مشاهده نسخه کامل
: لود Dll از يه زبان ديگه تو دلفي
romixery
09-09-2007, 19:27
دوستان عزيز سلام
يه سوال داشتم.
من يه Dll دارم كه توابعش با زبان VC++.NET 2005 نوشته شدند. تمام آرگومانهاي تابع رو هم مي دونم
مي خواستم بدونم مي تونم اونو توي دلفي لودش كرد و از توابعش استفاده كرد. اگه نميشه هم راهي نداره كه بشه!!!:41:
موفق باشين
باي
romixery
10-09-2007, 21:22
الو الو... كسي جواب ندادا. من هنوز منتظرما؟!!!
به خدا خيلي برام مهمه؟:31:
NoneForce
11-09-2007, 09:13
الو الو... كسي جواب ندادا. من هنوز منتظرما؟!!!
به خدا خيلي برام مهمه؟:31:
سلام
شوخي ميكنيد!!
روش كلي :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
romixery
11-09-2007, 17:23
نانفورس جان سلام
ببخشيد اگه شوخي كردم!!!
اين روشي كه شما گفتين رو مي دونستم ولي آيا فرقي نمي كنه كه Dll با يه زبان ديگه نوشته شده باشه؟
جواب ميده؟
مرد مباح
12-09-2007, 09:53
Dll ها در همه زبانها بعد از Compile همه یک شکل دارن.
یعنی برای کامپیوتر و زبانی که از آن استفاده میکنه فرقی نداره که زبان پایه آن چیه.
همشون یکسان هستند.
مگر اینکه اون فایلی که داری لود میکنی چیز دیگه ای به جز Dll باشه و فقط پسوندشو تغییر داده باشن.
سلام
مرد مباح همه چیز رو گفت...
DLL (Dynamic-Link Library)
به هر زبانی که نوشته بشن ، بعد از Compile میتونید در برنامه خودتون ازش استفاده کنید...
اما خوب باید طرز ( کد ) استفاده کردن رو بلد باشید و تمام آرگومانهاي تابع رو بدونید که شما میدونید
و کد استفاده رو هم نانفورس قرار دادند...
امیدوارم توضیحات مفید واقع بشوند!
موفق باشید
hamedvahedi
02-10-2007, 08:29
نكته اي جا مونده و اون هم اينه كه استفاده از dll هاي فريم وركي لازمه اش اينه كه فريم ورك نصب باشه. يا كاملتر اينكه reference اون dllي كه ازش استفاده مي كنيد هم وجود داشته باشه
mdd_2007
22-10-2007, 10:09
رسم توابع ريلضي
رسم توابع ريلضي
اگر میشه بیشتر توضیح بدید...
ریلضی یا ریاضی؟
mdd_2007
24-04-2009, 00:15
ببینید من زیاد VC++.NET 2005 ولی این رو می دونم که ویندوز برای فراخوانی توابع از
stdcall استفاده می کنه پس شما باید تابع رو طوری بنیویسید که در همه ی زبان ها استفاده کرد بعد توی دلفی این رو بنویسید
function example (...):...;external 'mydll.dll';stdcall
mdd_2007
24-04-2009, 00:16
در ضمن اون پست قبلیم اشتباه شد ببخشید
romixery
24-04-2009, 17:16
سلام
بینید من زیاد vc++.net 2005 ولی این...
زياد چي ...؟ بلد نيستين؟ بهتره توي قواعد دستوري پستتون يه تجديد نظر بكنيد.
از اين كه بعد از 2 سال و اندي ياد اين پست افتادين واقعاً ممنونم. كارتون درسته !!!!!!!!!!!
سلام و خسته نباشيد.
من تاحالا با نرم افزار دلفي كار نكردم ولي برنامه نويسي با متلب را خوب بلدم.
ميخواستم يك برنامه ويژوال بنويسم كه Data set از يك فايل Excel است.
سوال اولم اينه كه چه نرم افزاري را پيشنهاد ميديد و اينكه چجوري بين دلفي و اكسل ارتباط برقرار كنم. متشكرم
romixery
28-04-2009, 08:26
اگه ميخواين فايل اكسل رو باز كرده و با داده هاي اون كار كنيد، يا در اون بنويسيد، بهترين وسيله، كامپوننتهاي xlsReadWriteII هستند. به سادگي مي تونيد به فايلهاي اكسل رابطه برقرار كنيد. اين كامپوننتها در انجمن معرفي شده. جستجو كنيد به نتيجه مي رسين.
از راهنماييت متشكرم.
مي خوام كه يك برنامه ايي به صورت ويژوال بنويسم كه يك سري ديتا را از اكسل بخونه و يك سري نمودار را ترسيم كنه، مي تونم اينكارو با دلفي انجام بدم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.