مشاهده نسخه کامل
: فرمان place در فوتووشاپ به چه درد ی می خوره ؟
Ship Storm
10-09-2007, 08:59
می خواستم بدونم فرمان place برای چه کاری استفاده میشه ؟:11:
aram_nfs
10-09-2007, 16:06
یه کمی توضیح بده
این فرمان کجاست؟
Ship Storm
10-09-2007, 16:22
در منوی file می تونید این فرمان رو ببینید .
DoNkHoWaN
10-09-2007, 17:18
فکر کنم یه چیزی شبیه insert یا Replace باشه.؟!
Maysam-BFU
10-09-2007, 17:33
این دستور مانند open عمل می کند و با این تفاوت که اون تصویر رو تبدیل بهSmart Object می کند و بر روی تصویر جاری شما ( تصویر باز ) قرار می دهد.
در صورتی که بخواهید تصویر را از Smart Object خارج کنید( به صورت کپی ). بر روی لایه مربوطه کلیک راست کنید و گذینه Edit Contents را انتخاب کنید.
Ship Storm
10-09-2007, 18:02
کم کم داشتم ناامید میشدم آقا میثم ... که بالاخره شما اومدی جواب ما رو دادی ... ممنون میثم جان از توضیح خوبت . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
aram_nfs
10-09-2007, 18:44
میثم جان دستت درد نکنه
ولی آخه این کار به چه دردی می خوره؟
Ship Storm
10-09-2007, 19:05
فکر کنم زیاد کاربرد آنچنانی نداشته باشه .
Maysam-BFU
11-09-2007, 07:10
میثم جان دستت درد نکنه
ولی آخه این کار به چه دردی می خوره؟
فکر کنم زیاد کاربرد آنچنانی نداشته باشه .
شاید دستور Place کاربرد زیادی نداشته باشه ولی دستور Smart Object بعضی موقع ها بدرد می خوره.
به طور مثال یک SHape که حالت وکتور دارد را در صفحه ایجاد می کنید.
و بر روی لایه آن Shape کلیک راست می کنید و روز گذینه ای Convert To SmartObject کلیک می کنید حال تصویر را بزرگ کنید می بینید که حالت وکتور را از دست داده و کیفیت آن کم می شود و لایه آن هم شبیه به یک لایه معمولی شده.
برای این که دوباره حالت وکتور را به آن بر گردانید دوباره بر روی لایه مربوطه کلیک راست کنید و گذینه Edit Contents را بزنید.
نمیشه دقیق گفت که این ابزار کجا کاربرد داره شاید هم برای محافظت از حالت وکتور باشه.
به بخش Sample های فتوشاپ بروید و Sample Object را از داخل پوشه وارد فتوشاپ کنید و کاربرد Smart Object را مشاهده کنید.
توجه کنید : اگر برنامه Illustrator بر روی سیستم شما نصب باشد بعد از Edit Contents اسمارت آبجکت های Sample Object وارد آن نرم افزار می شوید.
موفق باشید :46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.