مشاهده نسخه کامل
: چکار کنم که در fps creator دست بازیکنم معلوم شود
سلام به همه
یک سوال داشتم
چکار کنم که در fps creator دست بازیکنم معلوم شود؟
من هر کاری کردم نتونستم:41:کمکم کنید:11:
Creeping Death
07-09-2007, 11:47
راهی وجود نداره . مگه اینکه مدل های تفنگشو خودت طراحی کنی. مدل های دست و اسلحه با هم دیگه است...
البته مدل پکیج های ۵ و۶ و ۹ و ۱۰ مجموعه ی سلاح های دست داره . برو به سایت خودشون ببین حال کن :
fpscreator.com
iranmedia
08-09-2007, 12:10
-چه گونه كاري كنيم كه playerبا دستش تفنگ رو گرفته باشه
اين كار كار آسوني نيست
رك بگم كار من و شما نيست جون بايد اول يك آبجكت درست كني كه دست به تفنگ باشه و يك افكت انيميشن بگذاري كه تير بزنه و خشاب عوض كنه و غيره و بعد اون را با نرم افزار 3d object convertorبه فايل با پسوند xتبديل كني بعد هم اون را با برنامه يي ديگر از سايت fpsبه نامentites maker به اسلحه ي مورد انتخاب تبديل كني . بعد هم يك اسلحه از اسلحه هاي خود برنامه رو هك كني و اون را با آبجكت اسلحه اي كه درست كردي عوض كني بعد براش تكسچر بگذاري و خلاصه با كلي مكافات تازه يك اسلحه درست كني
به نظر من برو آبجكت مدل هاي خود برنامه رو دانلود كن اون ها خوبه
Creeping Death
08-09-2007, 12:20
خوب من هم که همین را گفتم !!!
دیگه نیاز به توضیح نداشت ...
iranmedia
08-09-2007, 13:26
خوب من هم که همین را گفتم !!!
دیگه نیاز به توضیح نداشت ...
گفتم كه بدونه چه كار سختيه
Creeping Death
08-09-2007, 13:45
اتفاقا خیلی هم نباید سخت باشه . ببین اگه مثلا مدل پک ۵ رو داشته باشی و تکسچر ها و فایل dds را یه مقدار تغییر دهی خود به خود شکل اسلحه عوض می شه . حالا حالت reload که بله . واقعا عوض کردنش واقعا سخته ...
کسی آدرس این نرم افزار آخرین نسخه با کرک را برای دانلود نداره حجمش مهم نیست برای دانلود
Creeping Death
08-09-2007, 14:45
ببین از فکر کرکش بیا بیرون . وجود نداره . ورژن ۱ رو دانلود کن . بعد از سایت اصلی خودش آپگرید ۱.۰۴ یا ۱.۰۶ را دانلود کن میشه آخرین نسخه ...
آدرس نرم افزار را هم بخواهی توی یه تاپیک خودم گذاشته بودم به اسم:
دانلود نسخه ی فول FPS Creator
دانلود خود سایت نسخه دمو است که حجمش میشه 156 که خیلی کمه نسخه کامل با لینک مستقیم باشه لطفا لینک غیر مستقیم بدردم نمی خوره.
Creeping Death
09-09-2007, 07:09
نه ببین من توی اون تاپیک آدرس و پسوورد ftp سایتشون را داده ام .که ورژن فول را گذاشته است ...
سلام
serial number براي همون ورژن؟1
Gamer_Man
10-09-2007, 21:00
هركي فول ورژن اين نرم افزار رو خواست ميتونه بره تو سايت Torrentz از اونجا دانلودش كنه كه حجمشم حدود 500 مگابايته!
مدل پك 9 و 5 و 6 هم دارم هركي خواست بگه با پيغام خصوصي براش ميفرستم!
Creeping Death
11-09-2007, 09:25
دمت گرم من ۹ را می خوام ...
من توی وبلاگم ورژن فولش و همچنین آپگریدهاش و پک هاش رو برای دانلود گذاشتم
نگران دانلود برنامه اش هم نباشید فایلهاش رو چند قسمت کردم تا راحت تر دانلود کنید آدرس وبلاگم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Gamer_Man
12-09-2007, 17:44
69 مگابايت چجوري آپلود كنم؟!
چی رو می خوای آپلود کنی؟!!!!!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.