مشاهده نسخه کامل
: كذاشتن اهنك روي weblog
alimetal
13-09-2007, 18:06
سلام
كسي مي تونه به من بكه جصوري ميشود اهنك رو روي weblog كذاشت كه در background اجرا بشه
من يك فايل رو upload كردم ومسير را توي weblog دادم اما كار نمي كند
DaRiOuShJh
13-09-2007, 19:50
از این کد استفاده کن:
<head>
<bgsound src="yourmusic.wav" loop="-1">
alimetal
13-09-2007, 20:11
سلام
اين كد را مي زنم و مسیر upload فايل music كه روي internet كذاشتم را مي دهم اما كار نمي كند
alimetal
13-09-2007, 20:33
سلام
من اين صوري وارد مي كنم
"bgsound src="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" loop="-1">
شما هم يك امتحاني بكنيد
DaRiOuShJh
13-09-2007, 23:47
دستور که درسته فقط ممکنه از دو جا اشکال داشته باشه:
1. /~li7xt2/ در آدرس که مربوط به هاست میشه
2. ممکنه مشکل با پسونده فایل یعنی wma باشهکه ساپورت نکنه
البته من پیشنهاد میکنم توسطه دستورات و ... هایه مختلف در این کار، داخله پلیر و داخله صفحه این کارو کنید که هم برایه یوزر مشکل پیش نیاد و هم حقه انتخاب داشته باشه و ...
معمولا اینطوری فایل هایه کم حجمه wav و mid رو داخله صفحات قرار میدن که در هر صورت من به هیچ وجه توصیه نمیکنم
حالا با خودتونه...
amir abbas
14-09-2007, 10:28
ببین این مقاله کمکی بهت میکنه ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
alimetal
14-09-2007, 16:33
سلام
مرسي ار جوابهاي خوبتون
reza.majazi
14-09-2007, 16:40
اینو امتحان کن همراه با اهنگه که می تونی ادرس اهنگ خودتو به جای این ادرس وارد کنی .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
احتمال زیاد مشکل شما همیجور که دوستان هم گفتن از ادرس اهنگه . حتما می دونید که بباید لینک اهنگ مستقیم باشه .
موفق باشی.
Eshghe_door
16-09-2007, 11:14
سلام ببین عزیز
از این استفاده کن
<DIV align=center>
<embed
<P align=center>
<OBJECT
style="BORDER-RIGHT: 3px solid; BORDER-TOP: 3px solid; BORDER-LEFT: 3px solid;
BORDER-BOTTOM: 3px solid"
height=10 width=50 classid=clsid:6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6><PARAM NAME="URL" VALUE="آدرس آپلود آهنگ"><PARAM NAME="rate" VALUE="1"><PARAM NAME="balance" VALUE="0"><PARAM NAME="currentPosition" VALUE="0"><PARAM NAME="defaultFrame" VALUE=""><PARAM NAME="playCount" VALUE="5"><PARAM NAME="autoStart" VALUE="-1"><PARAM NAME="currentMarker" VALUE="0"><PARAM NAME="invokeURLs" VALUE="-1"><PARAM NAME="baseURL" VALUE=""><PARAM NAME="volume" VALUE="100"><PARAM NAME="mute" VALUE="0"><PARAM NAME="uiMode" VALUE="full"><PARAM NAME="stretchToFit" VALUE="0"><PARAM NAME="windowlessVideo" VALUE="0"><PARAM NAME="enabled" VALUE="-1"><PARAM NAME="enableContextMenu" VALUE="-1"><PARAM NAME="fullScreen" VALUE="0"><PARAM NAME="SAMIStyle" VALUE=""><PARAM NAME="SAMILang" VALUE=""><PARAM NAME="SAMIFilename" VALUE=""><PARAM NAME="captioningID" VALUE="">
navid_hosseini_69
16-09-2007, 16:51
مشکل شما در فرمت WMA می باشد... این فرمت یکمی برای bgsound سنگین است.... وامکان دارد چند دقیق لود آن طول بکشد....اما فرمت MID فوق فوقش 10KB می شه که اونم سه سوته لود میشه....
در ضمن BGSOUND در Fire Fox ساپورت نمی شه!!!!!!!!!!!!
و یک نکته دیگر وقت پخش آهنگ نباید یک دستور جاوا اسکریپ را فراخوانی کنی!!!!!!! امتحان کن.... آهنگ لود نمی شه یا قطع می شه..:18: مثلا رو بخش نظر بدهید کلیک کن....
موفق باشید...:40:
alimetal
16-09-2007, 20:12
سلام
كسي ميتونه مشكل من رو حل كنه
من يك web template مجاني دانلود كردم از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما وقتی توی frantpage بازش كنم نمي كذارد كه هيج صفحه به ان اضافه ويا كم كنم ويا توي هيج كدام از اينكهاي ان بروم
amir abbas
16-09-2007, 23:00
دوست عزیز برای هر سوال یه تاپیک مجزا بزنید
این سوال الان به اون سوال قبلی که در مورد موزیک بود مربوط نمیشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.