ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چرا tool گزینه folder option نداره؟

tazkare
07-09-2007, 13:00
سلام
چرا tool کامپیوترم گزینه folder option نداره؟ چطور باید بیارمش؟

pillx
07-09-2007, 13:17
راه داره ولی راستش بلد نیستیم
من چیزام که هایدن نیستند
ولی اگه به مشکل خوردم ویندوزم رو یا سیستم ریستور میکنم یا از اول نصب میکنم

khmusic
07-09-2007, 14:44
سیستم شما یه ویروس گرقته که گزینه folder option رو هم از قسمت tools حذف میکنه و هم از قسمت control panel

mahdi nba
07-09-2007, 16:16
سیستم شما یه ویروس گرقته که گزینه folder option رو هم از قسمت tools حذف میکنه و هم از قسمت control panel

تایید میشه...:11:

mahdi nba
07-09-2007, 16:17
باید یا ریستور کنی ویا ویندوزت را دوباره نصب کنی....

Farahmand Farshidy
07-09-2007, 16:19
سلام دوست عزیز!!

برای بر گرداندن Folder Option به این تاپیک مراجعه کن. در آنجا مفصل توضیح داده ام.

آدرس:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگر باز هم با مشکلی روبرو شدی، برایم اطلاع بده تا من و دیگر دوستان کمکت نماییم.

ُشاد و مؤفق باشیــــــــــــــــد!!
فرهمنــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــد

ahsanx
08-09-2007, 05:37
دوست عزیز در Run بنویس gpedit.msc و بعد Ok و بعد در پنجره باز شده در سمت چپ در زیر مجموعه user configuration گزینه Administrative

Templates رو انتخاب کن و بعد هم windows component رو انتخاب کن و بعد windows explorer رو بعد در سمت راست روی گزینه remove the

folder optsions menu item from the tools menu دبل کلیک کن و در پنجره باز شده No configured رو تیک یزن و بعد Apply , Ok کن کار تمومه .

موفق باشی

tazkare
08-09-2007, 12:03
به تایپیکی که گفتید سر زدم بعد به تایپیک مربوط به ویروسش که همونجا بود اما کامپیوتر من خیلی از ویژگیهای اون ویروس رونداره فقط فولدر ابشن نداره به نظرتون بازم از همون روش برم؟

tazkare
08-09-2007, 12:21
دوست عزیز در Run بنویس gpedit.msc و بعد Ok و بعد در پنجره باز شده در سمت چپ در زیر مجموعه user configuration گزینه Administrative

Templates رو انتخاب کن و بعد هم windows component رو انتخاب کن و بعد windows explorer رو بعد در سمت راست روی گزینه remove the

folder optsions menu item from the tools menu دبل کلیک کن و در پنجره باز شده No configured رو تیک یزن و بعد Apply , Ok کن کار تمومه .

موفق باشی

تموم نشد
خودش روی No configured بود. ولی یه بار دیگه روی کلیک کردم درست نشد

Farahmand Farshidy
08-09-2007, 16:10
سلام دوست عزیز!!:11::11:

به تایپیکی که گفتید سر زدم بعد به تایپیک مربوط به ویروسش که همونجا بود اما کامپیوتر من خیلی از ویژگیهای اون ویروس رونداره فقط فولدر ابشن نداره به نظرتون بازم از همون روش برم؟

ببین Tazkare جان، من در آن تاپیک روشی را برای برگشتاندن Folder Option نوشته بودم اما نمیدانم شما آنرا مطالعه نمودید یا نه؟ منظور ما برگشتاندن Folder Option است و ما کاری به این نداریم که کدام ویروس و با کدام خواص اونو مخفی کرده زیرا انواع ویروس هایی که Folder Option را حذف میکنند، خیلی زیاد هست. مثلاً ویروس New Folder،Brontok.A و ده ها ویروس دیگر که وجود دارند که Folder Option را حذف میکنند.

به هر حال، شما روشی را که دوست عزیز ما احسان جان به شما آموزش دادند، تعقیب نمایید و اما زمانی که بالای Removes the Folder Options menu item from the Tools menu دابل کلید نمودید، از تب Setting گزینه Disable را علامت دار نمایید.

آلان دیگه حتماً تموم میشه. 100 در 100 مطمئنم!!:31::31:

اگر مشکلی بود، اطلاع بده!!

شاد و پیروز!!
فرهمنــــــــد