مشاهده نسخه کامل
: Asp.net يا Php. كدومش؟
romixery
09-09-2007, 19:41
سلام
خلاصه:
مي خوام برم تو كار برنامه نويسي براي شبكه. دوستام دو تا برنامه رو بهم معرفي كردن.ASP.NET و PHP.
مي دونم كه اينجا انجمن دلفي كاراست ولي با اين حال گفتم شايد حرفه اي ها بدونن كدومش بهترن.
شخصا چون خودم دلفي كارم و از طرفداراي حسابي Borland،خودم PHP رو ترجيح مي دم.
راهنماييم كنيد ممنون ميشم:11:
موفق باشين باي.
Sharingan
09-09-2007, 19:51
PHP 100% ... اگه دقت كني تمام سايت هاي حسابي با ديتابيس هاي حجيم و يا سايت هاي ف ي ل ت ر ش ك ن همشون PHP هستن. تمام فاروم ها با php نوشته مي شه مثه همين پي سي ورد. با php مي توني تو وب پادشاهي كني !!! ( هركي ندونه خيال مي كنه من php رو نوشتم از بس تعريف كردم...)
MasterData
09-09-2007, 23:27
PHP 100% ... اگه دقت كني تمام سايت هاي حسابي با ديتابيس هاي حجيم و يا سايت هاي ف ي ل ت ر ش ك ن همشون PHP هستن. تمام فاروم ها با php نوشته مي شه مثه همين پي سي ورد. با php مي توني تو وب پادشاهي كني !!! ( هركي ندونه خيال مي كنه من php رو نوشتم از بس تعريف كردم...)
اینجوری که نمیشه کسی رو راهنمایی کرد
ببینم برای چه کاری میخوای؟
تا جایی که من اطلاع دارم معمولا از ASP.Net برای طراحی نرم افزار های تحت وب استفاده میکنن چون علاوه بر قدرتهایی که توی مسائل برنامه نویسی داره خیلی سرع و راحت توی ویؤوال استدیو می تونید چیزهایی که میخواهید فراهم کنید که این خودش باعث کاهش هزینه های برنامه نویسی میشه اما از طرفی هم هاست و پشتیبانی اون گرون هست
اما پی اچ پی حیلی سبک هست و الان هم که با اجکس تلفیق میشه خیلی کارایی خوبی داره و معمولا برای سایتهایی طراحی میشه که تراکنش دیتا بیس اونها زیاد سنگین نباشه چون MySQL تا جایی که من اطلاع دارم خیلی قدرتش از SQL Server کمتره
مهمتر از همه اینه که خودت با کدوم راحت تر هستی با همون شروع به کار کن
romixery
10-09-2007, 10:39
سلام
خيلي ممنون از راهنماييتون
من الان تقريبا شيش ماهه كه دارم دلفي كار مي كنم. مي خواستم يه برنامه بنويسم كه متاسفانه با دلفي نميشد اونو نوشت و رفتم تو كار Vc++.net. ولي باور كنيد حالم ازش بهم خورد از بس دنگ و فنگ داره.
دلفي هم راهتتر و روتينتره و هم سريعتر.
البته اين فراموش نشه كه ابزارهاي Vc++.net خيلي بيشتر از دلفي هست ولي هيچي دلفي نمي شه. بنابراين از ويژال استاديو كه اصلا خوشم نمياد تا برم Asp.net رو كار كنم.
خودم هم از Php بيشتر خوشم مياد
ممنون
سلام
اینجا خیلی به جوابت نمی رسی...
اگر جای مناسب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بپرسی جواب بهتری میگیری. چون دوستان اونجا آشنا هستند...
اما خوب خودم هر دو رو امتحان کردم... اما خیلی با ASP زیاد کار نکردم...
ولی باید بگم PHP برای طراحی سایت ساخته شده و هیچ چیزی جای اون رو نمیگیره...
اما خوب اگر میخواهی تحت وب برنامه بنویسی ASP بهتره. اما دردسر خیلی زیادی داره...
PHP رو حتی میشه با Notepad نوشت و توی تمام سیستم عامل ها کار میکنه...
در ضمن با ویژال استودیو هم کار کردم C#. خیلی ابزار های زیادی داره و قدرت باور نکردنی داره
اما از کار باهاش لذت نمیبرم...
تا حالا خودم که با PHP دو پروژه رو ناتمام ساختم...
موفق باشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.