ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کدی برای فشرده شدن کلید Enter صفحه کلید

kavehtanhaeivash
08-09-2007, 19:25
سلام. توی اجرای یه برنامه، یه جا که پیغامی ظاهر میشه ( نه لزوما MsgBox ) ، و نیاز هست که کلید Enter از صفحه کلید فشار داده بشه تا این پیغام محو بشه ، آیا کدی هست که وقتی برنامه به اون میرسه، کار فشار دادن Enter بعد از آمدن پیغام رو انجام بده ؟( من به کد این پیغام دسترسی ندارم). با احترام و تشکر.

Alirezanet
09-09-2007, 03:02
کلید اینتر تو وی بی یه کاری رو انجام میده مثله بقیه کلید ها به جای فشردن اینتر جایی که میخوای فرمانی که میخوای رو بنوس . مثلا form1.hide
شما دنبال کلید اینتر نیستید دنبال این هستین که چجوری میتونی خود به خود یه پیغامو ببندی ؟؟؟!!!
به حر حال کمکی بتونم میکنم !!! تا فردا باااااااااااااااااااااای

majj
09-09-2007, 09:37
با سلام
فکر کنم با دستور سند کی بتونید

301
09-09-2007, 11:46
سلام
شما می تونی با دستور sendkeys کلید اینتر رو فشار بدی که به صورت زیره:
sendkeys vbenter
اگه این دستور رو بنویسی برنامه از طرف کیبورد کلید اینتر رو میزنه ولی اگه این پیغامی رو که می گی به طور نا خواسته از طرف برنامه خودت اجرا میشه ( یعنی برنامت خطا داره) می تونی برای رفع خطا از دستور
on error resume next در بالای صفحه کدت استفاده کنی.
و یا اگه می خوای هنگامی که وی بی خطا می ده تو اون خطا رو عوض کنی یعنی یه پیغام ایجاد کنی و یا هر چیز دیگه می تونی از دستور on error goto استفاده کنی که باید جلوی goto یه کلمه یا عدد بزاری که اون کلمه یا عدد پشت خط مورد نظرته. برای بهتر فهمیدن یه مثال میزنم.

on error goto L1

دستورات

L1: if err.number=? then
msgbox "error"
end if

علامت سوال شماره خطاست، شماره خطارو برای این می دیم که با خطا های دیگه قاطی نشه.
ما میتونیم حتی شرط رو نذاریم ولی با شرط کنترلمون نسبت به خطا ها بهتره.
امیدوارم تونسته باشم جوابتو بدم:10: