PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دو تا pc شبکه شدن، اما برای وصل شدن یوزر و پس می خواد؟

mhentezari
11-09-2007, 18:06
سلام
دو تا pc رو شبکه کردیم. وارد my network places میشم. بعد میزنم view workgroup computers اونجا اون یکی pc هست. وقتی روش میزنم، یوزر و پس می خواد. هر چی بهش میدم نمیره! چه کنم؟

kayvan1983
11-09-2007, 18:29
اگر هر دو سیستم ویندوز xp هستند درحالت Workgroup بر روی هر دو سیستم یک user همنام و با پسورد های مشابه بساز و زمان لاگین کردن با این Profile ها وارد شو.اگر باز هم پنجره پسورد باز شد دقت کن در صورتیکه در قسمت username نوشته شده بود guest و غیر قابل تغییر هم بود باید در policy ها این تغییرات رو بدی.
در run تایپ کن : gpedit.msc

در پنجره ای که باز شد در قسمت سمت چپ این مسیرها رو طی کن:

computer configuration --> Windows Settings --> Security Settings --> Local Policies ---> Security Options

در قسمت سمت راست به دنبال این جمله بگرد

Network Access :Sharing and security model for local accounts

مقدار روبروی اون رو به Classic تغییر بده.
این پنجره ها رو ببند.اگر در پنجره login باز هم guest به صورت کم رنگ نوشته شده بود در run این دستور رو تایپ کن

gpupdate /force

حالا در پنجره login نام کاربری که در هر دو سیستم مشترک هست و ادمین هم هستند رو وارد کن. دقت کن که حتما دسترسی ادمین داشته باشن.

mhentezari
11-09-2007, 18:53
متشکرم، یوزر ها رو هم نام کردم، پسورد هم ندارند. اما بازم باز نمیشه!
(بقیه اش درست بود)

saeed666
11-09-2007, 18:58
سلام...

وقتی روش میزنم، یوزر و پس می خواد. هر چی بهش میدم نمیره! چه کنم؟

مطمینی که پسورد داره ؟ یعنی بدون پسورد که نیست ؟

چند سوال :

2 تا سیستم با یک نوع Group میا بالا ؟

Worlgroup name هر دو سیستم مثل همه ؟

هر دو ویندوز یک نوع xp هستند یعنی مثلا professional ؟

kayvan1983
14-09-2007, 18:38
سلام. دوست عزیز در شبکه Workgroup یوزرها حتما باید پسورد داشته باشن. یک پسورد و یوزر مشترک حتما مشکل رو حل میکنه.

mhentezari
14-09-2007, 23:41
آره همه چیز یکیه.

حتما باید پس داشته باشند؟ ای بابا، آحه میخوام ویندوز رو روشن میکنم یک راست بره توی ویندوز، هی یک ساعت وانسته یکی بهش پسورد بده!

makmalmk
15-09-2007, 10:27
سلام
من هم همین مشکل را دارم
یکی از pc ها شبکه آنبورد دارد و برای دیگری کارت تهیه کردم
pc ای که کارت گذاشتم همین مشکل پسورد را دارد
و pc ای که آنبورده با اینحال که کانکشنش ضربدر قرمز نداره ولی اصلا اون یکی رو نمی شناسه
بنظرتون مشکل از چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

saeed666
15-09-2007, 10:43
سلام...

حتما باید پس داشته باشند؟ ای بابا، آحه میخوام ویندوز رو روشن میکنم یک راست بره توی ویندوز، هی یک ساعت وانسته یکی بهش پسورد بده!

بله . برای این مشکل یک پسورد با طول کم انتخاب کنید مثلا عدد 1

mhentezari
15-09-2007, 23:06
پسورد هم گذاشتم، بازم نشد !!!!!؟؟؟؟؟
باید چه کرد؟

secure
15-09-2007, 23:39
دوست عزیز نیازی به تغییرات gpedit نیست فقط تیک گزینه Use Simple file Sharing رو باید از مسیر زیر بردارید.

همین!

Folder Option >>View>>Use Simple File Sharing

که آخرین گزینه هستش.

mhentezari
16-09-2007, 05:03
دوست عزیز نیازی به تغییرات gpedit نیست فقط تیک گزینه Use Simple file Sharing رو باید از مسیر زیر بردارید.

همین!

Folder Option >>View>>Use Simple File Sharing

که آخرین گزینه هستش.
قبلا برداشته بودم!

shahinsoft
12-04-2009, 09:48
شما دیگه راهی ندارین عین من که دو هفته است علافم

lordsaber
12-04-2009, 15:01
شما بهتره شبکه دو تا سیستم رو یک بار دیگه پیکر بندی کنی. بعد هم روی هر دو سیستم پسوورد بزار و کارهای دیگه رو انجام بده شاید درست شه! یه جای کار می لنگه! اینجور که شما می گی همه چیز درسته!