مشاهده نسخه کامل
: کساني که پارس آنلاين دان اينو بخونن جالبه
دو سه ماه پيش چند روز وضع اينترنتشون افتضاح بود زنگ زدم نوار گوياشون ميگفت فيبر نوري ايران - امارات قطع شده. چون منم خبرنگارم فوري زنگ زدم به موبايل مدير کل ارتباطات ديتاي وزارت ارتباطات و بهش گفتم ميخام راجع به خبر اين مطلب باهات مصاحبه کنم که خبرشو بفرستيم روي تلکس گفت اصلاً هيچ اختلالي توي فيبر نوري نيست چه برسه به قطعي باز راضي نشدم زنگ زدم به وزير ازتباطات گفت پيگيري ميکنم بعد از يه مدت زنگ زد گفت هيچ اختلالي وجود نداره و پارس آن لاين داره مثل هميشه کانشکنهاش رو ميگره فرداش اينترنت وصل.
اين گذشت تا حدود دو هفته پيش دوباره اينترنت قطع شد و زنگ زدم ديدم نوارشون داره بازهم همون مزحرفو ميگه.
اين دفعه زنگ زدم به وزير و قضيه رو بهش گفتم حالا از اون موقع تا حالا هر وقت اينترنت قطع ميشه ميگه ((اختلال در فيبر نوري)) نه قطع فبير نوري.
حالا به نظر شما ما با اين جماعت دزد چيکار کنيم
فکر کنم شما هم با نطر من موافقيد که ميگم پارس آنلاين = دزد آنلاين
shasha_ara2001
11-09-2007, 02:28
با نظر شما موافقم که پارس آنلاین واقعا افتضاحه ولی فکر نمیکنم یک وزیر خودش به این شکل پیگیر همچین مساله ای بشه و شخصا تلفن کنه.
ramyar.v
11-09-2007, 02:33
من تا حالا مزخرف تر از پارس انلاین ندیدم
یک مااااااااه طول کشید تا برام ای دی اس الم رو وصل کنن
هی امروز فردا میکردن
مال منم همینطور بعد 1 ماه که امروز فردا کردن امودن وصل کردن ]
با نظر شما موافقم که پارس آنلاین واقعا افتضاحه ولی فکر نمیکنم یک وزیر خودش به این شکل پیگیر همچین مساله ای بشه و شخصا تلفن کنه.
معلومه از کارهاي رسانهاي خبر نداري. تا حالا نديدم هيچ وزيري کار خبرنگارارو راه نندازه چون ميدونه اگه بخان يه شبه خرابش ميکنن:21:
shasha_ara2001
11-09-2007, 16:21
معلومه از کارهاي رسانهاي خبر نداري. تا حالا نديدم هيچ وزيري کار خبرنگارارو راه نندازه چون ميدونه اگه بخان يه شبه خرابش ميکنن:21:
برعکس چون خبر دارم این رو عرض کردم. فکر نکنم جایی که روزنامه ها کیلویی تخته میشن و همه خبرنگاراشون بیکار میشن روزنامه نگاری بتونه همچین قدرتی داشته باشه.
بهتره واقعیات رو ببینیم.
برعکس چون خبر دارم این رو عرض کردم. فکر نکنم جایی که روزنامه ها کیلویی تخته میشن و همه خبرنگاراشون بیکار میشن روزنامه نگاری بتونه همچین قدرتی داشته باشه.
بهتره واقعیات رو ببینیم.
:18:متاسفم عزيزم ولي من توي روزنامه کار نميکنم اصلا خبر نگاراي روزنامهها رو که کسي تحويل نميگيره چه برسه به وزير
reza.majazi
11-09-2007, 19:34
بهرحال واسه ما هم پارس انلاین دیر وصل کرد
ولی الان مشکل خاصی نیست.
بهرحال واسه ما هم پارس انلاین دیر وصل کرد
ولی الان مشکل خاصی نیست.
اگه از پي تو پيها و تورنت استفاده ميکردي بهت ميگفتم مشکلي هست يا نه :21: منکه رفتم پسشون دادم
سلام
آقا رضا شما مشکل حجمی با پارس آنلاين نداری
روزی چقدر داونلود ميکنی
reza.majazi
12-09-2007, 18:16
سلام
آقا رضا شما مشکل حجمی با پارس آنلاين نداری
روزی چقدر داونلود ميکنی
نه محدودیت دانلود نداره روزی هر چقدر دانلود کنی .
البته با سرعت 128 که تمام روز بیشتر از 600 یا 700 مگ نمی تونی دانلود کنی .
وارزش نداره همه ی وقتو پای دانلود بگزرونی .
سلام
من الان 20 روزه که اینترنت دزدانلاين ام قطع شده چون با 128
8 گيگابايت دانلود کردم
شما تو کدوم شهر هستی که برات محدوديت نگذاشتن
بابا خوبي پارس آنلاين اينه كه Security تعطيله راحت 64 ميگيري و ميكنيش 512 هيچ كي هم خبردار نميشه.محدوديت حجميش هم كه كشكه. حالا هر ماه يك ساعت هم قطع باشه هيچ اشكالي نداره!
سلام
ميشه بگيد چطوری محدوديت حجميش کشکه
اونم با PPPoE
reza.majazi
13-09-2007, 04:22
سلام
من الان 20 روزه که اینترنت دزدانلاين ام قطع شده چون با 128
8 گيگابايت دانلود کردم
شما تو کدوم شهر هستی که برات محدوديت نگذاشتن
بندرعباس . ما از یارو پرسیدم گفت نداره . تا حالا هم کلی دانلود کردیم قطع نشدیم.
تو سه چها روز لینوکس دانلود کردم 3.16 gb
ویه بار هم یه فیلم دانلود کردم .
کلی برنامه
اهنگ ...
البته دیشب قطع شدم صبح دیدم وصل شده .
سلام
ميشه بگيد چطوری محدوديت حجميش کشکه
اونم با PPPoE
وقتي درست Configure نكردن يعني كشك.................
بابا خوبي پارس آنلاين اينه كه Security تعطيله راحت 64 ميگيري و ميكنيش 512 هيچ كي هم خبردار نميشه.محدوديت حجميش هم كه كشكه. حالا هر ماه يك ساعت هم قطع باشه هيچ اشكالي نداره!
خوب همه جا همينه همه جا دوست دارن اينترنتشونو بفروشن فقط داتک عوضيه که اجراش ميکنه چون مال مخابرات
اينا هنوز طرحشونو براي محدوديت کامل اجرا نکردن اونايي که خيال ميکنن بعد از اينم راحت ميتونن دانلود کنن به همين خيال باشن چون يکي يکي دارن تو شهرا ميان جلو
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.