مشاهده نسخه کامل
: ظریفترین وب کم فراسو همگام با آخرین تکنولوژی روز دنیا به بازار آمد
شرکت FARASSOO تولید کننده لوازم و دستگاههای جانبی کامپیوتر، جدیدترین وب کم خود با نام FC- 2300را به بازار عرضه کرده است.
FC-2300 در واقع در کنار قابلیت تنظیم 360 درجه در تمام جهات و همچنین امکان نصب بر روی هر دو نوع مانیتورهای CRT و LCD با ظاهر خاص از جنس rubber و LED قرمز رنگی که در هنگام استفاده روشن می شود، امکانات متفاوتی برای سلیقه های کاربری مختلف فراهم کرده است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این وب کم با رزولوشن۱.۳ مگا پیکسل، مجهز به سیستم ضبط تصاویر متحرک با سرعت 30 فریم درثانیه و همچنین امکان دریافت صدا می باشد که قابلیت های دیگری همچون دکمه snapshot برای عکسبرداری در رزولوشن های مختلف، زوم دیجیتال و افکت گذاری تصویری از دیگر ویژگیهای این وب کم می باشد.
همچنین تعبیه میکروفن داخلی در این وب کم آن را با تمام برنامه های ارتباط آنلاین مانندMSN messenger ، YAHOO messenger و Skype سازگار نموده است .
FC-2300 از هم اکنون با یک سال گارانتی شرکت فراسو در بازار موجود می باشد.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ممنون ocz عزیز :)
دوستان نمی دونم اطلاع دارید که این شرکت ایرانی هست ، اما بیشتر محصولاتش
را با عنوان " ساخت چین " بیرون می ده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا جای تاسف داره ، من خودم کیبردم فراسو هستش و به خاطر زیبایی و کاربردش و از همه مهمتر این که ساختن وطن بود خریدم ، ولی وقتی بردم خانه دیدم زده MADE IN CHINA [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، چرا .....
بای
شايد واقعا ساخت چين باشه؟
و اين شركت مونتاژ ميكنه
منم شك كرده بودم
چون روي كيبورد من هم همين رو نوشته
شايد واقعا ساخت چين باشه؟
و اين شركت مونتاژ ميكنه
منم شك كرده بودم
چون روي كيبورد من هم همين رو نوشته
سلام
نمی دونم ، شاید ، اما گارانتیش داخل ایران که گارانتی خود فراسو هستش :20:
اما به احتمال 80% ساخت وطن هست :40:
بای
بله
خيلي تبليغ ميكنه
و احتمال اينكه مال ايران باشه زياده
Ship Storm
10-09-2007, 18:32
اینقدر تبلیغ می کنن که تولیدات داخلی رو بخرید اونوقت رو تولیدات خودشون اینو می زنن .
ولی انصافا کیفیت فراسو از خیلی از مارک های خارجی دیگه بهتره من که خودم ازش خیلی خوشم میاد .
ولی انصافا کیفیت فراسو از خیلی از مارک های خارجی دیگه بهتره من که خودم ازش خیلی خوشم میاد .
سلام
منم :31::10::46:
اما جدای از این حرف ها... واقعا چرا مارک یک کشور دیگه را میزنند روی محصولات به این خوبی؟؟
فکر کنم توی سایتش هم که بری فارسی نداره ؟! :13:
شرکت فراسو در زمینه طراحی ، تولید و بازاریابی محصولات کامپیوتری در راستای آسوده کردن نیاز کاربران خویش فعالیت می کند.
محصولات فراسو پیرو همیشگی شعار شرکت ، مبنی بر ارائه محصولاتی که علاوه بر کیفیت با زیبایی همراه است ، سعی در تأمین نیازهای مشتریان همیشگی خود را دارد.
شرکت فراسو از سال 1368 به صورت رسمی فعالیت خود را در زمینه تولید محصولات کامپیوتری با ارائه کیبرد 2282 آغاز کرد ، پس ازموفقیت این محصول، شرکت در جهت گسترش افقی محصولات گام های محکمی را برداشت تا علاوه بر تأمین سلایق و نیاز مشتریان ، به توسعه بازار هدف خود نیز نائل گردد.
امروزه پس از گذشت مدت زمان کوتاهی ، شرکت فراسو با تنوع بخشیدن به محصولات خود در بیش از 13 دسته بندی محصول و بیش از 100 ها محصول متفاوت ، قدم در بازار های جهانی گذاشته است تا اولین برند ایرانی در زمینه کامپیوتری باشد تا در بیش از 23 کشور محصولات خود را به فروش می رساند و همچنان در حال توسعه بخشیدن به بازار جغرافیایی هدف خود در بازار خاورمیانه و اروپا می باشد.
شرکت فراسو در زمینه طراحی ، تولید و بازاریابی محصولات کامپیوتری در راستای آسوده کردن نیاز کاربران خویش فعالیت می کند.
محصولات فراسو پیرو همیشگی شعار شرکت ، مبنی بر ارائه محصولاتی که علاوه بر کیفیت با زیبایی همراه است ، سعی در تأمین نیازهای مشتریان همیشگی خود را دارد.
شرکت فراسو از سال 1368 به صورت رسمی فعالیت خود را در زمینه تولید محصولات کامپیوتری با ارائه کیبرد 2282 آغاز کرد ، پس ازموفقیت این محصول، شرکت در جهت گسترش افقی محصولات گام های محکمی را برداشت تا علاوه بر تأمین سلایق و نیاز مشتریان ، به توسعه بازار هدف خود نیز نائل گردد.
امروزه پس از گذشت مدت زمان کوتاهی ، شرکت فراسو با تنوع بخشیدن به محصولات خود در بیش از 13 دسته بندی محصول و بیش از 100 ها محصول متفاوت ، قدم در بازار های جهانی گذاشته است تا اولین برند ایرانی در زمینه کامپیوتری باشد تا در بیش از 23 کشور محصولات خود را به فروش می رساند و همچنان در حال توسعه بخشیدن به بازار جغرافیایی هدف خود در بازار خاورمیانه و اروپا می باشد.
سلام
ممنون از اطلاعاتی که دادید :11:
بای
پشت کیبرد فراسوی من نوشته Made in Iran
البته مدلش 2000 هستش.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.