ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آي فون/رابط گرافيكي كاربر يا هياهو برسر هيچ!



R10MessiEtoo
09-09-2007, 11:55
آي‌فون، گوشي جنجالي اپل، اصلا اسمارت‌فون نيست، سيستم عامل ندارد، گجت نيست و تنها چيزي كه دارد زيبايي محسور كننده‌اي است كه ويژگي همه محصولات اپل است.

اصلاً همين توجه و تاكيد استيو جابز و ووزنياك به رابط گرافيكي كاربر بود كه كامپيوترهاي اپل را در دهه 90به عرش برد و اپل را اپل كرد.

معلوم نيست گوشی‌ آی‌فونی که دوربینش ضعیف است، ‌اجازه فیلم‌برداری نمی‌دهد، کارت حافظه نمی‌خورد، همه فرمت‌ها را پشتیبانی نمی‌کند و تازه باید هک شود تا با سیستم مخابراتی‌مان سازگار شود، چرا این‌قدر باید کشته و مرده داشته باشد.

مهم‌ترين ويژگي آي‌فون صفحه لمسي آن است است که سونی‌اریکسون و نوکیا هم گوشی‌هایی با صفحه لمسی حتی بهتر در همين بازار تهران دارند، آن هم بدون هیچ یک از نقاط ضعف عمده آی‌فون.

تازه صفحه لمسی گوشی اپل را که خودش نساخته. اپل ساخت اين صفحه لمسی را به یک شرکت آلمانی سفارش داده تا برایش بسازد.

همين ويژگي‌ها باعث شده كه استیو جابز در متنی که در سایت اپل منتشر کرده است، اعلام كند که قیمت گوشی 8 گیگابايتي 599 دلاری را 200 دلار پایین آورده و حالا این گوشی را با قیمت 399 دلار به فروش می‌رساند.

تخفیفی قابل توجه! کسانی هم که قبل از این گشاده‌دستی اپل، آی‌فون را گران خریده‌اند، می‌توانند از اعتبار 100 دلاری برای خرید از فروشگاه‌های اپل استفاده کنند.

در قسمتی از متن منتشر شده، استیو جابز می‌نویسد: «با بیش از 30 سال تجربه در زمینه فناوری، می‌توانم به این واقعیت اذعان کنم که جاده فناوری ناهموار است.

همیشه باید شاهد تغییرات و پیشرفت‌هایی بود. همیشه کسی هست که محصول را قبل از کاهش یافتن قیمت آن می‌خرد و در نتیجه نمی‌تواند از شرایط قیمت جدید، سیستم عامل تازه و یا هر چیز دیگر استفاده کند.

زندگی در مسیر فناوری چنین چیزی است. اگر شما همیشه در انتظار کاهش‌یافتن آتی قیمت‌ها و یا خریدن یک مدل بهتر باشید، آن وقت در واقع هیچ‌وقت فناوری جدیدی را نخریده‌اید، چون شما همیشه منتظر چیز ارزان‌تر و بهتری بوده‌اید.

اگر شما محصولات را از شرکت‌هایی بخرید که از آنها پشتیبانی می‌کنند -مانند شرکت اپل که قصد چنین کاری دارد- می‌توانید با وجود به بازار آمدن مدل‌های جدید از سال‌ها خدمات مفید و رضایت‌بخش برخوردار شوید.»

این جملات یعنی اینکه تردید نکنید منتظر نسخه جدید آی‌فون و یا محصولات تازه شرکت‌های رقیب نباشید، قیمت را هم که پایین آورده‌ام، زودتر آی‌فون بخرید!


همشهري آنلاين