مشاهده نسخه کامل
: معرفي كتاب sql server .net و pdf توابع vb.net
AHMADUSE
08-09-2007, 02:09
سلام
آقا اگه كسي يه كتاب خوب و روون و جامع درمورد كتاب sql server .net سراغ داره معرفي كنه
و اگر كسي pdf تمام توابع در vb.net رو داره بده ممنون ميشم
javad2625
13-09-2007, 01:27
من هم pdf توابع API رو براي vb.net ميخوام اگه كسي داشته باشه ممنون ميشم. آخه API هايي كه روي سايت هاي مختلف گذاشته اكثراً يا مال vb6 هستند يا تست نشده هستند و كار نمي كنند. من توابع تست شده vb.net رو ميخوام. به خصوص توابع Ras مثل RasEnumConnections.
خيلي ممنون
سلام
من دو تا فيلم آموزشي زير را در مورد sql server و vb.net سراغ دارم .اميدوارم به دردتون بخوره:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فعلا اينو داشته باشيد سرچ هم فراموش نشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
am_merman01
20-09-2007, 03:16
يه كتاب هست به نام پايگاه داده با ويژاوال بيسيك 2005 كه آموزش كار با اكسس و Sql و اراكل را داره و از انتشارات نص هستش كه ميتونه كمك بزرگي به دوستان بكنه
AHMADUSE
19-10-2007, 00:10
سلام من يه كتاي جداگانه راجع به sql server .net ميخوام كه مفيد و روون باشه و حتي المكان با سي دي
كتاب انتشاران نص راجع به نحوه بكارگيري پايگاه داده هست نه كار با پايگاه داده sql
آقا اگه كسي يه كتاب خوب و روون و جامع درمورد كتاب sql server .net سراغ داره معرفي كنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.