ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دريافت قبض تلفن همراه دولتی از طريق sms

seyed_roohollah
15-09-2007, 14:25
مشتركان تلفن همراه شركت ارتباطات سيار مي‌توانند با ارسال يك پيامك (sms) به شماره 30009، از قبض دوره و كاركرد ميان دوره تلفن همراه خود به تفكيك موارد كاركرد تلفن شهري، بين شهري، پيام كوتاه و ساير هزينه‌ها مطلع شوند.

به گزارش خبرگزاري فارس، مشتركان تلفن همراه شركت ارتباطات سيار مي‌توانند درخواست خود را طبق فرمت‌هاي زير به سيستم sms billing ارسال كرده و چند لحظه بعد، خدمات مورد نظر را دريافت كنند.
براي دريافت قبض پايان دوره يك رقم شماره دوره صورتحسابگيري را وارد و سپس ستاره را درج كنيد. دو رقم شماره سال (1*86)
براي دريافت مبلغ كاركرد ميان دوره نيز بايد تاريخ پايان (6 رقمي) *تاريخ شروع (6 رقمي) مانند (851210*851213) را به شماره 30009 ارسال كرد.
براي دريافت راهنماي سيستم بايد H يا h يا help را به شماره 30009 ارسال كنيد.دريافت ليست دوره‌هاي صورتحسابگيري و دريافت خلاصه قبض آخرين دوره نيز به ترتيب با وارد كردن s يا d امكان پذير است.
اين گزارش حاكي است: اطلاعات قبض ميان دوره به كاركرد يك بازه زماني بين دو دوره صورتحسابگيري گفته مي‌شود. به جاي كاراكتر مي‌توان از يا/ يا _ يا/ و يا space استفاده كرد.

D o l f i n
15-09-2007, 22:11
اینکه هم قدیمیه هم بعضی وقتا جواب میده بعضی وقتا نه

Lovelyman
15-09-2007, 22:26
اینکه هم قدیمیه هم بعضی وقتا جواب میده بعضی وقتا نه
هميشه جواب ميده فقط به فاصله ي حدود 2 ساعت بعد اس ام اس شما!!!

yar
15-09-2007, 22:30
نه دیگه !
من هر موقع فرستادم حداکثر 1 دقیقه بعد جوابش اومده !!
شاید هم من خوب موقعی می فرستم .
در ضمن ستاره هم نمی زارم از کاما استفاده می کنم مثلاً
860501,860624

pillx
15-09-2007, 22:37
ولی برای من بیشتر از اونی که گفته قبض میاد تقریبا بین 5 تا 10 تومن

iman_s
16-09-2007, 01:09
اولا که خیلی قدیمیه.
دوما من هر وقت زدم حداکثر تا یک دقیقه جوابش اومده.
سوما من به جای ستاره و کاما از نقطه استفاده میکنم.
چهارما مبلغ روی قبض یک مقدار بیشتر میاد ولی نه 5 تا 10 هزار تومن. این مبلغ مکالمه و sms رو نشون میده ولی روی قبض مالیات و ... هم اضافه میشه.با برداشته شدن کالر آیدی فکر کنم بسته به استفاده بین یک تا دو هزار تومن بیشتر بیاد.

yar
16-09-2007, 07:16
اولا که خیلی قدیمیه.
دوما من هر وقت زدم حداکثر تا یک دقیقه جوابش اومده.
سوما من به جای ستاره و کاما از نقطه استفاده میکنم.
چهارما مبلغ روی قبض یک مقدار بیشتر میاد ولی نه 5 تا 10 هزار تومن. این مبلغ مکالمه و sms رو نشون میده ولی روی قبض مالیات و ... هم اضافه میشه.با برداشته شدن کالر آیدی فکر کنم بسته به استفاده بین یک تا دو هزار تومن بیشتر بیاد.

تائید میشه ! :10: !!!!!
مبلغ اضافه شامل آبونمان ، مالیات میشه که قبلاً کالر آیدی هم بود کخه خوب الان دیگه نیست ! :2: