PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه قفل عجیب

Arashdn
15-09-2007, 17:27
من یه سی دی دارم و می خوام ازش رایت کنم اما با هر برنامه ای که ایمیج می کنم حجم ایمیج مشه یک گیگ:19:
من با نرو کلن سی دی و الکل امتحان کردم نشد اگه برنامه ای دارید بذارید
ممنون
راستی با کپی پیست هم نمی شه:41:

XFXForce
16-09-2007, 10:32
فکر کنم از TOC استفاده کرده که میشه 1 گیگ و اگه رایتش هم کنی سی دی خامت میسوزه. ببین با Virtual Clone Drive می تونی Mount کنی؟ اگه شد بعد با Iso Buster اطلاعاتی رو که می خوای بردار.

Reza goli
16-09-2007, 10:48
بسم رب شهدا!

شما که می گویید Toc حالا بگویید که برنامه الی برای ایجاد این قفل موجود است؟

Arashdn
16-09-2007, 13:29
بله میشه اما فایل های سی دی به طور جالبی هاید شده که فقط باید خود ایمیجو رایت کرد اگه برنامه هست که ایمیج کنه و ایمیجشم 700 مگا بایت بشه حتما به من بگو

XFXForce
16-09-2007, 17:38
Besm Rabe Shohada!

shoma ke migooyid TOC hala begooyid ke barnameash koja ast!!!

CCD-Lock و WTM CD Protect 1.9

XFXForce
16-09-2007, 17:39
بله میشه اما فایل های سی دی به طور جالبی هاید شده که فقط باید خود ایمیجو رایت کرد اگه برنامه هست که ایمیج کنه و ایمیجشم 700 مگا بایت بشه حتما به من بگو

مگه چه جوری مخفی شده که حتی IsoBuster هم نشون نمیده؟
با Bad Copy Pro هم امتحان کنید. البته رو حالت دومش.

Arashdn
17-09-2007, 09:12
با Bad Copy Pro هم امتحان کنید. البته رو حالت دومش.
این برنامه را از کجا بیارم؟

Arashdn
22-09-2007, 11:23
آقا جون هر کی دوست دارین کمک کنید شکستن این قفل برای من خیلی همه

Reza goli
22-09-2007, 13:23
بسم رب شهدا!

CCD-Lock و WTM CD Protect 1.9

می توانید بیشتر توضیح دهید.

Arashdn
28-09-2007, 07:54
تورو خا یکی بما کمک کنه
من باید این قلو بشکنم

ژولی لسکو
28-09-2007, 08:02
با این حتما میشه
PreGap Image Builder 0.13
تو همین انجمن هست

Mohsen6558
28-09-2007, 10:30
آقا ساده هست وقتی ایمیج گرفتی با Iso Bustter بازش کن یه عکس بگیر بذارببینیم چیه
در ضمن یه راه دیگه هم اینه که مثلا فایل اتوران داخل سی دی یه فایل رو اجرا می کنه که فایل مخفی هست برای دسترسی بهش شما می ری و اجازه می دی فایل اجرا شه بعد با برنامه های مختلفی که هست می ری مسیر فایل در اجرا رو پیدا می کن مثلا این :
G:\Test\setup.exe
توی Run می نویسی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد منتقل میشی به داخل پوشه و می تونی دستی کپی کنی و بعد از ایمیج بسازی
این جور قفلها رو نباید باهاش واسه ایمیج گرفتن ور بری برو فایلشو کپی کن روی هارد و تمام

saeed666
28-09-2007, 11:39
سلام...

بعد با برنامه های مختلفی که هست

محسن جان اگه بیشتر توضیح بدی ممنون میشم . یعنی این که چه برنامه ای است که مثل Task manager عمل کنه ولی کلی فایل رو تو لیست نشون نده و فقط از اون لحظه که ما بازش کردیم برنامه های باز شده ی بعدی رو نشون بده که ما طبق صحبت خودتون بفهمیم مسیر فایل اجرایی مخفی کجاست ؟

منتظرم...

Mohsen6558
28-09-2007, 11:52
من برنامه رو آپ کردم برات
اما این که می خوای برنامه هایی که از زمان اجرا باز می شن رونشون بده رو انجام نمی ده اما مسیر رو نشون می ده بیشتر اونا که در حال اجرا هستن تو درایو ویندوز هستن و درایو سی دی کاملا مشخصه پی می تونی به راحتی بدونی که کدوم فایل از کدوم مسیر اجرا می شه

saeed666
28-09-2007, 12:30
سلام مجدد...

آقا خیلی خیلی ممنون . من اینو برای قفل سی دی می خواستم ولی عجب قفل نا مردیه ! آدرس رو میده ولی وقتی میزنم ویندوز ارور میده که این فایلو پیدا نمی کنم . در صورتی که من آدرس فولدرو میزنم نه فایلو .

برای اطمینان از مخفی کاری قفل هم اول Terminate ش میکنم ولی بازم نمیشه .

جالبه این قفل طوریه که باید سی دی رو داخل درایو قرار داد بعد خودش به صورت اتوران فایل مخفیشو باز میکنه و بعد سی دی رام رو برای در آوردن سی دی باز میکنه .

نکته جالب اینه که وقتی تو برنامه ی PX فایل مخفی رو نگاه میکنیم می بینیم که یه آیکون داره و همین طور برنامه PX نتونسته مسیرشو نشون بده ولی وقتی مثلا با برنامه Alcohol اقدام به Image گیری ازش میکنم : اولا سی دی رام دیگه باز نمیشه ثانیا 2 تا فایل دیگه به همون نام ولی بدون آیکون باز میشن که PX مسیرشونو نشون میده ولی فایده ای نداره .( همون مسیر تقلبی !)

میگم مثل این که خیلی پیچیدست . شما میتونی کمک کنی ؟ . توضیح بیشترم خواستید بگید بگم . چون خیلی توضیحش سخته[/B].

منتظرم...

Mohsen6558
28-09-2007, 12:43
ببین برای اینکه بشه فایل رو باز کرد باید ویندوز بهش دسترسی داشته باشه چون شما هم از وین استفاده می کنی می تونی بهش دسترسی داشته باشی فقط باید راه های مختلف رو تست کنی
یه راه دیگه اینه فایل اتو ران رو به تنهایی روی هارد کپی کن طوری که اجرا بشه بعد توی اتوران کلیک کن تا اون فایلی رو که باز می کرد رو بخواد باز کنه اون وقت ارور می ده که فایل توی فلان مسیر پیدا نشد شما می تونی مسیر رو پیدا کنی وقتی مسیر رو پیدا کردی دوتا راه داری
یکی اینکه از طریق داس بری
یکی هم این که در Run فقط در اونجا بنویسی یه بار با / آخر آدرس بنویس و یه بار هم بدون اون

saeed666
28-09-2007, 12:52
یکی هم این که در Run فقط در اونجا بنویسی یه بار با / آخر آدرس بنویس و یه بار هم بدون اون

آقا ممنون با این نکته ی آخری دارم به یه جاهایی میرسم . اون 2 تا فیلم که بعد از اجرا شدن Alcohol به صورت مخفی باز میشدن Terminate کردم و شروع کردم به Image گیری . فکر کنم جواب بده .

فکر کنم تا نیم ساعت دیگه معلوم شه قضیه از چه قراره.

بازم ممنون ...

saeed666
28-09-2007, 13:48
آقا نشد . Alcohol آخرش که رسید به 100% هنگ کرد و همین طور از 100 می رفت بالا و ظرفیت هم همین طور چند گیگ چند گیگ می رفت بالا تا آخر مجبور شدم همرو ببندم . تازه دیگه سی دی رام هم ول کم نبود . حتی از زور هنگ باز هم نمیشد. تا ری استارت کردم...

اون راه فولدر رو هم امتحان کردم . فولد باز میشه ولی 2 تا نکته وجود داره :

1 - وقتی رو بعضی از فایل های تو فولدر کلیک راست میکنی کامپیوتر هنگ میکنه و سی دی رام به تکاپو می افته !

2 - حتی اگه مشکل 1 بر طرف بشه و بشه فایل ها رو حتی کپی هم کرد از کجا می شه فهمید که همین یه دونه فولدر مخفی وجود داره و همین طور از کجا میشه فهمید که چه فایل های مخفی دیگری وجود دارند که با این فولدر ها در ارتباط اند و چگونگی ارتباطشون چه جوریه ؟

میگم اگه برنامه ای یا ترفند دیگه ای وجود داره خوشحال میشم معرفی کنید.

بازم ممنون. منتظرم...

Mohsen6558
28-09-2007, 17:04
دوست عزیز الکل رو رها کن تو این مورد به کارت نمی آد
حالا که حتما باید ایمیج گیری شه دوتا برنامه پیشنهاد می کنم
یکی کلون هست ورژن 3.2
یکی هم Grap
با اینا صد در صد حل می شه

saeed666
29-09-2007, 00:38
سلام...

یکی کلون هست ورژن 3.2
یکی هم Grap

کلون 5 رو امتحان کردم نشد ولی این ورژن رو ندارم . اگه لینکی دارید ممنون میشم بزارید مگرنه بگید خودم میگردم.

برنامه Grap هم جواب نمیده و همش این پیغام رو میده ( در هر دو ورژنش ) :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بازم منتظرم . ممنون...

Mohsen6558
29-09-2007, 00:56
اینم سریالش

در مورد grap هم برای حل مشکل یه سی دیه معمولیه دیگه بذار توش (ترجیحا پر باشه منظورم اینه که حدوده 700 مگ روش اطلاعات باشه ) بعد با گرپ سعی کن ازش ایمیج بگیری وقتی پنجره Save As ظاهر شد و ازت خواست که محل و نام فایل ایمج رو بدی سی دی رو عوض کن و سی دیه فقل شده رو قرار بده !!!
وقتی ایمیج گیری تموم شد می تونین تست کنی که کار می کنه یا نه

saeed666
29-09-2007, 11:29
ممنون بابت لینک.

ولی انگار این مشکل حل شدنی نیست . کلون 3 رو هم امتحان کردم ولی مثل ورژن 5 عمل میکنه یعنی ایمیجی که میگیره به جای 145 مگ 170 مگه . شاید بگید این که مهم نیست ولی وقتی روی سی دی رایتش کنیم و سی دی رو بزاریم تو سی دی رام کامپیوتر هنگ میکنه.( خیلی هم سریع سی دی رو میخونه . انگار نه انگار که سی دی قفل خفن داره !)

راستی چه طوری میشه ایمیج های کلون رو Mount کرد که سی دیمون الکی هدر نره ؟

برای Grap هم ترفند شما جواب داد ! ولی یه ایمیج ساخته تقریبا 800 مگ و با فورمت Bin هم هست. حالا سولم اینه که :

1 - چه طوری میشه فرمتشو عوض کرد ؟ ( من درباره این فرمت اطلاعاتی ندارم)

2 - با الکل نمیشه Mount ش کرد . آیا برنامه ی دیگه ای هست؟

3 - با چه برنامه ای میشه اونو به حجم واقعی خودش بر گردوند ؟ آخه این قفل روی یک مینی سی دیه !

ممنون...

Mohsen6558
29-09-2007, 11:37
خوب Rename کن به ISo بعد برای Mount از Virtual Clone Drive استفاده کن الکل رو بی خیال شو
بعد که Mount کردی با IsoBustter ازش ایمیج بگیر
ببین در کل IsoBustter قادره از همه چی قفلی درست کنه که کار کنه اما ایمیج گرفتن باهاش خیل طول می کشه چون بدسکتورها رو تک تک رد می کنه
شما بایه برنامه ایمیج می گیری بعد با IsoBustter دوباره ازش ایمیج می گیری اون موقع هست که چون از هارد می خونه سریعتر رد می کنه بدسکتور ها رو و بهت ایمج سالم تحویل می ده
راستی می تونی ایمیجی رو که گرفتی رو با IsoBustter باز کنی

saeed666
29-09-2007, 12:01
مرسی Rename جواب داد. فکر نمیکردم انقدر این فورمتا کشکی باشن که با Rename بی اساس ماهیتشون عوض شه !

الکل رو بی خیال شو

مثل این که خیلی ازش بدت میاد . ولی با همون الکل اول امتحان کردم جواب داد . فقط مونده تغییر سایز .

مشکلی پیش اومد حتما میگم .

تا حالا که عالی بوده . واقعا ممنون .

خیلی تو زحمت افتادی هم برا معرفی و توضیح و هم برا لینک ها.

ممنون...

Mohsen6558
29-09-2007, 12:04
من با الکل مشکلی ندارم
اما تاحالا نشده به جز یه مورد کارایی دیگه ای برام داشته باشه کاربردش جاهای خیلی خاص هست
در ضمن نیازی به الکل نبود که با ایزوباستر باز می کردی ایمیج رو بعد با هاش یه ایمیج می ساختی اون موقع درست می شد

saeed666
29-09-2007, 12:16
آقا دوباره اومدم مزاحم شم . ببخشید.

امتحان کردم .یعنی ازش با Iso Buster ایمیج گرفتم ولی سایزش تغییری نکرد .

شاید من بلد نیستم چون اولین باری که باهاش کار میکنم .

بگم چی کار کردم بهتره : ایمیج رو باز کردم بعد روی آیکون سی دیش کلیک کردم و Extract Image کردم . اتفاقا همون طور که گفته بودید خیلی سریع در عرض 1 دقیقه این کارو انجام داد ولی سایز فرقی نکرده .

SadeghPM
30-09-2007, 10:31
من با الکل مشکلی ندارم
اما تاحالا نشده به جز یه مورد کارایی دیگه ای برام داشته باشه کاربردش جاهای خیلی خاص هست

ببخشید که تو بحثتون وارد می شم...
تو رد کردن بد سکتور الکل 120% از همه برنامه های رایت و ک÷ی بهتر عمل میکنه و خیلی
سریعتر بد سکتور رو رد میکنه... :46: می تونید امتحان کنید...:5:

Mohsen6558
30-09-2007, 12:09
امتحان کردم که می گم دیگه استاندارم Smart Bad Sector استانداردی هست که تو همه نرم افزارهای یکی هست الکل هم همین طور من تو رد کردن فرقی بین الکل و کلون نمی بینم فقط کلون شده گاو پیشانی سفید واسه همین تمام نرم افزارهای قفل گذار توجهشون به کلون هست
در مورد الکل هم شما یه کم تست بکنی می بینی که وقتی ایمیج می گیری یاز بعضی از سی دی ها الکل که صد در صد رو ایمج گرفت وارد Trackهای Dummy می شه همون تراک های صوتی یا Dataکه که برای الاف کردن قفل شکن گذاشته می شه شروع می کنه به اونا رم کپی کردن و در اون صورت هرگز قفل شکسته نمی شه
این مشکل فقط تو الکل هست و نه هیج برنامه ی دیگه حتی تو Grap هم که ی هبرنامه کوچک هست هم دیده نمی شه

SadeghPM
30-09-2007, 13:27
حتما امتحان می کنم
منظور شما از Grap همون Pre Gap هست؟

Arashdn
12-10-2007, 16:03
اینا خیلی خوب بود ولی از بین اینا بهترین کدومه؟