ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : E-Book فارسي براي C

kavoosh
10-09-2007, 01:43
سلام

من يك E-Book فارسي براي زبان C ميخوام (خود C) و هر چي كاملتر باشه بهتر.

ممنون ميشم راهنمايي كنيد.:20:

Dash Ashki
10-09-2007, 07:42
سلام...
من این کتاب رو داشتم شاید براتون مفید باشه،(البته کامل نیست;))

.

Mohammad
10-09-2007, 08:46
دوست من درخواست فقط در صفحه اصلی...منتقل شد.

Rossoneri
18-09-2007, 19:25
منم یه کتال کامل کامل واسه زبان C میخوام. یکی دوتا دانلود کردم ازش هیچی نفهمیدم آخه هیچ سررشته ای ندارم !!

***Spring***
18-09-2007, 23:15
سلام... این تاپیک رو قبلآ linker عزیز زده بودند ...

آموزش گام به گام زبان برنامه نويسي C ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

برای خود C ، فارسی چیزی نداریم ( فعلآ ) ... ولی اگه انگلیسی بخواهید یا #C یا بعضی زبانهای دیگه ، توی تالار هست... موفق باشید ...

***Spring***
18-09-2007, 23:29
منم یه کتال کامل کامل واسه زبان C میخوام. یکی دوتا دانلود کردم ازش هیچی نفهمیدم آخه هیچ سررشته ای ندارم !!

سلام ... شما هم مثل این دوستمون خود C رو میخواهید ؟... فارسی یا انگلیسی ؟... بهر حال کتابهای پایین هستند :

Visual c# 2005 How to program ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

یک راهنمای ساده تا پیشرفته با آموزش گام به گام ( انگلیسی ) C++ Demystified ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

C++ FAQs , Second Edition ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Microsoft Visual C# .NET Step by Step ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آموزش C# 2005 به زبان فارسی (رایگان) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Programming in C ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Learn Encryption Techniques with BASIC and C++ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

C#.net Web Developer's Guide ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

البته بازهم هستند ... بگردید ، بیشتر از اینها هستند ... موفق باشید ...

.

Rossoneri
19-09-2007, 04:12
سلام ... شما هم مثل این دوستمون خود C رو میخواهید ؟... فارسی یا انگلیسی ؟... بهر حال کتابهای پایین هستند :

Visual c# 2005 How to program ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

یک راهنمای ساده تا پیشرفته با آموزش گام به گام ( انگلیسی ) C++ Demystified ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

C++ FAQs , Second Edition ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Microsoft Visual C# .NET Step by Step ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آموزش C# 2005 به زبان فارسی (رایگان) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Programming in C ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Learn Encryption Techniques with BASIC and C++ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

C#.net Web Developer's Guide ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

البته بازهم هستند ... بگردید ، بیشتر از اینها هستند ... موفق باشید ...

.
بله خود C رو میخوام و به فارسی ، هر چی گشتم پیدا نشد مثل اینکه کتاب الکترونیکی کامل فارسیش نیست !!:41:

alishahbazi
26-10-2007, 21:49
سلام کاوش عزیز

هیچ منبع کاملی وجود نداره چون زبان C اونقدر مطلب برای گفتن داره که اگه بخوای همشو یاد بگیری باید یک مدت طولانی صرف یادگیریش بکنی.
البته یک سری مقالات انگلیسی هستند که میشه گفت در حد ابتدایی به طور کامل بحث کرده اگه خواستی بگو برات آپلود کنم.

kavoosh
27-10-2007, 11:29
سلام کاوش عزیز

هیچ منبع کاملی وجود نداره چون زبان C اونقدر مطلب برای گفتن داره که اگه بخوای همشو یاد بگیری باید یک مدت طولانی صرف یادگیریش بکنی.
البته یک سری مقالات انگلیسی هستند که میشه گفت در حد ابتدایی به طور کامل بحث کرده اگه خواستی بگو برات آپلود کنم.

ممنون alishahbazi جان.

انگليسي من در حد خوندن اينجور مقالات نيست و اگه كتاب فارسي پيدا ميشد خوب بود ولي متاسفانه اصلا توي نت نيست.

ممنون.

***Spring***
10-03-2008, 13:45
سلام
به این عضو جدید کمک کنید.اگه e book آموزش php سراغ دارین.راهنمایم کنید.
ممنون

سلام ... خیلی خوش آمدید ... لطفآ اول قوانین انجمنهای آموزشی رو بخونید ... اگه کتاب کامپیوتری به زبان فارسی لازم دارید در این قسمت : فارسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و اگه انگلیسی در این زیر شاخه: انگلیسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... اول از همه سرچ ( جستجو ) بفرمایید ...

درخواست کتاب در مورد Php ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اگه کتب کامپیوتری موردنظر شما در انجمن نبود ، برای هر کتاب یک تاپیک درخواست در انجمن کامپیوتر : کامپیوتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بزنید ... موفق باشید ...

.

Booseh_ye_Irani
21-03-2008, 12:23
سلام...
من این کتاب رو داشتم شاید براتون مفید باشه،(البته کامل نیست;))

ممنونم :blush:

آموزش C# 2005 به زبان فارسی (رایگان)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ممنون رفيق به خاطر آدرس بالا :46:

ashkaaaan
25-05-2008, 18:24
منم يه ايبوك مي ذارم اميدوارم خوشتون بياد حجمش هم خيلي كمه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید