PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گوشی که کانال‌های تلویزیون رو نمایش میده

rahnemoun
13-09-2007, 15:31
کسی در مورد گوشی Nec که باهاش میشه براحتی کانال‌های ایران رو گرفت، اطلاعاتی داره؟

rainysky50
13-09-2007, 16:01
خدایا توبه!!!!!!!!!!!!!1هزاران بار در مورد ت خ م ی بودن این گوشیها بحث شده فرزندم!!

hamidrezaaa
13-09-2007, 16:09
واقعا دیگه نمیدونم چی بگمم ......................... !!!!

^حمید رضا^
13-09-2007, 16:47
.................................................. ..................................................
.................................................. .................................................
.................................................. ...............................................
.................................................. .................................................. .
یه سرج بزن بعد علکی تاپیک بزن

خدایا رحم کن

rahnemoun
14-09-2007, 09:02
.................................................. ..................................................
.................................................. .................................................
.................................................. ...............................................
.................................................. .................................................. .
یه سرج بزن بعد علکی تاپیک بزن
خدایا رحم کن

خدايا توبه!!!!!!!!!!!!!
خوبه كه تو اين سايت چماق دم دستتون نذاشتن! وگرنه...
حتما چيزي پيدا نكردم كه تاپيك زدم، دوست عزيز. اگه مي‌خواهيد بگيد كه اطلاعاتتون بالاست، كه اين راهش نيست و اين طرز گفتنش نيست!!! (البته الكي درسته نه علكي!)
ضمنا يك ايراد اساسي كه به بعضي از اعضاي اين سايت هست اينه كه اگه در بحثي يكي ايرادي بگيره، همه ميان پشت سرش و شروع مي‌كنن به ايراد گرفتن! بابا جان، همون اولي كه توضيح داد متوجه شدم ديگه احتياجي نبود بقيه هم اطلاعات زيادشون!!!!!!!!!!!!!!!!! رو به رخمون بكشند!
خدايا رحم كن!!!!!!!!!!!!!

anti_girl
14-09-2007, 09:59
بابا بنده خدا یه تاپیک زده گناه که نکرده حالا پیدا نکرده اگه شما بلدی لینکشو بزار

hamidrezaaa
14-09-2007, 12:48
اخه دادش خود من شخصا 10000000000 بار درباره این گوشی ها صحبت کردم ولی خوب من یک توضیح دیگه به شما میدیم
1 - این گوشی ها ساخت چینه و از قطعات نامرغوب چینی و درجه 3 ساخته شده
2 - این گوشی ها یک ما بیشتر برات کار نمی کنن
3 - این گوشی ها امکاناتات جالبی دارند اما هیچ وقت گول امکاناتشون رو نخور چون اگر همچین گوشی با قطعات درجه و برند معتبر بود مطمعنا بالای 1 میلیون قیمیت داشت
4 - صدای بلندی دارند ولی گول صداشون رو نخور بعد از یک ماه به خر خر میوفته
5 - به هیچ وجه این گوشی ها ارزش خریدن ندارن
6 - این گوشی ها اصلا برند معتبری ندارند و فقط بهشون میگین TV Mobile
در اخر هم بهت توصیه میکنم به هیچ وجه سراغ این گوشی ها نرو که پشیمون نشی

amanofnoname
14-09-2007, 21:23
کسی در مورد گوشی Nec که باهاش میشه براحتی کانال‌های ایران رو گرفت، اطلاعاتی داره؟

دوست عزیز اگه میبینی بعضی از دوستان تند برخورد میکنند تا حدودی حق دارند. آخه شما نمیدونی چقدر در این مورد بحث شده. تازه عصبانیت این دوستان بیشتر از خود گوشیه نه از شما!
در مور گوشیم باید بگم که اگر این گوشی با این قیمت نازل و امکانات عالی اگه با دوام بود منم میخریدمش ولی اطلاعات و تجربیات نشون میده این گوشی با کوچکترین ضربه از کار میفته و به طور کلی دوام نداره و زود خراب میشه!
از طرف دیگه این گوشی خدمات پس از فروش نداره به این معنی که اگه کوچکترین چیزش خراب شه یا باید گوشیرو بزارین کنار یا باید به اندازه ی قیمت خود گوشی خرجش کنین.
دوربینش احتمالا 2.9 هست(مطمئن نیستم). صداش زیاده ولی کیفیت نداره.
نتیجه: به هیچ وجه از این نوع گوشیهارو نخر. البته اگر پولداری امتحانش ضرری نداره.
حالا اگه دیگه از دست بچه های این فروم ناراحت نیستی یه چیزی اینجا بنویس بگو که ناراحت نیستی!

pillx
14-09-2007, 21:26
اگه میخوای 5-6 ماه بیشتر باهاش کار نکنی بخر
گوشی چینی زیاد عمر نمیکنه و هیچ راه تعمیری نداره

!As@d
14-09-2007, 22:05
ضرب المثل انگلیسی:
هنوز انقدر پولدار نشدم تا جنس ارزان بخرم!

چه ربطی به این تاپک داشت؟ رو خودتون پیدا کنید!

rahnemoun
14-09-2007, 22:55
اخه دادش خود من شخصا 10000000000 بار درباره این گوشی ها صحبت کردم ولی خوب من یک توضیح دیگه به شما میدیم
1 - این گوشی ها ساخت چینه و از قطعات نامرغوب چینی و درجه 3 ساخته شده
2 - این گوشی ها یک ما بیشتر برات کار نمی کنن
3 - این گوشی ها امکاناتات جالبی دارند اما هیچ وقت گول امکاناتشون رو نخور چون اگر همچین گوشی با قطعات درجه و برند معتبر بود مطمعنا بالای 1 میلیون قیمیت داشت
4 - صدای بلندی دارند ولی گول صداشون رو نخور بعد از یک ماه به خر خر میوفته
5 - به هیچ وجه این گوشی ها ارزش خریدن ندارن
6 - این گوشی ها اصلا برند معتبری ندارند و فقط بهشون میگین TV Mobile
در اخر هم بهت توصیه میکنم به هیچ وجه سراغ این گوشی ها نرو که پشیمون نشی

اولا من از دست كسي ناراحت نيستم.
در مورد گوشي ها هم به اندازه كافي (در خد خودم) اطلاع دارم! در ضمن اصلا هم قصد خريد اين گوشي رو نداشتم فقط دست يكي از همكارام ديدم و تعجب كردم كه با اين امكانات چرا هيچ جا تبليغي ازش نديدم واسه همين اينجا سوالم رو پرسيدم و جوابمو گرفتم! :31:
البته باز هم همون مشكل هميشگي اين سايت گريبان اين تاپيك رو نوشته! اول كه يمي ايراد گرفت، همه پشت سرش ايراد گرفتن! حالا كه يكي توضيح داده، همه پشت سرش دارن توضيح ميدن!!!!!!!!! (حدايا توبه :31:)
بهرحال از همه دوستان ممنونم :11: