مشاهده نسخه کامل
: ملت بخونین تا از دستتون نرفته!!!مطلب جنجالی!!!
sulfur99
07-09-2007, 12:25
اولا سلام.
اینجا من می خواهم روشنسازیتون کنم در مورد مباحثی.
اخیرا گرافیک سری هشت هزار در بازار زیادشده و با قیمت کم عرضه شده.
خب.این گرافیکا اصل نیست و خود شرکت گیگا در تهران گفته قیمت این گرافیکا بیشتر از 120 هزار تومان نیست و تو بازار تو پاچتون می کنن.
این گرافیکا باگ دارند و directx9 هم درست ساپورت نمی کننئ چه برسه به directx10.
من ثابت می کنم INTEL بهتر از AMD منتظر مطالب بعدی من تو این تاپیک باشید.
امير موسر
07-09-2007, 12:40
اولا سلام.
خب.این گرافیکا اصل نیست و خود شرکت گیگا در تهران گفته قیمت این گرافیکا بیشتر از 120 هزار تومان نیست و تو بازار تو پاچتون می کنن.
ما كه منتظريم.
nihilnigritude
07-09-2007, 13:38
این موضوع دیگه تکراری شده - اگه منبع معتبر داری بگو چون نتایج چیز دیگه ای میگن ! :13:
تو ایرانم رسمه فروشنده ها به هر چیزه که ارزونه و جدیده برچسب تقلبی بزنن . :19::19::19:
اگر براي مطالب ذكر شده در اينجا دليل آورديد كه هيچ - در غير اينصورت يك راست Trash !!
sabasistem_co
07-09-2007, 14:28
سلام
ببخشید Trash یعنی چی ؟
سلام دوست عزیز منظورت کدوم نوع از سری 8 هست نوع های مختلفی تو بازار هست از 60 تومن هست تا 700 تومن
به نظر من شما خواستی یه چیزی از خودت دروکنی بدون هیچ منبع رسمی !!!این کار خلاف قوانیین سایت هست جون باعث تخریب برند خاصی میشود
لطفا دیگه به این دوستمون چیزی نگین بگذارین بیاد و دلایلش رو بگه شاید راست میگه. بالاخره همچین تاپیکهایی برای عوض شدن حال و هوای بچه ها خوبه!
sulfur99
07-09-2007, 19:48
ما چاکر همتونم هستیم.
منبع من نماینده ی رسمی گیگا تو تهران است.حالا می خاین بهتون ثابت بشه موارد زیر رو دنبال کنید.
1.به 118 زنگ می زنید.
2.شماره ی نمایندگی رسمی گیگا تو تهران که واردکننده ی تمامی محصولات گیگاست رو می گیرین.
3.زنگ می زنین به شماره ی داده شده از طرف 118.
4.ازش سوال کنین.
5.وقتی که سوال کردین اون بهتون می گه سری 8 زیر 200 هزار تومان(البته شاید هم بیشتر)وجود نداره.:21:
اون میگه اگر هم گیرتون بیاد در واقع قیمتش زیر 120 هزار تومان است.در ضمن میگه که اینا باگ دارن و (همون حرف گفته شده در بالا).
اون میگه ما یک سری گرافیک سری 8 وارد کردیم(اورجینال) بعد استقبال نشد دیگه وارد نکردیم.این گرفیک هایی هم که به جز اون سری در بازار وجود داره ما وارد نکردیم.
اون میگه اگه زیر 200 هزار تومان پول داری بهترین انتخاب 7600gt Real Ddr3 هست.
6.تلفن رو قطع کنید.:27:
7.منتظر مطلب من در مورد پیروزی Intel بر Amd در این تاپیک باشید.
Mohammad_ch
07-09-2007, 21:00
راستش من هم از چند تا فروشنده همین رو شنیدم.
رفیقم بودن فکر نکنم بخوان به منم دروغ بگن .
ما چاکر همتونم هستیم.
منبع من نماینده ی رسمی گیگا تو تهران است.حالا می خاین بهتون ثابت بشه موارد زیر رو دنبال کنید.
1.به 118 زنگ می زنید.
2.شماره ی نمایندگی رسمی گیگا تو تهران که واردکننده ی تمامی محصولات گیگاست رو می گیرین.
3.زنگ می زنین به شماره ی داده شده از طرف 118.
4.ازش سوال کنین.
5.وقتی که سوال کردین اون بهتون می گه سری 8 زیر 200 هزار تومان(البته شاید هم بیشتر)وجود نداره.:21:
اون میگه اگر هم گیرتون بیاد در واقع قیمتش زیر 120 هزار تومان است.در ضمن میگه که اینا باگ دارن و (همون حرف گفته شده در بالا).
اون میگه ما یک سری گرافیک سری 8 وارد کردیم(اورجینال) بعد استقبال نشد دیگه وارد نکردیم.این گرفیک هایی هم که به جز اون سری در بازار وجود داره ما وارد نکردیم.
اون میگه اگه زیر 200 هزار تومان پول داری بهترین انتخاب 7600gt Real Ddr3 هست.
6.تلفن رو قطع کنید.:27:
7.منتظر مطلب من در مورد پیروزی Intel بر Amd در این تاپیک باشید.
مگه فقط گیگابایت سری 8 رو وارد کشور کرده که الان درباره اش اینطوری حرف میزنه؟ این همه کارت ASUS و XFX توی کشوره!
nihilnigritude
08-09-2007, 00:13
بد نیست 1 نیگا تو سایتایی که سخت افزار میفروشن بندازید بعد بگید قیمتا الکیه و تقلبیه !!!
واقا اینکه کارتهارو نمایندگی وارد نکرده دلیل میشه ؟؟!
alireza20202003
08-09-2007, 00:53
پس این طور که شما می گی قیمتایی که تو سایت های فروش سخت افزار معتبر خارجی همگی الکیه . شاید منظور شخصی که بهش زنگ زدی این بوده که کارت های زیر 120 تومن برای بازی های Dx10 مناسب نیستند.اما اینکه میگی ساپورت نمیکنه و باگ داره رو من قبول ندارم.
sulfur99
08-09-2007, 10:08
بله منظور من هم دقیقا همین بود نکه ساپورت نکنه.:10:
sulfur99
08-09-2007, 10:12
منظور من سری گیگا بود ولی فکر کنم برای بقیه ی شرکت ها هم همین باشه.
راستی Trash نشد.:21:
Aminzikzak
08-09-2007, 11:03
اولا سلام.
چقدر متعصب !!!
نکنه از سهام دارای اینتل هستی ...؟
خب قبل از ادعا دلیل لازمه .
MOHAMMAD2010
08-09-2007, 11:09
اینقدر کسا بودن که میخواستم ثابت کنند این دو cpu از هم دیگه بهترن ولی موفق نشدن فکر کردی به حرفای تو گوش میدن
اولیشو دیدی که چه جوری قبول کردن !
قفل شد .
لطفا چنين تاپيكي را تكرار نكنيد .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.