مشاهده نسخه کامل
: مشکل DirectX
سلام.
آقا ورژن DirectX من 9.0b هست.یک برنامه نصب کردم که نیاز به DirectX 9.0c داره.توی خود سی دی این برنامه بود اما هرچی من این برنامه را نصب می کنم Directx من آپدیت نمیشه و همون 9.0b می مونه ! وقتی از طریق Dxdiag میرم می بینم نوشته که Directx قدیمی هست و فایل qasf.dll قدیمیه ! حتی رفتم از اینترنت این فایل را دانلود کردم اما تا کپی می کنم یه چند ثانیه جدید می مونه اما بعد سریع به حالت قبل بر میکرده !!! چی کار کنم ؟! راهی هست directx را آنیستال کنم ؟!
ویندوزت سرویس پک 1 هست؟
قبلا یک بود و دایرکت ایکس هم هیچ مشکلی نداشت اما وقتی ویندوزما عوض کردم و سرویس پک دو کردم اینطور شده !
عجیبه!!!
منم دقیقا همین مشکلو رو سرویس پک 1 داشتم میخاستم سیمز نصب کنم میگفت دایرکت ایکست باید c باشه که هر چی کار هم میکردم آپدیت نمیشد ولی بعد از نصب SP2 درست شد
عجب پس باید چی کار کنم من ؟!هیچ کس نمیـــدونه؟!؟!؟!
Gamemaster
11-09-2007, 15:36
DirectX vaghat ba khode windows ghabele taghire
DirectX vaghat ba khode windows ghabele taghire
اولا فینگیلیش ممنوعه فرسی بنویس
کی گفته با خود ویندوز قابل تغییره؟هر وقت خاستی میتونی آپدیتش کنی
خوب مال من که آپ نمیشه ! میشه آن اینستالش کرد ؟
شما یه ویندوز سرویس پک 2 ماله شرکت سرزمین رو بگیر تضمینی کار میکنه ایرادی داشت ببر سی دیش رو رو سر فروشنده خورد کن:21:
javadshahvand
12-09-2007, 19:47
سلام.
آقا ورژن DirectX من 9.0b هست.یک برنامه نصب کردم که نیاز به DirectX 9.0c داره.توی خود سی دی این برنامه بود اما هرچی من این برنامه را نصب می کنم Directx من آپدیت نمیشه و همون 9.0b می مونه ! وقتی از طریق Dxdiag میرم می بینم نوشته که Directx قدیمی هست و فایل qasf.dll قدیمیه ! حتی رفتم از اینترنت این فایل را دانلود کردم اما تا کپی می کنم یه چند ثانیه جدید می مونه اما بعد سریع به حالت قبل بر میکرده !!! چی کار کنم ؟! راهی هست directx را آنیستال کنم ؟!
directx رو با این برنامه پاک کن بعدDirectX 9.0c رو نصب کن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
directx رو با این برنامه پاک کن بعدDirectX 9.0c رو نصب کن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا ممنون ولی فعلا این کرک می خواد ببینم بروبچ فروم سریال و کرک می تونن کارما راه بندازن.
مشکلم بالاخره حل شد :31: از همه دوستان که کمک کردن ممنون !:10:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.