ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سایت Freeshare.us بسته شد

amintnt
09-09-2007, 04:00
سلام...........

متاسفانه ایمیج آپلود سنتر Freeshare.us بسته شده......... خدا میدونه چندتا از پستا دیگه به درد نمیخورن! من خودم تمام عکسامو اونجا آپلود میکردم:41:......... واقعا حیف شد....... واقعا سرعت بالایی داشت و خیلی راحت باز میشد....... حتی از tinypic هم سر تر بود! :41:

شب خوش:41:

Mahiar0
09-09-2007, 09:07
اره حيف شد
حتما يه مشكلي براشون پيش اومد

faryadi
13-09-2007, 07:44
حالا کجا عکس آپلود کنیم بهتره؟

amintnt
13-09-2007, 13:37
حالا کجا عکس آپلود کنیم بهتره؟
هنوز هیچ سایتی به روونی و پر سرعتی اون پیدا نکردم! فعلا همون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو استفاده کنید تا ببینیم چی میشه!

amintnt
13-09-2007, 13:58
یه چیزی رو متوجه شدم....... میتونید عکسا رو روی سرور tinypic آپلود کنید اما نیازی نیست به خود سایتش برین......

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به اینجا برین و بدون دردسر آپلود کنید :)

Honradez
13-09-2007, 18:08
یه چیزی رو متوجه شدم....... میتونید عکسا رو روی سرور tinypic آپلود کنید اما نیازی نیست به خود سایتش برین......

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به اینجا برین و بدون دردسر آپلود کنید :)
ایول دمت گرم!

Behroooz
13-09-2007, 22:03
سايت براي اپلود زياده . بيا اين هم هست

10pix.com

ALIAK28
14-09-2007, 10:02
البته قطعا هیچ چیزی جای Freeshare.us که یکی از دوستان بسیار خوبم مدیریت اون رو بر عهده داشت نمی گیره ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اگر نیاز به تصاویر بند انگشتی هم داشته باشید چون اکثر سایت ها اون رو ارائه نمی دن می تونید از سایت زیر استفاده کنید...البته سرعتش چندان بالا نیست ولی کاچی بهتر از هیچی هست :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

IcY
14-09-2007, 19:42
من که از freeshare استفاده نمیکردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی فکرکنم خیلیا بیچاره میشن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون کاربرای زیادی داشت!!!