مشاهده نسخه کامل
: بهترین گوشی برای گرفتن عکس
سلام
در حال حاضر بهترین گوشی موجود در بازار برای عکس گرفتن از نظر کیفیت چی هست؟
مارک؟
قیمت؟
nokia n95 قیمتشم باید حدود 700 یا بیشتر باشه
خب اونجوریکه معلومه همه میگن n95
شمافقط میخوای بدونی یا میخوای بخری ....اگه میخوای بخری بگو توان مالیت تا چه حدی هست؟
Ssarshar
14-09-2007, 11:23
1 - سونی کا 810 295000
2 - نوکیا ان 95 590000
3 - سامسونگ یو 600 275000
4 - نوکیا ان 73 340000
^حمید رضا^
14-09-2007, 11:55
n93i هم گزینه مناسبی بعد از n95 میباشد قیمت با گارانتی هم 630 تومان است
Highbury
14-09-2007, 12:13
اقایون این حرفی که میزنم با بررسی کامل میگم.
بهترین گوشی برای عکس گرفتن با توجه به قیمت مناسب کا 800 یا کا810 هستش که با هم هیچ فرقی ندارند اما توصیه میشه کا 810 بگیرید چون واقعا خوشکله .
تفاوت کا800 با ان 95 عکسهایی هستش که در روز یه کم ان 95 بهتره اما محسوس نیستش. چون ان 95 یک دوربین 5 میگی معمولی هستش ولی کا800 یک دوربین 3.2 حرفه ای . توی شب هم عکس کا800 بهتر خواهد بود .
بعدش هم ان 73 بعد از اون هم یو 600 سامسونگ.
مگه اینکه صبر کنی تا کا850 بیاد تا دو ماه دیگه . که قیمتش بالا خواهد بود
samin2007
14-09-2007, 12:14
خوب n95 از همه بهتره. اما بین k800 و n73 حرف ها زیاد شنیدم. نمی دونم درستهف اما می گن فیلمبرداریه n73 بهتر از k800 هست. اما تو عکس گرفتن برعکس.
SAEED_BARCELONA
14-09-2007, 12:31
اگه بودجه خفن داری n95 بهترین گزینست. اگه نه k800 حرف نداره. اگرم فیلمبرداری برات مهمه n93 یا n73
B L A S T E R
14-09-2007, 12:46
فکر میکنم عکسای شب N95 مثل N73 بد باشه
نه عکسای ن95 تو شب واقعآ عالیه
اصلآ قابل مقایسه با ن73 نیست
البته وقتی با فلاش بگیری به ک800 هم نمیرسه !! چه برسه به ک850
البته عکسای ن95 توی شب نویز کمی داره و اصلآ بنفش نمیشه
نه عکسای ن95 تو شب واقعآ عالیه
اصلآ قابل مقایسه با ن73 نیست
البته وقتی با فلاش بگیری به ک800 هم نمیرسه !! چه برسه به ک850
البته عکسای ن95 توی شب نویز کمی داره و اصلآ بنفش نمیشه
دوستان سلام
تایید میشه خدایی عکسای باحالی میگیره نوکیا می بایست برای رقابت بیشتر فلاشش رو زنون میکرد
owlx3000
14-09-2007, 20:18
بهترین گوشی واسه عکس گرفتن
sony
فعلا با این پول ها
فقط K800
Farshadd
14-09-2007, 21:02
به نظر من هم اگه برا عکاسی میخوای:فقط K800و K810 . فراموش نکنید این گوشی یه دوربین حرفه ای داره.
ولی اگه فیلم هم مهمه ان 95 بهتره.
منم میگم اول ن95 و بعدش ک800 یا 810
البته اگه وایستی ک850 میاد که رقیبش توی عکاسی ازش شکست خورده
alireza20202003
14-09-2007, 22:32
بهترین تو ایران فعلا همون n95 هستش اما من با R@R#M@N موافقم این k850 اگه بیاد میترکونه!
mahyarSAMSUNG
14-09-2007, 22:58
از من شنیدی سونی اریکسون نگیر اگه میخوای عکس بگیری . چون رنگها مخصوصا رنگ سبز کاملا غیر طبیعی .سونی اریکسون همین طوری توی روز هم نویز داره توی شب که دیگه باید قید عکاسی رو بزنی . اگه بازم حرفمو قبول نداریم بگید تا عکس بزارم . مقایسه بیشتر گوشیا رو با گوشی خودم دارم که عکساشو خودم گرفتم . هم کا 800 رو دارم هم کا 750 و دبلیو 700 و ...
B L A S T E R
14-09-2007, 23:14
شما هم هرجا میری از سونی بد مبگی
مشکلی داری باهاش؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mahyarSAMSUNG
14-09-2007, 23:29
من مشکل ندارم باهاش فقط میخوام طرف رو راهنمایی کنم . شما میتونی بری سونی اریکسون بخری . سونی اریکسون اسمش توی دوربین و صدا خوب در رفته ولی هیچی نیست . دوربین قفط سامسونگ صدا هم فقط نوکیا . ایران جماعت انگار نمیتونه سونی رو زمین بزاره با اینکه از جنسهای چینی بیزار . من هم علکی نمگم . همیشه فکر میکردم که سونی اریکسون کیفیت دوربین خوبی داره تا اینکه حدود 9 ماه پیش پسر عمم کا 750 تازه گرفته بود با خودم گفتم که بیام مقایسه کنم بیینم چطوری ( با اینکه همش مطمئن بودم سونی کیفیت خیلی بالاست) تا اینکه اون عکسهای پر از نویز و زرد رنگ و ... رو دیدم کاملا نظرم عوض شد . بعد کا 800 و دبلیو 700 و .. رو که دیدم گفتم سونی اریکسون دوربینش تابلو
Siemens!
15-09-2007, 01:37
من مشکل ندارم باهاش فقط میخوام طرف رو راهنمایی کنم . شما میتونی بری سونی اریکسون بخری . سونی اریکسون اسمش توی دوربین و صدا خوب در رفته ولی هیچی نیست . دوربین قفط سامسونگ صدا هم فقط نوکیا . ایران جماعت انگار نمیتونه سونی رو زمین بزاره با اینکه از جنسهای چینی بیزار . من هم علکی نمگم . همیشه فکر میکردم که سونی اریکسون کیفیت دوربین خوبی داره تا اینکه حدود 9 ماه پیش پسر عمم کا 750 تازه گرفته بود با خودم گفتم که بیام مقایسه کنم بیینم چطوری ( با اینکه همش مطمئن بودم سونی کیفیت خیلی بالاست) تا اینکه اون عکسهای پر از نویز و زرد رنگ و ... رو دیدم کاملا نظرم عوض شد . بعد کا 800 و دبلیو 700 و .. رو که دیدم گفتم سونی اریکسون دوربینش تابلو
نگی جایی بهت میخندن :27:
1 - سونی کا 810 295000
2 - نوکیا ان 95 590000
3 - سامسونگ یو 600 275000
4 - نوکیا ان 73 340000
جای 1 و 2 باید عوض بشه
خدایی دوربین ان95 چیز توپی از اب در اومده
Ssarshar
15-09-2007, 12:10
جای 1 و 2 باید عوض بشه
خدایی دوربین ان95 چیز توپی از اب در اومده
من نظر شخصیمو گفتم چون کا 810 دوربین پیشرفته تری نسبت به ان 95 داره + فلاش زنون
الان بهترین دوربین عکاسی که هنوز ایران نیومده به نظر من LG KU990 با 1/5 مگاپیکسل و لنز اشنایدر
واقعا عکسای زیبا و برجسته ای میگیره
mahyarSAMSUNG
15-09-2007, 21:16
نگی جایی بهت میخندن :27:
اتفاقا دارم از عمد میگم . شما فکر کردی من بین این همه سونی ارکسون گیر کردم دیگه تموم شد ؟؟؟ نه بابا !!!! من کم نمیارم . حالا طراحی پشتش شبیه گوشیه یه فلاش زنون هم روشه دیگه یعنی کیفیت عکس ؟؟؟؟ :41:
آقا بهراد هم که میگه کا 850 ان 95 رو شکست داده ؟؟؟ خوب طبیعی . نمیتونه بگه عکسهای کا 850 بده و یا طرف بلد نبوده خوب بگیره چون اون وقت همه بهش میگن داری بهانه میاری ؟؟ نمیدونم چطوری اون عکسها رو خوب دیده منظورم جی اس ام آرناست :10::10:
داداش اونموقع که جنگ سر ان 73 و ک800 بود هم سایت موبایل ریویوو گفت ک800 سرتر از ن73 هست
توی جی اس ام آرنا هم نتیجه این شده : 1. ک800 2. ن73 3 . دی 900
حالا واسه ک850 و ن95 جنگ شده (موبایل ریویوو که گفت ک850 بهتره )
حالا هم ن95 رو توی جی اس ام آرنا برنده کردند (وقتی فیلمبرداری رو به حساب نیاری میبینی که ک850 توی عکاسی برنده شده)
اینو که من نمیگم یه دنیا میگن
اینا همه خیر سرشون کارشناسند و عکاسند (خیر سرشون . با اینکه به نظر من خیلی بد رای داده بودند به ک850 ولی بازم حق به حقدار رسید)
به خدا دوربینای سامسونگم خوبن (همین پی 850 ....)
ولی نیستن توی ایران (همین جی 800 که 5 مگا هست)
بابا نوکیا با اون عکسای آبرنگیش (ولی منکر کیفیت بقیه اجزاش نیستم)
خداییش قبول کن سونی دوربین بهتری داره همچنین صدای بهتری
و داره رو هر کدوم روی یه سری جدا کار میکنه و متمرکز شده (نه مثل نوکیا که همه رو یهجا بزنه ولی با کیفیت متوسط)
میاد سری ک میده بیرون فقط روی دوربینش کار میکنه که حرفه ای باشه (البته بقیه چیزا رو در حد معمولی میذاره)
سری دبلیو واسه صدا
پ واسه برنامه و همچنین ال سی دی (سیمبین)
ولی نوکیا چی (یه گوشی مث ن73 میزنه همه چیز داره ولی نه در حد عالی بلکه در حد متوسط)
B L A S T E R
15-09-2007, 22:31
ایول پستات همیشه تایید میشه.
arash_zp
16-09-2007, 00:08
داداش اونموقع که جنگ سر ان 73 و ک800 بود هم سایت موبایل ریویوو گفت ک800 سرتر از ن73 هست
حالا هم ن95 رو توی جی اس ام آرنا برنده کردند (وقتی فیلمبرداری رو به حساب نیاری میبینی که ک850 توی عکاسی برنده شده)
اینا همه خیر سرشون کارشناسند و عکاسند (خیر سرشون . با اینکه به نظر من خیلی بد رای داده بودند به ک850 ولی بازم حق به حقدار رسید)
و داره رو هر کدوم روی یه سری جدا کار میکنه و متمرکز شده (نه مثل نوکیا که همه رو یهجا بزنه ولی با کیفیت متوسط)
میاد سری ک میده بیرون فقط روی دوربینش کار میکنه که حرفه ای باشه (البته بقیه چیزا رو در حد معمولی میذاره)
سری دبلیو واسه صدا
ولی نوکیا چی (یه گوشی مث ن73 میزنه همه چیز داره ولی نه در حد عالی بلکه در حد متوسط)
كاملا تائيد ميشه
R@r#m@n واقعا گل گفتی. بروبچ سامسونگی هم دیگه خیلی تعصب بیجا از خودشون در میکنند. تو یک سایت بین دو تا گوشی نوکیا و سونی اریکسون مقایسه گذاشته اینا میان تو تاپیک نوکیا از سونی طرفداری میکنن و در آخر هم میگن سامسونگ و در کلوپ سونی اریکسون هم برعکس.آخه اگه گوشیهای شما به درد میخورد هم که وارد مقایسه میشدند.
در ضمن دلیل نمیشه که همیشه اولین بهترین باشه.
reza20067
16-09-2007, 02:32
عکس تو روز ان 73
عکس تو شب کا800
به نظرم کا 800 جز همین گزینهیه بالا هیچ حرف دیگه ای برای گفتن نداره
اگه شب کاری کا 800 برات بهترین گزینست
اگه گوشییه شیک میخای n73 me
mahyarSAMSUNG
16-09-2007, 22:39
R@r#m@n واقعا گل گفتی. بروبچ سامسونگی هم دیگه خیلی تعصب بیجا از خودشون در میکنند. تو یک سایت بین دو تا گوشی نوکیا و سونی اریکسون مقایسه گذاشته اینا میان تو تاپیک نوکیا از سونی طرفداری میکنن و در آخر هم میگن سامسونگ و در کلوپ سونی اریکسون هم برعکس.آخه اگه گوشیهای شما به درد میخورد هم که وارد مقایسه میشدند.
در ضمن دلیل نمیشه که همیشه اولین بهترین باشه.
آخر همیشه سامسونگ ؟؟؟ . مطمئن باش توی مملکتی که مردم چشماشونو بستن و همش میگن سونی تعصب هم کمه برای ثابت کردن حرفهات . یه جوری باید وارد دعوا و از صحبتها شد :31:.
ما که کیفیت از سونی ندیدم . توی جی اس ام آرنا که ان 95 بهتر گرفته توی موبایل ریویو هم بهتر گرفته بود . چطور شما میگید کا 850 بهتره . چندتا عکس از سونی براتون بزارم که از سامسونگ بدتر ؟؟؟ آخه یکی باید بی کیفیت در بیاد دوتا یا سه تا ولی همش بی کیفیت !! آها تنظیم نبوده ؟؟؟ آخه چرا سونی با تنظیمات خوب عکس بگیره ؟؟ سامسونگ که اگه وایت بالنسش تنظیم نباشه توی روز نایت مودش روشن باشه بازم خوب میگیره . مخصوصا توی شب با دی 600 خیلی عالی میگیره . سامسونگ روی دی 600 سیستم iso گذاشته که سونی سال 2007 روی کا 800 البته مطمئن نیستم داشته باشه من فقط روی کا 850 دیدم iso رو !!!:10::18:
Ssarshar
16-09-2007, 23:29
آخر همیشه سامسونگ ؟؟؟ . مطمئن باش توی مملکتی که مردم چشماشونو بستن و همش میگن سونی تعصب هم کمه برای ثابت کردن حرفهات . یه جوری باید وارد دعوا و از صحبتها شد :31:.
ما که کیفیت از سونی ندیدم . توی جی اس ام آرنا که ان 95 بهتر گرفته توی موبایل ریویو هم بهتر گرفته بود . چطور شما میگید کا 850 بهتره . چندتا عکس از سونی براتون بزارم که از سامسونگ بدتر ؟؟؟ آخه یکی باید بی کیفیت در بیاد دوتا یا سه تا ولی همش بی کیفیت !! آها تنظیم نبوده ؟؟؟ آخه چرا سونی با تنظیمات خوب عکس بگیره ؟؟ سامسونگ که اگه وایت بالنسش تنظیم نباشه توی روز نایت مودش روشن باشه بازم خوب میگیره . مخصوصا توی شب با دی 600 خیلی عالی میگیره . سامسونگ روی دی 600 سیستم iso گذاشته که سونی سال 2007 روی کا 800 البته مطمئن نیستم داشته باشه من فقط روی کا 850 دیدم iso رو !!!:10::18:
چقدر تعصب ؟!!!!!!!
کشتی مارو با این دی 600 :21::21::21:
سری دبلیو واسه صدا
عکسای موبایل ریویو نشون میداد که اونجا هم ان95 بهتر گرفته بود
به نظر من اشتباه تایپی بوده نوشته کا 850 بهتر گرفته:5:
به نظر شما یه گوشی کامل باشه بده . مثل ان73؟؟؟؟؟؟؟
یه گوشی کامل سونی اریکسون به من معرفی کن
شاید به P1 بشه گفت کامل
SAEED_BARCELONA
17-09-2007, 10:19
به نظر من اشتباه تایپی بوده نوشته کا 850 بهتر گرفته:5:
شاید به P1 بشه گفت کامل
عزیز من کاربرای سونی اریکسون چون همه حرفه ای هستند با توجه به نیازشون میرن مدلی که مدنظرشون هست رو میگیرن.
N73 کجاش کامله؟ چون دوربینش 3.2 هستو صداشم خوبه میگید کامل. مگه کامل بودن گوشی به همین دوتاس.
k800 گزینه خیلی خوبی هست با قیمت 270 تومان (فکر میکنم)
ما که کیفیت از سونی ندیدم . توی جی اس ام آرنا که ان 95 بهتر گرفته توی موبایل ریویو هم بهتر گرفته بود . چطور شما میگید کا 850 بهتره . چندتا عکس از سونی براتون بزارم که از سامسونگ بدتر ؟؟؟ آخه یکی باید بی کیفیت در بیاد دوتا یا سه تا ولی همش بی کیفیت !! آها تنظیم نبوده ؟؟؟ آخه چرا سونی با تنظیمات خوب عکس بگیره ؟؟ سامسونگ که اگه وایت بالنسش تنظیم نباشه توی روز نایت مودش روشن باشه بازم خوب میگیره . مخصوصا توی شب با دی 600 خیلی عالی میگیره . سامسونگ روی دی 600 سیستم iso گذاشته که سونی سال 2007 روی کا 800 البته مطمئن نیستم داشته باشه من فقط روی کا 850 دیدم iso رو !!!
سلام داش مهیار
ببخشیدا
این نشون میده که تنظیمات د 600 بدرد باباش میخوره که توی روز نایت مودش هیچ تغییری ایجاد نمیکنه
وایت بالانس و .......
عکاسی که حرفه ای باشه با استفاده از تنظیمات عکس خوب میگیره
اون برای آماتورها بود که باید با حالت اتو عکس بگیرند
سونی هر چقدر هم بد باشه (توی اون دومگاپیکسلی هاش) حد اقل یه اتوفوکوس داره و از د600 بهتره (خیالت جم)
به نظر من اشتباه تایپی بوده نوشته کا 850 بهتر گرفته
شاید به P1 بشه گفت کامل
همه ی کارشناساش میگن ک850 بهتر گرفته و توی جی اس ام آرنا هم با به حساب آوردن فیلم برداری ن95 برنده شده که اگه حساب نکنیم میبینیم که م850 توی همون جی اس ام آرنا هم توی عکاسی از ن95 بهتره
در ضمن امتیاز دهی این ج یاس ام واقعآ مضخرف بود
تو رو خدا اون قسمت ماکروش رو ببینید ......
عزیز من کاربرای سونی اریکسون چون همه حرفه ای هستند با توجه به نیازشون میرن مدلی که مدنظرشون هست رو میگیرن.
N73 کجاش کامله؟ چون دوربینش 3.2 هستو صداشم خوبه میگید کامل. مگه کامل بودن گوشی به همین دوتاس.
تایید
کسی که حرفه ای باشه میره نسبت به نیازش گوشی میگیره
ن73 کامله ؟؟؟؟
ال سی دی که از ک800 بی کیفیت تر
دوربین .......
قیافه .......
موادی که قابش رو درست کردند ......
صدا توی هدفون .......
قیمت ........
فقط یه صدای اسپیکرش از ک800 بیشتره که اونم اگه ک800 یه ذره بزرگتر بود 100 % اسپیکر رو میشد توش جا داد
cdplayer
17-09-2007, 12:28
همانطور که میدانید تا الان بهترین گوشی موبایل برای عکس برداری :
گوشی بسیار زیبا و خوش دست K800 i سونی اریکسون هستش
این گوشی دارای تکنولوزی پیشرفته دیجیتال Cyber Shot هستش این یعنی اوج تکنولوزی سونی تریکسون که
بیکار نیست برای دلخوشی هوادران سونی اریکسون بیخودی روی گوشی بنویسه Cyber Shot
خلاصه توی این تاپیک نظر همه روی این گوشی هستش
در مورد ان73 هم باید گفت گوشی کاملیه ولی توی دوربین در عکسبرداری چه شب و چه روز از
گوشی بسیار زیبا و خوش دست K800 i سونی اریکسون بشدت کم میاره
اگر برای عکس گرفتن میخوای باید بری سراغ گوشی های سونی اریکسون...
امااگر برای فیلم برداری میخوای حتما باید بری سرغ گوشی های نوکیا چون واقعا گوشی های سونی اریکسون توی فیلم برداری به پای گوشی های نوکیا نمیرسه....
اتفاقآ فیلمبرداری گوشیهای سامسونگ خیلی از نوکیا بهتره
ولی خاب ن93 و ن95 رقیب ندارند توی فیلمبرداری
B L A S T E R
17-09-2007, 13:22
فقط یه صدای اسپیکرش از ک800 بیشتره که اونم اگه ک800 یه ذره بزرگتر بود 100 % اسپیکر رو میشد توش جا داد
البته من صدای k800 رو به n73 ترجیح میدم چون N73 اصلا کیفیت نداره
کاملا تایید میشه
cdplayer
17-09-2007, 13:53
سلام داش مهیار
ببخشیدا
این نشون میده که تنظیمات د 600 بدرد باباش میخوره که توی روز نایت مودش هیچ تغییری ایجاد نمیکنه
وایت بالانس و .......
عکاسی که حرفه ای باشه با استفاده از تنظیمات عکس خوب میگیره
اون برای آماتورها بود که باید با حالت اتو عکس بگیرند
سونی هر چقدر هم بد باشه (توی اون دومگاپیکسلی هاش) حد اقل یه اتوفوکوس داره و از د600 بهتره (خیالت جم)
همه ی کارشناساش میگن ک850 بهتر گرفته و توی جی اس ام آرنا هم با به حساب آوردن فیلم برداری ن95 برنده شده که اگه حساب نکنیم میبینیم که م850 توی همون جی اس ام آرنا هم توی عکاسی از ن95 بهتره
در ضمن امتیاز دهی این ج یاس ام واقعآ مضخرف بود
تو رو خدا اون قسمت ماکروش رو ببینید ......
تایید
ن73 کامله ؟؟؟؟
دوربین .......
قیافه .......
صدا توی هدفون .......
قیمت ........
پس همه باهم یک صدا:
زنده باد گوشی بسیار زیبا و خوش دست K800 i سونی اریکسون
Ssarshar
17-09-2007, 14:01
پس همه باهم یک صدا:
زنده باد گوشی بسیار زیبا و خوش دست K800 i سونی اریکسون
پس همه با هم به یک صدا :
بس کنید پسرای کارخونه ی نوکیا و سونی اریکسون
اتفاقآ فیلمبرداری گوشیهای سامسونگ خیلی از نوکیا بهتره
ولی خاب ن93 و ن95 رقیب ندارند توی فیلمبرداری
بله درسته ن93 و ن95 کیفیتشون خیلی عالیه...
ن95 به صورت VGA فیلم برداری میکنه با رزلوشن 480*640 و 30 فریم بر ثانیه که واقعا عالیه و رو دست نداره ....یعنی شبه DVD ...
mahyarSAMSUNG
17-09-2007, 22:04
امااگر برای فیلم برداری میخوای حتما باید بری سرغ گوشی های نوکیا چون واقعا گوشی های سونی اریکسون توی فیلم برداری به پای گوشی های نوکیا نمیرسه....
نه بیاد برسه !!!! موقعی که سامسونگ روی دی 600 روزلیشن 352 در 288 و 20 فریم گذاشت نوکیا کجا بود ؟؟؟ سونی اریکسون هم که تازه روی کا 850 روزلیشن 240 در 320 و 30 فریم رو گذاشته !!! مبارک
چی چی رو داد بزنیم کا 800 کا 800 ؟؟؟ کا 800 وقتی فیلم برداری نداره به چه درد میخوره . من الان اینقدر از یو 700 سامسونگ بدم میاد . این گوشی واثعا خوشگل و پر امکانات حتی جایزه بهترین گوشی رو هم در اروپا گرفت ولی رزولیشن فیلم برداریش مثل کا 800 !!!!
ali racer
17-09-2007, 22:57
نه بیاد برسه !!!! موقعی که سامسونگ روی دی 600 روزلیشن 352 در 288 و 20 فریم گذاشت نوکیا کجا بود ؟؟؟ سونی اریکسون هم که تازه روی کا 850 روزلیشن 240 در 320 و 30 فریم رو گذاشته !!! مبارک
چی چی رو داد بزنیم کا 800 کا 800 ؟؟؟ کا 800 وقتی فیلم برداری نداره به چه درد میخوره . من الان اینقدر از یو 700 سامسونگ بدم میاد . این گوشی واثعا خوشگل و پر امکانات حتی جایزه بهترین گوشی رو هم در اروپا گرفت ولی رزولیشن فیلم برداریش مثل کا 800 !!!!
من نمی دونم اینایی
که به سامسونگ می نازند
الان گوشی داره سامسونگ
که در حد و اندازه های
n95 عادی باشه؟
چه برسه به n95 8gb
حالا اصلا نوکیا رو میزاریم کنار
کدوم گوشی این شرکت به پای کیفیت پخش سری W
سونی اریکسون می رسه ؟؟؟
من نمی دونم اینایی
که به سامسونگ می نازند
الان گوشی داره سامسونگ
که در حد و اندازه های
n95 عادی باشه؟
چه برسه به n95 8gb
حالا اصلا نوکیا رو میزاریم کنار
کدوم گوشی این شرکت به پای کیفیت پخش سری W
سونی اریکسون می رسه ؟؟؟
دوست من
این رو که میگم خودم شخصا با گوشی های w810 - w610 - w850 - تست کردم.
نوکیا 5700 از لحاظ صدا برتری دارد به این گوشی های بالا ..
هم از نظر کیفیت هم بلندی...
دوست عزیز ایشون اول از محاسن نوگیا گفتند بعد گفتند حالا نوکیا به کنار و اسم این گوشیها رو اوردند. تورو خدا دیگه نوکیا رو هم قاطی این دعوا نکنید. در ضمن همهین گوشیهای سونی اریکسون اگه آگوستیکشونو(درایور صدا) رو تقویت کنی صداش 2-3 برایر میشه.
mahyarSAMSUNG
19-09-2007, 03:23
نوکیا صداش خیلی بهتر مخصوصا وقتی که صدای 3250 رو شنیدم مثل ضبط بود !!! چقدر بلند و با کیفیت . ! در ضمن سامسونگ گوشی آی 550 رو با سیستم عامل سیستم سیمبین . وای فای . دوربین 3.2 و اتوفوکاس . جی پی اس . و مشخصات دیگه ای که الان یادم نمیاد داره که کامل ترین گوشی سامسونگ یعنی بعد از ان 95 کامل ترین چون جی پی اس داره
Persian.Boy
19-09-2007, 06:01
کامل ترین گوشی سامسونگ یعنی بعد از ان 95 کامل ترین چون جی پی اس داره
GPS وقتی مورد استفاده قرار نگیره عملا چیز بدرد نخوریه و بغیر از اشغال کردن فضای گوشی چیز دیگه ای نداره.
Sony Ericsson P1i هم GPS داره تازه در تمام اروپا و آمریکای شمالی به فاصله حداقل 2 متری نقشه کوچه های روستاها
رو هم نشون میده چه برسه به شهر ها و اتوبانها.
من یه یکی از شرکت های جی پی اس که در سوئد واقع شده زنگ زدم و شخصا جویای نقشه ایران و مناطق خاورمیانه
شدم. اونها هم خیلی خوش رفتار و با اطلاعات کامل من رو قانع کردند که تا زمانی که اداره راهنمایی رو رانندگی ایران
نقشه درست و حسابی رو از راه های ایران تهیه نکرده و تا زمانی که اونها یک سری امکانات رو خریداری نکنند و در اختیار
ایرانیها قرار ندند هیچ کمپانی نمیتونه سیستم راه یاب یا همون جی پی اس رو برای ایران راه اندازی کنه.
اما خبر خوشحال کننده ای که به من دادند این بود که اونها برنامه ای مجانی از همین شرکت جی پی اس را به من
معرفی کردند که تا فاصله 1 کیلومتری رو بر روی ایران نشون میده.
جزئیات بیشتر رو همراه با توضیحات بیشتر بعدا در تایپک پی1 در انجمن سونی اریکسون قرار میدم.
farid ejay
19-09-2007, 10:10
تو 2m فقط
p990i
اصلا من تو دوربین p990 نویز تا حالا ندیدم حتی در شب نویزی در عکس وجود نداره :18:
mahyarSAMSUNG
19-09-2007, 22:59
GPS وقتی مورد استفاده قرار نگیره عملا چیز بدرد نخوریه و بغیر از اشغال کردن فضای گوشی چیز دیگه ای نداره.
Sony Ericsson P1i هم GPS داره تازه در تمام اروپا و آمریکای شمالی به فاصله حداقل 2 متری نقشه کوچه های روستاها
رو هم نشون میده چه برسه به شهر ها و اتوبانها.
من یه یکی از شرکت های جی پی اس که در سوئد واقع شده زنگ زدم و شخصا جویای نقشه ایران و مناطق خاورمیانه
شدم. اونها هم خیلی خوش رفتار و با اطلاعات کامل من رو قانع کردند که تا زمانی که اداره راهنمایی رو رانندگی ایران
نقشه درست و حسابی رو از راه های ایران تهیه نکرده و تا زمانی که اونها یک سری امکانات رو خریداری نکنند و در اختیار
ایرانیها قرار ندند هیچ کمپانی نمیتونه سیستم راه یاب یا همون جی پی اس رو برای ایران راه اندازی کنه.
اما خبر خوشحال کننده ای که به من دادند این بود که اونها برنامه ای مجانی از همین شرکت جی پی اس را به من
معرفی کردند که تا فاصله 1 کیلومتری رو بر روی ایران نشون میده.
جزئیات بیشتر رو همراه با توضیحات بیشتر بعدا در تایپک پی1 در انجمن سونی اریکسون قرار میدم.
من راستش زیاد توی کار جی پی اس نیستم ولی چطور میشه که جی پی اس ان 95 کار کنه ولی برای گوشیای دیگه نه !!!
شما هم یه نگاهی کنید ولی من توی مشخصات پی 1 جی پی اس ندیدم !!!
General Network UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Announced 2007, May
Status Available
Size Dimensions 106 x 55 x 17 mm
Weight 124 g
Display Type TFT touchscreen, 256K colors
Size 240 x 320 pixels, 2.6 inches
- QWERTY keyboard
- Handwriting recognition
Ringtones Type Polyphonic (72 channels), MP3, AAC
Customization Download, order now
Vibration Yes
Memory Phonebook Practically unlimited entries and fields, Photocall
Call records Practically unlimited
Card slot Memory Stick Micro (M2), 512 MB card included
- 160 MB shared memory
- 128 MB RAM, 256 MB ROM
Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
HSCSD Yes
EDGE No
3G Yes, 384 kbps
WLAN Wi-Fi 802.11b
Bluetooth Yes, v2.0 with A2DP
Infrared port Yes
USB Yes, v2.0
Features OS Symbian OS v9.1, UIQ 3.0
Messaging SMS, MMS, Email, Instant Messaging
Browser HTML (Opera), RSS reader
Games Pro Golf, Qudrapop + downloadable, order now
Colors Silver Black
Camera 3.15 MP, 2048x1536 pixels, autofocus, video, flash; secondary VGA videocall camera
- Java MIDP 2.0
- Video playback
- FM radio with RDS
- Media Player (MP3, AAC)
- Sync ML
- Office applications
- Business card scanning
- Organiser
- Photo album
- Voice memo
- Built-in handsfree
Battery Standard battery, Li-Ion 1120 mAh
Stand-by Up to 440 h
Talk time Up to 10 h
داداش یه نگاهی به این لینک بنداز :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
n95 توي جاهايي كه نور كافي باشه عالي عكس ميگيره.اما اگه نور محيط كم باشه زياد جالب نميگيره(حداقلش در حد يه 5 مگي نميگيره!)
موفق باشيد
SAEED_BARCELONA
23-09-2007, 20:21
کلا نوکیا تا زمانی که فلش Led میزاره روی گوشیاش توی عکاسی در محیطهای کم نور عقب میمونه.
Highbury
23-09-2007, 21:31
به نظرم یا کا800 بگیر یا کا810 و خیالت رو راحت کن
ان 95 خوبه ولی توی شب بازم به کا800 نمیرسه چون به قول دوستمون کا800 فلاش زنون داره باید حتما باهاش توی شب عکس بگیری تا بفهمی آدم وقتی توی موبایل نگاه بکنه احساس میکنه که عکسهایی که توی شب میگیره از روز قشنگتره:31:
کا800/810 بهترین انتخاب برای تو هستش
BIKHIAL_ALL_75
24-09-2007, 00:44
من که همون n95 رو بهت پیشنهاد میکنم
صد درصد N95 لنز خیلی سر تر از سری های k هستش.
mahyarSAMSUNG
24-09-2007, 06:16
نمیدونم اینجا بود یا توی یه تاپیک دیگه ولی بهراد گفته بود که کا 850 34 رای اورد و ان 95 31 رای ولی من توی سایت یه چیز دیگه ای دیدم . لطفا بیشتر دقت کنید نه فقط بهراد یه نفر دیگه هم بود که ادعاش میشد و هی منبع gsmaenaرو به رخ من میکشید .
Here we are at the end of this shootout. GSMArena was once again an arena for the battle of the titans. We hope that this article will help you decide between the most popular 5-megapixel choices on the market if you are going to buy your next phone based on its photographic abilities. In this heavy-weight championship series the Sony Ericsson K850 managed to collect a total of 31 points, while the Nokia N95 managed to beat it by a slight margin with a total of 34 points. Those numbers are indicative only and you should give more weight to the results of the tests that matter most to you. It was a close call, but this time we prefer the Nokia model. The main issue with previous Nokia cameras - the overprocessed look is gone with the N95 and the experience Nokia had with their photo mobiles so far seems enough to compete with the years of Sony know-how in the field. As a last note, let's not forget that Sony Ericsson K850 firmware is still in beta. If the photo quality changes significantly with the final version we will revise the article.
Total 5 megapixel shootout score: K850 vs N95 – 31:34
ناگفته نماند که کا 850 سرعت شاتر بالاتری داره :
Nokia N95 kept the ISO 200, just slowing the shutter to 1/17 sec. K850 used even slower shutter - 1/10 sec and increasing the ISO to 125.
ان 95 روی iso 200 سرعت شاتر 1.17 ثانیه رو داره و کا 850 روی iso 125 حدودا 1.10 ثانیه که میشه اون رو هم چشم پوشی کرد
نه داداش مهیار منم همینو گفتم
من گفتم اگه امتیاز دهی فیلمبرداری رو از امتیاز دهی کم کنیم میبینیم که ک850 میشه 30 و ن95 میشه 29
یعنی ک850 توی عکسبرداری از ن95 سرتره
در ضمن اینجا هم میگم امتیاز دهی بدرد باباشون میخوره
خیلی بد به ک850 رای دادن
توی ماکرو به ک850 از ن95 کمتر امتیاز دادن (در صورتی که عکس اون گله واسه ک850 گل بزرگتره یعنی نزدیکتر گرفته و این نتیجش اینه که ماکرو 850 بهتره)
به فیلمبرداری ن95 5 داده ولی به ک850 1 (کیفیت فیلمبرداری ن95 دقیقآ 2 برابر ک850 هست پس باید به ک850 نصف امتیاز ن95 رو میدادن)
توی عکاسی با فلش به ن95 داده 1 و به ک850 4 (در صورتی که فلش ک850 هم ال ای دیش از ن95 بهتره و هم اینکه یه فلش زنون هم داره که راحت 4 5 برابر ن95 قدرتشه پس باید به ک850 بیشتر از این امتیاز میدادن (مث فیلمبرداری به ک850 5 میدادن و به ن95 1) نقطه قوت ن95 فیلمشه و ک850 فلاشش)
ولی خاب با این امتیاز دهی مضخرفشون به ک850 بازم سونی قدرت خودشو نشون داد و بازم ثابت کرد که از نوکیا توی دوربین بهتره
Amin_0913
24-09-2007, 21:56
همون کا800 خیلی بهتره
اگه کا 850 هم بیاد که اون بهتره
Saman-tci
24-09-2007, 22:06
دوست من N95 رو با k800 مقایسه میکنی ...؟
B L A S T E R
24-09-2007, 23:28
ولی واقعا تو حالت ماکرو K850 خیلی سرتره.
ولی واقعا تو حالت ماکرو K850 خیلی سرتره.
یه حرفهایی میزنید آدم....
آخه شما تا حالا ک850 دیدی از نزدیک....کجا بوده اصلا....دیگه باهاش عکس هم گرفتی ؟؟؟؟:18::18:
من خودم حال ماکرو ن95 رو دیدم خیلی عالی بود...خیلی...
اما ک850 رو نمیدونم........
mahyarSAMSUNG
25-09-2007, 05:45
نه داداش مهیار منم همینو گفتم
من گفتم اگه امتیاز دهی فیلمبرداری رو از امتیاز دهی کم کنیم میبینیم که ک850 میشه 30 و ن95 میشه 29
یعنی ک850 توی عکسبرداری از ن95 سرتره
در ضمن اینجا هم میگم امتیاز دهی بدرد باباشون میخوره
خیلی بد به ک850 رای دادن
توی ماکرو به ک850 از ن95 کمتر امتیاز دادن (در صورتی که عکس اون گله واسه ک850 گل بزرگتره یعنی نزدیکتر گرفته و این نتیجش اینه که ماکرو 850 بهتره)
به فیلمبرداری ن95 5 داده ولی به ک850 1 (کیفیت فیلمبرداری ن95 دقیقآ 2 برابر ک850 هست پس باید به ک850 نصف امتیاز ن95 رو میدادن)
توی عکاسی با فلش به ن95 داده 1 و به ک850 4 (در صورتی که فلش ک850 هم ال ای دیش از ن95 بهتره و هم اینکه یه فلش زنون هم داره که راحت 4 5 برابر ن95 قدرتشه پس باید به ک850 بیشتر از این امتیاز میدادن (مث فیلمبرداری به ک850 5 میدادن و به ن95 1) نقطه قوت ن95 فیلمشه و ک850 فلاشش)
ولی خاب با این امتیاز دهی مضخرفشون به ک850 بازم سونی قدرت خودشو نشون داد و بازم ثابت کرد که از نوکیا توی دوربین بهتره
ان 95 شفاف تر میگیره ولی یه ضعفی داره که توی مقایسه جی 600 سامسونگ و ان 95 دیدم . ان 95 خیلی پر رنگ عکس میگیره . مخصوصا رنگ قرمز که واقعا تو چشم میزنه .
SAEED_BARCELONA
25-09-2007, 11:18
آخه شما تا حالا ک850 دیدی از نزدیک....کجا بوده اصلا....دیگه باهاش عکس هم گرفتی ؟؟؟؟:18::18:
با توجه به مقایسه ای که gsmarena کرده بین n95 و k850 میگه. والا خودش که این گوشیو نداره جیگر.
Highbury
25-09-2007, 12:37
تاپیک آلبوم عکس بین کا800 و ان 73 رو بالا آوردم کسانی که بین این دو انتخاب مشکل دارن میتونن به اون تاپیک برن
B L A S T E R
25-09-2007, 13:20
چرا اینطوری حرف میزنی دوست عزیز؟؟
یه جوری میگی از نزدیک دیدی انگار اولین k850 دست خودت بوده.:19:
سعید هم گفت که من از عکسای gsmarena دیدم و قضاوت کردم اصلا ماکرو سونی از نوکی سرتره.
ان 95 شفاف تر میگیره ولی یه ضعفی داره که توی مقایسه جی 600 سامسونگ و ان 95 دیدم . ان 95 خیلی پر رنگ عکس میگیره . مخصوصا رنگ قرمز که واقعا تو چشم میزنه .
تازه متوجه این ضعف ضایع شدی
؟؟؟
M.etallic.A
25-09-2007, 14:04
سامسونگ روی دی 600 سیستم iso گذاشته که سونی سال 2007 روی کا 800 البته مطمئن نیستم داشته باشه من فقط روی کا 850 دیدم iso رو !!!:10::18:
K800 نداره... ISO رو میگم. واقعا چه دوربین حرفه ای داره K800 ... :46:
M.etallic.A
25-09-2007, 14:40
در مورد ان73 هم باید گفت گوشی کاملیه ولی توی دوربین در عکسبرداری چه شب و چه روز از
گوشی بسیار زیبا و خوش دست K800 i سونی اریکسون بشدت کم میاره
بروبچ ادعای K800 لطفا یه عکس از K800 بزارید که کیفیت این عکسها رو داشته باشه... تا من بفهمم این دوستمون که میگه N73 به شدت کم میاره راست میگه یا نه ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
M.etallic.A
25-09-2007, 14:42
تا شما به چی بگی کیفیت ..!!
بروبچ ادعای K800 لطفا یه عکس از K800 بزارید که کیفیت این عکسها رو داشته باشه... تا من بفهمم این دوستمون که میگه N73 به شدت کم میاره راست میگه یا نه ...
سلام دوست عزیز
خداییش این عکسات کیفیت دارن ؟؟؟؟ (تا شما به چی بگی کیفیت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
برو توی همون آلبوم عکس ک800 و ن73 کیفیت عکس رو توی هر دو گوشی و ک800 بیشتر ببین
ادعای ن73 !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
M.etallic.A
25-09-2007, 15:13
تایید
ن73 کامله ؟؟؟؟
دوربین .......
قیافه .......
صدا توی هدفون .......
قیمت ........
ال سی دی n73 معرکه س. k800 رو قورت میده عزیزم. هر چی باشه نوکیاست. نوکیا الان دیگه همه گوشی هاش 16 میلیون رنگ هستن اما سونی اریکسون هنوز یه گوشی 16 میلیون رنگ نتونسته تولید کنه...
دوربین n73 هم تو روز بهتر از k800 و تو شب قبول دارم نویز داره...
قیافه سلیقه ای...
در مورد موادش حرف نزن که خندم میگیره. پشت n73 رو دیدی ؟ اون پلاستیک ضد خش رو روی کدوم گوشی سونی اریکسون میشه دید ؟ با ناخن روش خط بنداز بعد روش دست بکش خش ناپدید میشه. حرفهای خنده دار نزنید دیگه.
ال سی دی n73 معرکه س. k800 رو قورت میده عزیزم. هر چی باشه نوکیاست. نوکیا الان دیگه همه گوشی هاش 16 میلیون رنگ هستن اما سونی اریکسون هنوز یه گوشی 16 میلیون رنگ نتونسته تولید کنه...
دوربین n73 هم تو روز بهتر از k800 و تو شب قبول دارم نویز داره...
قیافه سلیقه ای...
در مورد موادش حرف نزن که خندم میگیره. پشت n73 رو دیدی ؟ اون پلاستیک ضد خش رو روی کدوم گوشی سونی اریکسون میشه دید ؟ با ناخن روش خط بنداز بعد روش دست بکش خش ناپدید میشه. حرفهای خنده دار نزنید دیگه.
منم قبول دارم که ال سی دی ن73 خوبه ولی چون اندازش بزرگه کیفیتش از ک800 کمتره
دوربین که خداییش ک800 بهتره )اینم من نمیگم . همه ی دنیا میگن)
موادش رو هم حالا ولش ولی خدایی جوی استیک بدی داره (البته توی سایت های تخصصی زیاد دربارش بحث شده)
!!!
morteza_k
25-09-2007, 16:11
سلام
من n95 دارم بگم بهترین دوربین در بین گوشی ها رو برای عکس برداری داره.
SAEED_BARCELONA
25-09-2007, 16:55
دقیقا پشت k800 هم همین طوره. با ناخن که خط بکشی روش بعد دست بکشی میره.:46:
M.etallic.A
25-09-2007, 17:12
منم قبول دارم که ال سی دی ن73 خوبه ولی چون اندازش بزرگه کیفیتش از ک800 کمتره
دوربین که خداییش ک800 بهتره )اینم من نمیگم . همه ی دنیا میگن)
موادش رو هم حالا ولش ولی خدایی جوی استیک بدی داره (البته توی سایت های تخصصی زیاد دربارش بحث شده)
!!!
اوه اون کیفیت بیشتر اینقدر ناچیزه که اصلا قابل تشخیص نیست. ال سی دی n95 هم 240 در 320 و اندازه ش از k800 و n73 بزرگتره اما کیفیتش رو برو ببین یا p990 که اونم 240 در 320 و خیلی هم از n73 و k800 بزرگتره اما کیفیتش از هر دوتای اینا بالاتره...
M.etallic.A
25-09-2007, 17:45
سلام دوست عزیز
خداییش این عکسات کیفیت دارن ؟؟؟؟ (تا شما به چی بگی کیفیت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
برو توی همون آلبوم عکس ک800 و ن73 کیفیت عکس رو توی هر دو گوشی و ک800 بیشتر ببین
ادعای ن73 !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما منظورت از کیفیت اینا هستن ؟
Highbury
25-09-2007, 20:27
[quote=M.etallic.A;1629661]بروبچ ادعای K800 لطفا یه عکس از K800 بزارید که کیفیت این عکسها رو داشته باشه... تا من بفهمم این دوستمون که میگه N73 به شدت کم میاره راست میگه یا نه ...
/quote]
آخ جون بازم دعوای کا800 و ان73 ببین دوست عزیز سر این موضوع بحث زیاد شده شما برو توی روز برو توی اتاق عکس هم با کا800 بگیر و هم با ان73 بگیر می بینی که تفاوت چندانی نداره توی بعضی موارد ان73 بهتر ولی توی بعضی موارد کا800 تازه اونم همه روش توافق نظر ندارن و هرکسی با جزئیات یه چیزی میگه اونم اگه عکسا رو ظاهر ویا روی کامپیوتر بندازی تفاوت آنچنانی نداره خب تا اینجا تقریبا برابرند.
ولی یه عکس توی شب با ان73 بگیر و یه عکس هم با کا800 نمونه اش رو هم من توی تاپیک البوم گذاشتم که با تنظیمات نامناسب بوده میتونی نگاه بکنی دیگه اصلا احتیاج نیست که به جزئیات نگاه کنی یا عکس رو توی کامپیوتر بندازی قشنگ همون لحظه ادم ... باشه میفهمه که کا800 چقدر عکسای توپی میگیره.
در ضمن سرعت عکس گرفتن با کا800 خیلی بیشتره.
M.etallic.A
25-09-2007, 21:30
دوست عزیز خودم میدونم زیاد بحث شده یه طرف بحث هم همیشه من بودم معمولا... ببین من فقط خواستم جواب اونی رو بدم که گفته بود عکسبرداری K800 به شدت از N73 بهتره. آخه طوری گفت به شدت که من فکر کردم داره در مورد یه دوربین Vga حرف میزنه... بهتره دقت کنیم در پست زدن نه اینکه هر چی به فکرمون رسید زود تایپش کنیم و بعد ارسال رو بزنیم هر چی باداباد...
Highbury
25-09-2007, 23:44
دوست عزیز خودم میدونم زیاد بحث شده یه طرف بحث هم همیشه من بودم معمولا... ببین من فقط خواستم جواب اونی رو بدم که گفته بود عکسبرداری K800 به شدت از N73 بهتره. آخه طوری گفت به شدت که من فکر کردم داره در مورد یه دوربین Vga حرف میزنه... بهتره دقت کنیم در پست زدن نه اینکه هر چی به فکرمون رسید زود تایپش کنیم و بعد ارسال رو بزنیم هر چی باداباد...
درسته دوربین کا800 خیلی از ان 73 بهتر نیست من پست قبلی ام رو با تجربه ای که داشتم گفتم و توی اونجا گفتم که با چه اختلافی کم کا800 بهتره ولی توی شب کا800 واقعا فرق داره اونم به لطف فلاش زنون.
mahyarSAMSUNG
28-09-2007, 06:17
فقط دی 600 . کیفیت دوربین کا 800 رو میخوره :d
zoom
this is my pet
fruts
بچه ها هر چند ميدونم اين تاپيك آخر عاقبتش قفل و از اينجور صحبتهاست اما بياين كنار هم مثل چندتا مرد حرفهامون رو بزنيم.!ببخشيد رفتم بالا منبر اما بدونيد تا زماني كه هوي بگيد هاي ميشنويد پس بهتر بجاي اينكه توي مقايسه تون فيلمبرداري اون گوشي رو به رخ فلاش اون يكي بكشيد و محافظ لنز اين گوشي رو با صداي اون گوشي بسنجيد مطمئن باشيد نتيجه اي نخواهيد گرفت! ما ميتونيم خيلي راحت منطقي حرفامون رو بزنيم بدون اينكه اين وسط به كسي توهين بشه!.(طرف صحبتم نه نوكيايي ها بود نه سوني ها و نه سامسونگ ها و....)
mahyarSAMSUNG
29-09-2007, 06:05
به نظر من بیاد با عکس به هم ثایت کنیم که کدوم برای عکاسی بهتر !!!
Ship Storm
29-09-2007, 08:46
N95 رو تعریفش رو زیاد میکنن ولی فکر نکنم از K850 بهتر باشه دوربینش!
SAEED_BARCELONA
29-09-2007, 11:02
N95 که انگار یکی تو گوشیه نشسته با آبرنگ نقاشی میکشه میده بیرون.
mahyarSAMSUNG
29-09-2007, 17:08
کا 850 که خیلی بیرنگ میگیره انگار ان 95 حق کا 850 رو خورده !!! ولی خوب الان بهترین گوشی برای عکسای توی دنیا جی 600 . البته اگه اف 700 بهتر نباشه !
B L A S T E R
29-09-2007, 18:45
درسته N95 خیلی پررنگ و 850 خیلی کمرنگ
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.