مشاهده نسخه کامل
: 50Cent Vs. Kanye West
دیروز (11 سپتامبر ) اولین روز فروش دو آلبوم از دو ابر رپر آمریکایی بود:
Curtis از 50Cent و Graduation از Kanye West
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کانیه وست عمدا اولین روز فروش آلبومش رو همزمان با آلبوم 50 سنت قرار داد تا از این طریق باهاش رقابت کنه ، 50 سنت هم گفته که اگر فروش آلبوم من از کانیه کمتر بشه دیگه هیچوقت تکی آلبوم نمیدم ( یعنی خودش رو از دادن آلبوم های یک نفره بازنشسته میکنه ) ، کانیه وست هم به طعنه جواب داد که آهنگ های 50 رو دوست داره و نمی خواد که اون بازنشسته بشه !!
و اما فروش روز اول :
Graduation : 42,438 copies
Curtis : 32,640 Copies
متاسفانه فعلا Curtis عقبه !!
تا بعد...
من کانیه وست رو اصلا نیمشناسم!!
MehranVB
13-09-2007, 17:21
فیفتی سنت یه چیزی می دونسته که این حرف رو زده، اگه فقط خودش آلبومش رو می خوند شاید حرفش بی حساب می بود، اما وقتی خوانندگان چون Eminem و Timbaland و Akon و Justin Timberlake و Nicole Scherzinger و Mary J. Blige با اون آهنگاش رو خوندند (که هر کدوم با هر کی که بخونند اون خواننده معروف میشه!) مطمئن باشید شرط رو می بره، روی روز اول هم حساب نکنید.
اما اگه فیفتی سنت دیگه نخونه فکر کنم من هم دیگه آهنگ گوش نکنم! (البته اون موقع احتمالاً تو تموم آلبومها اسمش پیدا میشه!)
ورود یک خواننده سبک Country به رقابت برای بیشترین فروش این هفته !
Kanye West همچنان در فروش پیشتاز و 50 Cent به دنبال اونه . انتظار میره که تا پایان هفته آلبوم Graduation بین 575 تا 700 هزار کپی فروش داشته باشه و آلبوم Curtis بین 500 تا 600 هزار کپی .
اینم عکس کانیه وست ، Producer و Rapper معروف آمریکایی :
خبر جالب اینکه Kenny Chesney خواننده ی سبک محلی ( Country ) هم با آلبوم Just Who I Am: Poets & Pirates tv فروش خوبی داشته و فعلا سومه ، ولی احتمالش وجود داره که جای فیفتی سنت رو بگیره !!!!
50Cent در مورد فروش بد آلبومش ، شرکت Interscop رو مقصر دونست ( Interscope کمپانی معروف پخش Cd در آمریکاست )
50 گفت : به فرض این کهه آلبوم من زیر آلبوم کانیه وست قرار بگیره ، هر وقت Def Jam ( کمپانی دیگر معروف آمریکا که Kanye West عضو اونه ) تصمیم به پخش هر آلبومی کرد من هم همزمان آلبوم بیرون می دم ( به تلافی کار کانیه وست که روز پخش آلبومش رو هم زمان با البوم فیفتی قرار داد ! )
آخرین نتیجه :
Graduation : 437.000
50Cent : 310.000
عکس : روز 9 سپتامبر ( 2 روز قبل از شروع فروش آلبوم ها ) ، مراسم اهدای جوایز MTV Video Music Award در لاس وگاس ؛ 50 و وست در حال اهدای یکی از جوایز . در اون شب کانیه وست نامزد دریافت 5 جایزه (از 11 جایزه) از جمله بهترین خواننده ی مرد سال شده بود ولی دست خالی مراسم رو ترک کرد! وست بعد از مراسم با درموندگی به خبرنگارها گفت که دیگه هیچوقت به MTV بر نمیگرده !
یه جا خوندم که در هفته ی اول West اول میشه ولی بعد از اون 70% کاهش فروش پیدا میکنه و 50 در کل اول میشه ، دلایل این تحلیل رو هم نوشته بود ، خودتون میتونید بخونید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی از کارشناسان مجله بیلبورد هم گفته که هنوز کار تموم نشده و مخالفان 50 نباید جشن بازنشستگی اون رو بگیرن ! میتونید کلش رو اینجا بخونید :
saman_dexter
14-09-2007, 19:12
سينا آمار فروش ها رو از چه سايتي مي گيري ؟. مي شه بدي ؟
Wikipedia
billboard.com
hhnlive.com
AP
.
.
.
آخرین آمار :
Graduation : 781.000
Curtis : 603.000
50 سنت ناراحتی خودش رو از مراسم اهدای جوایز BET و MVA (MTV Music Video Award ) ابراز کرد . در مراسم MVA فیفتی فرار بود با Jay-Z روی صحنه بره ولی در لحظات آخر West جایگزین Jay شد و به عقیده ی 50 ، اون کمتر از وست روی صحنه رفته !
50 میگه : هر وقت که من توی مراسمی برنامه دارم ، برنامه تغییر می کنه و اصلا فرقی نمیکنه که من از نحوه ی اجرای برنامه اطلاع داشته باشم یا نداشته باشم !
همونجور که مسولان MVA دوست داشتن West بیشتر از من به نمایش گذاشته شد و بیشتر مورد توجه قرار گرفت . اون 4 بار مطرح شد ، آهنگش ( Stronger) پخش شد ، آهنگ جدیدش (Good Life) معرفی شد ، یه اجرای زنده داشت ( آهنگ Cank dat) و در آخر با من روی صحنه اومد . فکر می کنم که Def Jam در ترفیع آلبوم بهتر از Interscop عمل کرد . Interscop فقط به شهرت و آهنگ های من تکیه کرد ( جدا راست میگه !! ) . من فقط یک دقیقه و 20 ثانیه روی استیج بودم . من اصلا باید تو خونه می موندم !!
منبع : Billboard.com
Kanye Defeats 50 Cent On U.K. Album Chart
#1.Graduation
#2.Curtis
*Dash Ali*
18-09-2007, 03:38
چی شد پس بلاخره کی برد؟
فعلا که نتایج انگلیس مشخص شده ( همونطور که در پست قبلی من می بینید ) West برنده شد ، نتایج آمریکا فردا اعلام میشه.
ساعاتی بعد از اعلام Ranking فروش آلبوم ها در UK و اول شدن Kanye West , فیفتی سنت سفر اروپایی خود رو به تاخیر انداخت ! ( از 18 به 25 سپتامبر جاری )
طبق آخرین آمار :
Graduation : 957,000
Cutris : 691,000
Just Who I Am: Poets & Pirates : 387,000
رده های 1 تا 3 در آمریکا رو کسب کردند ، البته بعد از 6 روز و فردا نیز آمار جدید ( یعنی یک هفته فروش ) اعلام میشه.
فروش آلبوم Kanye West در دو سال اخیر بی سابقه بوده !
یاد آوری اینکه آلبوم قبلی 50Cent با نام The Massacre در هفته ی اول 1.1 میلیون فروش کرده بود ( سال 2003).
من مطمئنم آلبوم A New Age از Sean Paul که بیاد کل همشونو میخوابونه! :31:
من مطمئنم آلبوم A New Age از Sean Paul که بیاد کل همشونو میخوابونه! :31:
اصلا Sean Paul در حد و حدود 50Cent و Kanye West نیست
و محبوبیت این دو شخص رو نداره:27:
اصلا Sean Paul در حد و حدود 50Cent و Kanye West نیست
و محبوبیت این دو شخص رو نداره:27:
100% تایید میشه ،
البته شکی در محبوبیت Sean Paul نیست ولی به 50 و West اصلا نمیرسه .
The Billboard 200 این هفته (11 تا 19 سپتامبر )
Graduation در این کشور ها اول شد :
آمریکا
کانادا
ژاپن
بریتانیا
Curtis در کشور های ذیل اول شد :
چک
آلمان
ایرلند
سوئیس
استرالیا
نیوزلاند
Graduation : فروش جهانی 1.153.000 ( که 957.000 تای آن در آمریکا بوده)
Curtis : فروش جهانی 921.000 ( که 691.000 تای آن در آمریکا بوده)
amindalton
03-10-2007, 14:12
agar mishe lotfan full album graduation az kanye west ro baraye download gharar bedin.
kheyli mamnoon misham
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.