مشاهده نسخه کامل
: بازی جنگهای قبیله ایworld 11
S a f a 6 4
10-11-2007, 17:50
نه یه ماه وقت بدید یه ترایب پیدا کنیم .
آپادانا که خوبه چرا می خواهید مثل ورد 10 کنید.
خوب دلیل برای دیسبن کردن زیاده ,در ضمن در این مورد با همه افراد اصلی ترایب مشورت کردم و همشون از دیسبن کردن راضی هستن
هادی هم که رفته !!!
خوب یک هفته از امروز وقت دارید که یک ترایب جدید برای خودتون پیدا کنید !!!
بردیا جان پس قربونت ,خودت هم نامه رو بنویس و هم برای همه ارسالش کن
ممنون:10:
alex_3000
10-11-2007, 18:14
خوب دلیل برای دیسبن کردن زیاده ,در ضمن در این مورد با همه افراد اصلی ترایب مشورت کردم و همشون از دیسبن کردن راضی هستن
هادی هم که رفته !!!
خوب یک هفته از امروز وقت دارید که یک ترایب جدید برای خودتون پیدا کنید !!!
بردیا جان پس قربونت ,خودت هم نامه رو بنویس و هم برای همه ارسالش کن
ممنون:10:
من جز افراد اصلی بودم چرا کسی با من صحبت نکرده ؟
S a f a 6 4
10-11-2007, 19:10
من جز افراد اصلی بودم چرا کسی با من صحبت نکرده ؟
منظورم دوکها و بارون ها بود
به جای دیسبند کردن میتونید با یک تغییر نام خواهر یا برادر یک ترایب قوی منطقه بشید.
S a f a 6 4
10-11-2007, 19:29
به جای دیسبند کردن میتونید با یک تغییر نام خواهر یا برادر یک ترایب قوی منطقه بشید.
باشه دیسبن نمیکنیم
ولی مشکل اساسی اینجاست که خیلی پخش افتادیم
قراره بهزاد زوره خودش و بزنه که اگه بتونه این ترایب و سرپا نگه داره
متاسفانه من مجبورم آپا رو ترک کنم
چون نزدیک ترین فرد فعال به من بالای 40-50 ساعت فاصله داره:41:
alex_3000
11-11-2007, 09:38
باشه دیسبن نمیکنیم
ولی مشکل اساسی اینجاست که خیلی پخش افتادیم
قراره بهزاد زوره خودش و بزنه که اگه بتونه این ترایب و سرپا نگه داره
متاسفانه من مجبورم آپا رو ترک کنم
چون نزدیک ترین فرد فعال به من بالای 40-50 ساعت فاصله داره:41:
من می گم دیسبند نکنید هرکی می خواد از ترایب میره هر کی هم نخواست همون جا می مونه
چون اگه تریب رو بیندید مثل ورد 10 میشه
یادته من نبل شدم
hadi_gamer
11-11-2007, 10:34
من یه چیزی فهمیدم.اونم اینه که این بازی جوری نیست که چند نفر بیرون بازی با هم قرار بذارن بعد برن تو بازی و ترایب بزنن و ترایبشون هم موفق باشه.همه ترایبهای قوی و موفق رو اگه شما ببینید از توی بازی دارن عضو جمع میکنن و به همین دلیل همه اعضاشون نزدیک هم میفتن و به همین دلیل به راحتی همدیگه رو ساپورت میکنن یا با هم حمله میکنن.ولی اعضای ما رو اگه ببینید یکی تو کانتیننت 54 یکی تو 43 یکی تو 69 و...
به همین دلیلی هیچکی نمیتونه اعضا رو ساپورت کنه و همه ساپورتها با شکست روبرو میشه.به نظر من اگه میخواهید تو بازی به جایی برسید برید به قویترین ترایبی که اعضای زیادی نزدیکتون داره.
BehzadKiNG
11-11-2007, 11:04
من یه چیزی فهمیدم.اونم اینه که این بازی جوری نیست که چند نفر بیرون بازی با هم قرار بذارن بعد برن تو بازی و ترایب بزنن و ترایبشون هم موفق باشه.همه ترایبهای قوی و موفق رو اگه شما ببینید از توی بازی دارن عضو جمع میکنن و به همین دلیل همه اعضاشون نزدیک هم میفتن و به همین دلیل به راحتی همدیگه رو ساپورت میکنن یا با هم حمله میکنن.ولی اعضای ما رو اگه ببینید یکی تو کانتیننت 54 یکی تو 43 یکی تو 69 و...
به همین دلیلی هیچکی نمیتونه اعضا رو ساپورت کنه و همه ساپورتها با شکست روبرو میشه.به نظر من اگه میخواهید تو بازی به جایی برسید برید به قویترین ترایبی که اعضای زیادی نزدیکتون داره.
اتفاقا" من هم تو این فکر هستم !
+ بردیا جان یا انتقام جان می تونین یه متن خفن به انگلیسی بنویسی که ما بشیم sister tribe یه ترایب !
تصمیم دارم با رییس یه ترایب حرف بزنیم و بشیم یکی از خانواده ی آنها ! فقط اسم ترایب عوض می شود !
قبول که دارین ؟؟
Amin Asterix
11-11-2007, 11:46
خوب منم دهکده ام از دست رفت.تجربه بهم ثابت کرد تو این بازی به ایرانیا نمیشه اطمینان کرد.در کمال ناجوانمردی ترایبم وایسادن نوبل شدن منو دیدن.
بیاین همتون از این ترایب برین یکجا که بشه به اعضاش اعتماد کرد.تو آپا هم که انقدر از هم دورین که نمیتونین به هم کمک کنین.به چه دردتون می خوره؟
بالاخره نامه بنویسم که تا هفته بعد دیسبند میشه ترایب و اعضا برن دنبال ترایبای دیگه یا اینکه نامه آماده کنیم برای سیستر ترایب شدن؟
من میگم یه کار بهتر بکنیم.بیاید ورلد11 رو ول کنیم و بچسبیم به ورلد10.نظرتون چیه؟
alex_3000
11-11-2007, 17:47
بابا من می گم هرکی می خواد بره بره
ولی ترایب رو نبندید تا زمانی که هیچ کس دیگه تو ترایب نمونده باشه
BehzadKiNG
11-11-2007, 18:39
بابا من می گم هرکی می خواد بره بره
ولی ترایب رو نبندید تا زمانی که هیچ کس دیگه تو ترایب نمونده باشه
آره ترایب بسته نمی شود !
کسایی که می خواهند بروند به ترایب های قوی تر و نزدیک خودشون می توانند بروند هیچ مشکل و ناراحتی نیست .
بردیا جان تو هم اگه وقت کردی نامه ی sister tribe شدن را بنویس .
باشه.سعی میکنم بنویسم.آقا چند دقیقه پیش یکی از همترایبیای خودمون با بیشتر از 1000تا نیرو بهم حمله کرد.نمیدونم چرا.بهش میل زدم ببینم چرا این کارو کرده.اسکاتش هم زدم بکنه تا دیگه ازین غلطا نکنه. اسمشم اینه: agent bagent
BehzadKiNG
13-11-2007, 23:59
باشه.سعی میکنم بنویسم.آقا چند دقیقه پیش یکی از همترایبیای خودمون با بیشتر از 1000تا نیرو بهم حمله کرد.نمیدونم چرا.بهش میل زدم ببینم چرا این کارو کرده.اسکاتش هم زدم بکنه تا دیگه ازین غلطا نکنه. اسمشم اینه: agent bagent
سلام عزیز !
ممنون می شوم برای نامه !
این آقا دیس میس شدند ، می توانید نوبلشان کنید !
اگر بهت نزدیک است من می توان برایت پاکسازیش کنم !
نوبل که ندارم.نمیرزه هم که امتیاز پایین نوبل کنی.ریپورتش بیاد بهش حمله میکنم.تا بفهمه دنیا دست کیه.
BehzadKiNG
14-11-2007, 18:03
نوبل که ندارم.نمیرزه هم که امتیاز پایین نوبل کنی.ریپورتش بیاد بهش حمله میکنم.تا بفهمه دنیا دست کیه.
دیروز تو ترایب چند تا تاپیک غیر اخلاقی زد و توهین های بدجوری به بارون ترایب !
من هم هر چه زودتر همه رو حذف و دیس میسش کردم و 50 تا هم براش اسکات فرستادم ، حدود 50 نفر سرباز داشت !
منم اسکاتش کردم.وقتی ریپورتشو دیدم فقط 5تا سرباز داشت.نمیدونم چرا بهم گفت خیلی خوشحالم که نوبل منتو از دست دادی.به هر حال بهش حمله کردم.هر روز بهش حمله میکنم با اینکه 10ساعت باهاش فاصله دارم ولی فارمش میکنم با ال سی هام.
BehzadKiNG
16-11-2007, 22:28
آقایون من دیگه کار ورلد 11 رو تمام شده می دانم ! من بای بای !
هر کس به من نزدیکه و می تونه ده منو نوبل کنو بگه که براش آماده کنم !
بردیا الان تو همه کاره هستی !
ول کن بهزاد.من میگم دیسبند کنیم بره.منم به زودی توسط یکیکه 5تا روستا دوروبرم داره نوبل میشم.
BehzadKiNG
16-11-2007, 23:16
ول کن بهزاد.من میگم دیسبند کنیم بره.منم به زودی توسط یکیکه 5تا روستا دوروبرم داره نوبل میشم.
اوکی ! پس یه تاپیک در فروم می زنم و از همه می خواهم ترک کنند ترایب را !
BehzadKiNG
16-11-2007, 23:30
خب ورلد 11 تموم شد !
از همه خواستم بروند به ترایب یه ایرانی دیگه !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.