مشاهده نسخه کامل
: آموزش : نوشته ی با نور آبی و سبز (سطح : مبتدی)
YAHYA-PRO
08-09-2007, 21:48
باسلام
آقا اسم رو حال کردین از وقتی خودم برای آموزشها اسم میزارم اسمها همه تخیلی شدن
این دفعه دیگه اقا شاهین میندازتمون بیرون اینو اقا شاهین میگه : با احترام چون خیلی آموزشهای مزخرف و درپیتی مبتدی گذاشتی با خوشحالی تمام بن میشی :41:
عکس نمونه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک تصحیح شد.
meysam2145
08-09-2007, 22:12
عزیز لینک خرابه!!!ولی ممنون از آموزش هات!!
YAHYA-PRO
08-09-2007, 22:41
عزیز لینک خرابه!!!ولی ممنون از آموزش هات!!
لینک تصحیح شد
آموزشها هم قابل شما رو نداشت :10:
Lover_Football
09-09-2007, 12:45
قشنگ و جالب ...
Tnx for Yahay
Shahin King
10-09-2007, 02:02
سلام
آقا یحیی دستت درد نکنه ، هر چند آموزشی شبیه به این در گذشته داشتیم . ولی اون قبلیه دو رنگ نبود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دفعه دیگه اقا شاهین میندازتمون بیرون اینو اقا شاهین میگه : با احترام چون خیلی آموزشهای مزخرف و درپیتی مبتدی گذاشتی با خوشحالی تمام بن میشی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی
قربانت
شاهین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
aram_nfs
10-09-2007, 16:26
بن بشی یا نشی همیشه تو دل مایی آخه آموزش هات زیبا و در تمامی سطوح هستند
موفق باشی
shazdeh23
11-09-2007, 10:04
دستت درد نکنه
Yahay خیلی دوست داری که نوشته با رنگهای متفاوت رو واسه آموزش بزاری؟!
جریانش چیه؟
یحیا جان
اموزش مفیدی ه
ممنون م
Ship Storm
11-09-2007, 10:58
واقعا باید یه خسته نباشید به یحیی جان بگیم .... یحیی جان حسابی خسته نباشی و موفق باشی دوست خوبم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Saeed kmss-D
11-09-2007, 16:47
در عين سادگي خيلي قشنگ بود.
ممنون يحيي جان و خسته نباشي.
موفق باشي♥♥♥
YAHYA-PRO
11-09-2007, 22:56
بن بشی یا نشی همیشه تو دل مایی آخه آموزش هات زیبا و در تمامی سطوح هستند
موفق باشی
آرام جان باور کن منم فقط به عشق شماست که دارم هی مینویسم :11: شما خیلی بیشتر از این حرفها برام ارزش دارین :10:
دستت درد نکنه
Yahay خیلی دوست داری که نوشته با رنگهای متفاوت رو واسه آموزش بزاری؟!
جریانش چیه؟
:31: بخدا تقصییر من نیست تو هر سایتی میرم نوشته داره و قالب سایت کمتر به بقیه مباحث پرداختن
یحیا جان
اموزش مفیدی ه
ممنون م
ممنونم ولی چرا اسم منو اینجوری نوشتی ؟
واقعا باید یه خسته نباشید به یحیی جان بگیم .... یحیی جان حسابی خسته نباشی و موفق باشی دوست خوبم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخی چقدر این خسته نباشید چسپیده بابا Ship Storm جان انشالله شما هم هیچ وقت خسته و درمونده نشی دوستم عزیزم
در عين سادگي خيلي قشنگ بود.
ممنون يحيي جان و خسته نباشي.
موفق باشي♥♥♥
ها من کلا آموزش ساده بیشتر میدم چون راحتتره :31: ( ولی من هر چی میبینم احساس میکنم مبتدیه یا فوقش متوسط تازه اگه دقت کرده باشین همه ی آموزشهای حرفه ای خیلی آسون شدن مثل همون نویگیشن که دیگه خیلی خلاصه بود )
خوب همینجا هم از تمام دوستانی که به مناسبت تولدم pm دادن یا تو انجمن متفرقه تو تایپکی که موجکس جان درست کرد تبریک گفتن صمیمانه تشکر میکنم انشاالله که زیر سایه ی حق همه پیروز و سربلند باشین
البته این نظرات باعث شد که من مصمم تر از گذشته باشم و برا ی خوشحالی همه ی دوستان عزیز تمام سعی خودم رو میکنم
آها آرام جان من برای هدیه ی تولد کارت پستالهامو میخوام و گرنه خودت که میبینی من چقدر طرفدار دارم با گرز و چماق میایم دم تایپک کارت پستال و کارت رو میسازیم :31::21:
mohammad50
10-10-2007, 14:08
خدايا يعني ميشه يه روز منم مثل اينا استاد فوتوشاپ بشم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.