مشاهده نسخه کامل
: ارسال sms سرخود !!!
سلام دوستان
من چند روزه که گوشیم بدون اینکه من بخوام به شماره های مختلف سرخود اس ام اس می فرسته:18:
ضمناً مدل گوشیم 6630 هستش، به نظر شما مشکل از کجاست و چجوری میشه برطرفش کرد؟:41:
دقیق نمیدونم ولی این جور کارها رو فقط میشه گردن ویروس انداخت
از کجا باید مطمئن بشم که ویروسه؟ اگه ویروسی شده باشه چطوری باید پاکش کنم؟
roteal2007
15-09-2007, 11:15
از کجا باید مطمئن بشم که ویروسه؟ اگه ویروسی شده باشه چطوری باید پاکش کنم؟
خب برو با یه آنتی ویروس اسکن کن ببین چیزی پیدا میکنه اگه پیدا نکرد باید مسترریست کنی عزیز دل:5::5::5:
گوشیت سر خود اس ام اس میفرسته چه جوریه؟
اس ام اس خالی میفرسته؟
از توی drafts &outbox انتخاب میکنه میفرسته
خودش یه متن میفرسته؟
به همه شماره هایی که داری میفرسته به بعضی ها میفرسته؟
حتما چک کن به بین ویروسی نشده باشه
خب برو با یه آنتی ویروس اسکن کن ببین چیزی پیدا میکنه اگه پیدا نکرد باید مسترریست کنی عزیز دل:5::5::5:
به کامپیوتر وصل نمیشه، یعنی نرم افزارش را که نصب می کنی گوشی را نمی شناسه... راه دیگه ای برای تست ویروسش وجود داره؟
گوشیت سر خود اس ام اس میفرسته چه جوریه؟
اس ام اس خالی میفرسته؟
از توی drafts &outbox انتخاب میکنه میفرسته
خودش یه متن میفرسته؟
به همه شماره هایی که داری میفرسته به بعضی ها میفرسته؟
حتما چک کن به بین ویروسی نشده باشه
گاهی اس ام اس خالی می فرسته، گاهی چرت و پرت... بعضیاش میره تو outbox(اونایی که به شماره غیرموبایل مثل شماره خونه فرستاده میشه) و بصورت رندم به بعضی از شماره ها میفرسته... میگن یه کدی هست با اون درست میشه... چطوری مستر ریستش کنم؟
amnhck123
17-09-2007, 09:47
گوشی من هم همین مشکلرو داشت به انضمام اینکه دائم از طریق بلوتوث برای گوشی های دیگه فایل های چرت و پرت ویروس دار می فرستاد که با مستر ریست درست شد
hamid_1367
17-09-2007, 10:08
گاهی اس ام اس خالی می فرسته، گاهی چرت و پرت... بعضیاش میره تو outbox(اونایی که به شماره غیرموبایل مثل شماره خونه فرستاده میشه) و بصورت رندم به بعضی از شماره ها میفرسته... میگن یه کدی هست با اون درست میشه... چطوری مستر ریستش کنم؟
گوشیت رو خاموش کن و بعد سه دکمه ی "ستاره" و " 3 " و " دکمه ی سبز " رو بگیر و بعد همینطور که اینارو نگه داشتی گوشیتو روشن کن....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.