PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هر کی می خواد کامپیوتری که می خره براش 40 سال کار کنه بیاد!!!

sulfur99
08-09-2007, 20:20
امروز می خواستم در مورد کامپیوترهایی حرف بزنم که تو دنیا بهترینن.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](11).gif
این کامپیوترها بدرد کسایی می خورن که تا حدودی هرچقدر پول بدن براشون مشکل نداره.
این کامپیوتر ها در گذشته فقط از سیستم عامل MacOS استفاده می کردند ولی الان از Windows هم استفاده می کنند.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif
گرچه اعتقادی بهش ندارن.
این کامپیوتر ها به صورت بسته ای تولید می شوند و از دم آمریکایی هستن.به همین دلیل همه ی قطعات با هم Match هستن.
واقعا عالیند.
Intel هستند.
برای بازی که هیچ حتی برای کار فوق العاده هستند و در اصل برای این دو ساخته شدند.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif

اگه با اونا کار کنید دیگه به PC می خندید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
قیمتشون بین 1.5 تا 15 میلیون است ولی ارزش داره.برای خرید به بهترین شکل با ********* تماس بگیرید.

من این شماره رو ندادم تا برای خودم تبلیغ کنم.هدف اطلاع رسانی بیشتر و کمک است.به هر حال برای اونایی که علی بی غم هستن عالیه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif
این کامپیوترها بیش از 40 سال برات دووم میاره.:46:
تو کشور های خارجی مثل آمریکا اصلا PC مهم نیست.بیشتر مردم از Apple استفاده می کنند و به PC می خندند.:27:

Gabana
08-09-2007, 20:34
دوست عزيز ..
براي بار آخر ..

از ايجاد تاپيك هايي با اين حالت خودداري كنيد .
شماره هم نگذاريد

بحث اگر قراره بكنيد درست و فني باشه .. نه هر خاطره اي كه دلت خواست تعريف كني.
دو سه تاپيك زديد يكي از يكي قشنگ تر !