ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک سوال ساده

poloton7
14-09-2007, 22:11
دوستان یک سوال ساده وکوچک دارم شرمنده -چه جوری میشه از دوستان نقل قول کرد ویا یک ادرس لینک را در کادر ابی رنگ قرار داد-------شرمنده تا حالا این کار نکردم و بلد نیستم
یکی از دوستان مشهدی لینک عکسی را قرار داده اما من وقتی در امضا ادرس را میدم فقط لینک را نمایش می ده و عکس نمایش داده نمشه______

cityslicker
14-09-2007, 22:13
سلام دوست عزیز این که کاری نداره گوشه ی سمت چپ قسمت پایین رفیق بالاییت نوشته نقل قول با موس بزن روش بعد مطلبت با اون طرف مقابل روئ بنویس
همین

به همین سادگی
موفق باشی

Moh3en_DDD
14-09-2007, 22:13
شما باید عکستون را با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمایش بدید ! یعنی روی همین گزینه بزنید و آدرس عکس را وارد کنید

poloton7
14-09-2007, 23:10
یعنی صحبت دوستم را در قسمت نقل قول کاپی کنم در قسمت ارسال جوابم این بصورت اتوماتیک داخل کادر ابی میشه-یک لینک را چطور داخل کادر ابی قرار بدهم---شرمنده خوب نفهمیدم توضیح بدهید

Moh3en_DDD
15-09-2007, 01:15
یعنی صحبت دوستم را در قسمت نقل قول کاپی کنم

کنار اون پستی که می خوای نقل قولش کنی گزینه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنارش را بزن !

بعد پیام خودت را بنویس !!

راستی کادر آبی منظورتون چیه ؟

poloton7
15-09-2007, 22:29
QUOTE=Moh3en_DDD;1577590]کنار اون پستی که می خوای نقل قولش کنی گزینه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنارش را بزن !

بعد پیام خودت را بنویس !!

راستی کادر آبی منظورتون چیه ؟[/QUOTE]
منظورم کادری نقل داخلش قرار می گیره
راستی چطور عکس و نوشته را در جای دلخواهم در امضاام قرار بدهم
الان چرا من از شما نقل قول کردم اماداخل همون کادر ابی رنگ نقل قول قرار نگرفت

Carl
15-09-2007, 23:07
منظورم کادری نقل داخلش قرار می گیره
راستی چطور عکس و نوشته را در جای دلخواهم در امضاام قرار بدهم
الان چرا من از شما نقل قول کردم اماداخل همون کادر ابی رنگ نقل قول قرار نگرفت

پلوتون جان!
شما وقتی روی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک می‌کنی

تو صفحه ای که باز می‌شه و در داخل کادر و

زیر نقل قول جواب رو بنویس. به نقل قول کاری نداشته باش.
----------------------
در مورد مکان عکس هم اول آدرس عکس رو انتخاب کن

و بعد روی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای راست چین کردن،

روی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای وسط‌چین کردن

و روی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای چپ‌چین کردن کلیک کن.

poloton7
15-09-2007, 23:32
پلوتون جان!
شما وقتی روی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک می‌کنی

تو صفحه ای که باز می‌شه و در داخل کادر و

زیر نقل قول جواب رو بنویس. به نقل قول کاری نداشته باش.
----------------------
در مورد مکان عکس هم اول آدرس عکس رو انتخاب کن

و بعد روی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای راست چین کردن،

روی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای وسط‌چین کردن

و روی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای چپ‌چین کردن کلیک کن.

مرسی--------------

diana_1989
20-09-2007, 01:38
رو قسمت نقل قول باید کپی کنین

منم یه سوال داشتم
چطوری میشه تو یه پست چند نفر رو باهم نقل قول کرد !