ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اين Yahoo Updater چيه كه روزي 100 مگ دانلود مي كنه؟ چطور غير فعالش كنم؟

R10MessiEtoo
07-09-2007, 22:50
سلام دوستان

فكر كنم جاي بحث رو درست انتخاب كردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من دو روزه كه يك مشكلي دارم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برنامه اي به نام Yahoo Updater كه فكر كنم يكي از مشتقات ياهو مسنجر هست بشدت داره اذيت ميكنه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

الان دوروزه كه راه افتاده و هر روزي بالاي 100 مگ از اينترنت اطلاعات گرفته.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هر چي هم با Task Manager مي بندمش دوباره بار بعدي كه كامپيوتر ريست ميشه باز ميشه. حالا شما فكر كنيد 4 تا كامپيوتر و ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بدبختي اينه كه اينجا كافي نت داييم هست و اينترنت با محدوديت حجم دانلود داريم و اگر در ماه بيشتر از 5 گيگ استفاده كنيم بايد پول اضافه بديم. تازه سرعت رو هم به شدت پايين آورده.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر راهي براي پاك كردن يا غير فعال كردنش مي دونيد خواهش مي كنم بگيد. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با تشكر مهدي:11:

khmusic
07-09-2007, 22:55
اگه شما از فایروال استفاده میکنید از اونجا غیر فعالش کنید

c0dest0rm
07-09-2007, 23:06
سوال من اینه!
100 مگ چی دانلود میکنه آخه!

R10MessiEtoo
07-09-2007, 23:15
اگه شما از فایروال استفاده میکنید از اونجا غیر فعالش کنید

نه من اينجا از فايروال استفاده نمي كنم.

ديپ فريز نصب كردم امنيت توووپ! با هر بار ري استارت همه چيز به حالت اول بر مي گرده.

خودم رشته ام كامپيوتر هست. هر چي فكر مي كنم و هر كاري مي كنم به نتيجه اي نمي رسم.

فكر مي كنم اگر كسي به رجيستري ويندوز وارد باشه راه حلش رو بلد باشه.

=========

ويرايش:

الان كه تو رجيستري سرچ كردم يك فايلي مربوط به update مسنجر رو پيدا و پاك كردم شايد درست بشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

============

سوال من اینه!
100 مگ چی دانلود میکنه آخه!

باور كن فقط اگر مي دونستم چيه اين قدر اعصابم خورد نمي شد.

كاش لااقل چيز مفيدي باشه!

mahdi7610
08-09-2007, 10:17
دوست عزیز به این مسیر برو C:\Program Files\Yahoo!\Messenger و اسم yupdater را تغییر بده

c0dest0rm
08-09-2007, 11:26
باور كن فقط اگر مي دونستم چيه اين قدر اعصابم خورد نمي شد.

كاش لااقل چيز مفيدي باشه!
بعید میدونم چیزه مفیدی باشه!

دوست عزیز به این مسیر برو C:\Program Files\Yahoo!\Messenger و اسم yupdater را تغییر بده
اینم پیشنهاد خوبیه! اگر خودشو repair نکنه!؟ من یاهو مسنجر ندارم نمیدونم میکنه یا نه! ولی امتحانش ضرری نداره!
میتونی یک فایل دات بت هم درست کنی بزاریش تو استارت آپ، هر دفعه که ویندوز اومد بالا، End Process بشه.:20:

capitan black
08-09-2007, 11:34
فايروال استفاده نميكني؟
دست شما درد نكنه ديگه.منم رشتم كامپيوتره ولي ديپ فريز چه ربطي به فايروال داره؟

capitan black
08-09-2007, 11:35
يه بيت دفندر اينترنت سكوريتي نصب كن راحت ميتوني با فايروالش جلوشو بگيري.

R10MessiEtoo
08-09-2007, 12:01

دست شما درد نكنه:11:

نمي دونم چرا به فكر خود ... نرسيد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اين كار رو كردم انشا الله كه جواب بده.

فايروال استفاده نميكني؟
دست شما درد نكنه ديگه.منم رشتم كامپيوتره ولي ديپ فريز چه ربطي به فايروال داره؟

نچ

ديپ فريز نرم افزاري هست كه با هر بار ري استارت كامپيوتر همه چيز به جاي اولش برمي گرده. اصلا ويروس و تروجان تو كامپيوتر نميان و هيچ چي مگر با اجازه خودت نمي تونه ذخيره بشه...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

يه بيت دفندر اينترنت سكوريتي نصب كن راحت ميتوني با فايروالش جلوشو بگيري.

ار هر چي آنتي ويروس و فايروال و ... بدم مياد. تازه اينجا كامپيوترامون مدل بالا نيست. به شدت سرعت كار پايين مياد. ضمنا دردسر هم زياد داره...

nasa20
10-09-2007, 01:36
سلام دوستان
یخواستم بگم که دیپ فریز به طور 100% نمیتونه عمل کنه و ویروس های هستند که حتی با دیپ فریز هم ککشون نمیگزد

Bil Gits
10-09-2007, 06:37
دوست عزیز از Internet Lock استفاده کن.

ويدايران
12-09-2007, 08:11
شاید بشه
Msconfig را از Run اجرا کن
در Tab Service اگر قابل دسترس بود √ را بردار