مشاهده نسخه کامل
: سايتم هك شده يوزر و پسوورد هم عوض كرده چيكر كنم وري
newmusic
11-09-2007, 19:54
دوستان واقعا عذر خواهي ميكنم من منظورم اين بود كه اگر يك كسي مثلا يك هكر پسوورد رو پيدا كنه چه جوري بايد هاست رو برگردونيم.
anarchist60
11-09-2007, 20:08
من پست های قبلی شما رو دیدم
شما خودت پسورد ورودت رو به کسی ندادی که بخواد سیستم رو واست نصب کنه و اونم در کمال نامردی... !!؟
به هرحال شما با همون ایمیلی که موقع سفارش هاست و دامینت به شرکت داده بودی یه ایمیل بهشون بزن و مطلب رو بگو و ازشون بخواه که پسوردت رو عوض کنن...
آخه چطور پسوردت رو زد....
darvish1900
14-09-2007, 14:44
به هاستت یک تماس بگیر مشکلت رو حل میکنه
اگر شرکت طرف قرار داد در ایرانه سریعا تماس بگیر
newmusic
23-09-2007, 10:58
غاط كرده كسي هك كني.
جرات داره بياد هك كنه سايت ما رو ببين چيكارش مي كنم.اميدوارم طرف سايت نداشته باشه..........
hamedvahedi
01-10-2007, 18:45
ببين هاست رو كه كاري نمي تونه بكنه. آخرش اينه كه فايل هات رو پاك كنه. كه اگه پشتيبان داشته باشي مي شه برگردوند.
اما اگه دامين رو هك كنه و طرف زرنگ باشه و ترانسفر بكنه. ديگه بايد فقط نفرينش كني. چون حضرت ... هم نمي تونه كاري بكنه. نمونه اش پرشين بلاگ كه كامش رو هك كردند و الان با Ir كار مي كنه.
آها اين رو هم بگم كه اگه Ir باشه. مي توني با هماهنگي فيزيك نظري پسش بگيري
اگه هاست ایرانی باشه یه ایمیل بزن و شماره فیش پرداختی رو بده . برات پسورد رو عوض می کنن . اینم از خوبی های هاست ایرانی .
nimafire
01-10-2007, 20:11
من سایتی که پشتیبانیش میکرردم هک شد.به راحتی به هاست ایمیل زدم پسورد عوض کردن الان هم سایت داره کاملا بدون مشکل کار میکنه.
به هرحال هروقت که مشکلت حل شد اگه پشتیبانی یا طراحی حرفه ای خواستی به من پی ام بزن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.