PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ADSL دائم Send و Recieve می کند.

Captain Nemo
15-09-2007, 13:22
سلام.
من اینترنت ADSL دارم. مدتیه که حتی اگه درحال دانلود یا باز کردن صفحه هم نباشم، ADSL با سرعت 1KB/s دانلود و حدوداً با سرعت 800bit/s آپلود می کنه.
کارهایی که تا الآن انجام دادم: آنتی ویروس nod 32 به روز شده دارم و با اون اسکن کردم. بعد از اینکه این مشکل برام پیش اومد به فکر یه AntiSpyware افتادم. اول Spyware Doctor ریختم، به روز کردم و اسکن کردم که نتیجش پاک شدن فکر کنم دوتا coockie یا spy بود. اما همچنان مشکلم پا برجا بود. قبلاً با WinAntiSpyware 2006 کار کرده بودم و ازش راضی بودم. اون رو هم ریختم آپدیت کردم. وقتی اسکن کردم نتیجه جالبی بدست اومد. اول یه Trojan پیدا کرد و پاکش کرد. اما بازهم مشکل داشتم.
راه حل های دیگه ای رو هم امتحان کردم: یه نگاه به MSconfig و بخش StartUp اون کردم. تمام Task های در حال اجرا رو تا اونجایی که راه داشت end کردم. تمام سرویس های ویندوز رو تا جایی که تونستم Stop کردم. اما هنوز مشکلم پا برجاست.
نکته آخری که شاید کمی کمکتون کنه اینه: WinAntiSpyware 2006 یه بخشی داره که تمام پورت های باز و منابع شبکه ای درحال استفاده کامپیوتر رو نشون میده. توش که نگاه می کنم. هی میبینم یه پورتی باز می شه و برای چند لحظه به یه IP ای اطلاعات Send یا Recieve می شه و بعد بسته می شه. دوباره چند ثانیه بعد به یه IP دیگه و همین طور تا آخر.

ببخشید که یکم طولانی شد، میخواستم که اگر راه جدیدی بلدید، اون رو اینجا بگید.
راستی System Restore هم نمی تونم بکنم. (به دلایلی که ربطی به بحث نداره)

Geeksboy
15-09-2007, 13:30
شاید داره Automatic Update میکنه...

آپلودش رو نمیدونم.

Captain Nemo
15-09-2007, 15:18
شاید داره Automatic Update میکنه...

آپلودش رو نمیدونم.

من که گفتم تمام Task ها و سرویس ها رو بستم. خودم فکر می کنم با firewall مشکلم حل شه، ولی هم سیستم حسابی سنگین میشه و هم اینکه من torrent زیاد دانلود می کنم که اگه firewall بریزم فکر می کنم حسابی بهم گیر بده.

mehdi_halla
16-09-2007, 18:05
با سلام سیستم من هم ابنجوری شده بعد از اینکه به اینترنت وصل می شه بدون اینکه Browser باز بشه شروع به ردو بدل کردن اطلاعات می کنه و تموم هم نمی شه و وقتی هم که دستور netstat رو تایپ می کنم صفحه تمام آبی ظاهر می شه و سیستم ری استارت می شه. در ضمن سیستم فکر نکنم ویروسی باشه چون nod32 ام آپدیته.در ضمن یه بار تونستم netstat رو اجرا کنم .نتیجه اون:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Gamemaster
19-09-2007, 17:05
modemeto reset kon age javb nagerefti PM bede

khmusic
19-09-2007, 18:42
modemeto reset kon age javb nagerefti PM bede

نوشتن فینگیلشی خلاف قوانین هست

tacki
19-09-2007, 20:05
خ موزیک خب بخون دیگه

این دادشمون راست میگه مودمو تو ری استارت کن درست میشه من هم چنین مشکلی داشتم
اما اخر سر هم نفهمیدم دردش از کجا بود

مودمو کع ری استارت کردم درست شد !!

>

Captain Nemo
20-09-2007, 02:14
من به دلایلی مجبور به عوض کردن ویندوزم شدم (بخاطر این مشکل نبود) . نتیجه این بود که نصف مشکلم حل شد. یعنی چی؟ یعنی الان فقط receive دارم. به این معنی که بدون اینکه کامپیوترم درخواست فایل بکنه همینطور receive میکنه. تو اون قسمتی هم که گفتم توی win antispyware 2006 هست و منابع مورد استفاده رو نشون میده نگاه کردم. جالب اینجاست که هیچ ip ای بهم نشون نمیده. هنوز وقت نکردم مودم رو ریست کنم. اما احتمال می دم اشکال از isp باشه. تا یه روز آینده هم مودم رو تست میکنم و نتیجش رو مینویسم.

Captain Nemo
20-09-2007, 14:46
دوباره سلام.
من modem رو هم ریست کردم، ولی توفیقی نکرد. فعلاً که باهاش کنار اومدم. کسانی که torrent دانلود کردند بیان بگن که آیا همچین مشکلی براشون پیش اومده یا نه. آخه یکی از احتمال ها می تونه تورنت باشه. گرچه من تمام task ها و سرویس ها رو بستم.