مشاهده نسخه کامل
: درخواست کرک یا سریال post smile 6.1
سلام.
من نیاز شدید و فوری به کرک یا سریال یا ... ای برای post smile 6.1 دارم که تمام محدودیت ها را برای همیشه بر دارد.
ممنون.فقط لطفا سریعتر.
saeed666
13-09-2007, 12:14
سلام...
من اینو پیدا کردم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
M.Hessam
14-09-2007, 12:43
بفرمایید:
بفرمایید:
دوست عزیز این لینک سالم هست ولی دانلود نمیشه اگر ممکن هست یک جای دیگه آپلود کنید.
بفرمایید:
دانلود شد ولی کرک نشد احتمالا کرک یک نسخه ی دیگری است!من کرک نسخه ی 6.1 را می خواهم.ممنون.
سلام...
من اینو پیدا کردم :
نمیدونم چرا اینو ندیدم!با چند تا شبکه هوشمند وصل شدم ف ی ل ت ر بود.با شبکه هوشمند نیستان وصل شدم ف ی ل ت ر نبود.ولی اینترنتم بازی در می آورد و دانلود نکرد!اگه میشه شما اونو که حجمش حدودا 990 کیلوبایته دانلود و برام یه جای دیگه آپلود کن.واقعا ممنون.
سلام...
من اینو پیدا کردم :
کلی زور زدم دانلود کردم!آخر کرک نشد!میشه بگید چطور کرک میشه؟
آخه وقتی یک گروه جدید میسازی و شکلک اضافه میکنی بعد از باز و بسته کردن نرم افزار دوباره همه پاک می شوند!
saeed666
15-09-2007, 17:18
سلام...
کلی زور زدم دانلود کردم!آخر کرک نشد!میشه بگید چطور کرک میشه؟
آخه وقتی یک گروه جدید میسازی و شکلک اضافه میکنی بعد از باز و بسته کردن نرم افزار دوباره همه پاک می شوند!
قبل از این که به اینجا سر بزنم جوابتونو تو پیغام خصوصی دادم . حتی فایل رو هم دوباره آپلود کردم.
بهتر بود میگفتید که دانلودش کردید که من دانلودش نکنم بعد دوباره آپلودش !
مهم نیست ...
تو پیغام هم گفتم که اونطور که من فهمیدم باید فایل کرک رو ببرید تو پوشه ی محل نصب نرم افزار و جایگزین فایل اصلی کنید .
امیدوارم مشکلتون حل شه...
میشه لینک دانلود خود برنامه رو هم بگذارید
قبل از این که به اینجا سر بزنم جوابتونو تو پیغام خصوصی دادم . حتی فایل رو هم دوباره آپلود کردم.
بهتر بود میگفتید که دانلودش کردید که من دانلودش نکنم بعد دوباره آپلودش !
مهم نیست ...
تو پیغام هم گفتم که اونطور که من فهمیدم باید فایل کرک رو ببرید تو پوشه ی محل نصب نرم افزار و جایگزین فایل اصلی کنید .
امیدوارم مشکلتون حل شه...
واقعا شرمندم.سیستمم مشکل داره که 990 کیلوبایت رو به زور دانلود کردم.واسه یک پیام خصوصی چند بار باید صفحه رو باز و بسته می کردم و ....
منم همین کار رو کردم ولی نشد!
کسی کرکشو نداره؟منتظرم شدید.
arsenal19
21-09-2007, 13:27
کرک برنامه cool edit رو نداريد؟؟؟؟؟
SajjadKAZ2003
22-09-2007, 07:27
سلام
این لینک دانلود خود برنامه :
اینجا یه سر بزن شاید لینک کراک توش باشه :
کرک شده توسط
کرک:
farhadsafiri
23-09-2007, 12:28
سلام
کرک post smile 6.1 را از لینک پایین دانلود کن.
اینم سایت من:
SajjadKAZ2003
23-09-2007, 17:00
سلام
کرک post smile 6.1 را از لینک پایین دانلود کن.
اینم سایت من:
تو اين فايل zip ، يه فايل به نام crack.exe هست که آنتي ويروسم فايل آلوده تشخيصش داد و پاکش کرد ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SajjadKAZ2003
23-09-2007, 17:20
کرک شده توسط
کرک:
مطمئنی این کراک سالمه ؟
حجمش بیشتر از 3 مگا بایته !!
وقتی هم جایگزین فایل اصلی میشه، موقع اجرا این ارور رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saeed666
23-09-2007, 17:34
سلام...
تو اين فايل zip ، يه فايل به نام crack.exe هست که آنتي ويروسم فايل آلوده تشخيصش داد و پاکش کرد !
شما درست میگید...
ولی به احتمال زیاد تصادفی بوده یعنی دوستمون اومده از سایت های کرک و سریال کرک رو گرفته و سایت خودش آپلود کرده ولی حواسش نبوده فایلو با آنتی ویروس چک کنه .
مهم نیست . همه ی سایت های کرک و سریال پر از ویروسند و از این اتفاقات برا منم زیاد میوفته...
SajjadKAZ2003
23-09-2007, 19:22
اوکی
در هر صورت کراک جواب نداد !
سلام
بله مشکل داشت
ولی روی ویستا جواب میده
فردا برای Xp میگذارم
================================
Inham baraye XP
Oon yeki crack ham Pack kardam ta hajmesh biad paiin vagar na
hamoon 3mb hast
Crack::::::::::::
SajjadKAZ2003
25-09-2007, 09:53
اون مشکلي که bahdar بهش اشاره کرد هنوز پا برجاست
يعني وقتي گروه مي سازيم اولندش وقتي مي خايم يه شکلک جديد رو به اون گروه اضافه کنيم با ارور زير مواجه مي شم:
و اينکه وقتي از برنامه خارج ميشم و دوباره وارد برنامه ميشم گروه جديد وجود نداره !
حالا نمي دونم اين مشکلات با کراک کردن برنامه مرتفع ميشن يا خير[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه چيز ديگه اينکه ، با اينکه از فايلهاي کراک شده دوستان استفاده مي کنيم ولي باز هم گزينه Enter Registeration Key فعاله ! :
اون مشکلي که bahdar بهش اشاره کرد هنوز پا برجاست
يعني وقتي گروه مي سازيم اولندش وقتي مي خايم يه شکلک جديد رو به اون گروه اضافه کنيم با ارور زير مواجه مي شم:
و اينکه وقتي از برنامه خارج ميشم و دوباره وارد برنامه ميشم گروه جديد وجود نداره !
حالا نمي دونم اين مشکلات با کراک کردن برنامه مرتفع ميشن يا خير[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه چيز ديگه اينکه ، با اينکه از فايلهاي کراک شده دوستان استفاده مي کنيم ولي باز هم گزينه Enter Registeration Key فعاله ! :
سلام
جناب نمیدونم چرا روی سیستم شما همچین Error ی میده
چون رو سیستم بنده هیچ Error ی نمیده
اگه خواستید تا فیلمشم بگذارم :27:
در مورد Enter Register....
نمیدونم شما از کرک کدوم دوست استفاده میکنید
در مورد کرکی که گذاشتم میتونم بگم که اگر اون قسمت ناراحتتون میکنه می تونید با Resourcer برش دارید
از بابت کرک شدن برنامه مطمئن باشید چون با آنپک شدن , برنامه Register میشه
و تمامیه محدودیت هاش برداشته میشه
در مورد Save نکردن:
به احتمال زیاد خود برنامه قابلیت Save کردن نداره
چون فایل اصلی هم به همین صورت هست
SajjadKAZ2003
26-09-2007, 13:48
سلام
جناب نمیدونم چرا روی سیستم شما همچین Error ی میده
چون رو سیستم بنده هیچ Error ی نمیده
اگه خواستید تا فیلمشم بگذارم :27:
در مورد Enter Register....
نمیدونم شما از کرک کدوم دوست استفاده میکنید
در مورد کرکی که گذاشتم میتونم بگم که اگر اون قسمت ناراحتتون میکنه می تونید با Resourcer برش دارید
از بابت کرک شدن برنامه مطمئن باشید چون با آنپک شدن , برنامه Register میشه
و تمامیه محدودیت هاش برداشته میشه
در مورد Save نکردن:
به احتمال زیاد خود برنامه قابلیت Save کردن نداره
چون فایل اصلی هم به همین صورت هست
اوکی
به هر حال ممنون از کمکتون:11:
SajjadKAZ2003
27-09-2007, 05:15
سلام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون پيغام ارور که موقع ايمپورت کردن شکلکهاي جديد برام پيش مي اومد حل شد
مشکل از کراک نبود ، وقتي که يک Collection مي ساختم بايد توش يه گروه هم درست مي کردم و شکلکها رو در اون گروه ايمپورت مي کردم که با انجام اين کار مشکل حل شد ( هر چند که با کليک کردن روي شکلکهاي جديد، کد [ img ] به همراه لينک شکلک در محيط اديتور دلخواه نمايان نميشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! )
...البته هنوز براي مشکل "حذف شدن Collection ها و شکلکهاي جديد در موقع خروج و ورود مجدد به برنامه" راهي پيدا نشده ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
چه عجب چند نفر به تایپیک جواب دادند!من نفهمیدم کدوم کرک رو دانلود کنم کار کنه!من فقط برام اضافه کردن شکلک جدیدش مهمه !اگه کسی نرم افزار دیگری میشناسه که شکلک بشه بهش اضافه کرد با کرک این جا معرفی کنه.ممنون.
SajjadKAZ2003
28-09-2007, 03:31
سلام.
چه عجب چند نفر به تایپیک جواب دادند!من نفهمیدم کدوم کرک رو دانلود کنم کار کنه!من فقط برام اضافه کردن شکلک جدیدش مهمه !اگه کسی نرم افزار دیگری میشناسه که شکلک بشه بهش اضافه کرد با کرک این جا معرفی کنه.ممنون.
مثلا اين :
يا
براي من هم همينجور اضافه کردن شکلک مهمه
SajjadKAZ2003
28-09-2007, 03:32
اصلا کسي نمي تونه همچين برنامه اي رو درست کنه؟
يعني يه چيزي مشابه همين PostSmile که بشه مثلا يه گروه جديد ساخت بعد لينک شکلک رو بهش داد ، بعد شکلکها رو تو برنامه ايمپورت مي کنيم بعد هم با کليک کردن رو هر شکلک لينک شکلک به همراه [ img ] و [ /img ] در اديتور ظاهر بشه
برنامه qsmile و getsmile هم براي استفاده از شکلک در محيط اديتور هستن ولي مثل PostSmile امکان اضافه کردن شکلک جديد رو ندارن!
Alastoor
28-09-2007, 10:44
اصلا کسي نمي تونه همچين برنامه اي رو درست کنه؟
يعني يه چيزي مشابه همين PostSmile که بشه مثلا يه گروه جديد ساخت بعد لينک شکلک رو بهش داد ، بعد شکلکها رو تو برنامه ايمپورت مي کنيم بعد هم با کليک کردن رو هر شکلک لينک شکلک به همراه [ img ] و [ /img ] در اديتور ظاهر بشه
برنامه qsmile و getsmile هم براي استفاده از شکلک در محيط اديتور هستن ولي مثل PostSmile امکان اضافه کردن شکلک جديد رو ندارن!
در خواست نرم افزار :
سلام
گفتم تایپیک جدید نزنم من وقتی کرکش میکنم دیگه نمیگه باید بخریش ولی لینکی هم روی صفحه ادیاتور نیماره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شهوند جان عزیز من اونوقت میگی تایپیک جدید نزن خوب رسیدگی کن دیگه!!!
ممنون
بای بای
سلام دوستان یه کرک برای پیدا کردم که صددرصد کار میکنه گفتم در این تایپک بذارم شاید بدرد یکی از دوستان بخوره:
طریقه استفاده از اون هم که کاملا مشخصه در پوشه نصب برنامه اون رو کپی میکنید وروش کلیک میکنید تا برنامه از حالت ازمایشی در بیاد.
دوست عزیز این لینک رو که کپی میکنم مثل قبل دیگه نمیگه باید بخری ولی شکلک هم در ادیاتور اجرا نمیکنه.
ممنون
بای بای
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.