مشاهده نسخه کامل
: اين Out of date يعني چه؟
romixery
15-09-2007, 12:43
سلام
خواهش مي كنم نگين كه ( هر دم از اين باغ بري مي رسد).
قبلش توي تاپيك ها جستجو كردم و بعد اين سوال رو مي كنم. پس ديگه نگين كه چرا سرچ نكرده سوال مي پرسي.
خوب حال سوال:
باز هم در مورد Data Base:
يه ديتابيس از نوع Pradox7 دارم كه چند تا فيلد در اون درست كردم. همه فيلدها هم به صورت ايندكس در آوردم.
حالا مي خوام خاصيت IndexName رو در Table1 عوض كنم كه به اين ارور مي رسم (Index **** is out of date) بعد رفتم و خاصيت Primery key همة اين فيلد ها رو فعال كردم ولي درست نشد كه نشد.
حالا شما مي تونين بگين چرا اينجوري ميشه؟
موفق باشين
باي
:10::11:
مرد مباح
16-09-2007, 13:12
فکر میکنم از یک تابع به نام addIndex باید استفاده کنی که زیر شاخه خود Table هست.
یک چیزی تو همین مایه ها بود.
فکر کنم اون جوری مشکلت حل میشه.
سلام
براي من هم همين مشكل پيش اومده بود
چك كن ببين اسم Table تو درست انتخاب كردي يا نه ( براي مثال من اسم جدولم رو اينطوري نوشتم Data\myTable.bd يعني به برنامه گفتم كه در پوشه ديتا كه در پوشه جاري برنامه قرارداره جدولي بنام MyTable قرار گرفته .
موفق باشي
romixery
16-09-2007, 17:34
فکر میکنم از یک تابع به نام addIndex باید استفاده کنی که زیر شاخه خود Table هست.
یک چیزی تو همین مایه ها بود.
فکر کنم اون جوری مشکلت حل میشه.
سلام
مرد مباح عزيز. توضيح دادم كه من همه رو ايندكس كردم. دوباره با Addindex بهش ايندكس اضافه كنم تا چي بشه؟
حالا hp1361:
چك كردم. اسم درست بود. مشكلي نداره!!!
موفق باشين
:10:
سلام
به هر حال اين پيغام ميگه كه ايندكست نادرسته . از اول دوباره تك تك مراحل رو برو
يا در يك برنامه جديد تست كن
موفق باشي
مرد مباح
17-09-2007, 10:27
دوست عزیز.
سیستم یورتینگ توی پارادکس و فاکس پرو این مشکل رو داره که گهگاهی نیاز به روز رسانی داره.
یعنی باید Index قبلس رو حذف کنی و دوباره ایندکس کنی که درست عمل کنه.
پیشنهاد میکنم امتحانش بکن.
ضرری نداره
با سلام
تا آب از آب تکون نخورده وقتتو هدر نده برو سراغ پایگاه داده دیگه. مرسی
romixery
17-09-2007, 17:05
با سلام
تا آب از آب تکون نخورده وقتتو هدر نده برو سراغ پایگاه داده دیگه. مرسی
سلام
منظورتون چي بود؟
با سلام
دوست خوب چه واسه آموزش و چه واسه برنامه های کاربردی Access بهتر از Paradox است و آسان تر هم است پس وقتت ارزش زیادی داره.
موفق باشی
romixery
18-09-2007, 08:39
سلام
راستش مي دونم Poradox فايده اي نداره. ولي مشكل اينه كه من ساختن بانك اطلاعاتي رو با Acsses بلد نيستم. اصلا همه برنامه هاي Office رو كار كردم جز Accses.
مرد مباح
18-09-2007, 10:05
اگه کلا مباحث دیتابیس رو بلد باشی خیلی راحت میتونی بری توی Access وبا 10 دقیقه ور رفتن همه چیز دستگیرت میشه.
فقط برو توی بخشها Table و Query. اینجوری خیلی سریع جوابتو خودت پیدا میکنی.
Index کردن هم توی Access خیلی راحت هست و فقط بهش میگی که True باشه. موفق باشی
با سلام
romixery شما شروع کن ، از سیر تا پیاز من و دوستان در خدمت هستیم.
romixery
19-09-2007, 11:12
با سلام
romixery شما شروع کن ، از سیر تا پیاز من و دوستان در خدمت هستیم.
خيلي ممنون ماويكس جان. همينطور مرد مباح عزيز كه از اول لطف داشتند.
باشه حتما از همين امروز شروع مي كنم.:10::11:
nasim1984
20-09-2007, 09:22
سلام
این ایراد وقتی که INDEX خراب بشه پیش می أد. حتما از Paradox استفاده میکنی! باید فایل index رو از بیرو Database desktop پاک کنی بعد دوباره Index رو بسازی. بعد برای اینکه جدولت رو pack کنی تیک Pack رو هم که کنار دکمه save است بزن حل میشه!
یه راهنمائی برای پیدا کردن indexفایل
یک table ساده درست کن ببین چه فایل فیزیکی ایجاد میشه! بعد یک Secondry Index بساز ببین چه فایلی اضافه میکنه! بعد میتونی اون فایلو پاک کنی و Indedx دوباره بسازی
در ضمن چک کن که همزمان بانکت باز نشه
در اغلب دیتابیس های محلی مثل Paradox و dBase دو جور ایندکس ثانویه داریم: نگهداری-شده و نگهداری-نشده.
اگر ایندکس ثانویه نگهداری-شده باشد با هر بار تغییر جدول بطور خودکار به روز می شود. ایندکس های ثانویه نگهداری-شده تنها در صورتی پشتیبانی می شوند که جدول دارای یک کلید اصلی باشد.
اگر ایندکس ثانویه نگهداری-نشده باشد با هر بار تغییر داده درون جدول 'Out of date' می شود و باید بازسازی شود.
بنابراین اگر برای جدول خود یک کلید اصلی تعریف کنید با ایندکس های ثانویه مشکلی نخواهید داشت.
مرد مباح
20-09-2007, 11:10
ممنون نسیم جان.
ولی اسن کارو توی خود دلفی هم میشه کرد که در چند پست قبل درباره این موضوع توضیحاتی دادم.
romixery
20-09-2007, 17:07
سلام
به هر حال از همه دوستان تشكر مي كنم.
دوباره ايندكسش كردم درست شد.
موفق باشين. باي.:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.