ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : استفاده از براشهاي فتوشاپ در كرل/ از دستش ندهيد

pedram_ashena
12-09-2007, 14:50
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به اولين مبحث آموزشي من در زمينه Photopaint خوش آمديد.

مطلبي را ميخواهم به شما ياد بدهم كه جماعت عشق كرل مدتهاست به دنبال آن هستند.هميشه در سايتهاي گرافيك مجموعه هايي از براش ها را ديديد كه براي فتوشاپ است اما اگر شما بتوانيد آنها را براي كرل فتوپينت استفاده كنيد نهايت خوش شانسي خواهد بود.مطمئنا شما دست به دامن گوگل خواهيد شد و چگونگي ايمپورت فايلهاي ابزار قلموي فتوشاپ براش ، در كرل را جستجو خواهيد كرد.

اما تنها چيزي كه در انجمنها پيدا خواهيد كرد اين است: راهي وجود ندارد يا در فرومهاي خارجي "Sorry, you can't, change to Photoshop"
خوب دوست عزيز حدس ميزنيد چه ميشود كرد؟؟

من به شما ميگويم

شـــــــــــــما ميتوانيد اين كار را انجام بدهيد.:18:

امروز من به شما ياد ميدهم چگونه تبديل و ايمپورت كنيد:46:

ورود براشهاي فتوشاپ به كرل فتو پينت و استفاده از نوك قلمهاي فتوشاپ در كرل!!!!!!!!!!!

تفريح ما شروع ميشود ، نيازي به استفاده از فتوشاپ نداريد، حتي نيازي به هزينه كردن يك ريال هم نخواهيد داشت:5:
چي شد كه من اين روش را كشف كردم؟؟؟
راستش را بخواهيد من چند روز پيش يك خود آموز يك برنامه دستكاري عكس را ميخواندم در اين تمرين از يك براش كه بالهاي بسيار زيبايي از يك پري بود استفاده شده بود .ديوان آرت شاهكار ديگري عرضه كرده بود.من دانلودش كردم و همانطور كه حدس ميزنيد كاملا بي فايده براي كرل بود.و هيچ راهي هم براي استفاده از آن در جستجو پيدا نكردم.

اما من ميدانستم كه بايد يك راهي باشد.پس روش جستجو ام را تغيير دادم و به دنبال كانورتوري گشتم كه بتواند abr brushes را به png فايل تبديل كند.

و حالا شما با طي مراحل زير نتيجه را خواهيد ديد.

گام اول:
شما بايد آخرين ورژن ABRviewer را دانلود كنيد.اين برنامه يك اوپن سورس كاملا رايگان است.من در اين اموزش از نسخه 2 استفاده كردم ولي شما آخرين نسخه را دانلود كنيد

به آدرس زير برويد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و روي لينك دانلود سبز رنگ آخرين ورژن كليك كنيد

در صفحه اي كه باز ميشود برنامه اي را كه ميخواهيد دانلود كنيد(در تصوير زير اولين فايل Doc است دومي فايل سورس برنامه است و سومي فايل هماني است كه ما ميخواهيم)شما توجه كنيد كه شايد ورژن جديدتري از گفته هاي من باشد كه شما آنرا بايد بگيريد

گام دوم:
پس از اتمام دانلود ،آنرا از زيپ خارج كنيد و ستاپ را بزنيد

گام سوم:
زمان لود كردن براش فتوشاپ است(براش ها را ميتوانيد از تايپيك دانلود براش p30 قبلا انتخاب و دانلود كنيد)

روي پوشه و قلموهاي لود شده كليك كنيد تا پيش نمايش قلم موها را ببينيد

حالا روي اكسپورت كليك كنيد Export > Thumbnails پوشه اي كه ميخواهيد png ها ذخيره شوند انتخاب نماييد

گام چهارم:
زمان قسمت مفرح داستان ما فرا رسيده است.:21:
كرل فتوپينت را باز بكنيد.و مطمئن بشويد كه Brush Settings Docker باز است Window > Dockers > Brush Settings يا دكمه هاي Ctrl-F8 را بزنيد تا باز بشود

اگر شما ابزار قلم مو را انتخاب نكرده باشيد(از جعبه ابزار سمت راست) Brush Settings Docker به صورت خالي خواهيد ديد

گام پنجم:
يكي از فايلهاي png را توسط كرل باز كنيد

png به همراه ماسك ديده ميشود

حالا دكمه p را بزنيد(براي انتخاب ابزار قلم مو) روي آيكون Nib Options كليك كنيد.همان آيكني كه در تصوير زير با دايره قرمز مشخص شده.از ليست creating or loading new nibs را انتخاب كنيد سپس "Create from Contents of Mask..."
و سپس شاهد اتفاق افتادن يك جادو خواهيد بود.

بگذاريد تنظيمات همان ديفالت باشد.

گام ششم:
دوست نداريد با براش جديدتان كمي بازي كنيد؟؟ بله اوقات خوشي در پيش است.يك new document درست كنيد

و با ابزار قلم مو يا پاك كن با براشهاي جديدتان مشغول بشويد.

به خاطر داشته باشيد اگر دفعه ديگر يك ياوه گو به شما گفت نميتوانيد از ابزارهاي فتوشاپ براي كرل استفاده كنيد،اين آموزش را به او نشان بدهيد.

خوشحالم از اينكه از اين آموزش لذت ميبريد. و دوباره از اينكه اين آموزش را خوانديد از شما ممنون هستم.
تا دفعه ديگر خدا نگهدار:11:

mahsoft
13-09-2007, 00:17
ممنون پدرام جان راههای ساده تری هم هست

یه نکته هم من میگم برای استفاده از برنامه ابر ویور نیاز به برنامه Microsoft .NET Framework

هست که ورزن 1 اون حدود 20 مگه و نسخه 2 حدود 35 مگ

Saeed kmss-D
13-09-2007, 11:25
ممنون خيلي مفيد بود،
من هميشه با برنامه هايي كه به Microsoft .NET Framework نياز دارم مشكل داشتم و نتونستم نصبشون كنم.

موقف باشيد♥♥♥

pedram_ashena
13-09-2007, 11:35
ممنون پدرام جان راههای ساده تری هم هست

یه نکته هم من میگم برای استفاده از برنامه ابر ویور نیاز به برنامه Microsoft .NET Framework

هست که ورزن 1 اون حدود 20 مگه و نسخه 2 حدود 35 مگ

ممنون خيلي مفيد بود،
من هميشه با برنامه هايي كه به Microsoft .NET Framework نياز دارم مشكل داشتم و نتونستم نصبشون كنم.

موقف باشيد♥♥♥

خواهش ميكنم.مهسافت راه ديگر اگر هست خيلي خوشحال ميشوم بگيد.البته اگر منظورت استفاده از فتوشاپ نباشه:13:

در مورد نت فرموورك بايد بگم اين برنامه در cd نصب ويندوز xp هست.فكر نكنم كاربري باشد كه يك cd ويندوز نداشته باشد.محل دقيق برنامه را اگر در cd پيدا نكرديد بگيد تا اطلاع بدهم.

در زمينه ساير تسهيلات فتوشاپ براي كرل هم اگر هر يك از دوستان اطلاعي دارند بگويند چون واقعا در مضيغه هستم

Maysam-BFU
13-09-2007, 11:37
بسیار استفاده کردیم.

اون وقتی اگه بره تو PhotoPaint براش حالت وکتور پیدا می کنه ؟

mahsoft
14-09-2007, 06:06
بسیار استفاده کردیم.

اون وقتی اگه بره تو PhotoPaint براش حالت وکتور پیدا می کنه ؟

سلام

میثم تا جایی که من اطلاع دارم

نه

چون محیط کار PhotoPaint برای کار پیکسلی تعبیه شده

خواهش ميكنم.مهسافت راه ديگر اگر هست خيلي خوشحال ميشوم بگيد.البته اگر منظورت استفاده از فتوشاپ نباشه

خوب اگه بخوایم از فتوشاپ استفاده نکنیم میشه گفت این راحت ترین راه

ممنون