاطر مسائل امنیتی توی همین تایپک درباره این که چرا اینطور هستش گفتم .
شما باید برنامه ای که مربوط به شبکه هستش را پاک کنید . همون چیزی که توی اررور گفته .

winxp
19-10-2007, 18:41
سلام دوست من

این error گفته این سرویس برای کامپیوتر شما از طریق netware بسته شده

شما باید netware رو unistall کنین

حالا netware میدونین چیه ؟

اونو برین unistal کنین مشکل حل میشه

nix جان درست حدس زدی , اگه جزئ domin باشه این مشکل پیش میاد و لی اگه netware رو هم نصب کرده باشه بازم همین مشکل رو داره

اینارو ا این فرض گفتم که netware یه نرم افزار باشه , درست گفتم یا نه ؟

scorpion2
19-10-2007, 18:51
ممنون از جواباتون فقط اگه یه توضیح کوچولو بدید من این برنامه رو چه جوری پاک کنم کلی حال دادید.:20:

winxp
19-10-2007, 18:54
سلام عزیز

مگه خود شما این برنامه رو نصب نکردین

من هنوز نمیدونم این netware برنامه هست یا سرویس

ولی اگه برنامه جانبی باشه پس باید تو add or remove باشه

دوستان این netware چیه ؟

scorpion2
19-10-2007, 19:47
من تو add or remove ندیدمش فکر کنم سرویس چون تو service ویندوز هست منم غیر فعالش کردم ولی بازم مشکل حل نشد:41:

mahdi7610
19-10-2007, 20:26
کانکشن lan داری ؟

اگه داری برو به Lan Properties و تو قسمت This connection uses the following items گزینه client services for netware رو پیدا کن و پاکش کن ببین درست میشه یا نه ؟

با Disable کردن کارت شبکه از توی دیوایس منجر هم فکر کنم مشکل حل بشه .

Ali_1231
19-10-2007, 20:34
با سلام خدمت دوستان عزيز.
چه جوري ميشه در win xp pro براي كاربرهاي تعريف شده در استفاده از نرم افزارها يا سخت افزارها محدوديت قايل شد؟
(ميخوام دسترسي بعضي از user ها رو براي استفاده از مودم محدود كنم. در ضمن فورمت درايوهام هم ntfs هست.)
آيا آموزشي در اين زمينه هست؟؟
..
..
با تشكر

scorpion2
19-10-2007, 21:01
کانکشن lan داری ؟

اگه داری برو به Lan Properties و تو قسمت This connection uses the following items گزینه client services for netware رو پیدا کن و پاکش کن ببین درست میشه یا نه ؟

با Disable کردن کارت شبکه از توی دیوایس منجر هم فکر کنم مشکل حل بشه .

کانکتشن لن که ندارم در کل .
کارت شبکه هم غیر فعال کردم بازم نشد.:41::41:

بهنازی
19-10-2007, 21:34
من هم منتظر جوابما.

DrXoX
19-10-2007, 21:53
با سلام خدمت دوستان عزيز.
چه جوري ميشه در win xp pro براي كاربرهاي تعريف شده در استفاده از نرم افزارها يا سخت افزارها محدوديت قايل شد؟
(ميخوام دسترسي بعضي از user ها رو براي استفاده از مودم محدود كنم. در ضمن فورمت درايوهام هم ntfs هست.)
آيا آموزشي در اين زمينه هست؟؟
..
..
با تشكر

سلام

یه سری به تاپیک زیر بزن

mahdi7610
19-10-2007, 22:54
با به دوستان عزیز
من دو تا ویندوز دارم موقع بوت از که میپرسه کدوم بوت بشه همون قسمت که مهلت 30 ثانیه ای میده واسه انتخاب نمیدونم اسمش چیه خوب تا اینجا درست؟
حالا وقتی که با یه ویندوزی با حالت هیبرانت خارج میشم و میخوام که دوباره استارت کنم بدون سوال کردن که کدوم ویندوز رو انتخاب کنم وارد همون ویندوزی میشمه که ازش از حالت هیبرانت خارج شدم.
حالا چجوری میشه کاری کرد که هم هیبرانت داشته باشم و هم از من سوال کنه که وارد کدوم ویندوز بشم؟

ممنون از جوابتون

سلام بهنازی

راستش من دقیق نمی دونم بشه همچین کاری کرد ولی فکر نکنم بشه این کار را کرد .

به خاطر این که وقتی شما از هایبرنت استفاده می کنید در واقع اطلاعات از روی ram به هارد دیسک انتقال می یابند و بر روی هارد دیسک ذخیره می شوند .
تا هنگام روشن شدن کامیپوتر ان اطلاعات از هارد دیسک به ram انتقال یابند و وقتی سیستم روشن می شود اولین کاری که اتقاق می افتد این است که هر چیزی روی رم وجود دارد را برای پردازش به cpu می فرستد و به همین خاطر شما با همان ویندوز که خارج شده اید دوباره وارد می شوید چرا که شما اصلا از ویندوز خارج نشده بودید چون اطلاعات ان روی ram مانده بود .

به خاطر همین بعید می دونم بشه همچین کاری کرد .

BEHZAD2007
20-10-2007, 12:53
سلام به دوستان وwinxp با یکمی ور رفتن با رجیستری تونستم آیکن zip folder رو عوض کنم بازم مشکلاتی دارن اگه دوستان نامردی نکنن و آموزش دقیقشو بگن ممنون میشم.:10:
اینم آدرس رجیستری HKEY_classes_root\compressedfolder\defaulticon
اینم عکسش.بزم ممنون

Ali_1231
20-10-2007, 13:55
سلام
من همين الان يك مشكل برام پيش اومده طوريكه وقتي ميخوام وارد بعضي از فايل ها يا پوشه هاي مخفي بشم نميتونم ميگه دسترسي ممنوع.
سيستمم هم ويروس نداره لااقل soundmix . ديروز از اينترنت فايلي دانلود كردم كه ويروس كشم در system32 يك تروجان شناخت ولي delete اش كرد.(اسمشو نميدونم)
نميدونم ايراد از اينه يا نه؟
(به هر حال در task manager چيز مشكوكي نمي بينم)

winxp
20-10-2007, 23:10
سلام به همگی
من صفحه کلیدم سوخته نمیتونم کمکتون کن
اما دو تا از شاگردهام رو سپردم که هواتونو داشته باشن
فرهمند و اقا مهدی در خدمت شما هستن

شوخی کردم
هم اقا فرهمند و هم مهدی جان استاد من هستن .
چه قد بده صفحه کلید نداری . قدر صفحه کلیداتونو بدونین . من دارم دق میکنم .

موفق باشین .

wordist
21-10-2007, 11:56

ادمین هم هستم.
سلام دوست عزيز

براي اينكه بتوني سرويس Client for netware رو حذف كني مسير زير رو طي كن تا مشكلت حل بشه

Control Panel --> Network Connection

حالا روي Local area conection كليك راست كن و Properties رو بزن و از زبانه General ببين توي اون ليست وسط صفحه بايد اين سرويس را داشته باشي (Client for netware) حالا ميتوني اون رو انتخاب كني و دكمه Uninstall رو بزن

اگه شد يا نشد خبرم كن

موفق باشي

mahdi7610
21-10-2007, 12:22
سلام به دوستان وwinxp با یکمی ور رفتن با رجیستری تونستم آیکن zip folder رو عوض کنم بازم مشکلاتی دارن اگه دوستان نامردی نکنن و آموزش دقیقشو بگن ممنون میشم.:10:
اینم عکسش.بزم ممنون

سلام دوست عزیز

دوست عزیز شما اموزش چی را می خوایین ؟

mahdi7610
21-10-2007, 12:24
سلام
من همين الان يك مشكل برام پيش اومده طوريكه وقتي ميخوام وارد بعضي از فايل ها يا پوشه هاي مخفي بشم نميتونم ميگه دسترسي ممنوع.
سيستمم هم ويروس نداره لااقل soundmix . ديروز از اينترنت فايلي دانلود كردم كه ويروس كشم در system32 يك تروجان شناخت ولي delete اش كرد.(اسمشو نميدونم)
نميدونم ايراد از اينه يا نه؟
(به هر حال در task manager چيز مشكوكي نمي بينم)

سلام دوست عزیز

لطف کن اون پیغام را بنویس
پیغام access is diny می ده ؟

اگه اینطور باشه owner مربوط به فایلها تغییر کرده و باید اونا به یوزر خودتون تغییر بدید .

scorpion2
21-10-2007, 12:53
سلام دوست عزيز

براي اينكه بتوني سرويس Client for netware رو حذف كني مسير زير رو طي كن تا مشكلت حل بشه

Control Panel --> Network Connection

حالا روي Local area conection كليك راست كن و Properties رو بزن و از زبانه General ببين توي اون ليست وسط صفحه بايد اين سرويس را داشته باشي (Client for netware) حالا ميتوني اون رو انتخاب كني و دكمه Uninstall رو بزن

اگه شد يا نشد خبرم كن

موفق باشي

قربون دستوپنجولت ردیف شد.
من اونجا هم رفته بودم ولی آنیستال نکردم فقط تیکش برداشتم که با برداشتن تیک بازم مشکلم حل نشد به هر حال کلی حال دادی.:10:

mehrdad_a
21-10-2007, 23:27
با سلام لطفا مرا راهنمايي كنيد:
من يك فايل Pdf فارسي از اينترنت گرفتم ولي موقع باز كردن در سيستم خودم تمام متنها بصورت دايره ظاهر ميشه و پيغام ميده كه فونت ZAR نداري در صورتي كه من اين فونت رو در Word دارم
كمكم كنيد!

wordist
22-10-2007, 08:01
من اونجا هم رفته بودم ولی آنیستال نکردم فقط تیکش برداشتم که با برداشتن تیک بازم مشکلم حل نشد به هر حال کلی حال دادی.:10:
سلام
قابلي نداشت دوست من

wordist
22-10-2007, 08:03
با سلام لطفا مرا راهنمايي كنيد:
من يك فايل Pdf فارسي از اينترنت گرفتم ولي موقع باز كردن در سيستم خودم تمام متنها بصورت دايره ظاهر ميشه و پيغام ميده كه فونت ZAR نداري در صورتي كه من اين فونت رو در Word دارم
كمكم كنيد!
سلام دوست عزيز

مطمئني اين فونت را داري

مطمئني B ZAR يا 2zar نيست چون اينها با هم فرق دارن

mahdi17729
22-10-2007, 12:48
چطوری میشه فایل های hidden رو سرچ کرد
منظورم مثل گیر اوردن فایل jpg که به اینصورت گیر میاد jpg.*

wordist
22-10-2007, 12:57
سلام
اينجوري عزيز
اون تيك كه در محيط قرمز مشخص كردم اون پايين رو بذار و تو كادر اول بنويس هموني كه خودت مي‌خواي مثلا JPG.*

mahdi17729
22-10-2007, 13:04
چرا در بعضی از کیبردها f1 ~f12 کار نمیکنه ؟

mahdi17729
22-10-2007, 13:06
خوب توی این قسمت که گفتین نمیشه که تمام folder های hidden را نشون بده

wordist
22-10-2007, 13:13
خوب توی این قسمت که گفتین نمیشه که تمام folder های hidden را نشون بده
يعني چي نميشه؟

تازه شما گفتي بتونه سرچ كنه مگه نه؟

scorpion2
22-10-2007, 13:14

اگه منظورت کل کلید f ها هست ، تو کیبردهای جدید یه دکمه هست که f ها رو روشن خاموش میکنه که معمولا بالای f1 میزارنش.

mobiledead
22-10-2007, 13:15

تو همون صفحه کلیدها بالا سمت چپ یه کلید داره که اسمش رو نمیدونم چیه ولی معمولا اسمشون Fn یا Function
باید اون کلید رو بزنی
این کلید تو اکثر کیبردها یه چراغ نارنجی رنگ رو خاموش ، روشن می‌کنه
اگه خاموشش کنی مشکلت حل میشه

mahdi17729
22-10-2007, 13:29
خیلی ممنون

میخواستم ببینم پسوند folder چیه ؟
اینو برای search کردن فولدر های hidden میخوام ؟

K A R I M I
22-10-2007, 14:17
پوشه پسوند نداره ، در محل سرچ شما فقط نام پوشه رو بنویس براای مثال Program :
به عکس ها دقت کنید ...

mobiledead
22-10-2007, 14:20
خیلی ممنون

فولدرها پسوند ندارن عزیز

mobiledead
22-10-2007, 14:24
:31: هه
من نمی‌دونم چرا هر وقت میرم پست بدم میبینم یکی قبل من داده:41:
فکر کنم به خاطر این خط گازوئیلیمه که شما ازم جلو میزنین:27:

K A R I M I
22-10-2007, 14:29
:31: هه
من نمی‌دونم چرا هر وقت میرم پست بدم میبینم یکی قبل من داده:41:
فکر کنم به خاطر این خط گازوئیلیمه که شما ازم جلو میزنین:27:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Ali_1231
22-10-2007, 17:27
سلام دوست عزیز

لطف کن اون پیغام را بنویس
پیغام access is diny می ده ؟

اگه اینطور باشه owner مربوط به فایلها تغییر کرده و باید اونا به یوزر خودتون تغییر بدید .

ممنون مشكلم حل شد يك user ناشناش اجازه نميداد به فايلها دسترسي پيدا كنم. اول همه يوزرهارو پاك كردم بعد مال خودمو بهش معرفي كردم.

Ali_1231
22-10-2007, 17:35
اينم اون يوزر ناشناس:

وقتي ميخواستم پاكش كنم error ميداد (parent security) يا يه همچين چيزي اما به هر كلكي بود پاكش كردم

حالا كسي ميدونه اين user ناشناس چيه؟؟؟

Ali_1231
22-10-2007, 22:52
اين هم اون error موقع پاك كردن:

winxp
23-10-2007, 01:35
سلام بهنازی

راستش من دقیق نمی دونم بشه همچین کاری کرد ولی فکر نکنم بشه این کار را کرد .

به خاطر این که وقتی شما از هایبرنت استفاده می کنید در واقع اطلاعات از روی ram به هارد دیسک انتقال می یابند و بر روی هارد دیسک ذخیره می شوند .
تا هنگام روشن شدن کامیپوتر ان اطلاعات از هارد دیسک به ram انتقال یابند و وقتی سیستم روشن می شود اولین کاری که اتقاق می افتد این است که هر چیزی روی رم وجود دارد را برای پردازش به cpu می فرستد و به همین خاطر شما با همان ویندوز که خارج شده اید دوباره وارد می شوید چرا که شما اصلا از ویندوز خارج نشده بودید چون اطلاعات ان روی ram مانده بود .

به خاطر همین بعید می دونم بشه همچین کاری کرد .

سلام مهدی جان و بهنازی خانم

مشکلتون خیلی جالب بود
میشه گفت از نقطه ضعف های ویندوزه
من میگردم ببینم میتونم راحشو پیدا کنم یا نه
اقا مهدی هم منطقی قضاوت کردن
موفق باشین

اینم عکسش.بزم ممنون

سلام عزیز من

خوشحالم افتادی تو خط ریجستری
هر کمکی بخوای من هستم

موفق باشی

سلام دوست من

خوشحالم مشکلتون حل شده
من میخواستم همین راهو بگم ولی دوستان با تجربه تر زیادن
به هر حال موفق باشین

خیلی ممنون

سلام دوست عزیز

منم دنبال راهی بودم که فقط فولدر های مخفی رو سرچ کنم ولی هنوز پیدا نکردم
این راهو میگم تست کنین به دردتون میخوره
all files and folder بعد روی advanced برو و قسمت file type فولدر رو انتخاب کن
و تیکه hidden رو هم بزن و اگه با اسم خاصی میخوای دنبال بگردی اسمشو بده و الا جاشو خالی بزار بزن سرچ
هرچی فولدر مخفی باشه برات پیدا میکنه

موفق باشی

اين هم اون error موقع پاك كردن:

سلام عزیز من

شما نیازی نبوده user پاک کنین
میتونستین برین advanced و اونجا remove کنین

موفق باشین

mahdi7610
23-10-2007, 13:57
اينم اون يوزر ناشناس:

وقتي ميخواستم پاكش كنم error ميداد (parent security) يا يه همچين چيزي اما به هر كلكي بود پاكش كردم

حالا كسي ميدونه اين user ناشناس چيه؟؟؟

این یوزر ناشناس در واقع شماره شناسه یه group می باشد که owner مجوز اونا به یوزر هایی داده که عضو این گروه هستند .
یعنی تنها یوزرهایی می تونند از این فایل یا فولدر استفاده کنند که داخل این گروه باشند .
و با پاک کردن اون در واقع مجوز استفاده را از اون می گیریم و با انتخاب یوزر خودمون مجوز استفاده را به یوزر خودمون می دیم

Balrog
23-10-2007, 14:29
با به دوستان عزیز

ممنون از جوابتون
‍بعد از بوت شدن، F8 رو بفشاريد.

در ضمن، بنويسيد Hibernate، بخوانيد هايبرنيت (به كسر نون)!

mobiledead
23-10-2007, 16:11
‍بعد از بوت شدن، F8 رو بفشاريد.

در ضمن، بنويسيد Hibernate، بخوانيد هايبرنيت (به كسر نون)!

فک کنم متوجه‌ی سوالشون نشدی عزیز
گفته چطور می‌شه که System خودش از من سوال کنه
نه اینکه دستی اینکارو کنم:46:

mahdi7610
23-10-2007, 20:50

بله منظور ایشون این است که صفحه انتخاب os بیاد .

Balrog
24-10-2007, 04:01
آها، خب اون طورى شايد بشه، اما مطمئنا كار يه آدم خبره‌ست كه بتونه تو تغييرات ويندوز دست ببره...

mahdi17729
24-10-2007, 12:57
این error زمانی که server رو روشن میکنم میاد بالا در قسمت login میاد
subject error اینه : service control manager
قسمت داخلی error اینه:
at least one service or drive failed during system statup use event viewer to examine the event log for detail
اگه کسی میدونه این error چیه و چطوری میشه درستش کرد که دیگه نیاد ممنون میشم
البته این error فقط یک گزینه ok داره و هیچ مشکلی پیش نیاورده

hamedvahedi
24-10-2007, 15:44
يك سئوال
در ويندوز XP براي يك برنامه shortcutي با كليدهاي عددي ساخته ام كه كار هم مي كند اما امكان غيرفعال كردن اين shortcut وجود ندارد.
جهت اطلاع شيوه زير را مي گويم:
ابتدا كلید NUMLOCK خود را روشن كنید سپس روی آیكن short cut ای كه می خواهید كلیدی را به آن اختصاص دهید كلیك سمت راست كرده . گزینه properties را انتخاب كنید پنجره ای در برابر شما ظاهر می شد. در این حالت كلیدی را كه می خواهید به عنوان كلید میانی انتخاب كنید فشار دهید . در پنجره مذكور برابر گزینه short cut key نام كلید مورد نظر آورده می شود .

mobiledead
24-10-2007, 18:03
يك سئوال
در ويندوز XP براي يك برنامه shortcutي با كليدهاي عددي ساخته ام كه كار هم مي كند اما امكان غيرفعال كردن اين shortcut وجود ندارد.
جهت اطلاع شيوه زير را مي گويم:
ابتدا كلید NUMLOCK خود را روشن كنید سپس روی آیكن short cut ای كه می خواهید كلیدی را به آن اختصاص دهید كلیك سمت راست كرده . گزینه properties را انتخاب كنید پنجره ای در برابر شما ظاهر می شد. در این حالت كلیدی را كه می خواهید به عنوان كلید میانی انتخاب كنید فشار دهید . در پنجره مذكور برابر گزینه short cut key نام كلید مورد نظر آورده می شود .

واسه غیر فعال کردن باید بری همونجا و BackSpace بزنی

winxp
25-10-2007, 02:49
این error زمانی که server رو روشن میکنم میاد بالا در قسمت login میاد
subject error اینه : service control manager
قسمت داخلی error اینه:
at least one service or drive failed during system statup use event viewer to examine the event log for detail
اگه کسی میدونه این error چیه و چطوری میشه درستش کرد که دیگه نیاد ممنون میشم
البته این error فقط یک گزینه ok داره و هیچ مشکلی پیش نیاورده

سلام دوست عزیز

برین

right click on my computer \ click manage

حالا برین قسمت event viewer و در اونجا ببینین اخرین ارور چی بوده

یکی از برنامه های شما برا start شدن مشکل داره و از این طریق میتونین پیداش کنین

تست کنین جواب بدین

موفق باشین

har2ashegh
25-10-2007, 03:41
آقا یه کمک بزرگی کنید

من یه فایل 3 ساعته 3gp دارم با هیچ برنامه باز نمیشه چیکار کنم ؟

farshid20
25-10-2007, 06:41
خدا رحمت کنه امواتت رو . جون حاجی بد رقم به مشکل خوردم . لنگ gpedit شدم. یه برنامه اجرا کردم منوهای Back و Favorites و Internet Options رو غیر فعال کرده. تمام جاهای ویندوز رو که بلد بودم گشتم . به هیچ نتیجه ای نرسیدم. تو رو به جد سید مجید یه کمکی بکن. دمت جیز داداش

hamedvahedi
25-10-2007, 06:50
mobiledead جان در مورد غير فعال كردن shortcut كاري كه گفتي انجام دادم؛ درست شد.
اما پس از يكبار logoff/logon.....
در واقع اگر كامپيوترم را يكبار ريست مي كردم مشكلم حل مي شد. من انتظار داشتم كه با disable كردن جواب بگيرم كه ويندوز سر كارم گذاشته بود.
ممنون از لطف و پاسخت

wordist
25-10-2007, 09:27
آقا یه کمک بزرگی کنید

من یه فایل 3 ساعته 3gp دارم با هیچ برنامه باز نمیشه چیکار کنم ؟
سلام دوست عزيز

يه برنامه خوب كه معمولا همه فرمتها را ميخونه و ميشناسه و اگه هم نشناخت به راحتي خودش درخواست دانلود از اينترنت رو ميده GOM Player هست كه من دارم باهاش كار ميكنم و مشكلي هم ندارم

اينم لينك سايت و از داخل اون هم براحتي و با حجم كم حدود 4 MB ميتوني دان كني

خوش باشي

winxp
25-10-2007, 12:07
mobiledead جان در مورد غير فعال كردن shortcut كاري كه گفتي انجام دادم؛ درست شد.
اما پس از يكبار logoff/logon.....
در واقع اگر كامپيوترم را يكبار ريست مي كردم مشكلم حل مي شد. من انتظار داشتم كه با disable كردن جواب بگيرم كه ويندوز سر كارم گذاشته بود.
ممنون از لطف و پاسخت

سلام دوست عزیز

شما میتونستی به جای reset کردن از task manager استفاده کنی

explorer رو end task و new task کنی

موفق باشی

Sara Kia
28-10-2007, 05:33
با درود ! پرسشی داشتم .

تعداد زیادی از نرم افزارهای روی PC من در قسمت Add Remove Program دیده نمیشن ولی کار میکنند و در All program هستند فقط تعدادی نرم افزار که تازه نصب کردم دیده میشن . خوب پرسشم اینه که چرا چنین شده ؟
و چطوری میشه درستش کرد.
پیشاپیش از راهنمائی کننده سپاسگذارم .

mahdi7610
28-10-2007, 12:34
با درود ! پرسشی داشتم .

تعداد زیادی از نرم افزارهای روی PC من در قسمت Add Remove Program دیده نمیشن ولی کار میکنند و در All program هستند فقط تعدادی نرم افزار که تازه نصب کردم دیده میشن . خوب پرسشم اینه که چرا چنین شده ؟
و چطوری میشه درستش کرد.

سلام دوست عزیز

اگه برنامه ای در Add Remove Program نباشه دلیل بر ان نیست که اون برنامه نمی تونه اجرا بشه .

چون توی Add Remove Program فایل اجرایی برنامه قرار نمی گیره بلکه یه مسیر از برنامه تو اونجا قرار
می گیره .

برنامه هایی که توی Add Remove Program قرار می گیرند در واقع مسیر اونها توی رجیستری هستش و برای اینکه ما راحتر بتونیم برنامه را کامل پاک کنیم از اونجا پاک می کنیم و ماکروسافت برای این که ما دیگه برای پاک کردن برنامه به رجیستری نریم کار ما را راحت کرده و یک مسیر از اون برنامه توی Add Remove Program قرار داده .

من احساس می کنم فقط اسم نمایش دهنده برنامه توی Add Remove Program از رجیستری پاک شده .

شما یه سری به ادرس زیر بزنید :

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Uninstall

اسم و ادرس همه برنامه هایی که توی سیستم نصب می شن تو اینجا قرار می گیرند .

حالا شما یه برنامه که توی Add Remove Program قرار داره را برید و توی ادرس بالا پیداش کنید و روی برنامه کلیک کنید و در سمت راست روی DisplayName دوبار کلیک کنید و اسم برنامه را پاک کنید بعد برید به
Add Remove Program و ببینید چه اتفاقی افتاده .

حالا شما باید برنامه هایی که اجرا می شن و اسم اونها توی Add Remove Program نیست را تو رجیستری دنبالش بگردید و ببینید برای اونها همچین اتفاقی افتاده یا نه ؟

Balrog
01-11-2007, 14:21
چطورى مى‌شه تو سرچ ويندوز به گونه‌اى عمل كرد كه فقط فولدرها رو مورد جستجو قرار بده؟

winxp
01-11-2007, 20:25
سلام balrog جان

all files and folder بعد more advanced option و بعد در قسمت type فقط پوشه ها رو انتخاب کن

موفق باشی

symk
01-11-2007, 21:44
با سلام به همه اساتید
من نمی دونم تو این تاپیک در مورد ویستا هم بحث میشه یا نه . البته همه صفحات رو نخوندم به هر حال اگر کسی بتونه مشکل منو حل کنه ممنون میشم .
مشکل من اینه که نمی تونم فولدرهامو Rename کنم (فقط فولدرهای معمولی) البته من کلا" یه بار کامپیوتر رو فرمت کردم و دوباره ویستا رو نصب کردم که دیدم مشکل حل شده ولی بعد از آپدیت ویندوز و نصب سایر برنامه ها دوباره همون مشکل برام پیش اومد ولی دقیقا" نمیدونم مشکل از کجاست که بخوام حلش کنم .

Balrog
02-11-2007, 00:37
سلام balrog جان

all files and folder بعد more advanced option و بعد در قسمت type فقط پوشه ها رو انتخاب کن

موفق باشی
دستت درد نكنه.

راستى، اگه يه مطلبى در مورد كل پارامترهايى كه تو جستجوى ويندوز مى‌شه استفاده كرد بذارى، ممنون مى‌شم (مثل ; كه كار AND رو انجام مى‌ده و غيره).

arasharyani
02-11-2007, 00:40
سلام دوستان
مي خواستم بدونم كه چجوري مي تونم توي يك شبكه LAN يا هر شبكه خانگي اطلاعات را به اشتراك بذارم(Shared) دقيقا بايد چيكار كنم ( مثلا توي يك كافي نت مي خواهم دوست بغل دستي و اعضاي آن شبكه بتونند از يك فايلي كه من دانلود كردم استفاده كنند )حالا بايد چيكار كنم؟
قبلا از شما ممنونم
يا علي

dark fear
02-11-2007, 12:09
سلام به دوستان حرفه ای
من دیشب که ویستا نصب کردم دیگه xp نیست شده یعنی تو قسمت سیستم استارت آپ
نیستش و دیگه نمیاد و وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم مستقیم میره تو ویستا حالا باید چیکار کنم ؟
میترسم xp نصب کنم دوباره ویستا بره

Balrog
02-11-2007, 13:44
شما Upgrade كردى يا New Installation دادى؟

shahabmusic
02-11-2007, 14:23
با درود ! پرسشی داشتم .

و چطوری میشه درستش کرد.

مهدی درست گفت ولي:
سيستم کلی add remove program به صورت کلی اينه که ميخوام بگم گرچه بعضی شرکت های برنامه نويسی خط مشی خودشونو دارن و از اين پيروی نمي کنن.

برنامه هايی که موقع نسب شدن فايل های سيستم رو دست کاری ميکنن يا فايل های مورد نيازشونو کنار فايل های سيستم کپی ميکنن بايد حتما گزينه برای پاک کردن توی add remove program داشته باشن چون کاربر نميدتونه فايل های اون برنامه رو از بين جندصد فايل سيستم تشخيص بده و پاک کنه.
ولی بيشنر برنامه ها کاری با جايی ندارن و همه فايل های مورد نيازشونو کنار خودشون ميزارن که راحت ميشه دلت کرد و نيازي به گزينه add remove program نيست.

mobiledead
02-11-2007, 19:59
سلام دوستان
مي خواستم بدونم كه چجوري مي تونم توي يك شبكه LAN يا هر شبكه خانگي اطلاعات را به اشتراك بذارم(Shared) دقيقا بايد چيكار كنم ( مثلا توي يك كافي نت مي خواهم دوست بغل دستي و اعضاي آن شبكه بتونند از يك فايلي كه من دانلود كردم استفاده كنند )حالا بايد چيكار كنم؟
قبلا از شما ممنونم
يا علي

جستجو می‌کردی زودتر جواب می‌گرفتی

Reza Razor
03-11-2007, 01:44
سلام
تو روخدا یکی زود منو کمک کنه!!
من الان ویستا دارم. یه مدتیه که سیستمم یه جورایی قات زده مثلا به بعضی فایلای صوتی یا تصویری آلرژی پیدا کرده.
میخوام با nero رایت کنم وقتی بعضی فایلا رو انتخاب میکنم یدفعه بیخودی کامپیوتر هنگ میکنه و یه ثانیه یه صفحه ی ارور ابی میاد و restart میشه.
امروزم از یکی یه dvd که چندتا فیل صوتی و تصویری رو توش کپی پیست شده بودکرفتم که این فایلا رو حتی اجرا نکرده وقتی پوششونو باز میکنم یکی دو تا ارور میده که مثلا rundll.exe یا com surrogate از کار افتادن و بعدش دوباره همونجور restart میشه.
جان بچتون من میخوام اون فیلمو زودتر ببینم جوابمو زودتر بدین!!!

mahdi17729
03-11-2007, 08:39
سلام
من توی windows محدودیت ورود user وارد کردم که مثلا با این user نتونی drive d رو ببینه
حالا من windows عوض کردم
1. یک فولدر جدید آمده که اصلا پاک نمیشه
2. folder option توی tools نیست
3. وقتی توی run کلمه وارد میکنم مثل ( regedit. mscofing) ویندوز error ادمینیستراتور میده بعد سری reset میشه
البته من با خود administrator لوگ میکنم

MaFia
03-11-2007, 08:41
فرمت کردی پارتیشن رو؟

MaFia
03-11-2007, 08:42
سلام
تو روخدا یکی زود منو کمک کنه!!
من الان ویستا دارم. یه مدتیه که سیستمم یه جورایی قات زده مثلا به بعضی فایلای صوتی یا تصویری آلرژی پیدا کرده.
میخوام با nero رایت کنم وقتی بعضی فایلا رو انتخاب میکنم یدفعه بیخودی کامپیوتر هنگ میکنه و یه ثانیه یه صفحه ی ارور ابی میاد و restart میشه.
امروزم از یکی یه dvd که چندتا فیل صوتی و تصویری رو توش کپی پیست شده بودکرفتم که این فایلا رو حتی اجرا نکرده وقتی پوششونو باز میکنم یکی دو تا ارور میده که مثلا rundll.exe یا com surrogate از کار افتادن و بعدش دوباره همونجور restart میشه.
جان بچتون من میخوام اون فیلمو زودتر ببینم جوابمو زودتر بدین!!!

مشکلات شما نسخه خاصی نداره
یا ویندوز ویستا که داری کلا مورد داره و یکی دیگه تست کن
یا به نظرم مورد سخت افزاری مثل مشکل رم و ... داری

mahdi17729
03-11-2007, 08:48
من اول ویندوز xp داشتم که با برنامه partion magic تبدیل کردم fat به ntfs
تا اینجا مشکلی نداشت که windows vista نصب کردم بعد دیدم windows vista فایده نداره
حالا که windows xp نصب کردم این مشکلات پیش امد

dark fear
03-11-2007, 15:23
شما Upgrade كردى يا New Installation دادى؟

گزینه ی سوم از راه cd - boot رفتم :31:
حالا راهی داره ؟ میدونم وقتی یه xp اضافی تو استارت آپ باشه باید بری یه جایی
و یه نوت پد رو ادیت کنی تا اون xp اضافیه بره اما حالا که میرم تو اون پده اصلا نمیشه
ادیتش کرد :41:

sara_a
03-11-2007, 23:55
وقتی سیستمم را روشن می کنم پیغام میده press f1 to continue و باید f1 را بزنم تا ویندوز بالا بیاد. چرا این پیغام را می ده؟ می شه آن را کنسل کرد؟ خیلی خیلی ضروریه، لطفاً کمکم کنید.:20:

sara_a
04-11-2007, 00:03
وقتی می خوام یکی از درایو هام را با کلیک کردن باز کنم پیغام میده که فایل copy.exe را پیدا نمی کنه و از این طریق باز نمی کند باید راست کلیک کرده و درایو را باز کنم. خیلی کاره سختیه امتحان کنید!!؟؟ به نظر شما علتش چیه؟ چه طوری می شه برطرفش کرد؟؟

DrXoX
04-11-2007, 04:11
وقتی سیستمم را روشن می کنم پیغام میده press f1 to continue و باید f1 را بزنم تا ویندوز بالا بیاد. چرا این پیغام را می ده؟ می شه آن را کنسل کرد؟ خیلی خیلی ضروریه، لطفاً کمکم کنید.:20:

سلام

وارد Bios بشيد و كليدي كه تنظيمات رو به حالت پيش فرض برميگردونه رو بزنيد(F5) و بعد با زدن كليد F10

تغييرات رو Save كنيد احتمال زياد درست ميشه

موفق باشيد

shahabmusic
04-11-2007, 05:27
این زمانی اتفاق میافته که شما تنظیمات نرم افزاری بایوس با تنظیمات سخت افزاری تغییر بکنه، در بیشتربن موارد مثلا شما 2تا سی دی رام دارید و یک هار و بایوس رو تنظیم می کنید که هارد مستر بوت باشه و سی دی رام ها اسلیو، حالا وقتی یه سی دی رام رو از کیس خارج کنی موقع بوت آپ ارور میده که یه چیزی حذف شده بازم می خوای ادامه بدی؟ شما میگی بله.

حالا حلش کن:
برو تو ستاپ مادربرد، primary master رو بزار روی هارد و Primary Slave یا Secondary Slave رو بزار روی سی دی رام و 2تای باقیمونده رو Disable یا Off کن.
مشکل حل میشه.

shahabmusic
04-11-2007, 05:32
و یه نوت پد رو ادیت کنی تا اون xp اضافیه بره اما حالا که میرم تو اون پده اصلا نمیشه
از کجا اون نت پد رو پیدا می کنی که میخوای ادیتش کنی و نمیشه؟

shahabmusic
04-11-2007, 05:42
سلام دوستان
قبلا از شما ممنونم
يا علي
شکل کلیش اینه که روی فایل مورد نظر راست کلیک کنی و توی قسمت Sharing and Security... رفته و گزینه Do not share this folder رو به Share this folder تغییر بدی و OK کنی.
و همه کامپیوتر های توی شبکه می تونن برن داخل آیکون My network places و اون فایل رو ببینن.
ولی امروزه همه مراکز عمومی که شبکه کامپیوتری دارن، کاربر رو محدود کردن و اجازه دسترسی به این امکانات نیست مگر اینکه administrator باشی.

mahdi7610
04-11-2007, 13:33
وقتی می خوام یکی از درایو هام را با کلیک کردن باز کنم پیغام میده که فایل copy.exe را پیدا نمی کنه و از این طریق باز نمی کند باید راست کلیک کرده و درایو را باز کنم. خیلی کاره سختیه امتحان کنید!!؟؟ به نظر شما علتش چیه؟ چه طوری می شه برطرفش کرد؟؟

سلام دوست عزیز

copy.exe یکی از فایلهای سیستمی هستش که توی پوشه system32 قرار داره .

این فایل از روی سیستم شما پاک شده بنا به دلایلی مثل ویروسی شدن .

یادتون باشه ما ویروسی به اسم copy.exe هم داریم .

شما باید سیستم خودتون را ریپیر کنید . تا فایل پاک شده بازسازی بشه .

mahdi7610
04-11-2007, 13:45

باید بری و فایلهای سیستمی ویندوز را از حالت مخفی از فولدر اپشن در بیاری . بعد توی root درایو c یه فایل مخفی نوت پد هستش که دیده می شه و باید اونا باز کنی و اسم ویندوزی را که نمی خوای پاک کنی و بعد از منوی فایل گزینه save را بزنی .

winxp
06-11-2007, 01:48
سلام دوست عزیز

copy.exe یکی از فایلهای سیستمی هستش که توی پوشه system32 قرار داره .

این فایل از روی سیستم شما پاک شده بنا به دلایلی مثل ویروسی شدن .

یادتون باشه ما ویروسی به اسم copy.exe هم داریم .

شما باید سیستم خودتون را ریپیر کنید . تا فایل پاک شده بازسازی بشه .

سلام دوست من

ماله شما 100% ویروسه

با انتی پاکش کن

موفق باشی

Balrog
08-11-2007, 02:17
دوستان فراموش كردن بگن؛ برو تو تموم درايوها و فيلAutorun.inf رو پاك كن (ممكنه مخفى باشه).

Farahmand Farshidy
10-11-2007, 17:41
سلام به همه دوستان!!

فکر کنم همه این تاپیک را فراموش کردن!:11::11:

خیلی هم زیر افتاده بود!:41:

حالا من با یه سوال تقریباً سخت میخوام این تاپیک را دوباره بیارم بالا و از دوستان میخام دنبال جواب بگردن!

زمانی که میخواهیم تا یه فایل و یا پوشه را به شکل سیستمی مخفی کنیم از کد های Attrib برای اینکار استفاده میکنیم درسته؟ حالا این کد های Attrib چی بلایی بالای فایل ها و پوشه های مان میاورد که با تعویض ویندوز هم فایل ها قابل دید نیستند؟ اگر تنظیماتی را در رجیستری انجام میده پس با تعویض نمودن ویندوز و یا System Restore مشکل باید حل بشه پس معلوم میشه که تنظیمات در رجیستری نیست و به نظر من تنظیمات بالای خود فایل و یا پوشه اعمال میشه.پس اگر تنظیمات بالای خود فایل است پس این تنظیمات در چی قسمتی از فایل اعمال میشه؟

مؤفق باشید!!:10:
فرهمنــــــــــد

babak_deghat
10-11-2007, 19:00
این اواخر symantec antivirus یه ویروس به اسمhopster.exeکشف کرده که نمیتونه درستش کنه یا حتی پاکش کنه.آنتی ویروسم هم آپدیت شده است . لطفا بفرمایید چه کار کنم؟

dear_2007
10-11-2007, 19:16
این حرفه ای نیست ولی میپرسم!
تو ویستا این مشکل دارم

من وقتی میرم Control Panel گزینه Default Programs رو انتخاب میکنم بعد Set your default ... انتخاب میکنم
صفحه که باز میشه مثلا نرم افزار windows media رو انتخاب میکنم در کنار هر پسوند یه تیک وجود داره.وقتی که بخوام تیک بزنم میشه ولی امکان برداشتن تیک نیست چرا؟

hoax3r
10-11-2007, 20:37
سلام به همه دوستان!!

فکر کنم همه این تاپیک را فراموش کردن!:11::11:

خیلی هم زیر افتاده بود!:41:

حالا من با یه سوال تقریباً سخت میخوام این تاپیک را دوباره بیارم بالا و از دوستان میخام دنبال جواب بگردن!

زمانی که میخواهیم تا یه فایل و یا پوشه را به شکل سیستمی مخفی کنیم از کد های Attrib برای اینکار استفاده میکنیم درسته؟ حالا این کد های Attrib چی بلایی بالای فایل ها و پوشه های مان میاورد که با تعویض ویندوز هم فایل ها قابل دید نیستند؟ اگر تنظیماتی را در رجیستری انجام میده پس با تعویض نمودن ویندوز و یا System Restore مشکل باید حل بشه پس معلوم میشه که تنظیمات در رجیستری نیست و به نظر من تنظیمات بالای خود فایل و یا پوشه اعمال میشه.پس اگر تنظیمات بالای خود فایل است پس این تنظیمات در چی قسمتی از فایل اعمال میشه؟

فرهمنــــــــــد

با سلام
در مورد سوال شما اول اینکه بستگی به نوع درایو از نظر FAT , NTFS داره
در مورد FAT ناحیه ای روی هر درایو به نامRoot Directory وجود داره که این قبیل اطلاعات اونجا قرار می گیره
اگر با برنامه WinHex کار کرده باشی راحت می تونی این اطلاعات رو ببینی و حتی عوضشون کنی
برای اطلاعات بیشتر این سایت رو ببینید:

یه نمونه از یه فایل به نام test.txt که مقادیر Read Only و System روش تنظیم شده
ایون از همون WinHex در آردم

قسمت رنگی برای خاصیت Attrib هست که 01 با 04 جمع شده
اینم مقدار هر خاصیت

در مورد NTFS هم اطلاعات زیادی ندارم

شاد باشید

Farahmand Farshidy
10-11-2007, 21:04

این اواخر symantec antivirus یه ویروس به اسمhopster.exeکشف کرده که نمیتونه درستش کنه یا حتی پاکش کنه.آنتی ویروسم هم آپدیت شده است . لطفا بفرمایید چه کار کنم؟

با آخرین ورژن یه آنتی ویروس قدرتمند مانند کاسپراسکای که بفکرم آخرین ورژنش 7.0.0.125 است، و با آخرین آپدیتش کامپیوترت را اسکن کن و ببین میتونه حذفش کنه یا نه؟

اینم آدرس دانلود آخرین ورژن آنتی ویروس کاسپراسکای:

حجم فایل: 21.48 مگابایت

اگر آدرس دانلود مستقیمش را پیدا کردم، برات میگزارم اما زیاد امیدوار نباش و از همین آدرس فعلاً استفاده کن!

در ضمن یه توضیح کامل بده که آیا بعضی از گزینه ها را مانند Folder Option,Regedit و Task Manger غیر فعال نموده است یا نه؟

فرهمنــــــــــد

Farahmand Farshidy
10-11-2007, 21:16
با سلام
در مورد سوال شما اول اینکه بستگی به نوع درایو از نظر FAT , NTFS داره
در مورد FAT ناحیه ای روی هر درایو به نامRoot Directory وجود داره که این قبیل اطلاعات اونجا قرار می گیره
اگر با برنامه WinHex کار کرده باشی راحت می تونی این اطلاعات رو ببینی و حتی عوضشون کنی
برای اطلاعات بیشتر این سایت رو ببینید:

یه نمونه از یه فایل به نام test.txt که مقادیر Read Only و System روش تنظیم شده
ایون از همون WinHex در آردم

قسمت رنگی برای خاصیت Attrib هست که 01 با 04 جمع شده
اینم مقدار هر خاصیت

در مورد NTFS هم اطلاعات زیادی ندارم

شاد باشید

سلام hoax3r عزیز!!:11::11:

خیلی خیلی ممنون از جوابت عزیز!

امیدوارم صحتمند و خرم باشی!

این خیلی به معلوماتم افزود!

سوالات دیگر هم دارم که بعداً مطرح میکنم که امیدوارم مجهز و مسلح باشی!:31::46:

با تشکر و سپاس!:10:
فرهمنـــــــــــــــد

Balrog
11-11-2007, 00:41
اطلاعات مربوط به درايوها و فولدرهاى Share‌شده، كجاى رجيسترى ذخيره مى‌شه؟

Farahmand Farshidy
20-11-2007, 20:01
سلام عزیز!!

اطلاعات مربوط به درايوها و فولدرهاى Share‌شده، كجاى رجيسترى ذخيره مى‌شه؟

شما با زدن کلید F3 و نوشتن اسم همان پوشه ای را که Share اش نمودی در رجیستری میتونی معلومات را راجع به آن پوشه Share شده بدست بیاری.

من این کار را کردم و اطلاعات زیادی بدست آوردم که متاسفانه فرصت گزاشتن آنها را در اینجا ندارم.

مؤفق باشی!!
فرهمنــــــــــد

Farahmand Farshidy
20-11-2007, 20:05
سلام!

متاسفانه فعلاً ویستا روی سیستمم نصب نیست و نمیتونم جواب شما را بدم.

ممکن در همین چند روز ویستا نصب کنم و اگر نصب کردم حتماً به سوال شما نظر میندازم.

مؤفق باشید!!
فرهمنــــــــــد

mahdi17729
21-11-2007, 14:00
میخواستم ببینم چه تنظیماتی روی access point هست که میشه Mac Adress موبایل رو وارد کرد ؟
این کارو برای وصل شدن به wireless میگم.
که بتونم از internet با موبایل استفاده کنم

mortezaomidfar
21-11-2007, 16:11
سلام

ببخشید من وقتی می خوام ویندوز Xp با Sp2 نصب کنم بعد از نصب مرحله اول و ریستارت شدن هنگام لود برای ادامه نصب تو آن قسمتی که مربع های آبی میان و میرن قفل میکنه حتی وقتی ویندوز Sp1 رو نصب کردم و روش Sp2 نصب میکنم بازم همین طوری میشه البته چند تا ویندوز دیگه رو هم امتحان کردم ولی جواب نداده اگه میتونید کمکم کنید متشکرم .

cell_phone
21-11-2007, 17:25
سلام

ببخشید من وقتی می خوام ویندوز Xp با Sp2 نصب کنم بعد از نصب مرحله اول و ریستارت شدن هنگام لود برای ادامه نصب تو آن قسمتی که مربع های آبی میان و میرن قفل میکنه حتی وقتی ویندوز Sp1 رو نصب کردم و روش Sp2 نصب میکنم بازم همین طوری میشه البته چند تا ویندوز دیگه رو هم امتحان کردم ولی جواب نداده اگه میتونید کمکم کنید متشکرم .

من هم دقیقا همچی مشکلی با یک سیستم داشتم و دارم ولی مشکل سخت افزاریه
نه نر افزاری البته به احتمال زیاد که من هم از بقیه ی دوستان همفکری خواستم که
شما میتونی اینجا جویایه مجرا بشی:

موفق و بهروز باشید.
یاحق !!

mortezaomidfar
22-11-2007, 08:03
البته مثل اینکه مشکل شما در نصب همه ویندوز هاست ولی من فقط با ویندوزی که Sp2 داره مشکل دارم و نمیتونم نصبش کنم

kavehtala
22-11-2007, 11:30
تا آنجا که من میدانم آپگرید به XP sp2 اشتباه است و باید از نصب پاک (Cleen Install) استفاده کرد ولی قبل از
اینها از سلامت هارد با ابزارهای اسکن مطمئن شوید و یقین کنید که بدسکتور ندارد.

mortezaomidfar
22-11-2007, 16:31
آخه اگه بدسکتور داره پس چرا ویندوزهای Sp1 نصب میشن

mobiledead
22-11-2007, 16:46
سلام

شما باید بایوس مادربردت رو آپدیت کنی

winxp
22-11-2007, 23:16
سلام عزیزم

یهنی رو سیستم شما sp1 نصب میشه ولی sp2 نصب نمیشه !!!!!

جالبه

میخواستم بگم اشکال از cd میتونه باشه که گفتین با چند تا نصب کردین

میشه مشخصات سیستمتون رو بگین ؟

موفق باشی عزیزم

mortezaomidfar
24-11-2007, 08:10
مشخصات سیستمم به شرح زیر است :
cpu 2.4 full 1mg cash , ram 256 , bord Iwill P4se , H.D.D 80 maxtor

mahdi17729
24-11-2007, 08:21
میخواستم ببینم چه تنظیماتی روی access point هست که میشه Mac Adress موبایل رو وارد کرد ؟
این کارو برای وصل شدن به wireless میگم.
که بتونم از internet با موبایل استفاده کنم

Balrog
25-11-2007, 01:23
Advanced Text Services دقيقا چه كاربردى داره؟

mahdi17729
25-11-2007, 12:58
من وقتی که shut down میکنم نمیدونم چرا کامپیوتر هیچ عملی انجام نمیده ؟
این مشکل از ویندوز ؟
باید دوباره نصب کنم ؟

Balrog
25-11-2007, 13:18
از تو Task Manager هم امتحان كن ببين مى‌شه يا نه.

mahdi17729
25-11-2007, 13:23
پست 237 رو میتونی جواب بدی ؟

scorpion2
15-03-2008, 21:55
سلام
دوستان عزیز من به یه مشکل خوردم اساسی
وقتی روی درایو های هارد کلیک میکنم صفحه ای برای پسوند ها ناشناخته تو ویندوز هست (open with) میاد و برای اینکه تو درایو برم باید برنامه IE انتخاب کنم. اگه کسی میدونه چه طوری این مشکلو حل کنم یه ندا بده.:41:
در ضمن سیستمو یه بار با آنتی ویروس چک کردم(NOD) و یه تغییر ویندوز هم دادم.
یا حق.

mahdi7610
15-03-2008, 23:22
سلام
دوستان عزیز من به یه مشکل خوردم اساسی
وقتی روی درایو های هارد کلیک میکنم صفحه ای برای پسوند ها ناشناخته تو ویندوز هست (open with) میاد و برای اینکه تو درایو برم باید برنامه IE انتخاب کنم. اگه کسی میدونه چه طوری این مشکلو حل کنم یه ندا بده.:41:
در ضمن سیستمو یه بار با آنتی ویروس چک کردم(NOD) و یه تغییر ویندوز هم دادم.
یا حق.
سلام دوست عزیز

به ادرسی که توی امضاء من هست رجوع کنید . یه برنامه برای این کار گذاشتم بگیرید و اجرا کنید . فقط باید چند لحظه منتظر بمونید تا برنامه کار خودش را انجام بده . پس صبور باشید .

موفق باشی .

scorpion2
16-03-2008, 09:21
دستت درست
خیلی حال دادی.

mahdi7610
16-03-2008, 09:34
دستت درست
خیلی حال دادی.
خواهش میکنم دوست گلم
موفق باشی .

springbox
30-04-2008, 15:58
با سلام خدمت دوستان عزیز
من هفته پیش یه مشکلی برام پیش اومد و اوناین بود که پس از هربار لود شدن ویندوز یه پنجره به صورت اتوماتیک ظاهر می شد و از من درخواست تایید کد زیپ یا چه میدونم اینکه کد زیپ که وارد کردم اشتباهه رو می خواست و هر قت از بین می بردمش یه پنجره دیگه باز می شد و یه شماره 5 رقمی رو نشونم می داد.
بعد از یه مدت دیگه ویندوزم بالا نیومد نمی دونم ویروس بود یا یه اشکال در ریجیستر و یا فایلهای سیستمی
بهر حال من مجبور شدم دوباره ویندوز نصب کنم اما حالا پس از نصب دوباره ویندوز هر بار می خواد لود بشه حداقل 4 الی 5 دقیقه وقت می گیره و تازه وقتی بالا هم میاد خیلی خیلی کنده.( البته این رو هم بگم من قبلا از فرمت fat استفاده می کردم ولی به توصیه یکی از برو بچ فرمت درایو ویندوز رو مبدل به ntfs کردم ولی باقی درایوها فت هستن.)
در ضمن هم با prefectdisk و هم با system mechanic 7.5.9.1 دفرگش کردم. حتی با نرم افزارهای hirens boot cd قطعاتش رو تست کردم ولی هیچ نتیجه ای حاصل نشد و همچنان خیلی کند بوت میشه.
لازم به گفتنه که خودم به صورت ابداعی هنگام بالا اومدن ویندوز وقتی می بینم داره طولانی میشه با alt+ctrl+delet ریستارت مجددش می کنم بعد از دو یا سه بار اونوقت سرعتش بهتر میشه ولی می ترسماگه این روش رو ادامه بدم یه بلایی سر سخت افزاراش بیاد. ببخشید پر حرفی کردم. لطفا کمکم کنید...

winxp
30-04-2008, 16:22
سلام عزیزم

ورودت رو به pc تبریک میگم

امیدوارم دوستان خوبی برا هم باشیم

بفرمایین مشکلتون فقط روی لود ویندوز هستش یا از مرحله ی ابتدایی روشن شدن سیستم مشکل دارین ؟

داخل ویندوز سرعتتون چه طور هستش ؟

ویندوزتون چی هستش ؟

هاردتون چی هستش ؟ و موقع فرمت کردن ایا بد سکتور رو چک کردین یا خیر ؟

ایا cd rom و hdd شما از یه کابل ide استفاده میکنن یا خیر ؟

هارد شما ساتا هستش یا خیر ؟

گزینه ی quick boot رو از setup سیستم تست کنین ببینین فعال هستش یا خیر ؟

گزینه ی level cash 2 رو برای cpu ببینین disable شده یا نه ؟

فعلا همین هارو جواب بدین تا بهتر تشخیص داده بشه

موفق باشین عزیزم

farsweb
30-04-2008, 16:33
سلام

من یه مشکل خیلی کوچولیی برام پیش اومده که احساس می کنم خیلی فنی و کارشناسیه !! از دو سه ماه پیش با بالا اومدن ویندوز ( من دو ویندوز داشتم در هر دو مورد ) یکی از پوشه های فرعی کامپیوتر من بدون هیچ توضیحی باز میشد . چند وقت پیش ویندوزها را پاک کردم و یه نسخه ی جدید ریختم اما همچنان این مشکل باقیست یعنی با هر یوزری که وارد شوی بدون آنکه فولدر در استارت آپ قرار گرفته باشد به محض لوگین شدن ویندوز خود به خود باز می شود .
لطفا اگر اطلاعی دارید , راهنمایی کنید .
ممنونم
خدانگهدار

winxp
30-04-2008, 16:40
سلام عزیزم

خیلی راحت میشه گفت مشکل ویروس هستش که از طریق autorun درایوها کار میکنه

یا این که شما نرم افزار خاصی رو نصب میکنین که این اتفاق میافته

شما همین الان در ران تایپ کنین msconfig و سپس از tab , startup برین همه ی تیک ها رو بردارین

ضمنا وقتی فولدر براتون باز میشه ادرسش رو از ادرس بار بردارین و فولدر رو پاک کنین

اگه حل شند باید بیشتر توضیح بدین

موفق باشین

springbox
30-04-2008, 17:57
سلام عزیزم

ورودت رو به pc تبریک میگم

امیدوارم دوستان خوبی برا هم باشیم

بفرمایین مشکلتون فقط روی لود ویندوز هستش یا از مرحله ی ابتدایی روشن شدن سیستم مشکل دارین ؟

داخل ویندوز سرعتتون چه طور هستش ؟

ویندوزتون چی هستش ؟

هاردتون چی هستش ؟ و موقع فرمت کردن ایا بد سکتور رو چک کردین یا خیر ؟

ایا cd rom و hdd شما از یه کابل ide استفاده میکنن یا خیر ؟

هارد شما ساتا هستش یا خیر ؟

گزینه ی quick boot رو از setup سیستم تست کنین ببینین فعال هستش یا خیر ؟

گزینه ی level cash 2 رو برای cpu ببینین disable شده یا نه ؟

فعلا همین هارو جواب بدین تا بهتر تشخیص داده بشه

موفق باشین عزیزم

من هم به شما سلام می کنم و من نیز امیدوارم که دوستای خوبی برای هم باشیم
اما به ترتیب به سئوالای شما رو پاسخ می دم:
2و1. سرعت ویندوز سر لود شدن پایینه البته اگه با همین سرعت پایین بالا بیاد سرعت خود ویندوز هم خیلی پایین میاد ولی سرعت فعل و انفعالات قبل از لود شدن ویندوز، خیر سرعت اونا عادیه
3.ویندوز من xp service pack 2 version 2002
4. هارد من maxtor 6b200p0 با ظرفیت 200 گیگ
5. بد سکتور رو هم قبل و بعد از نصب ویندوز با norton doctor disk و had2t در فضای داس و با و با raxco prefectdisk تو ویندوز چک کردم که نتیجه اش عدم وجود بد سکتور بود
6.کابل دیتا و برق هارد و سی دی رام مجزا هستند
7. هارد من ide هست
8. quick boot فعاله
9.در این مورد آخر شرمنده نمی دونم چطور باید چکش کنم . توی set up cmos گشتم ولی چنین گزینه ای رو ندیدم.
شرمنده؛ موفق باشی