ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش ابتکاری مخفی کردن فایلها و پوشه ها بر روی گوشیهای سونی اریکسون!

D E V I L
07-09-2007, 15:51
سلام به همگی.

با این روشی که میگم میتونید فایلها و پوشه هاتونو با برنامه mobyExplorer مخفی کنید طوری که خود گوشی و حتی

برنامه mobyexplorer و هیچ برنامه دیگه ای هم قادر به شناسایی فایلها نباشه!!!

برای اینکار شما باید با استفاده از گزینه rename کلمه $. رو به آخر فایل یا پوشه تون اضافه کنید.بعد از اینکار فایل مورد نظر

مخفی میشه!و حتی برنامه mobyexplorer هم نمیتونه فایل رو نشون بده.ایراد این روش هم همینه که برای خارج کردن

از حالت مخفی باید از کامپیوتر استفاده کنید.به اینصورت که عبارت $. رو ازآخر فایل یا پوشه حذف کنید.

امیدوارم مورد توجه قرار گرفته باشه.

البته اینو اتفاقی پیدا کردم و روی K750 جواب میده رو بقیه گوشیها تست نکردم.

منبع : خودم!!!

اینم لینک دانلود برنامه mobyexplorer

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید:11:

SJDVampire
07-09-2007, 16:15
توحید جان خیلی ممنون.خیلی روش جالبی ،نه تنها واسه من بلکه واسه همه ی بچه های گل تاپیک سونی اریکسون.ولی حیف که گوشیم قاطی کرده ولی با این وجود مطمئنم که عملی چون بهت اعماد دارم .بازم خیلی ممنون از وقتی که واسه اینجا می ذاری:20:

hossein31
07-09-2007, 18:30
كار ديگهاي هم كه مي‌تونيد انجام بديد اينه كه به فايل‌هاتون پسوند‌هاي ناشناس و ساختگي بديد مثلاً به فايل ab.jpeg پسوند lck بديد. (ab.jpeg.lck) البته بايد توي folder option ويندوزتان گزينه نشان دادن پسوندها(extention) فعال باشد.

B L A S T E R
07-09-2007, 19:21
یه روش دیگه هم هست روی فولدر یا فایل مورد نظر بروید سپس منو رو زده سپس propertise و بهد hidden را علامت دار میکنیم

D E V I L
07-09-2007, 23:45
در ضمن
اگه به جای $. عبارت @. رو به آخر فایل یا پوشه اضافه کنید گوشی قادر به شناسایی فایل و پوشه نخواهد بود.
موفق باشید

rosonery
14-01-2008, 15:38
این همه دردسر واسه چی؟
همون پست چهارم از همشون راحتتره

D E V I L
14-01-2008, 15:44
این همه دردسر واسه چی؟
همون پست چهارم از همشون راحتتره
رو گوشیه منکه این روشی که شما میگی جواب نمیده.
گوشیه Blaster فک کنم k800 هست شاید روی اون جواب میده.
ضمنا این تاپیک خیلی قدیمی بود نیازی نبود که با پست بیهوده بالا بیاریدش.:13:
موفق باشید

mhf_1411
15-01-2008, 01:33
یه روش دیگه هم هست روی فولدر یا فایل مورد نظر بروید سپس منو رو زده سپس propertise و بهد hidden را علامت دار میکنیم

بلستر جان توحید جون راست میگه تو گوشی های db2010 نمی دونم چرا گزینه hidden موبی اکسپلورر کار نمی کنه
منم نتونستم تو w810 اینکارو بکنم اما دوستم براحتی تو k800 انجام میداد

iman_s
15-01-2008, 04:08
اگه بشه جوری مخفی کرد که بشه تو همون گوشی دوباره بتونی از حالت مخفی درش بیاری خیلی خوب میشه.
یک روش دیگه هم بود که قبلا مهدی موسوی گفته بودند ولی فایلهای موزیک و ویدیو فقط تو فایل منیجر مخفی میشند ولی تو واکمن نشون داده میشه.بیشتر به درد عکس میخوره.(البته میشه قبلش بوسیله برنامه teh messiah فایلها رو به صورت ناشناخته در آورد بعد مخفیش کرد)
تو برنامه Moby Explorer روی یک فولدر propertise رو میزنیم و تیک گزینه readable رو برمیداریم.
یک روش هم اینه که یک فولدر در مموری کارت یا fsدرست کنیم و فایلها رو توش بریزیم هر وقت خواستیم فایلها رو مشاهده کنیم اونها رو به فولدر خودشون منتقل میکنیم

B L A S T E R
15-01-2008, 10:19
منم واسه k750 و w810 این روشی که خودم گفتم جواب نداد...دلیلشم نمیدونم چیه؟؟