ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Cpu هم مي تركد !

musa
13-09-2007, 13:21
Vapor , Vaporizing به معني بخار و Vaporize به معناي بخار كردن يك ماده به وسيله دادن حرارت و گرما است. اما در رايانه اين اصطلاح در جاي ديگري نيز به كار مي رود و آن زماني است كه به علت گرم شدن بيش از حد CPU, دود سفيدي از آن بلند مي شود. زماني كه CPU را بيش از حد OverClock ميكنيم و تمامي تجهيزات خنك كننده را از آن جدا مي كنيم, به سرعت CPU داغ شده و پس از مدت كوتاهي از آن دود بلند مي شود و بعد با كمال تعجب خواهيد ديد كه با صداي نسبتآ بلندي خواهد تركيد. البته مي توان گفت همان لحظه اي كه هنوز از CPU دودي بر نخواسته, عمر آن پايان يافته است و يا بخش اعظمي از ترانزيستور هاي آن سوخته است. اما با ادامه اعمال ولتاژ و گرم شدن قطعه, شاهد عواقب قابل مشاهده نيز مي شويم.
تعدادي از محققان و كنجكاوان اقدام به انجام اين امر با CPU ها كرده اند و از نتايج آن تحقيقات خود را كامل كرده اند .
اولين نتيجه آن بوده است كه زمان انفجار CPU هاي مختلف شركت هاي مختلف با هم متفاوت است و اين به دليل استقامت در حد پانيه بوده و بسادگي تشخيص داده نمي شود.
دو ويدئو كه يكي براي AMD و ديگري براي اينتل است كه مي توانيد از لينك هاي زير دانلود نماييد.

AMD

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
INTEL

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Stream
13-09-2007, 13:28
كار جالبيه من ديدم از نزديك يه celeron d رو اينطوري كردن. خيلي كيف ميده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mahdi_Moosavi
13-09-2007, 13:36
اشتباه نکنم همچین چیزی رو تو کلیک جام جم خوندم .

ولی خودمونیم چه فازی میده !!

Stream
13-09-2007, 13:46
كيفش بيش از حده. من به فكر افتاده يه celeron d ديگه بخرم ايندفعه خودم امتحان كنم. ارزشش رو داره. اول Lapping و كلي آزمايش ديگه روش ميكنيم بعدش هم Vaporizing [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

musa
13-09-2007, 15:21
اشتباه نکنم همچین چیزی رو تو کلیک جام جم خوندم .

ولی خودمونیم چه فازی میده !!

بله عزيز از كليك هست.

واقعآ تجربه جالبي است

ASUS POWER
14-09-2007, 12:11
این همه فقیر ریخته که کامپیوترشون فقط یه سی پی یو کم داره ! اون وقت شما ...

musa
14-09-2007, 12:56
به محض اينكه ارتقا بدم, احتمالآ 2.4 خودمو كه لب پر هم شده Vaporizing ميكنم تا حالشو ببرم ...
انقدر منو اذيت كرده كه اصلآ دلم نميسوزه .

Stream
14-09-2007, 13:02
به محض اينكه ارتقا بدم, احتمالآ 2.4 خودمو كه لب پر هم شده Vaporizing ميكنم تا حالشو ببرم ...
انقدر منو اذيت كرده كه اصلآ دلم نميسوزه .
ازش فيلم بگيري هاااااااااااااااا

این همه فقیر ریخته که کامپیوترشون فقط یه سی پی یو کم داره ! اون وقت شما ...

مگه ما ميخوايم حق اونا رو ازشون بگيريم ؟

ASUS POWER
14-09-2007, 18:00
ازش فيلم بگيري هاااااااااااااااا

مگه ما ميخوايم حق اونا رو ازشون بگيريم ؟

من کی گفتم داری حق می خوری !؟؟! اگه این طوریه پس صدقه هم نباید بدی ، چون میگی مگه من حق اونا رو خوردم ؟! نه عزیز ، می تونی به جای اینکه بوی دود سی پی یو رو استشمام کنی مزه خوش صدقه رو بچشی ! اصلا ببینم تو خمس سی پی یو تو دادی ؟:angry:کارت گرافیکتو چی ؟!

Stream
14-09-2007, 19:20
من کی گفتم داری حق می خوری !؟؟! اگه این طوریه پس صدقه هم نباید بدی ، چون میگی مگه من حق اونا رو خوردم ؟! نه عزیز ، می تونی به جای اینکه بوی دود سی پی یو رو استشمام کنی مزه خوش صدقه رو بچشی ! اصلا ببینم تو خمس سی پی یو تو دادی ؟:angry:کارت گرافیکتو چی ؟!
چه ربطي داره!‌ بالاخره اين هم يه كاريه كه ميشه انجام داد. يه تجربه است كه ضرري براي كسي نداره. بوي خوش دود سي پي يو به همراه سيگار چه حالي ميده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ASUS POWER
15-09-2007, 09:54
چه ربطي داره!‌ بالاخره اين هم يه كاريه كه ميشه انجام داد. يه تجربه است كه ضرري براي كسي نداره. بوي خوش دود سي پي يو به همراه سيگار چه حالي ميده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

درسته ضرری برای کسی نداره ولی اگه بدیش به یه بدبخت اون وقت برای کسی فایده داره !!

Lord_theOne
17-09-2007, 06:19
من فكر كنم CPU Intel به اين راحتي توي فيلم نشون داد نه تركه چون يكي از دوستام دوماه سيستمش FAN سي پي يو نداشت البته بعضي موقعها سيتمش گير مي كرد در بازي
ولي با دادن ولتاژ فكر كنم بشه يك كارايي كرد اما نه به اين زودي و در كارهاي سنگين يا سيستمو هنگ كنه خاموشش نكنه فشار روش باشه

musa
17-09-2007, 15:29
من فكر كنم CPU Intel به اين راحتي توي فيلم نشون داد نه تركه چون يكي از دوستام دوماه سيستمش FAN سي پي يو نداشت البته بعضي موقعها سيتمش گير مي كرد در بازي
ولي با دادن ولتاژ فكر كنم بشه يك كارايي كرد اما نه به اين زودي و در كارهاي سنگين يا سيستمو هنگ كنه خاموشش نكنه فشار روش باشه

يعني هت سينك داشت ولي فن رو كار نميكرد ؟
من يه پايه فن رو حالت باز گزاشتم , دما تا 75 بالا مي رفت ولي هيچ اتفاقي نيفتاد نه هنگ نه چيز ديگه البته زياد رو اين حالت نموند 2.4 intel و جالب تر از همه اينكه دور فن از 2300 بالاتر نرفت .
خط آخر رو ميشه يه مقدار واضح تر توضيح بديد .

ASUS POWER
17-09-2007, 16:14

اصلا CPU های intel نمی تونن خودشونو بسوزونن . به محض این که زیاد از حد داغ بشن خودشون به طور خودکار PC رو خاموش یا ری استارت می کنن .:5:

Lord_theOne
17-09-2007, 20:20
با ايسوز موافقم
اما ولتاژ زياد دادن بعد CPU اينتل مثلا 3.4 Pentume 4 كه خيلي داغ مي كند را توي كارههاي سنگين مثل رندر HeatSink‌را برداري فكر كنم بسوزه