مشاهده نسخه کامل
: کد فعال سازی بازی ورق solsuite2005 ورژن 5.9
redhatxman
17-09-2005, 05:47
یکی لطف کنه کد فعال سازی(اکتیویت) این بازی رو به من بده. 30 روز بیشتر آزمایشی کار نمی کنه. کسی بلده چه جوری بازی می کنن؟ یا آموزش داخل بازی اش کجاست؟ این ورژنش رو از این جا گرفتم: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای کسانی که این بازی رو نمی شناسن باید بگم 430 بازی ورق(پاسور) داره. حالا یکی کدش رو بنویسه بقیه هم استفاده کنن.
Mehdi_Best
17-09-2005, 22:09
SolSuite 2005 v5.9
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Rar pass: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
redhatxman
18-09-2005, 06:42
آقا شرمنده ؛ اين لينک ها که گذاشتي چيه؟ لطفا کد اکتيو سازي رو بده. لينک اول رو ديدم فري هاسته و هيچ کدي توش نيست.
Mehdi_Best
18-09-2005, 09:18
سلام دوست خوبم
من فقط يك لينك دادم. دومي كه لينك نيست و فقط پسورد فايل rar لينك اولي است.
شما وارد لينك اول كه بشويد در پايين صفحه روي دكمه free كليك كنيد و در صفحه جديدي كه باز مي شود باز هم به پايين صفحه برويد تا لينك دانلود را مشاهده كنيد. با كليك روي لينك دانلود، كرك را دانلود كرده و از آن استفاده كنيد.
اگه باز هم مشكلي بود بفرماييد كه بيشتر راهنمايي كنم.
redhatxman
19-09-2005, 06:33
سلام رفيق. نشدو ارور ميده. لينک مستقيم نداره؟
Mehdi_Best
19-09-2005, 07:46
سلام دوست عزيز
من اينجا برات آپلود كردم. اين لينك مستقيم هست و براي دانلودش مشكلي نخواهي داشت:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
redhatxman
20-09-2005, 06:26
خيلي ممنون دوست من. حالا شما بلدي بازي رو؟ قبلا خونده بودم بازي خودش آموزش هم داره.
redhatxman
20-09-2005, 08:07
آقا دوباره سلام. من پچ را انجام دادم ولي متاسفانه محدوديت نرم افزار رفع نشد. شما خودت تست کرده بودي؟
آقا دوباره سلام. من پچ را انجام دادم ولي متاسفانه محدوديت نرم افزار رفع نشد. شما خودت تست کرده بودي؟
سلام
معمولا 99.5 % كرك هاي آقا مهدي عمل مي كنه
حالا اين رو هم تست كن ببين ميشه :
- DownLoad This One ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشيد :happy: :happy:
Mehdi_Best
20-09-2005, 11:35
دوست عزيز سلام
من تا نسخه 5.8 كه هميشه از كركهايي كه داشتم استفاده مي كردم و مشكلي نداشت. اين نسخه رو تست نكردم. اما تست مي كنم و اگه جواب نداد يك كرك ديگه برات پيدا مي كنم.
redhatxman
22-09-2005, 06:16
مرسي. منتظرم.
Mehdi_Best
22-09-2005, 10:10
سلام دوست خوبم
من همين الان دانلود و تست كردم.
با همين پچ كرك با موفقيت انجام شد
اما يه نكته رو شما بايد درست انجام بدي. ابتدا در حالي كه برنامه بسته است (يعني در حال اجرا نيست) كرك رو اجرا كن.
بعد برنامه را اجرا كن.
در اون صفحه اي كه بايد شماره سريال رو وارد كني يك شماره سريال به دلخواه خودت وارد كن.
بعد اسم خودت رو هم بنويس و برنامه رجيستر مي شه.
اگه مشكلي بود بگو كه باز هم توضيح بدم.
redhatxman
23-09-2005, 09:52
سلام. آقا من دیروز یه کد الکی نوشتم و تصادفا بازی بدون محدودیت فعال شد!! برایم عجیب بود. ولی به هر حال این اتفاق افتاد. فقط چون الکی نوشتم؛ یادداشتش نکردم برای دفعه بعد! حالا مشکلم اینه که هر چقدر می گردم راهنمای هر بازی رو پیدا نمی کنم. لطفا رفقایی که می دونن به منم بگن. سوال دیگه این که دکمه auto تو بازی به چه درد می خوره و چه جوری ازش استفاده می کنن؟ مرسی از راهنمایی تون.
Mehdi_Best
23-09-2005, 22:45
دوست خوبم سلام. خسته نباشي!!!! زحمت كشيدي! (شوخي مي كنم ناراحت نشي ها)!
دوست عزيزم مي دوني چرا با اون كد الكي رجيستر شد؟ چون خودت در پست قبلي گفته بودي كه از كركي كه من دادم استفاده كردي.
خب كار اين كرك همينه ديگه. اگه در پست قبلي من دقت كني نوشتم كه وقتي كرك رو استفاده كني بعد با هر كد و اسمي رجيستر مي شه. اگه باور نداري يه بار ديگه از اول اين بازي رو نصب كن و قبل از كرك با 100 تا كد امتحان كن مي بيني كه رجيستر نمي شه. اما بعد كرك رو استفاده كن بعد مي بيني كه با هر كدي مي شه رجيسترش كرد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.